Skip to main content

Busrejse til Gardasøen

-
Ægte italiensk feriestemning i smukke omgivelser

Gardasøen

Nyd et dejligt ferieophold ved Gardasøen med sol, spændende udflugter og ægte italiensk feriestemning.

Gennem mange år har Gardasøen været et yderst populært rejsemål – og årsagen er indlysende. Betagende bjerglandskaber, frodige vinmarker og hyggelige vingårde karakteriserer det naturskønne område omkring Gardasøen. Gamle borge, charmerende byer og små havne ligger som perler på en snor langs søbredden med utallige muligheder for at nyde de unikke omgivelser. Gardasøens bredder bugner af små middelalderlige byer, hvor Italien både kan duftes, smages og mærkes. Her er det historiens vingesus frem for vinden, der river i håret. I Garda kan du besøge de mange caféer, der ligger smukt placeret mellem flotte bjerge og den azurblå sø.

Med sine 370 kvadratkilometer er Gardasøen Italiens største sø og deler sig i tre regioner, Lombardiet, Veneto og Trentino-Alto Adige, og er et af Italiens mest populære feriesteder. Gardasøen tilbyder den perfekte ferie for alle.

Glæd dig til

 • Vi besøger verdensberømte Verona, der bl.a. er kendt for Romeo og Julie
 • Mulighed for at besøge klostret Madonna della Corona, skjult i hjertet af Baldos klippevægge
 • Gardasøen tilbyder den perfekte ferie mellem grønne olivenlunde og bjergkæden Monte Baldo
 • Oplev Gardasøens herligheder på en sejlads, hvor I for alvor kan opleve den smukke naturkulisse

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Byrundtur i Garda
 • Udflugt til Verona
 • Udflugt til Sirmione
 • Udflugt til Malcesine inkl. sejlads
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Gardasøen

  Vi mødes i bussen, hvor rejselederen byder os velkommen og vores rejse til Norditalien påbegyndes. I behageligt tempo og med passende pauser kører vi til middag og overnatning i Tyskland.

 • Dag 2: Ankomst til Gardasøen

  Efter morgenmad fortsætter vores rejse videre sydpå til Gardasøen og byen Garda, hvor vi bor de kommende seks nætter på Hotel Oasi.

  Garda er den by ved søen, der bærer mest præg fra middelalderen, med talrige levn tilbage fra romertiden. Også ude på San Vigilio-halvøen, har man fundet resterne af en Romersk villa, halvøen San Vigilio siges at være et af søens smukkeste steder.

 • Dag 3: Garda og den skønne halvø

  Denne morgen kører vi til halvøen Sirmione, hvor Scaligera-fæstningens vindebro fra 1200-tallet byder velkommen bag slottes mure, Sirmiones eneste indgangsvej. Scaligero slottet som er omringet af søen hele vejen rundt, er byens største vartegn.

  Det historiske centrum er fuld af romantiske gader, som giver rig mulighed for at gå på opdagelse i byens udvalg af butikker, caféer og isbarer. Tilbage på hotellet vil der være tid til en lille spadseretur rundt i Garda by.

  Halvdagsudflugt inkluderet.

 • Dag 4: Romeo og Julies Verona

  Vi besøger Verona som ligger smukt placeret ved Adigo-floden, her vil der være god tid på egen hånd til at nyde byen. Udover at Verona er kendt som byen, hvor Shakespeares Romeo og Julie mødte hinanden, indeholder byen også nogle af Italiens mest interessante historiske steder.

  Tag på shopping i verdens ældste gågade, Via Giuseppe Mazzini. Nyd udseendet af den verdensberømte og velbevarede antik-romersk arena, Arena di Verona, som hver sommer huser storslåede operaforestillinger. Sidst men ikke mindst, Julies hus, med den balkon, hvor Romeo og Julie bekræftede deres kærlighed.

  Heldagsudflugt inkluderet.

