Skip to main content

Busrejse til Rüdesheim

-
Stemning, hygge, dejlig vin og smuk natur

Vinbyen Rüdesheim - 5 dage

Hygge, flot natur, sejltur på Rhinen og liflig vin. Den populære busrejse til Rüdesheim er en ægte klassiker. År efter år kommer gæsterne igen for at opleve Drosselgasse med sang, musik og dans, glæde sig over den smukke natur eller en sejltur på Rhinen med udsigt til middelalderborge højt oppe på de stejle bjergskråninger. I Rüdesheim er der fest, stemning og glade mennesker

Rüdesheim er en af de mest besøgte vinbyer ved Rhinen omgivet af bjerge og idylliske vinmarker

Du bor centralt på Weinhotel Zum Grünen Kranz hos familien Nägler. I byens berømte gade Drosselgasse finder du altid et sted med sang, dans og musik. Der vil være tid til, at du kan besøge en af de mange vinstuer og smage på den herlige lokale Riesling. Vi tager på byrundtur i Rüdesheim og besøger Niederwalddenkmal, hvorfra vi nyder udsigten.

På denne rejse kan du også opleve vinvejen til Mainz med den charmerende historiske bydel samt tage en sejltur på den smukkeste strækning af Rhinen med udsigt til vinmarker, middelalderborge og Loreleiklippen.

Velkommen til nogle dejlige dage ved Rhinen - det bliver ikke kedeligt.

Glæd dig til

 • Familiedrevet hotel med central beliggenhed og halvpension
 • Inklusiv fællesskab, mange flotte oplevelser og en dejlig vinsmagning
 • Sejltur forbi borge og vinbyer på den smukkeste og mest romantiske del af Rhinen

Inkluderet i rejsens pris

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Vinsmagning på hotel
 • Byrundtur i Rüdesheim
 • Kloster Hildegaard og panoramatur
 • Udflugt til Rhinen ekskl. sejlbillet
 • Rejseleder

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse til Rüdesheim

  Afrejse fra Danmark og vi bliver budt velkommen af rejselederen. Inden længe har vi passeret grænsen og er godt på vej gennem Tyskland.

  Undervejs fortæller rejselederen om ugens program, inden vi ankommer til Rüdesheim ud på aftenen.

 • Dag 2: Byrundtur og eftermiddagsudflugt til Kloster Hildegaard og Niederwalddenkmal

  Rejselederen viser dig Rüdesheim – en perle af en by med bindingsværk, indbydende udskænkningssteder og en herlig stemning.

  Om eftermiddagen kan du tage med op til klosteret St. Hildegard og det store monument Niederwalddenkmal, hvor du kan nyde udsigten ud over Rhinen og vinmarkerne.

  Du kan vælge at køre tilbage til Rüdesheim med bussen eller tage liften og slappe af, mens du svæver ned over vinmarkerne. Inkluderet ekskl. lift. ca. € 7.

 • Dag 3: Smuk sejltur på den mest romantiske del af Rhinen

  Ingen tur til Rüdesheim er fuldendt uden en smuk sejltur op ad Rhinen. Vi sejler på den mest romantiske del af Rhinen forbi imponerende borge, charmerende vinbyer og ikke mindst den berømte Loreleiklippe.

  Vi kører langs Rhinen retur til Rüdesheim. Resten af dagen er der tid på egen hånd og til hygge i Rüdesheim. Inkluderet ekskl. billet til båden ( Ca € 15).

 • Dag 4: Mainz - en dejlig by ved Rhinen

  Vi sætter kursen øst på og kommer forbi Eltville am Rhein og den gamle kurby Wiesbaden - hovedstad i Hessen. Herfra videre til Mainz, smukt beliggende ved Rhinen.

  Rejselederen tager dig med på rundtur i Mainz’ charmerende historiske bydel, der bl.a. byder på rådhuset designet af Arne Jacobsen, St. Stefans kirken med Chagalls smukke vinduer og statuen af Gutenberg på byens smukke torv. Pris kr. 125.

 • Dag 5: Hjemrejse til Danmark

  Tidlig afrejse fra Rüdesheim. Gennem Tyskland til Danmark. Ankomst ved grænsen ca. kl. 18:30. efter nogle hyggelige dage ved Rhinen.

Hotel

 • Dag 1-5

  Weinhotel Zum Grünen Kranz

  Godt og hyggeligt familiedrevet hotel centralt beliggende i Rüdesheim i rolige omgivelser, kun få minutters gang til byens seværdigheder og Rhinpromenaden. Hotellet ejes og drives af Ralf Nägler og hans børn, som er 8. generation på hotellet.

  Hotellet har reception, restaurant og terrasse. Alle værelser er lyst indrettet med tv og gratis wi-fi. Der er mulighed for at opgradere til et superiorværelse mod tillæg. Hotellet er opdelt i flere bygninger. Der er ikke elevator men personalet hjælper med bagagen.

  Læs mere om Weinhotel Zum Grünen Kranz her

  Zum Grünen Kranz

  TVJa
  Wi-fiGratis i restauranten, opholdsrum og gårdhaven
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  VærdiboksJa

Kort

Rejse til Vinbyen Rüdeheim ved Rhinen

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
16-10-2022Se afrejsetider 5 dageBus fra Jylland, Fyn og Sjælland43.798,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Begivenheder ved Rhinen og i Rüdesheim

  Drosselgasse 
  Du får naturligvis lejlighed til at besøge den verdensberømte Drosselgasse med lystige vinkroer, sang, musik og dans. Rejselederen går gerne med gæsterne til en hyggelig aften i Drosselgasse.

  Midt i Rüdesheim ligger liften "Seilbahn Rüdesheim", der passerer hen over vinmarkerne op til Niederwalddenkmal. Det er en flot tur og kan anbefales. Det er muligt, hvis du er godt gående, at vandre den ene vej, hvis du ikke vil med liften begge veje. Prisen pr. vej med liften er ca. € 7 pr. person. Du kan også tage med på Gislevs udflugt til Niederwalddenkmal og tage liften ned for egen regning.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelsernes skal overholdes.

 • Drikkevand i Tyskland

  Vandet fra vandhanen kan drikkes.

 • Elektricitet i Tyskland

  Der er 220 V. Danske stik passer i langt de fleste kontakter, og der er sjældent brug for adapter.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

  Beregn ca. følgende beløb:
  € 8 til Siegfrieds Musikkabinett
  € 15 til sejltur
  € 7 til liften (enkelt) i Rüdesheim

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. Betaling med mobilepay eller kontanter.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er velegnet for alle der er almindeligt godt gående. Bemærk at der ikke er elevator på hotellet men personalet er behjælpelig med bagagen.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 798.
  Billet til båd ca. € 15.
  Billet til svævebane ca. € 7.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og kreditkort i Tyskland

  I Tyskland er valutaen Euro.

  Mange steder kan du betale med kreditkort som Visa og MasterCard men kun på det beløb, varen koster. Mod et gebyr kan du hæve penge i bankautomater. Det er en god ide at have kontanter med på rejsen.

  Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejret

  Generelt sommervejr med dagstemperatur på 18-26°. Se mere om temperaturerer her.
   

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu