Millstättersøen All inclusive

Oplev blandt andet Nochalm Nationalpark og Solrige Lienz.

Millstättersøen All Inclusive

Gislevs populære busrejse med all inclusive i det solrige Kärnten. På 9. år bor vi på det familiedrevne, 4-stjernede Hotel Zanker, hvor service og kvalitet er i højsædet og roses af vore mange gæster på denne dejlige busrejse til Østrig.

 • Sejltur på Millstättersøen, som er en af Østrigs varmeste søer.
 • Udflugt til solrige Lienz på kanten til Italien.
 • Godt hotel ved søen med all inclusive, pool og en aften med musik og dans.
 • Spektakulære udsigter bl.a. på udflugterne til Nockberge nationalpark og Pyramidenkogel.

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse med balkon
 • 8 x morgenmad, 8 x middag
 • Frie drikkevarer på hotellet i Østrig jf. beskrivelse
 • En aften med musik og dans på hotellet i Østrig
 • 5 x selvsmurte madpakker i Østrig
 • Sejltur på Millstättersøen
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er ikke inkluderet, hvis andet ikke er oplyst.

Rabat: Børn 3-15 år: Kr. 850. Rabat for 3. voksne i 3-sengsværelse: Kr. 250.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.098. Afbestillingsforsikring: Kr. 375.

All inclusive betyder: Morgenmadsbuffet med mulighed for at smøre frokostmadpakker, eftermiddagssnacks, kage og kaffe, middagsbuffet (heraf en aften med tema-middag med musik og dans), øl, vand og vin ad libitum på hotel Zanker hver dag kl. 8.00-23.30. Fra kl. 16-23.30 endvidere fri spiritus, drinks og mousserende vine.

 

Se film fra Nockalm Nationalpark:

Bestil rejsen

Pris fra 7.198,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Drikkevarer ad libitum
 • 4-stjernet hotel med pool
 • Sejltur på søen
Bestil rejsen

Om rejsen

Det populære Hotel Zanker i Döbriach
Et skønt hotel med et engageret og venligt personale. Hotellets All Inclusive koncept falder i gæsternes smag, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. På hotellet kan du nyde frie drikkevarer fra tidlig morgen til sen aften, og alle dage kan der smøres madpakker ved morgenbordet. Efter dagens udflugt kan du nyde eftermiddagskaffen, og glæde dig til en dejlig middag.

Vi har sammensat et varieret udflugtsprogram så du får set det bedste fra området, og masser af den østrigske natur. Bjerge, irgrønne alme, fejende flotte udsigter og smaragdgrønne søer - balsam for sjælen. Østrig er uendeligt smukt, og flere gæster har også bemærket hvor rent der er i naturen alle vegne. Ønsker du ikke at deltage på alle udflugter, er der også mulighed for at cykle eller vandre, såfremt du vil opleve området på egen hånd. Du bor tæt på vandet og kan tage færgen rundt og besøge de andre små byer.

Udpluk fra de mange kommentarer fra sidste års gæster: "Vi kunne blive ved med at rose denne tur", "Rigtig god og fin tur, med et dejligt destinationshotel" og "Vel gennemførte ture og godt hotel med meget fin service. Utrolig god mad og venlig betjening".

Kom med og oplev det skønne milde klima ved Østrigs varmeste sø, i et område af Østrig der vækker begejstring.

Dag for dag

Dag 1: Afrejse med overnatning midt i Tyskland

Dag 2: Gennem Sydtyskland med ankomst til Milstättersøen sidst på eftermiddagen

Dag 3: Sejltur på Millstättersøen
Fra hotellet går vi den korte vej ned til søpromenaden, hvorfra du har den flotteste udsigt til de omkringliggende bjerge og skove. I egen båd sejler vi først til den populære by Millstatt, som bl.a. kan bryste sig af et gammelt kloster. Fra Millstatt sejler vi lidt mere rundt på søen, inden vi er tilbage ved hotellet og søpromenaden. Udflugten med sejltur er inkluderet.

Millstattersøen sejltur


Dag 4: Pyramidenkogel og Velden
Smuk tur til Pyramidenkogel som ligger i 800 m.h., hvor vi gør ophold. Du kan tage endnu højere op med elevator i det smukke tårn (pris ca. € 12), hvorfra du har en fantastisk udsigt til Drei Länder: Østrig, Italien og Slovenien. Rundt om Wörthersøen til jet-set byen Velden. Tid på egen hånd til at nyde den hyggelige by med de fine butikker inden bussen bringer os tilbage til hotellet og eftermiddagskaffen. Heldagsudflugt kr. 150 (€ 20).

Ved dårligt vejr (med ringe sigtbarhed) kan turen til Pyramidenkogel blive ændret til en anden dag.

Pyramidenkogel Velden i Østrig

 

Dag 5: Betagende udflugt gennem nationalparken Nockberge
Oplev den flotte østrigske natur når vi kører den ad den smukke, snoede Nockalmstrasse. Bjerge, søer, grønne alme og græssende køer - indbegrebet af Østrigsk natur når den er smukkest. Foto- og frokostpause undervejs. Eftermiddagen til afslapning eller en svømmetur i hotellets indendørs pool. Halvdagsudflugt kr. 150 (€ 20).

Nockalmstrasse i Østrig
 

Dag 6: Solrige Lienz og udsigt til Dolomitterne
Dejlig morgenmad på hotellet og madpakkerne smøres til dagens udflugt. Panoramatur til Østtyrols solrige hovedby Lienz, som er smukt beliggende for foden af Lienzer Dolomitterne og ganske tæt på grænsen til Italien. Byen har over 2.000 solskinstimer om året og livsstilen her bærer præg af det dejlige klima. Byrundtur med lokalguide og tid på egen hånd i denne skønne by. Ad smukke veje retur til Döbriach og Hotel Zanker. Heldagsudflugt kr. 150 inkl. lokalguide.

LIenz, Østrig
 

Dag 7: Smukke ædelstene og betagende vandfald
Kort køretur til ædelstensmuseet Granatium. Guidet tur i det spændende museum med de mange flotte smykker, skulpturer og andet af smukt slebne Granatædelstene. Vi går gennem en mindre del af minen i bjerget bag museet. Endnu en smuk naturoplevelse venter os ved Fallbach vandfaldet, hvor vi nyder vores smurte madpakker og den fantastiske natur. Heldagsudflugt kr. 150 (€ 20).

Vandfald ved Fallbach

Dag 8: Afrejse fra Østrig
Vi siger farvel til Millstättersøen og Østrig og kører mod Tyskland til middag og overnatning.

Dag 9: Den danske grænse krydses hen på eftermiddagen

Hotel

Vitalhotel Zanker
Seefeldstrasse 30
A- 9873 Döbriach

Hotellet drives af Karin og Gerhard Maier. Det er et pænt, privatdrevet hotel lidt uden for Döbriach, med kun 150 meter til søen og adgang til badeanlæg, hvor liggestole og parasoller kan lejes. Hotellet har indendørs swimmingpool, wellness, restaurant, bar, opholdsrum, elevator og stor have med solsenge. Uensartede pæne værelser alle med bad og toilet, balkon, hårtørrer, telefon, tv og værdiboks. Gratis internet i receptionen.

Hotellet er yderst velegnet til ferie og afslapning, og der er god plads både indendørs og udendørs. Når vi kommer hjem fra udflugterne er det muligt for alle at finde et sted at sidde og sludre, og med all inclusive-produktet kan du bestille drikkevarer og nyde samværet med de øvrige gæster uden problemer. Personalet roses for deres venlighed og imødekommenhed, og køkkenet laver den skønneste mad. Så læn dig tilbage, hold ferie og nyd dit all inclusive ophold på Vitalhotel Zanker.

Opholdet med all inclusive: Morgenmad inklusiv mulighed for at smøre frokostmadpakker, eftermiddagssnacks og -kaffe, Buffet morgen og aften, heraf 1 aften med tema-middag, musik og dans herudover øl, vand og vin ad libitum på hotel Zanker hver dag kl. 08.00-23.30, fra kl. 16.00-23.30 endvidere fri spiritus, drinks og mousserende vine.

Læs mere om Vitalhotel Zanker

Gæsterne siger

Millstättersøen All Inclusive
"Helt igennem en pragtfuld tur"

"En god tur og hotellet samt dets personale gør meget for at vi føler os velkomne"

"Rigtig dejlig rejse. Gode udflugtsmål"

Værd at vide

Valuta
Euro.

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

Entréer
Pyramidekogel, entré til tårn ca. € 12. Øvrige entréer typisk € 6-12 pr. seværdighed.

All inclusive, kun på hotellet i Østrig
Morgenmad inklusiv mulighed for at smøre frokostmadpakker, eftermiddagssnacks og -kaffe, 4 retters middag, heraf 1 aften med tema-middag, musik og dans herudover øl, vand og vin ad libitum på hotel Zanker hver dag kl. 08.00-23.30, fra kl. 16.00-23.30 endvidere fri spiritus, drinks og mousserende vine.

Ud og hjem
Overnattes på hoteller med halvpension – drikkevarer ikke inkluderet.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

kort

Millstättersøen All Inclusive

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
06-06-2020Bus fra Jylland og FynMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information
27-06-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 87.298,-Bestil rejsenMere information
22-08-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 87.498,-Bestil rejsenMere information
05-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information