Lago Maggiore

Spændende udflugtsprogram med oplevelser undervejs

En af Gislevs smukkeste busrejser til Lago Maggiore i Alperegionen Piemonte, hvor klimaet er mildt året rundt.

 • 6 nætter med halvpension på Hotel Miralago - direkte ved søen
 • Spændende udflugtsprogram med oplevelser undervejs
 • Udflugt til Borromeo-øerne og Orta San Giulio inkluderet


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
 • 8 x middag, hvoraf 1 aften er Pizzaaften
 • 8 x morgenmad
 • Byrundtur i Verbania
 • Sejltur til Borromeo-øerne
 • Udflugt til Orta San Giulio
 • Besøg i Rothenburg og Rheinfall Schaffhausen undervejs
 • Rejseleder
 • Hotelskat
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 895 (begrænset antal). Søudsigt kr. 375 pr. person (begrænset antal). Afbestillingsforsikring kr. 375. Rabat for 3. person i 3-sengsværelse kr. 200.

Udflugt med sejltur og Lago Maggiore Ekspressen: kr. 360 . Udflugt til Rismark, risotto og sejltur: kr. 285. Begge bestilles sammen med rejsen.

Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

 

Se videoklip om Lago Maggiore ExpressenØvrige videoklip:
 

Om Isola Borromee

 

Bestil rejsen

Pris fra 5.998,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension på Hotel Miralago i Verbania
 • 9 dages busrejse med dansk rejseleder
 • Bredt udflugtsprogram med flotte naturoplevelser
Bestil rejsen

Om rejsen

I den nordlige del af alperegionen Piemonte ligger Italiens andenstørste sø Lago Maggiore, som en stolt og vild perle, omkranset af en storslået natur skabt af fortidens gletsjere. Klimaet er mildt året rundt, så området bugner af vinmarker, oliventræer, palmer og frodige haver. Majestætiske sneklædte bjergtinder troner i baggrunden, og i klart vejr er søens nordlige del jadegrøn, mens den sydlige er fuldstændig blå. Det milde klima og en fantastisk smuk beliggenhed har tiltrukket og begejstrede haveentusiaster, kunstnere, liebhavere m.fl. gennem århundreder. Overdådige barokslotte og palæer, prangende parkanlæg og eksotiske botaniske haver ligger som perler på en snor, så vegetationen er frodig og farverig, og de hyggelige små byer langs søen emmer af charme og idyl.

Vi bor på Hotel Miralago i Verbania, en charmerende havneby med et dejligt sydlandsk miljø. Farverige gamle bygninger, et utal af små stræder og piazza’er i skøn forening med moderne forretninger, fristende cafèer og et levende havnemiljø. Hotellet ligger ideelt, lige ud til søpromenaden og tæt på byens centrum. En perfekt base for vores ophold med nem adgang til de spændende udflugtsmål.

Gør som Goethe, Hesse og Hemingway; lad dig overvælde af det stille og betagende landskab ved Lago Maggiore.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark. Rejselederen byder velkommen i bussen og turen går sydpå. Med passende pauser undervejs når vi frem til middag på vores overnatningshotel i Sydtyskland.

Dag 2. Rejsen fortsætter ad ”Romantische Strasse”. Om formiddagen besøger vi Rothenburg ob der Tauber - en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Byen er omkranset af en ringmur, og den indre bykerne er i bindingsværksstil med toppede brosten. Herfra fortsætter vi forbi Bodensøen til Lago Maggiore og byen Verbania/Intra, hvor vi bor de kommende 6 nætter på Hotel Miralago, direkte ud til søen. Byen har et dejligt sydlandsk miljø og kan føre sin historie langt tilbage i tiden. Her ligger smukke gamle bygninger side om side og i skøn forening med mere moderne arkitektur. I bydelen Intra finder du mange hyggelige små stræder, gode indkøbsmuligheder, caféer og idylliske restauranter. Hotel Miralago ligger ideelt, kun få meter fra søen i første række med udsigt og havnemiljø.

Romantiske vej Tyskland 

 

Dag 3. Verbania og de pragtfulde Borromeo-øer
Efter morgenmaden inviterer rejselederen på en orienterende byrundtur til fods rundt i Verbania. Herefter tager vi på en flot udflugt med privat båd til Borromeo-øerne. Vi starter på Isola Bella med dens vidunderlige park og palads. Herfra sejler vi til ”Fiskerøen”, hvor du får tid på egen hånd, til at gå på opdagelse eller nyde en lækker frokost i de idylliske omgivelser. Du kan også godt glæde dig til et besøg på Isola Madre, hvor hvide påfugle spankulerer stolte omkring i de betagende haver. Inkluderet. 

 

 

Dag 4: Udflugt til rismarker på Po-sletten med risotto-frokost.
Siden ris for første gang blev importeret til Europa i 1400’tallet, har man dyrket og forfinet produktionen af ris i Italien. I starten var det klostrene, der opdyrkede de karakteristiske rismarker på Po-sletten, og i dag er landet blandt verdens førende risproducenter. Måske husker du filmen Bitter Rice fra 1949 med Vittorio Gassman og Silvana Mangano, der skildrer rispigerne og det hårde arbejde i rismarkerne. Vi besøger ris-museet ’L çivel i Casalbeltrame og nyder efterfølgende en delikat frokost med vin - og risotto naturligvis.Vi slutter udflugten af med en flot panoramatur langs østsiden af søen og fra Laveno sejler vi tilbage.
Udflugtspris inkl. frokost med vin kr. 285 (€ 40). Bestilles sammen med rejsen.

 

 

Dag 5: Orta San Giulio og panoramatur i Piemonte.
Det er som at træde tilbage i tiden, når vi besøger middelalderbyen Orta San Giulio. Masseturismen har endnu ikke invaderet denne perle, der er optaget på UNESCO's liste over bevaringsværdig kulturarv. Det er en sand fornøjelse at bevæge sig rundt i byens historiske centrum, hvor lækre restauranter og små specialbutikker frister med alverdens tilbud. Snyd ikke dig selv for en tur på det ugentlige lokale marked, en charmerende italiensk tradition, der lever i bedste velgående. Fra Orta San Giulio sejler vi med en lille færge ud til den maleriske ø Isola San Giulio, og rejselederen fortæller undervejs om områdets historie, krydret med anekdoter fra livet i Italien. På tilbagevejen kører vi en flot panoramatur gennem de naturskønne landskaber i Piemonte. Inkluderet.

 

Dag 6. Sejltur til Schweiz og Lago Maggiore Ekspressen til Domodossola - et af rejsens højdepunkter.
Glæd dig til en uforglemmelig panoramatur gennem det flotte alpine landskab med søer, bjerge, slugter, marker og små landsbyer. Fra Intra sejler vi på søen til Locarno i Schweiz, mens vi nyder udsigten til bjergene fra søsiden. Bemærk, at naturen tager sig ud på en helt anden måde set fra søen. Efter et kort ophold i Locarno, sætter vi os ind i toget Lago Maggiore Ekspressen og kører til den skønne, gamle italienske by, Domodossola. Her venter vores bus, der kører os tilbage til Verbania efter en fascinerende tur. Udflugtspris kr. 360 (€ 50) - bestilles sammen med rejsen.

 

 

Dag 7: Tid til egne oplevelser.
Denne dag er der tid på egen hånd til at nyde de dejlige omgivelser i Verbania. Besøg det lokale marked eller den botaniske have Villa Taranto, en imponerende samling og udstilling af planter og blomster. Du kan også sejle over søen til Laveno, hvor du med svævebanen kan komme op på toppen af bjerget og nyde den flotte udsigt. Rejselederen er behjælpelig med gode forslag til oplevelser.

 

 

Dag 8. Det centrale Schweiz - Rheinfall Schaffhausen.
Hjemrejsen påbegyndes, men oplevelserne er naturligvis ikke slut. Vi kører gennem det centrale Schweiz til Rheinfall Schaffhausen, hvor du vil se Mellemeuropas største vandfald. Herfra fortsætter vi nordpå til middag og overnatning i Sydtyskland.

 

Dag 9. Hjemrejse gennem Tyskland efter en skøn ferie
Efter morgenmaden fortsætter turen op gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Ankomst til den danske grænse først på aftenen - efter en dejlig rejse i et behageligt tempo med spændende oplevelser.

Hotel

Hotel Miralago
Corso Mameli 173,
28921 Verbania (VB), Italy

Læs mere om Hotel Miralago: Hotel Miralago

Hyggeligt familiedrevet hotel med god service og central beliggenhed. Hotellet har restaurant med udsigt over søen, bar, tv- og opholdsstue, en lille terrasse og elevator. Gratis wi-fi i receptionsområdet. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, tv, minibar, telefon og aircondition. Der er ikke udsigt mod søen fra alle værelser (kan tilkøbes mod tillæg). Hotel Miralago ligger ideelt, tæt på byen og kun få meter fra søen, i første række med udsigt og havnemiljø.
Hotel Miralago

Hotel Miralago

Gæsterne siger

”Fantastisk rejse. Kan kun anbefales”

”Endnu engang en super god tur i jeres regi. Super dejligt med guidede ture og tilpas tid på egen hånd. Samværet med de øvrige rejsende styrkes, når man er sammen om gode oplevelser”

”Det var en fantastisk god rejse. Vi er meget glade for at vi har været på denne rejse”

Værd at vide

Valuta: € 1 = ca. kr. 7,50 Evt. schweiziske franc. 1 CHF = ca. kr. 6,00.

Klima: Mildt og behageligt.

Bemærk
Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

Praktiske informationer

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Caféer
Nogle steder i Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsskadeligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad som oftest af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalgt, typisk buffet som består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtigt god pizza, så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – en stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter, f.eks. salumi, skinke, små fiskeretter, bruschetta o.l.
Primi Piatti: ”Første hovedret”, typisk pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: ”Anden hovedret”, typisk fisk, fjerkræ, kød serveret uden tilbehør. Fisk og særlige kødudskæringer prissættes ofte efter vægt.
Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til ”anden hovedret” bestilles separat, typisk salater, kartofler, bønner, dampede grøntsager o.l.
Formaggio: Ost
Dolce: Dessert

Man kan godt bestille på ”kryds og tværs” af den angivne rækkefølge, men gør tjeneren opmærksom herpå, hvis (og hvad) I ønsker at spise samtidigt.

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
05-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information
12-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information