Sommer i Finland

Finske fristelser ved søer, skov og skærgård

Sommer i Finland
NYHED. Finske fristelser ved søer, skov og skærgård. Lad naturen, kunsten og den nordiske sjæl omfavne dig, i landet med de 1000 søer.

Finland er i sandhed en storslået skandinavisk nabo, som vil begejstre enhver rejsende med smag for uspoleret vildmark, kulturhistoriske seværdigheder samt klassisk og moderne design. Vores rundrejse inkluderer et væld af uforglemmelige oplevelser ved Turku og den finske skærgård, blandt ikoniske designs af Alvar Aalto i Jyväskylä og ved trinet til nogle af landets historiske forter, borge, kirker og katedraler. Ingen andre steder i Europa finder du så meget vildmark, svøbt ind i høje grønne skove og krystalklare søer. Vi kommer helt ud og helt ind i den friske finske luft og det rene vand, når vi overnatter tæt ved Saimaa søens bred, og har god tid til Jokamiehen Oikeus – et finsk udtryk der bedst oversættes til at du kan gå frit i naturen, hvor som helst du vil. Velkommen til sommer i Finland med Gislev Rejser.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Udflugt til Fiskars Village
 • Byrundtur i Turku
 • Skærgårds aften-sejltur m. middag
 • Alvar Aalto Museum
 • Finnish Air Force Museum
 • Besøg på Olavinlinna Slottet
 • Vandretur i Punkaharju naturreservat
 • Adgang til spa-afdelingen på Hotel Kruunupuisto
 • Byrundtur i Lappeenranta
 • Saimaa Canal Museum inkl. entré
 • Sejltur på Saimaa kanalen
 • Besøg i Porvoo
 • Byrundtur i Helsinki
 • Helsinki Design Museum
 • Kanalrundfart i Helsinki
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden 

Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt. Beregn ca. € 40.

Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 2.800. Afbestillingsforsikring fra kr. 975.
            Bådtur på Saimaa søen kr. 220. Bestilles med rejsen.

Bestil rejsen

Pris fra 10.498,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Naturoplevelser i de 1000 søers land
 • Oplev Turkus vidunderlige skærgård
 • Mange udflugter og oplevelser
Bestil rejsen

Om rejsen

Tag med Gislev Rejser på en helt vidunderlig rundrejse i de 1000 søers land, som nok skal både overraske og fortrylle enhver som elsker at rejse i Norden. 1000 søer er i virkeligheden noget af en underdrivelse, da vores nordiske nabo i virkeligheden består af 188.000 søer. Oveni dette udgør de mægtige skove 74% af Finlands samlede areal, og tilsat den rene vildmarksluft er vores broderland et sandt himmerige af oplevelser i naturen. Vi har sammensat en rundrejse som tager dig med ud i det blågrønne landskab. Derudover oplever du en perlerække af historiske og kulturelle seværdigheder samt arkitektoniske mesterværker og berømte designs. Vi rejser fra maj til august, hvor klimaet er lunt og ideelt til udendørs oplevelser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Vi mødes i Billund eller Københavns Lufthavn, hvor Gislevs rejseleder byder dig velkommen. Efter en kort flyrejse ankommer vi til Helsinki, hvor vores lokale bus venter på os. Vi kører vestpå mod Turku og undervejs gør vi et interessant stop i den skønne lille landsby Fiskars, som blev grundlagt i det 17. århundrede. Fiskars er kendt som et centrum for finsk kunst og design, og det var her finnerne startede produktionen af de berømte Fiskars-knive, sakse m.m. Vi fortsætter med bussen mod Finlands 5. største by, Turku, som ligger smukt placeret ved udmundingen af floden Aura, omgivet af Åbolands Skærgård med sine mere end 20.000 øer. Vi indkvarteres for 2 nætter på vores gode hotel, hvor vi også nyder en herlig middag. Måltider inkluderet denne dag: Middag.

Turku Finland

Dag 2: Turku og skærgårdsmiddag

Efter morgenmad på hotellet, begiver vi os til fods ud i den gamle bys stemningsfyldte centrum omkring Aurafloden, hvor vi blandt andet kan se den flotte Åbo domkirke, opført i 1200-tallet, og Åbo Torv. Det svenske navn for Turku, er Åbo. En spadseretur rundt i denne livlige universitetsby, er en perfekt og afslappende måde at gå på opdagelse i igennem byens seværdigheder, skønne parker og historiske gader. Vi afdækker fortiden, arkitekturen, kulturen og kan samtidigt smage på lidt lokale lækkerier. Byrundturen tager os også forbi det gamle middelalderlige Turku Slot. Fæstningen, som stadig er i brug og den største overlevende middelalderbygning i Finland, har fungeret som beskytter for Åbo. Bag de solide granitmure, gemmer sig et sandt virvar af rum, trapper og hemmelige gange. Slottets mere end 700 år virke, kan fortælle historier om fortidens æraer, storhed og tragedier fra Finland og de Nordiske lande. Efter en oplevelsesrig dag, slutter vi af med en skøn aftensejlads og middag om bord på et skib i skærgården omkring Turku.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Finland Finland