 • Dag 5: Skøn sejltur på Gardasøen

  Vi har de seneste dage set søen fra landsiden. Denne dag tager vi på en hyggelig sejltur, hvor vi sejler fra middelalderbyen Malcesine til Limone, undervejs kan udsigten med bjerget Monte Baldo i baggrunden nydes.

  Limone var oprindeligt en glemt fiskerby, men blev i årenes løb kendt som Italiens nordligste sted for appelsin- og citronplantager, i dag er byen velbesøgt af turister og mange finder vej frem til byens bedste forretningsgade, Via Comboni.

  Byrundtur samt tid på egen hånd til at nyde byens centrum og de flotte gamle stræder.

  Heldagsudflugt og sejlads inkluderet.

 • Dag 6: Panoramatur og frokost

  Højt oppe i Monte Baldo bjergene ligger Madonna della Corona-klostret kilet op mod klippevæggen. Klostret ligger i Spiazzi, på grænsen mellem Caprino Veronese og Ferrara di Monte Baldo, og er på fascinerende vis bygget ind i en klippe med udsigt over Val D'Adige, der tager sit navn fra de omgivende bjerge.

  Fra byen Spiazzi er det muligt at gå det sidste stykke til kirken eller at tage en af de lokale shuttle busser der kører frem og tilbage. Oppe fra kirken får du virkelig en flot udsigt udover landskabet.

  Herefter besøger vi en lille restaurant, hvor vi smager de lokale specialiteter og nyder en let frokost med vin, inden turen går retur til vores hotel.

  Panoramaudflugt inkl. frokost kr. 275.

 • Dag 7: Marked i Garda og vinsmagning

  Om formiddagen har du mulighed for at besøge det lokale marked i Garda, der afholdes hver fredag. Her sælges både frisk frugt, grøntsager og tøj. Selvom du ikke skal have noget med hjem, er det en god måde at møde de lokale på.

  Om eftermiddagen er der mulighed for at tage med når vi besøger den lokale vinproducent, hvor du får mulighed for at smage på de liflige dråber.

  Området øst for Gardasøen er et kendt vinområde. Val poli cella betyder dalen med de mange kældre. Her produceres der Amarone vine og lillebroderen til den, Ripasso vinen. Der er plads i bussen til at købe et par lækre flasker vin med hjem.

  Vinsmagning kr. 150.

 • Dag 8: En dejlig ferie rundes af

  Denne morgen tager vi afsked med Gardasøen, efter en dejlig ferie i selskab med vores rejsefæller. Vi kører nordpå gennem Italien og Østrig og ser naturen folde sig ud gennem vinduet, som er både spændende, vild og beroligende på samme tid.

  Til aften når vi frem til middag og overnatning i Tyskland.

 • Dag 9: Ankomst til Danmark

  Efter morgenmaden fortsætter turen op gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Ankomst til den danske grænse først på aftenen – efter en dejlig rejse i et behageligt tempo fyldt med unikke og uforglemmelige oplevelser.

Hotel

 • Dag 2-8

  Hotel Park Oasi

  Hotel Park Oasi er et moderne hotel omgivet af en stor have med oliventræer, i et roligt og solrigt område af Garda, kun 1,5 kilometer fra søen og den gamle by. Du kan slappe af i hotellets hyggelige omgivelser eller tage en svømmetur i den store udendørs pool. I en afslappet og familiær atmosfære tilbyder restauranten et varieret udvalg af typiske lokale og internationale retter med et bredt udvalg af vine.

  Alle værelser har balkon eller terrasse.

  Afstand til centrum1,5 km
  AirconditionI juli og august
  BarJa
  ElevatorJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiI lobbyen

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Entréer

  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Nogle udflugter er ikke egnede for gangbesværede.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Shopping

  Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og kulinariske specialiteter.

 • Tillæg

  Enkeltværelser kr. 1.598.
  Afbestillingsforsikring kr. 440.

  Vinsmagning kr. 150.
  Panoramaudflugt inkl. frokost med vin kr. 275.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu