Skip to main content

Busrejse til Gardasøen

-
Ægte italiensk feriestemning i smukke omgivelser

Gardasøen

Nyd et dejligt ferieophold ved Gardasøen med sol, spændende udflugter og ægte italiensk feriestemning.

Gennem mange år har Gardasøen været et yderst populært rejsemål – og årsagen er indlysende. Betagende bjerglandskaber, frodige vinmarker og hyggelige vingårde karakteriserer det naturskønne område omkring Gardasøen. Gamle borge, charmerende byer og små havne ligger som perler på en snor langs søbredden med utallige muligheder for at nyde de unikke omgivelser. Gardasøens bredder bugner af små middelalderlige byer, hvor Italien kan duftes, smages og mærkes. Her er det historiens vingesus frem for vinden, der river i håret.

Med sine 370 kvadratkilometer er Gardasøen Italiens største sø, og den deler sig i de tre regioner Lombardiet, Veneto og Trentino-Alto Adige og er et af Italiens mest populære feriesteder. Gardasøen tilbyder den perfekte ferie for alle.

Glæd dig til

 • At besøge byen Madonna di Campiglio med østrigsk idyl og italiensk charme
 • Karismatiske Gardasøen, som tilbyder den perfekte ferie mellem sø og bjerge
 • Mulighed for at smage den italienske likør limoncello, en skøn kombination af sødt og syrligt
 • Oplev Gardasøens herligheder på en sejlads, hvor I for alvor kan opleve den smukke naturkulisse

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 6 x middag
 • Byrundtur
 • Vinsmagning
 • Sejlads til Malcesine
 • Udflugt inkl. grappa-smagning
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

  Dagsprogram

  • Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

  • Dag 1: Udrejse til Gardasøen

   Vi mødes i bussen, hvor rejselederen byder os velkommen og vores rejse til Norditalien påbegyndes. I behageligt tempo og med passende pauser kører vi til middag og overnatning i Tyskland.

   Måltider inkluderet denne dag: Middag.

  • Dag 2: Ankomst til Gardasøen

   Efter morgenmaden fortsætter vores rejse videre sydpå til Gardasøen, hvor vi skal bo de kommende seks nætter. Her befinder vi os i naturskønne omgivelser med landskaber, der er både afvekslende og forunderlige, mens Gardasøens klare vandspejl udgør hjertet i det smukke natursceneri. Hist og her troner en borg på en bjergtop, og rundt omkring ses citronplantager, olivenlunde og vinmarker.

   Livlige Riva del Garda byder på hyggelige gader, små torve og en lille badestrand, og fra Piazza III Novembre kan du nyde den skønne udsigt over Gardasøen.

   I citronernes by, Limone, er det som at træde ind i et postkort med huse, der nærmest er drysset ud over bjergsiden, samt orangerier anlagt i terrasser. Alt sammen indrammet af en lille betagende bugt.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

  • Dag 3: Byrundtur og vinsmagning

   Denne morgen byder på byrundtur med rejselederen krydret med historie og fortællinger om livet i Italien. Du vil hurtig komme til at føle dig hjemme i de smalle stræder og ved den hyggelige havn. Herefter er der tid til at gå på opdagelse på egen hånd, inden vi kører til vinsmagning på en lokal vingård.

   Den italienske vinhistorie går mange år tilbage, og med forskelle i klima og geografiske forudsætninger for dyrkelsen af det stolte håndværk byder Italien på en fantastisk stor variation. Vinmarkerne her nord for Gardasøen nyder godt af den såkaldte ”Ora del Garda” – en tør og let brise, som fejer hen over den nærtliggende Gardasø.

   Heldagsudflugt inkluderet.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

  • Dag 4: Skøn sejltur på Gardasøen

   I dag tager vi på en hyggelig sejltur til middelalderbyen Malcesine, mens vi undervejs kan nyde udsigten til bjerget Monte Baldo, der knejser i forgrunden. I Malcesine går vi en byrundtur, og efterfølgende er der tid til at udforske byens centrum, den lille havn samt de mange flotte gader.

   Byen ligger og putter sig billedskønt mellem den blå sø og det grønne bjerg Monte Baldo. Over byen troner den imponerende borg, Castello Scaligero, der i 1200-tallet husede flere af områdets adelige familier. Nyd udsigten med en aperitif på en af Malcesines små pladser.

   Heldagsudflugt inkluderet.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

  • Dag 5: Limoncello og let frokost

   Gardasøens bredder er præget af et typisk middelhavsklima og udmærker sig først og fremmest ved historien om de landsbyer, der er med til at live kysterne op, men også ved den karakteristiske vegetation, der omgiver dem.

   Vi besøger citronhaverne Limonaia del Castel i Limone, som ligger midt i den gamle bydel. Netop terrasserne er nøglen til dyrkning af citroner på dette sted, og allerede i 1600-tallet begyndte citroneventyret i Limone. I dag vidner søjlerne og stenmurene om et arkitektonisk og omhyggeligt arbejde. Terrasserne er et elsket symbol for vestsiden af Gardasøen, som også kalder sig ”Riviera dei Limoni” – Citronkysten.

   Vi nyder en rundvisning, smagning af den klassiske likør limoncello samt en let frokost.

   Halvdagsudflugt kr. 350

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

  • Dag 6: Panoramatur og grappa

   Vi tager på en panoramatur gennem de imponerende bjerglandskaber nord for Gardasøen til den lille perle Madonna di Campiglio. Byen ligger 1.550 meter over havets overflade, smukt placeret mellem Brenta-dolomitterne og gletsjerne Adamello og Presanella.

   Byen er en typisk italiensk alpeby med gode restauranter, hvor du kan spise traditionel, italiensk mad. Her er utrolig smukt, og luften er frisk og oplivende.

   På hjemvejen gør vi et stop for at smage på den lokale druebrændevin, grappa, der ligesom champagne er et beskyttet navn. I Italien serveres den oftest til kaffen eller som en ”efter maden”-drik. Italienerne nyder også gerne deres grappa i en varm kop espresso, kaldet caffè corretto.

   Heldagsudflugt inkluderet.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

  • Dag 7: Hyggelig dag ved søen

   Slap af og nyd de skønne omgivelser omkring søen. Her kan du udforske byens caféer samt livet i gaderne. Mulighederne er mange, og vores rejseleder er behjælpelig med gode råd og idéer.

   Fra Limone kan du eventuelt tage en spadseretur langs Ciclopista del Garda, en fodgængersti, som er bygget langs klippevæggen og giver et indtryk af at hænge frit ud over søen. Herfra kan du nyde den helt forrygende udsigt udover Gardasøen.

   I Riva del Garda finder du det 34 meter høje 1200-tals-klokketårn Torre Apponale. Byens imponerende klokketårn og Rivas vartegn er bestemt en oplevelse værd. Besøg toppen og nyd udsigten over Gardasøen samt byens tage.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

  • Dag 8: En dejlig ferie rundes af

   Denne morgen tager vi afsked med Gardasøen, efter en dejlig ferie i selskab med vores rejsefæller. Vi kører nordpå gennem Italien og Østrig og ser naturen folde sig ud gennem vinduet, som er både spændende, vild og beroligende på samme tid.

   Til aften når vi frem til middag og overnatning i Tyskland.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

  • Dag 9: Ankomst til Danmark

   Efter morgenmaden fortsætter turen op gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Ankomst til den danske grænse først på aftenen – efter en dejlig rejse i et behageligt tempo fyldt med unikke og uforglemmelige oplevelser.

   Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

  Hoteller

  • Dag 2-8 - Benyttes på afgangene d. 29.06, 13.07, 27.07 og 10.08

   Hotel Centrale Riva

   Skønt by hotel placeret i det historiske centrum af Riva del Garda, der på tre af siderne er omgivet af 1300-tals-buegange og på den fjerde side af den maleriske havn. Her findes også byens hjerte, den charmerende og livlige plads, Piazza III Novembre, hvor Rivas vartegn knejser, det 34 meter høje 1200-tals-klokketårn Torre Apponale. Her er du tæt på butikker og caféer, hvor du kan nyde sommerstemningen og den flotte udsigt over søen.

   Afstand til centrum100 m
   AirconditionJa
   BarJa
   HårtørrerJa
   KøleskabJa
   RestaurantJa
   TVJa
   VærdiboksJa
   Wi-fiJa
  • Dag 2-8 - Benyttes på afgangene d. 08.06 og 31.08

   Hotel Garda Bellevue

   Dejligt hotel som ligger centralt i byen. Fra hotellets terrasse er der en flot panoramaudsigt over søen. Hotellet består af fire afdelinger af samme standard og ved siden af hinanden. Her er indendørs samt udendørs swimmingpool, wellnessområde med bl.a. jacuzzi, tyrkisk bad og massage (mod tillæg), restaurant og bar. Værelserne på hotellet er uensartede i størrelse og indretning og fordelt i de fire afdelinger. Alle værelser er med balkon eller terrasse, hvoraf nogle vender ud mod bjergskråningen og andre mod gårdhaven og hotellets område.

   Afstand til centrum500 m
   AirconditionJa
   BalkonEller terrasse
   BarJa
   HårtørrerJa
   Indendørs swimmingpoolJa
   KøleskabJa
   RestaurantJa
   SpaområdeJa
   TVJa
   Udendørs swimmingpoolJa
   VærdiboksJa
   Wi-fiJa

  Kort

  Afrejser og bestilling

  AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
  08-06-2024Se afrejsetider 9 dageBus fra Jylland og FynMere end 88.498,-Bestil
  13-07-2024Se afrejsetider 9 dageBus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 88.798,-Bestil
  10-08-2024Se afrejsetider 9 dageBus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 88.898,-Bestil
  31-08-2024Se afrejsetider 9 dageBus fra Jylland og FynMere end 88.898,-Bestil

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

  • Brug af mobiltelefon under busrejsen

   Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

  • Chaufføren

   Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

  • Drikkevand i Italien

   Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

  • Elektricitet i Italien

   Strømmen i Italien er på 220V.

   Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

  • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

   Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

   Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
   Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  • Forplejning i bussen

   Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

  • Fysisk formåen

   Nogle udflugter er ikke egnede for gangbesværede.

  • Køre- og hviletid

   Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

   Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

  • Mad og drikke i Italien

   Caféer
   I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

   På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

   Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

   Morgenmad
   I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

   Restauranter
   Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
   Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
   Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
   Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
   Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
   Formaggio: Ost.
   Dolce: Dessert

   Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

  • Medicin på busrejser

   Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

   Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

   Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

   Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

   Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

  • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

   Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

   Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

   Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

   Adresse

   Koldingvej 7
   6580 Vamdrup

   Find vej
   E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   Bemærk:

   Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

   Se alle Gislevs Busrejser her

   Læs mere om vores busser her.

   Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

  • Overnatningshoteller

   Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

   Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

  • Pas - på busrejser

   Husk at medbringe gyldigt pas.

   Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

  • Tillæg og entréer

   • Enkeltværelse kr. 1.498
   • Udflugt limoncello-smagning kr. 350.

   Ovenstående skal bestilles med rejsen.

   Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

  • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

   Kør gratis over Storebælt
   Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

   Transport til nærmeste påstigningssted
   Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

   Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  • Valuta og betalingskort i Italien

   Euro.

   På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

  • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

   Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

  • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

   Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

  • Vil du vide mere om din busrejse?

   Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

  • Ønsker til indkvartering på busrejser

   Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
  Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

  Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

  62 29 12 10Se åbningstider
  Luk menu