Dag 3. Finsk arkitektur og design

Vi fortsætter vores rundrejse og kører nordøst mod lysets by Jyväskylä, beliggende på kanten af Finlands 2. største sø, Päijänne. Her i det centrale Finland, skal vi på opdagelse blandt nogle af byens kendte arkitektoniske bygninger af den berømte finske arkitekt Alvar Aalto. Vi besøger naturligvis også Alvar Aalto museet, hvor vi kan fordybe os i Alvars univers, design og personlige historie. Efterfølgende kører vi til Finnish Air Force Museum, hvor udstillingen blandt andet består af fly, motorer og udstyr til besætningen, som er blevet brugt af det finske luftvåben. Vi ankommer til vores hotel i Jyväskylä hen på eftermiddagen og har derfor tid til at gå med Gislevs rejseleder, eller på egen hånd spadserer rundt i den mangfoldige by eller shoppe i berømte center Toivolan Vanha Piho. Aftenen er også fri, og du har god mulighed for at finde mange gode spisesteder nær vores centrale hotel. Læg eventuel vejen forbi et af byens varemærker som lyses op når mørket falder på – eksempelvis Vesilinna tårnet ved Harju eller Kuokkala broen. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Finsk design

Dag 4. De 1000 søers land

I dag kører vi gennem det finske Søland til Savonlinna, som er en lille by med et rigt kulturliv. Efter ankomst kører vi en panoramisk byrundtur, som viser både byens historie og dets vidunderlige natur frem – båret af Finlands største sø, Saimaa, samt Olavinlinna borgen. Dette slot er blandt andet vært for Savonlinna Opera Festival, som er en verdensberømt kulturbegivenhed. Området omkring byen huser ofte store udendørs, klassiske koncerter og teaterforestillinger. Om sommeren er Savonlinna en vidunderlig destination for kunstelskere og der findes mange kunstgallerier. Efter besøg på borgen er der mulighed for at komme på en 1,5 times sejlads på Saimaa på søen i Savonlinnas skærgård, hvorfra du ser borgen fra søsiden. Tilkøb kr. 220. Vi kører med bussen videre mod vores hotel i Punkaharju, hvor vi indkvarteres for 2 nætter ude i den friske finske natur. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Saimaa Olavinlinna borgen

Dag 5. Wellness og vildmark

Du vågner denne morgen op på Kruunupuisto hotel, som er et idyllisk kursted omgivet af maleriske skove og med udsigt over søerne. Denne unikke placering sikrer ro, velvære og en afslappende atmosfære for alle gæster. Du er midt i den af rene og rå natur, præget af fyrreskove og krystalklare søer. Kruunupuisto ligger i Punkaharju naturreservat ved Saimaa-søen, og er det perfekte sted for alle som længes efter uspolerede naturoplevelser. I dag er der mulighed for at tage med Gislevs rejseleder på vandretur i det fri og nyde en svømmetur i søens friske vand. Du kan også besøge hotellets kur-afdeling, som tilbyder alt fra indendørs swimmingpool, dampbad, spa og den klassiske finske sauna. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Saimaa søen

Dag 6. Besøg i Lappeenranta
Vi forlader Punkaharju og fortsætter syd om Saimaa søen mod byen Lappeenranta, hvor vi blandt andet skal besøge den ældste ortodokse kirke i Finland. Konstruktionen af denne, skyldes den stærke russiske indflydelse i regionen. Vi kører en byrundtur i den gamle bydel i Lappeenranta, og kommer til den gamle fæstning som er en værdifuld del af den finske, russiske og svenske kulturarv. I de ældste bygninger, herunder vagthuset ved Main Gate, finder vi Cavalry Museum. Den ortodokse kirke og kommandantens hus stammer fra den sidste del af det 18. århundrede. De fleste af træbygningerne er fra slutningen af 1800-tallet, mens militærbarakken med røde mursten stammer fra det tidlige 20. århundrede. Vi besøger også Saimaa Canal Museum og får historien om den spændende kanal mellem Finland og Vyborg i Rusland. Vi har inkluderet 2 timers sejlads på Saimaa kanalen, hen til den første sluse, Mälkiä lock, og retur. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Lappeenranta

Dag 7. Porvoo og Helsinki

Vi kører med bussen sydvest på til Porvoo, som er en charmerende lille by ved kysten med træhuse og en flot katedral. Efter en kort byrundtur til fods, fortsætter rejsen mod hovedstaden Helsinki. Glæd dig til en scenisk byrundtur i bussen, hvorfra du kan opleve byens flotte huse og monumenter, som udstråler et interessant mix af skandinavisk og russisk arkitektur. Vi passerer Tuomiokirkko-katedralen, det farverige marked, Sibelius monumentet og den enestående stenkirke, Temppeliaukio. Indkvartering og middag på centralt hotel i Helsinki.
Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Porvoo

Dag 8. Design og kanalrundfart

Vores sidste dag i Finland tager os forbi Designmuseet, som med sine 144 år er et af verdens ældste. Her finder du spændende udstillinger af finsk og internationalt kunsthåndværk, industrielt design og mode. Vi afslutter rundrejsen med en flot kanalrundtur i Helsinki, inden vi kører med bussen mod lufthavnen og gør klar til at flyve hjem mod Danmark. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

Helsinki

Hoteller

Hotel Sokos Kupittaa, Turku

(2 nætter)

Joukahaisenkatu 6
20520, Turku

Moderne hotel med en skøn beliggenhed i det pulserende Kupittaa, et hurtigt voksende område i Turku.
Alle værelser er med badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, elkedel, gratis Wi-Fi, værdiboks, hårtørrer og strygejern og strygebræt.
Læs evt mere om Hotel Sokos Kupittaa her

Scandic Jyvaskyla City

(1 nat)

Väinönkatu 3
40100 Jyväskylä

Et moderne og hyggeligt hotel i centrum af Jyväskylä, lige ved siden af ​​jernbanestationen. Du er i gåafstand fra mange af byen seværdigheder, restauranter m.m.
Alle værelser er med badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, gratis Wi-Fi, værdiboks, hårtørrer.
Læs evt mere om Scandic Jyvaskyla City her

eller

Scandic Mikkeli

(1 nat)

Mikonkatu 9
50100 Mikkeli

Komfortabelt og charmerende hotel, i centrum af Mikkeli
Alle værelser er med badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, gratis Wi-Fi, værdiboks, hårtørrer.
Læs evt mere om Scandic Mikkeli her

Hotel Kruunupuisto

(2 nætter)

Vaahersalontie 44
FI-58450 Punkaharju

Kruunupuisto er et smukt kursted omgivet af maleriske skove og udsigt over søen. Hotellets unikke placering sikrer fred og ro for alle, der besøger vores center for velvære og afslapning. Herude i den rene natur, er du omringet af fyrreskove og endeløse smukke søer.
Kruunupuisto ligger i Punkaharju naturreservat ved Saimaa-søen og er et perfekt sted for alle, der ønsker at opleve den finske vildmark. Vi bor i den 100 år gamle hyggelige hovedbygning. Vores ophold inkluderer morgenmad og middag, gratis brug af gymnastiksalen, saunaen og spa-pools. Det er muligt at leje cykler, robåde, kajakker, kanoer, Stavstokke m.m. (betales direkte til hotellet)

I hotellets restaurant serveres en velsmagende morgenbuffet og lækker middag, og der er altid fokus på de bedste sæsonbestemte ingredienser, lokale specialiteter og frisk brød og traditionelle finske kager.

Alle værelser er med badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, elkedel, gratis Wi-Fi, værdiboks, hårtørrer og strygejern og strygebræt.
Læs evt mere om Hotel Kruunupuisto her

Hotel Hotel Finland

Sokos Lappee, Lappeenranta

(1 nat)

Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta

Moderne og centralt hotel, i hjertet af Lappeenranta - kun et stenkast væk fra den vidunderlige, unikke Saimaa-sø.
Alle værelser er med badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, elkedel, gratis Wi-Fi, værdiboks, hårtørrer og strygejern og strygebræt.

Læs evt mere om Sokos Lappee her

Scandic Grand Marina, Helsinki

(1 nat)

Katajanokanlaituri 7
00160 Helsinki

Dette hyggelige hotel ligger ved havet i det idylliske Katajanokka, lige ved siden af elsinki SkyWheel, Uspenski domkirken, Salutorvet og Helsinki centrum.
Hotellet har en perfekt beliggenhed, hvis man vil besøge byens seværdigheder, shoppe m.m. Hotellet ligger i en smuk tidligere lagerbygning fra begyndelsen af 1900-tallet og har store værelser og en fredfyldt atmosfære
Om sommeren kan gæsterne også nyde udsigten fra den store terrasse. Der er adgang til fitnessrum, sauna og en døgnåben shop. Du kan låne cykler eller gåstave i receptionen.

Alle værelser er med badeværelse, aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, gratis Wi-Fi, værdiboks, hårtørrer.

Læs evt mere om Scandic Grand Marina her 

forbehold for ændringer

Værd at vide

Bagage

Det er tilladt at medbringe 1 stk. check-in kuffert på max 20 kg. samt håndbagage på op til 7 kg.
Da flyselskabernes bagageregler kan ændre sig, vil vi altid sørge for at oplyse om de præcise tilladte kg. i vores informationsbrev som sendes ud senest 10 dage før afrejse.

Bus

Der anvendes finsk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i busserne, men der holdes passende pauser undervejs.

Det er på denne rundrejse muligt at tilkøbe fast plads i bussen. Bussens størrelse kan variere ift. antal deltagere på hver afgang. Gislevs rejseleder sidder altid på 1. række i bussen, og derfor kan forreste sæde(r) være blokeret for reservationer. På nogle rejser er der gjort plads forrest til en evt. lokalguide.

Drikkepenge

Det er ikke et krav at give drikkepenge, men det er blevet almindeligt at ansatte i turistbranchen (buschauffører, evt. lokalguider, hotelportører og lign.) forventer drikkepenge. Det er altid helt op til den enkelte gæst at vurdere hvor meget man ønsker at give.
Jeres rejseleder er erfaren og berejst og du kan til enhver tid spørge ham/hende til råds hvis du er i tvivl.

Drikkevand

Du kan trygt drikke vandet fra hanen i Finland.

Ekstra udflugter (tilkøb)

Det er muligt at tilkøbe en bådtur på Saimaa Søen (dag 4) på denne rejse. Bestilles sammen med rejsen. Gislevs rejseleder deltager også på denne udflugt.

Elektricitet

I Finland benytter man følgende strømkilde: 230V AC, 50 Hz. Stikkontakterne er som i Danmark

Entréer 2021

(vejledende priser):
Entréer er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt. På denne rundrejse udgør de ca. € 50.

Flyrejsen

På denne rejsen flyves med enten SAS eller Finnair ml. Danmark – Helsinki. Ved afrejse fra Billund flyves der via Stockholm på ud-og hjemrejsen. Ved afrejse fra Københavns Lufthavn flyver vi direkte til/fra Helsinki.
Forplejning om bord er ikke inklusiv, men du har som regel mulighed for at købe diverse drikkevarer, kaffe/the, en sandwich og lignende om bord.

Har du evt. særlige ønsker vedr. dit sæde om bord (gang – vinduesplads – midtersæder), så giv os gerne besked ved bestilling af rejsen. Vi kan ikke garantere særlige valg af sæder, men vi gør vores bedste for at imødekomme disse. Vi forespørger altid på sæder ved siden af hinanden, til personer som rejser sammen. Vær opmærksom på at flyselskaberne har til enhver tid ret til at ændre og flytte sædereservationer, helt op til afgang, men Gislevs rejseleder vil altid forsøge at få ordnet evt. pludselige ændringer således I som rejser sammen og sidder sammen.

Fotografering

Husk altid at spørge pænt om lov, inden du fotograferer andre mennesker. Med høflighed og et smil kommer man langt og det sjældent et problem at få lov.

Fysisk formåen

Denne rundrejse er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne. En stor del af udflugterne foregår til fods og vi er på en let vandretur i naturen ved Punkaharju.

Internet

De fleste hoteller vi benytter undervejs, har gratis Wi-fi tilgængelig. Dette kan være overalt på hotellet eller forbeholdt fællesarealerne. Det er altid en god idé at undersøge hvorledes dit mobilabonnement dækker dig på rejser udenfor Danmark, inden du bruger telefon og data på destinationen.

Klima

Vejret i Finland ml. maj – august er oftest lunt, mildt og sommerligt, med mange solskinstimer. Temperaturen ligger ml. 15-25 grader om dagen. Det kan naturligvis både blæse og regne indimellem, og det er derfor vigtigt at medbringe tøj til varme og kølige dage samt overtøj som passer til sæsonen.

Mad og drikke

Finsk mad er kendt for at være sund, nærende og fuld af smag og farver. De store skove, søerne og havet er som et kammer af herlige råvarer, og du vil uden tvivl kunne nyde frisklavet og smagfuld mad til ethvert måltid. Madkulturen er inspireret af såvel lokale råvarer, krydret med lidt russisk og svensk indflydelse.

Røget fisk, rensdyr, supper, bær og svampe hører til blandt de finske nationalretter og yndede varer og kan fås året rundt stort set hvor som helst. Herudover er ferskvandsfisk fra Finlands utallige søer et meget udbredt fænomen på landets spisekort, og der nydes generelt godt af alt gode fra havet (rejer, skaldyr, fisk). Af drikkevarer kan nævnes det finske øl samt landets mange forskellige likører og vodkaer.

Medicin

Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det det er derfor vigtigt at sørge for evt. dokumentation for dette er i orden. Medbring evt. den receptpligtige medicin i original emballage. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.
Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

Mødetid/sted

Mødetiden på afrejsedagen sættes til 2 timer før afrejse. Du vil modtage nærmere information vedr. dette i vores informationsbrev som sendes ud senest 10 dage før afrejse.

Pakkeliste/Huskeliste

Husk pas og en paskopi, i tilfælde af du skulle miste dit pas på rejsen.
Blå sygesikringskort samt evt. rejseforsikring
Lille rygsæk (kan med fordel også bruges som håndbagage)
Vandresko eller støvler
Vandflaske
Badetøj
Forårs-og sommertøj
Vindjakke eller let dunjakke
Regnslag eller regntøj
Lun trøje/fleece/strik
Tørklæde/hue/tynde handsker
Toilettaske
Kreditkort og evt. rejsevaluta (EURO)
Pung
Briller/solbriller
Kamera/video
Oplader til foto/video/mobiltelefon
Medicin

Rejsedokumenter

Endelig information og relevant rejsedokumenter fremsendes pr. mail senest 10 dage før afrejse. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Rejseforsikring

Husk at medbringe Det Blå Kort (Plastik), da Sundhedskortet (Det gule sygesikringskort) ikke længere gælder ved rejser i udlandet. Blandt andet er der nu ingen dækning for hjemtransport ved sygdom, og der kan være delvis egenbetaling for behandling.
Husk at tjekke gyldighedsdato i god tid. Gislev anbefaler, at du tegner en supplerende rejseforsikring. Gislev forhandler Gouda Rejseforsikring.

Rejseleder

Du møder Gislevs rejseleder i lufthavnen hvorfra rejsen afgår – Billund eller Københavns Lufthavn. Vores rejseleder er med på hele rejsen, fra start til slut.

Sikkerhed

Det er sikkert at færdes i Finland, men derfor er det altid en god idé at passe godt på sine værdier og evt. lade dyre ure, smykker og lign. blive hjemme.

Shopping

Du har mulighed for at købe en lang række originale gaver og souvenirs, lokale produkter, design og håndværk i Finland.

Sprog

Det primære sprog er Finsk (suomi eller suomen kieli), men de fleste lokale taler også fint engelsk.

Tidszone

I Finland er klokken altid 1 time foran dansk tid.

Tilskud til rejsen

Gratis over Storebælt i egen bil eller 50% tilskud til tog, bus og færge.

Vaccinationer

Vi anbefaler altid at du kontakter egen læge eller f.eks. Statens Serums Institut, ift. korrekt rådgivning af vaccinationer inden afrejse. Læs evt. mere på https://rejse.ssi.dk/

Valuta og betalingskort

I Finland benyttes EURO. € 1 = ca. kr. 7,50. Det er muligt at betale med VISA og Mastercard i de fleste større butikker, restauranter, caféer, shopping centre, museer og lign. Det anbefales at medbringe EURO hjemmefra i små sedler og mønter, til f.eks. småindkøb på markedspladser m.m. Det er muligt at hæve EURO i de fleste bankautomater rundt i landet.

Ønsker til indkvartering

Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis separate senge (twin beds), at bo nær medrejsende m.m. skal du oplyse dette ved bestillingen af rejsen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dem.

Åbningstider

Banker har åbent Man-Fredag fra kl. 09.00 til 16.00. Butikker har typisk åbent fra 9.00 til 17.00 (man-fredag) og fra 9.00 til 14.00 på lørdage. Større supermarkeder har ofte åbent alle ugens dage ml. kl. 09 – 20.00

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter

Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in, såfremt du rejser fra samme lufthavn som rejselederen.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse

Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid

Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang.

Mødested

Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen. 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse

Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang.

Mødested

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her venter rejselederen, såfremt han/hun også begynder rejsen i København.
 

Kort

Sommer i Finland - Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
11-08-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 810.498,-Bestil rejsenMere information
25-05-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 810.498,-Bestil rejsenMere information