Skip to main content

Rejse til Island og Grønland

-
Glæd dig til prægtige og pompøse naturoplevelser

Island og Grønland

”Grønland er is. Island er grøn” – siger ét af de klassiske mundheld.

Tag med på en spændende ny kombinationsrejse til mini-metropolen Reykjavik i Island og Ilulissat på den vestgrønlandske kyst. Oplev de storslåede naturfænomener, gæstfriheden og de farvestrålende byer. En enestående rejse, der kombinerer Islands vulkanske landskaber med Grønlands isbjerge og uendelige vidder.

Island er placeret på et vulkansk hotspot og er hjemsted for nogle af klodens mest aktive vulkaner. Landet ligger på en revne i den midtatlantiske højderyg, hvor de tektoniske eurasiske og nordamerikanske plader mødes, så der venter dig en storslået og voldsom natur og et magisk landskab. Spruttende gejsere, varme kilder, gletsjere og tordnende vandfald er blot noget af det, du kan opleve i smukke Island.

Grønland, der på grønlandsk hedder Kalaallit Nunaat, ”menneskenes land”, er verdens største ø. Et råt, bjergrigt og kontrastfyldt land med den gigantiske indlandsis i midten. 80% af Grønland er dækket af Indlandsisen, og derfra strækker gletsjere sig ud mod fjordene, hvor isen brækker af og bliver til isfjelde, som driver ned sydpå, før de smelter.

Byerne i Grønland er ikke forbundet af veje. Det vil sige, at man er nødt til at sejle eller flyve for at komme fra én by til en anden. Mød et lille og robust samfund, som lever på kanten af den beboelige verden.

Glæd dig til

 • Enestående kombinationsrejse til Island og Grønland – kun med Gislev
 • Oplev dramatisk natur kombineret med ca. 1.000 års fascinerende historie på Island
 • Se de mageløse isbjerge – naturens egne enorme mesterværker, som bare skal opleves
 • Forbløffende kontrast mellem nyt og gammelt - Grønland er på vidunderlig vis det hele på én gang

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag
 • 1 x middag på H8
 • Udflugt til Den Gyldne Cirkel
 • Udflugt til Islands sydkyst
 • Byrundtur i Ilulissat
 • Entré til Knud Rasmussens fødehjem og kunstmuseet
 • Vandretur til Sermermiut
 • Entré til Isfjordscentret
 • Isfjordsejlads inkl. "drink on the rocks"
 • Sejlads til Eqigletsjeren
 • Bygdebesøg i Oqaatsut
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Fly til vulkanøen Island

  Ved ankomst til Island kører vi til hotellet, hvor vi indkvarteres for de næste tre nætter. Herefter er det muligt at nyde aftenen i byen, som er hjem for de farverige historier fra sagatiden. Besøg evt. den karakteristiske Hallgrimskirke eller Perlan glaskuppel, der byder på flot udsigt over havet og de nærliggende bakker.

 • Dag 2: Vidunderlige og vilde vandfald

  I dag venter der en perlerække af flotte seværdigheder, når vi gør holdt ved to af Islands mest imponerende vandfald, Seljalandsfoss og Skógafoss. Vi kører gennem Islands frodigste landbrugsområde nær byen Hella, som ligger midt på den store grønne slette omgivet af farme.

  Vi passerer byen Hvolsvöllur, også kaldet porten til gletsjerlandet i øst. Gennem det fossende vand ved Seljalandsfoss kan du nyde udsynet til de grønne marker og tårnhøje lavaklipper, der dekorerer de omkringliggende landskaber, samt Skógafoss, der er et af landets højeste og mest kraftfulde vandfald.

  Heldagsudflugt inkluderet.

 • Dag 3: Islands berømte Gyldne Cirkel

  I dag venter tre store naturoplevelser. Vi ser det mest ikoniske og elskede vandfald Gullfoss, også kendt som Det Gyldne Vandfald, der er et af Islands mest besøgte turistmål med et fald på 32 meter.

  Videre til den varme gejser Strokkur, hvorfra kogende vand sendes 10-30 meter op i luften med 3-7 minutters mellemrum. Slutteligt til Tingvellir Nationalpark og Tingvallasletten, hvor sagatidens historiske møder fandt sted, og verdens ældste parlament blev grundlagt helt tilbage i år 930. Det er også her, at brudlinjen mellem de eurasiatiske og amerikanske tektoniske plader ses.

  Heldagsudflugt inkluderet.

 • Dag 4: Majestætisk skønhed i Ilulissat

  Vi flyver direkte til Ilulissat, der er udnævnt som UNESCO Verdensarv-område af enestående værdi. Byen er rig på inuithistorie, og her findes der uendelige vidder og isbjerge, der driver hvileløst rundt i havet omkring.

  Vi tager på byrundtur og besøger bl.a. den verdensberømte polarforsker Knud Rasmussens fødehjem. Entrébilletten gælder også til kunstmuseet, som du kan besøge senere eller en anden dag. Til aften nydes en velkomstmiddag på Hotel Arctic, hvor vi skal bo de næste fire nætter. Herfra kan den smukke udsigt over isfjorden nydes.

  Byrundtur inkluderet.

 • Dag 5: Historie og naturskøn vandring

  Vandretur til den gamle boplads Sermermiut, hvor de første inuitter bosatte sig for cirka 4.000 år siden. Vi går ud til fjorden, hvor de majestætiske isbjerge danner baggrundskulissen.

  Vi fortsætter til Nakkaavik, Kællingekløften, så glæd dig til at høre mere om Grønlands spændende historie. Vi skal også besøge det helt nye isfjordscenter, som åbnede i 2021. Her kan du gå over dets let stigende buede trætag, som nu udgør begyndelsen på træpromonaden, der fører til Ilulissat Isfjord. I centret fås der en skøn indføring i den grønlandske natur og kultur. Bliv klogere på historien om is og isfjorden.

  Halvdagsudflugt inkluderet.

 • Dag 6: Se den kælvende gletsjer Eqi

  Eqi-gletsjeren giver dig en unik mulighed for at opleve en aktiv bræ kælve. Eqi-bræen ligger 80 kilometer nord for Ilulissat, og du kan kun komme dertil med båd. Bådrejsen er i sig selv smuk og går forbi den lille bygd Oqaatsut, også kaldet Rodebay. Oplev her følelsen af et mere traditionelt bygdeliv. Der er ingen veje i denne lille fiskerbygd, så biler er ubrugelige, og fiskerbåde er de mest værdsatte ejendele.

  Vi spiser middag på restauranten H8, kendt fra det amerikanske militærs tidligere postnummersystem for Grønland, som blev malet på taget til de passerende fly. Restauranten serverer højkvalitetsretter skabt af friske grønlandske ingredienser.

  Heldagsudflugt inkluderet.

 • Dag 7: Solnedgang over isbjergene

  Sidste dag til at udforske Ilulissat og gøre de sidste indkøb. Nyd evt. udsigten ved Ilulissats smukke trækirke, Zions-kirken, som er spektakulært placeret ved bugtens bred.

  Har du ikke været forbi kunstmuseet endnu, så tag forbi for bl.a. at se den permanente udstilling af Emanuel A. Petersen-værker, en af de mest produktive grønlandske malere.

  Hen på aftenen sejler vi syd for Ilulissat, hvor vi nyder solnedgangens varme lys over isbjergene. Ombord fortælles der om fjorden og dyrene, og der indsamles forskellige typer af op til 150.000 år gammel is, så det kan ses på nært hold og bruges til ”drink on the rocks”.

  Halvdagsudflugt inkluderet.

 • Dag 8: Hjem efter et væld af oplevelser

  Vi flyver fra Ilulissat via Kangerlussuaq til København, hvor vi ankommer til aften.

Hoteller

 • Dag 1-4

  Hotel Vellir

  Hótel Vellir ligger i byen Hafnarfjördur, cirka ti km fra Reykjavik centrum. Tæt på hotellet er der busforbindelse ind til Reykjavik by, turen tager cirka 45 min. Hotel Vellir er et hyggeligt hotel med flotte og lyse lokaler og værelser samt et venligt og imødekommende personale.

  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 4-8

  Hotel Arctic

  Hotel Arctic er verdens nordligst beliggende 4-stjernede hotel og er kendt for sin attraktive beliggenhed på kysten ved Ilulissat Isfjord. Værelserne er alle indrettet, hvor nordisk design er kombineret med originale grønlandske kunstværker. Værelserne er alle forskellige og med udsigt over enten Diskobugtens Isfjord, det travle havnemiljø eller Ilulissat by.

  I grundprisen er dobbeltværelse Puisi inkluderet, et komfortabelt værelse med delvis udsigt til Isfjorden samt udsigt til Ilulissat by og den travle havn.

  Mod tillæg tilbydes Qajaq, Qajaq Suite og Umiaq.

  Qajaq er et behageligt, lidt større værelse end Puisi med udsigt til Isfjorden og Ilulissat by.
  Qajaq Suite-værelserne ligger med en billedskøn udsigt mod Isfjorden og de imponerende isfjelde. Junior-suiten er indrettet med kingsize dobbeltseng, topersoners sofa og lænestol.
  Umiaq-fløjen er Hotel Arctics nyeste, og værelserne har en smuk udsigt mod Isfjorden og de imponerende isfjelde.

  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Wi-fiJa
  Radio med vækkeurJa
  TelefonJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max. 20 kg. Max. 158 cm når L+B+H lægges sammen.

  Der må også medbringes en håndbagage på max. 6 kg (Max 55 x 35 x 20 cm).

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Grønland

  Hvis du oplever, at servicen på en restaurant er høj, eller din guide er god, så værdsættes drikkepenge. Hvor meget, du ønsker at give, er helt op til dig.

  Hvis servicen overstiger dine forventninger, så sig det endelig, da det både opmuntrer serviceudbyderen og gør dem opmærksomme på, hvad de gør godt.

 • Drikkepenge i Island

  Island har samme drikkepengekultur som Danmark.

  Hvis du oplever, at servicen på en restaurant er høj, eller din guide er god, så værdsættes drikkepenge. Hvor meget, du ønsker at give, er helt op til dig.

  Hvis servicen overstiger dine forventninger, så sig det endelig, da det både opmuntrer serviceudbyderen og gør dem opmærksomme på, hvad de gør godt.

 • Drikkevand i Grønland

  I Grønland anbefales det, at man ikke drikker vandet fra vandhanerne. Køb derfor vand på flaske.

  Vandet i Grønland er overfladevand og smager anderledes end vandet i Europa og Danmark, som ofte er grundvand. Overfladevandet i åbne søer påvirkes nemmere af det omkringliggende miljø. Derfor desinficerers drikkevandet ved hjælp af UV-bestråling og nogle steder også med klor.

 • Drikkevand i Island

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Norden

  I Sverige, Finland og Norge benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark.

  På Færøerne og i Grønland benyttes 220 V. Stikkontakterne er som i Danmark

 • Elektrictet i Island

  Der er 220 V. Samme stik som i Danmark.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke velegnet for gangbesværede. På flere af udflugterne kan terrænet være meget ujævnt.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Påklædning - Island

  Vejret kan være omskifteligt, derfor anbefaler vi lag-på-lag princippet. Det er også en rigtig god idé at medbringe en mindre dagsrygsæk (ca. 30 liter) til udflugterne, hvor man kan have en ekstra trøje, kamera, en flaske vand og andet i.

  • Vandtæt og åndbart fodtøj med en god sål og støtte omkring dine ankler. Mange steder vil du vandre på sten, grus og jordveje. Ordentligt fodtøj kan være forskellen mellem at få en fantastisk god eller en dårlig oplevelse.
  • Regn- og vindtæt åndbart overtøj. Selv på dage med blå himmel kan vejret slå om, og vinden er næsten altid kølig. En let jakke, som er let at folde sammen, skal med, så du kan bruge den, når det er nødvendigt.
  • Varmt tøj, som du kan bruge, hvis temperaturen ændrer sig.
  • Varm og beskyttende hovedbeklædning. Dit hoved er et af de steder, hvor man taber mest varme, og det bør derfor være beskyttet i det kolde vejr. I højsommeren kan solen være meget stærk, og en hat eller kasket kan være god.
  • Handsker til at beskytte dine hænder, mens du er på vandet eller på kølige dage.
  • Solbriller. Solen er meget stærk om sommeren og særligt ved og på vandet.
  • Solcreme til blottet hud. Om sommeren kan luften måske føles kølig, men solen brænder stadig.
 • Påklædning i Grønland

  Vejret kan være omskifteligt, derfor anbefaler vi lag-på-lag princippet. Det er også en rigtig god idé at medbringe en mindre dagsrygsæk (ca. 30 liter) til udflugterne, hvor man kan have en ekstra trøje, kamera, en flaske vand og andet i.

  • Vandtæt og åndbart fodtøj med en god sål og støtte omkring dine ankler. Mange steder vil du vandre på sten, grus og jordveje. Ordentligt fodtøj kan være forskellen mellem at få en fantastisk god eller en dårlig oplevelse.
  • Regn- og vindtæt åndbart overtøj. Selv på dage med blå himmel kan vejret slå om, og vinden er næsten altid kølig. En let jakke, som er let at folde sammen, skal med, så du kan bruge den, når det er nødvendigt.
  • Varmt tøj, som du kan bruge, hvis temperaturen ændrer sig.
  • Varm og beskyttende hovedbeklædning. Dit hoved er et af de steder, hvor man taber mest varme, og det bør derfor være beskyttet i det kolde vejr. I højsommeren kan solen være meget stærk, og en hat eller kasket kan være god.
  • Handsker til at beskytte dine hænder, mens du er på vandet eller på kølige dage.
  • Solbriller. Solen er meget stærk om sommeren og særligt ved og på vandet.
  • Solcreme til blottet hud. Om sommeren kan luften måske føles kølig, men solen brænder stadig.
 • Rejseforsikring - Rejser til Norden

  Når du rejser til de nordiske lande (Finland, Sverige og Norge) er du dækket af Nordisk Konvention. Reglerne giver danskere ret til behandling på samme vilkår som det pågældende lands statsborgere omfattet af den offentlige sygesikring i det selv samme land.

  Vi anbefaler at tegne en rejseforsiking, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger.

  HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

 • Shopping i Grønland

  Unika som smykker, skind og tupilakker er kendte og elskede souvenirs, som mange af Grønlands besøgende har med sig hjem.

 • Shopping i Island

  Uldprodukter: Sweaters, plaider, huer, vanter, garn m.m.
  Slik: Islændingene har en forkærlighed for sød lakrids i chokolade. Det kan købes overalt i alle afskygninger.
  Helseprodukter: F.eks. mudder fra Den Blå Lagune (specielt godt for folk som lider af psoriasis).
  Brændevin: Med smag af den islandske natur. F.eks. rabarber og blåbær, smager aldeles fortrinligt i en hvidvin.
  Fiskeskind: Islændingene benytter fiskeskind på lige fod med slangeskind - og det ligner også umiddelbart. Produkterne der laves heraf spænder fra beklædning og sko til punge, bælter, tasker o.l.

 • Tidsforskel i Grønland

  Der er 4 timers tidsforskel mellem Danmark og det meste af Grønland, herunder Ilulissat og Kangerlussuaq, og urene stilles tilbage.

 • Tidsforskel Island

  Der er 2 timers tidsforskel og urene stilles tilbage. Der er ikke sommertid i Island. Dagens længde om sommeren, er ca. 18-20 timer. Solopgang omkring kl. 03.00 og solnedgang ca. kl. 23.00

 • Tillæg

  Enkeltværelse Puisi kr. 4.998.
  Dobbeltværelse Qajaq kr. 400 pr. pers.
  Dobbeltværelse Umiaq kr. 800 pr. pers.
  Dobbeltværelse Qajaq Suite kr. 1.600 pr. pers.
  Afbestilling kr. 1.700.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Fra Københavns Lufthavn
  Mødetid i København kl. 12.05

  Udrejse med Icelandair
  Afrejse fra København kl. 14.05 - ankomst Keflavik kl. 15.25
  Flyvetiden er ca. 3 timer og 20 min.

  Island til Grønland med Icelandair
  Afrejse fra Keflavik kl. 08.00 – ankomst Ilulissat kl. 09.20
  Flyvetiden er ca. 3 timer og 20 min.

  Hjemrejse med Air Greenland
  Afrejse fra Ilulissat kl. 07.10 via Kangerlussuaq - ankomst København kl. 20.15.
  Samlet rejsetid ca. 9 timer og 5 min.

  Under flyvningerne vil der være mulighed for at købe forplejning om bord.

 • Valuta og betalingskort i Grønland

  I Grønland er den danske krone (DKK) den gangbare valuta. Det er altid en god idé at medbringe kontanter i form af danske kroner (DKK), særligt ved besøg i små byer og bygder.

  Følgende kreditkort kan benyttes i hæveautomater: Visa, Mastercard, Eurocard, Diners, Dankort og American Express.

 • Valuta og betalingskort i Island

  Den islandske møntfod er ”króna”, se www.sedlabanki.is for aktuel dagskurs.

  Især Visa og Mastercard er udbredt, og det er muligt at hæve penge i bankautomater mod et gebyr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vejret i Grønland

  Den angivne gennemsnitstemperatur for Grønland er kun vejledende, og det er et gennemsnit målt over en årrække. Du kan derfor opleve både væsentligt koldere og varmere temperaturer på stedet.

  Gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på omkring 10°C.

 • Vejret i Island

  Vejret og sikkerheden er vigtige faktorer, derfor skal du være forberedt på, at programændringer kan forekomme.

  Grundet Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret oceanklima: Køligt om sommeren og forholdsvis milde vintre. Vejret er foranderligt, og du bør være forberedt på uventede forhold.

  Gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på omkring 15°C.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu