Vinbyen Rüdesheim

Stemning, hygge, dejlig vin og smuk natur

Hygge, flot natur, sejltur på Rhinen og liflig vin. Den populære busrejse til Rüdesheim, er en ægte klassiker. År efter år kommer gæsterne igen for at opleve Drosselgasse med sang, musik og dans, glæde sig over den smukke natur eller en sejltur på Rhinen med udsigt til middelalderborge højt oppe på de stejle bjergskråninger. I Rüdesheim er der fest, stemning og glade mennesker.

 • Familiedrevet hotel med halvpension
 • 1 x drikkevare til middagen inkluderet
 • Aften med vinsmagning inkluderet
 • 1 x Rüdesheimer Kaffee på hotellet inkluderet


Med i prisen:

 •  Ophold i dobbeltværelse
 •  5 x morgenmad
 •  4 x middag
 •  1 glas vin, øl eller sodavand til middagen
 •  1 x Rüdesheimer Kaffe på Hotel Krone
 •  Aften med vinsmagning på Hotel Krone
 • Byrundtur i Rüdesheim
 • Udflugt til Frankfurt
 • Udflugt til Cochem og Koblenz
 • Kloster Hildegard og panoramatur ekskl. sejltur
 • Rejseleder
 •  Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 698.
 

Bestil rejsen

Pris fra 3.998,-

6 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Byrundtur i Rüdesheim og besøg på Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet
 • Gratis drikkevare til hotel-middagen 
 • Aften med vinsmagning på Hotel Krone
Bestil rejsen

Om rejsen

Rüdesheim er en af de mest besøgte vinbyer ved Rhinen omgivet af bjerge og idylliske vinmarker. Du bor centralt på Hotel Krone ved Rhinpromenaden, og hos vores dansktalende vært Erich er der familiær og hyggelig stemning. I byens berømte gade Drosselgasse finder du altid et sted med sang, dans og musik. Der vil være tid til, at du kan besøge en af de mange vinstuer og smage på den herlige, lokale Riesling. Vi tager på byrundtur i Rüdesheim og besøger Niederwalddenkmal, hvorfra vi nyder udsigten. På denne rejse kan du også opleve storbyen Frankfurt, maleriske Cochem og Deutsches Eck i Koblenz, samt tage en sejltur på den smukkeste strækning af Rhinen med udsigt til vinmarker, middelalderborge og Loreleiklippen. Velkommen til nogle dejlige dage ved Rhinen.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse
Afrejse fra Danmark, gennem Tyskland forbi Kassel og Frankfurt til Rüdesheim ved Rhinen. Undervejs fortæller rejselederen om rejsens program. Mulighed for at få aftensmad på Hotel Krone for egen regning.

Dag 2: Byrundtur, Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet og Niederwalddenkmal
Orienterende tur med rejselederen gennem Rüdesheim. Langs Rhinpromenaden og rundt i byen. Besøg i Siegfrieds Mekaniske Musikmuseum med interessant og enestående samling af mekaniske musikinstrumenter. Om eftermiddagen udflugt til det imponerende Niederwalddenkmal. Med bussen op til det store monument, som kan ses på lang afstand fra Rhinen. Her får du en fantastisk udsigt over floden og vinmarkerne. Mulighed for at tage svævebanen ned til byen, eller du kan køre med bussen. Inkluderet ekskl. lift

Dag 3:  Metropolen Frankfurt
Udflugt til Tysklands Manhatten, beliggende ved floden Main og kendt for sin skyline. Byen er en international storby, der huser Den Europæiske Centralbank. Kom med på byrundtur med rejselederen i den spændende by, hvor vi blandt andet ser det moderne Frankfurt og den gamle bydel Römerberg med det gamle rådhus og Nicolaikirche. Du får tid til selv at gå på opdagelse i byen, inden vi kører retur til Rüdesheim. Inkluderet.

Dag 4: Maleriske Cochem og Koblenz
Heldagsudflugt til den charmerende vinby Cochem ved Mosel og besøg i Koblenz, hvor Mosel løber sammen med Rhinen. Vi krydser Rhinen med skib til Bingen og kører over Hunsrück til Mosel og Cochem. I Cochem kan du gå med rejselederen på en byrundtur og opleve den hyggelige midtby med dens mange bindingsværkshuse og den hyggelige moselpromenade. Efter byrundturen kan du deltage i en vinsmagning inkl. en let frokost, hvor du kan smage på den herlige moselvin. Vinsmagning er ikke inkluderet i udflugten og koster ca. € 11. Ønsker du ikke at deltage i vinsmagningen, kan du bruge tiden på egen hånd til en frokost på en af  byens mange hyggelige caféer eller restauranter eller gå en tur i de små gader og se de mange butikker. Efter vinsmagningen kører vi langs Mosel til Hessens 3. største by Koblenz, der er kendt for Deutsches Eck, hvor Mosel løber ud i Rhinen. Her gør vi et kort ophold, inden vi kører langs Rhinen tilbage til Rüdesheim. Inkluderet ekskl. vinsmagning.

 

 

Dag 5:  Benediktinerklosteret St. Hildegard og sejltur på Rhinen
På St. Hildegardklosteret midt i vinmarkerne i Rüdesheim arbejder nonnerne flittigt. Nonnerne fremstiller god vin, som kan købes i klosterbutikken, der også har et righoldigt sortiment af bøger, kort, kunst og keramik. Vi besøger klosterets kirke og den spændende butik. Flot sejltur på den smukkeste og mest romantiske strækning af Rhinen fra Rüdesheim forbi Bacharach og Kaub til St. Goarshausen. Undervejs er der udsigt til vinmarker, gamle middelalderborge og den berømte Loreleiklippe. Fra St. Goarshausen kører vi op til Lorelei, hvorfra vi har en flot udsigt. Derefter panoramatur langs Rhinen retur til Rüdesheim. Inkluderet ekskl. sejltur.

Vinmarker og vinsmagning
Familien Frosch, der ejer Hotel Krone, har egne vinmarker, hvor de gode druer til hvidvinen dyrkes. Vinmarkerne ligger rundt om Rüdesheim. For gæster, som er godt gående, er der mulighed for at vandre på skråningerne mellem vinmarkerne. En aften arrangeres vinsmagning på Hotel Krone, hvor hotelværten Erich fortæller om vindyrkning. Inkluderet.

Dag 6: Hjemrejse
Tidlig afrejse fra Rüdesheim. Gennem Tyskland til Danmark. Ankomst ved grænsen ca. kl. 18:30. 


Hotel

Hotel Krone
Rheinstrasse 30
D-65385 Rüdesheim
www.hotel-krone-ruedesheim.de

Godt familiedrevet hotel, direkte ud til Rhinpromenaden, floden og jernbanen. Uensaretede værelser men alle med bad, toilet, tv, telefon og wi-fi. God standard, rent og pænt. Elevator. Hotellets rare, dansktalende vært Erich er altid til stede, og sammen med sit personale hygger han om gæsterne. Fruen Renate sørger for den gode forplejning. Restauranten åben til kl. 21. Mulighed for aftensmad på Hotel Krone ved ankomst 1. dag for ca. € 10 – € 13. Rejselederen orienterer herom.

 

Gæsterne siger

”God rejseleder og chauffør. Meget tilfredse og tak for en god tur”

”Det var første gang vi har rejst med Gislev rejser, og det var en positiv oplevelse”

”Fantastisk tur og det er muligt, at jeg nok tager på samme tur igen, sammen med en veninde, så hun kan opleve det samme som jeg har oplevet”

Værd at vide

Drosselgasse
Du får naturligvis lejlighed til at besøge den verdensberømte Drosselgasse med lystige vinkroer, sang, musik og dans. Rejselederen går gerne med gæsterne til en hyggelig aften i Drosselgasse.

Liften i Rüdesheim
Midt i Rüdesheim ligger liften "Seilbahn Rüdesheim", der passerer hen over vinmarkerne op til Niederwalddenkmal. Det er en flot tur og kan anbefales. Det er muligt, hvis du er godt gående, at vandre den ene vej, hvis du ikke vil med liften begge veje. Prisen pr. vej med liften er ca. € 6 pr. person. Du kan også tage med på Gislevs udflugt til Niederwalddenkmal og tage liften ned for egen regning.

Vinfest i Rüdesheim
I dagene 13.08 til 17.08 er der den årlige vinfest i Rüdesheim - en festlig og hyggelig fest med boder, hvor du kan smage den berømte Riesling, smage specialiteter og høre musik. Der bliver tid til du kan nyde denne tradtionsrige vinfest.

Su kan se mere om begivenheden her: https://www.ruedesheimer-weinfest.de/

Assmannshausen in Rot
I Assmannshausen er der i perioden 19.06 til 21.06 2020 vinfest, hvor byen går rødt og vinfesten hedder - Assmannshausen in Rot. En fest der har fået navnet og farven fra byens røde Spätburgunder. Her er boder i gaderne med vin, ikke kun rødvin, men også hvidvin, herlige specialiteter og musik. Lørdag aften afsluttes aftnene med en festligt fyrværkeri ude på Rhinen. Assmannshausen ligger ca. 6 km fra Rüdesheim.

Du kan se mere om begivenheden her: https://www.assmannshausen-in-rot.de/

Kort

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
13-08-2020Bus fra Jylland og Fyn Ring til os4.198,-Mere information
30-08-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og Sjælland Mere end 84.198,-Bestil rejsenMere information
11-10-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og Sjælland Mere end 83.998,-Bestil rejsenMere information