Skip to main content

Busrejse til skønne Rüdesheim

-
Rhinen i flammer og vinfester

Vinbyen Rüdesheim

Rüdesheim er en af de mest besøgte vinbyer ved Rhinen, og er smukt omgivet af bjerge og idylliske vinbjerge. Her er liv og glæde året rundt – og på rejsen kan du vælge mellem afgange med vinfester eller Rhinen i Flammer.

Kom med på en smuk sejltur med festligt fyrværkeri, der oplyser Rhinens borge, vinbjerge og byer eller vær med når Rüdesheim og nabobyen Assmannshausen holder deres berømte vinfester.

Der bliver også tid til en udflugt til den maleriske Cochem ved Mosel og spændende Mainz ved Rhinen. Nyd den hyggelige stemning i Rüdesheim, smag på den gode Riesling-vin og se den flotte natur med vinbjerge og borge langs Rhinen.

Vi bor fem nætter på det hyggelige Hotel Weinhotel zum Grünen Kranz, som ligger centralt i Rüdesheim og i gåafstand til den legendariske Drosselgasse.

Afgange med Rhinen i Flammer: 30/6, 15/9.
Afgang med Vinfest: 17/8.

Glæd dig til

 • Godt familiedrevet hotel med halvpension og central beliggenhed
 • Rhinen i Flammer med festligt fyrværkeri, sejltur, middag, musik og dans
 • Fællesskab, flotte oplevelser og vinoplevelser
 • Flotte udflugter til vinbyen Cochem og charmerende Mainz

Inkluderet i rejsens pris

 • 5 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Rhinen i Flammer / Sejltur på Rhinen
 • Byrundtur i Rüdesheim
 • Udflugt til Kloster Hildegard og Niederwalddenkmal
 • Udflugt til Cochem
 • Udflugt til Mainz
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse til vinbyen Rüdesheim

  Når alle er samlet, byder rejselederen velkommen. Vi kører gennem Tyskland og undervejs fortæller rejselederen om ugens program. Ankomst, indkvartering og middag på Weinhotel zum Grünen Kranz.

 • Dag 2: Byrundtur i Rüdesheim og Rhinen i Flammer eller vinfest

  Rundtur i livlige Rüdesheim med rejselederen. Her bliver du hurtigt stedkendt mellem de historiske perler og de mange udskænkningssteder, hvor den gode stemning huserer.

  Eftermiddagen kan du nyde i Rüdesheim, inden vi om aftenen skal sejle på Rhinen til Rhinen i Flammer (Afgange: 30/6, 11/8, 8/9, 15/9.) Her nyder vi en middag om bord, inden vi ankommer til den by, hvor vi fra skibets dæk skal overvære Rhinen i Flammer.
  Inkluderet.

  På afgangen d. 17.08. sejler vi en smuk tur fra Rüdesheim forbi imponerende borge, charmerende vinbyer, og ikke mindst den berømte Loreleiklippe.

  Retur med bussen langs Rhinen til Rüdesheim med mulighed for at deltage i den livlige vinfest i Rüdesheim. Ved vinfest i Assmannshausen kører vi sammen derhen i bussen for at deltage i festlighederne.

  Udflugt og sejltur inkluderet.

 • Dag 3: Kloster, Niederwalddenkmal og skøn udsigt

  I vinmarkerne uden for Rüdesheim ligger klosteret St. Hildegard. Her besøger vi kirken og får den yderst interessante historie om Hildegards meriter.

  Herfra til det store og imponerende monument Niederwalddenkmal, hvor du får en fantastisk udsigt over Rhinen og Rüdesheim. Mulighed for at tage med svævebanen over vinmarkerne til Rüdesheim.
  Inkluderet ekskl. lift - beregn ca. € 7.

 • Dag 4: Vinbyen Cochem og Koblenz

  Heldagsudflugt til den charmerende vinby Cochem ved Mosel og besøg i Koblenz, hvor Mosel løber sammen med Rhinen. Vi krydser Rhinen med skib til Bingen og kører over Hunsrück til Mosel og Cochem. I Cochem kan du gå med rejselederen på en byrundtur og opleve den hyggelige midtby med dens mange bindingsværkshuse og den hyggelige moselpromenade.

  Efter byrundturen kan du deltage i en vinsmagning inkl. en let frokost, hvor du kan smage på den herlige moselvin. Vinsmagning er ikke inkluderet i udflugten og koster ca. € 14. Ønsker du ikke at deltage i vinsmagningen, kan du bruge tiden på egen hånd til en frokost på en af byens mange hyggelige caféer eller restauranter eller gå en tur i de små gader og se de mange butikker.

  Efter vinsmagningen kører vi langs Mosel til Hessens 3. største by Koblenz og Deutsches Eck, hvor Mosel løber ud i Rhinen. Her gør vi et kort ophold, inden vi kører langs Rhinen tilbage til Rüdesheim.
  Inkluderet ekskl. vinsmagning.

 • Dag 5: Mainz – en dejlig by ved Rhinen

  Udflugt til en af nærområdets charmerende byer, der er anlagt på den sydlige del af Rhinen.

  Rejselederen tager dig med på rundtur i byens charmerende historiske bydel, der bl.a. byder på rådhuset designet af Arne Jacobsen, St. Stefans kirken med Chagalls smukke vinduer og statuen af Gutenberg på byens smukke torv. Der vil også være tid på egen hånd.
  Inkluderet.

 • Dag 6: Hjemrejse til Danmark

  Efter nogle oplevelsesrige dage, siger vi på gensyn til Rüdesheim og kører retur til Danmark med ankomst først på aftenen.

Hotel

 • Dag 1-6

  Weinhotel Zum Grünen Kranz

  Godt og hyggeligt familiedrevet hotel centralt beliggende i Rüdesheim i rolige omgivelser, kun få minutters gang til byens seværdigheder og Rhinpromenaden. Hotellet ejes og drives af Ralf Nägler og hans børn, som er 8. generation på hotellet.

  Hotellet har reception, restaurant og terrasse. Alle værelser er lyst indrettet med tv og gratis wi-fi. Hotellet er opdelt i flere bygninger. Der er ikke elevator på hotellet.

  Læs mere om Weinhotel Zum Grünen Kranz her

  Zum Grünen Kranz

  TVJa
  Wi-fiGratis i restauranten, opholdsrum og gårdhaven
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  VærdiboksJa

Kort

Busrejse til Rhinen i flammer med Gislev Rejser

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Begivenheder - Rhinen i Flammer

  Rhinen i Flammer afholdes fire forskellige steder langs Rhinen. Herunder kan du se i hvilken by det afholdes.

  Afrejse 01.07: Bingen/Rüdesheim
  Afrejse 12.08: Koblenz
  Afrejse 09.09: Oberwesel
  Afrejse 16.09: St. Goar

  Bemærk på Rhinen i Flammer i Koblenz er sejlturen længere grundet afstanden til Rüdesheim. Du skal derfor regne med sen hjemkomst til hotellet. 

 • Begivenheder - Vinfester ved Rhinen

  Vinfest i Rüdesheim og Assmannshausen in Rot
  På afrejse 17.08 afholdes den årlige vinfest i Rüdesheim, og det et er normalt en festlig omgang. Se mere her.

  I nabobyen Assmannshausen er der i slutningen af juni, hvor byen går rødt og vinfesten hedder ”Assmannshausen in Rot”, en fest der har fået navnet og farven fra byens røde Spätburgunder. Her er boder i gaderne med vin, ikke kun rødvin, men også hvidvin, herlige specialiteter og musik. Lørdag afsluttes aftenen normalt med et festligt fyrværkeri ude på Rhinen. Assmannshausen ligger ca. 6 km fra Rüdesheim. 

  Du kan se mere om begivenheden her.

  Du får naturligvis lejlighed til at besøge den verdensberømte Drosselgasse med lystige vinkroer, sang, musik og dans. Rejselederen går gerne med gæsterne til en hyggelig aften i Drosselgasse.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

  Beregn cirka:
  € 9 til Siegfrieds Musikkabinett  
  € 7 til liften (enkelt) i Rüdesheim
  € 14 til vinsmagning i Cochem

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods.

  Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 995.
  Superiorværelse kr. 450 pr person.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-26°. 
  Se mere om temperaturererne ved i Rüdesheim her.
   

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu