Skip to main content

Busrejse til Westendorf

-
En af Europas smukkeste landsbyer

Tyrol - Westendorf

Servus og velkommen til Westendorf i Tyrol, en af danskernes foretrukne tyrolerbyer og en af Østrigs skønneste byer. Westendorf ligger smukt med skøn natur og flotte panoramaer i Brixental og du vil helt sikkert blive begejstret for den hygge og idyl, der hersker i byen.

Så snart vi passerer grænsen til Østrig befinder vi os midt i den rene postkortidyl. Nyd udsigten til de smukke bjerge. Grønne alme med græssende køer, de karakteriske tyrolerhuse med farvestrålende blomster i altankasserne, de små landeveje, som bugter sig over Innfloden og Salzachfloden, og langs med de hyggelige landsbyer.

Her er virkelig ligeså smukt som på billederne, dét her er ferie. Den rene bjergluft gør godt, og de glade tyrolere har et smittende humør.

Westendorf er bare en sikker favorit hos vores gæster og igen i år kan man glæde sig til en dejlig sommer i Tyrol. På afgangen i september, kan du opleve den årlige almabtrieb, hvor køerene kommer ned fra almene. En meget unik og festlig oplevelse.

Vi ser frem til at byde velkommen i Tyrol og vise dig det hele.

Glæd dig til

 • Halvpension og grillaften med musik på hotellet i Østrig.
 • Byrundtur i Innsbruck og betagende bjergudsigter i Hopfgarten.
 • Mulighed for sejlads på Achensee og besøg i glasbyen Rattenberg.

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Grillaften med musik på hotellet
 • Byrundtur og frokost med musik
 • Udflugt til Innsbruck
 • Udflugt til Hopfgarten eksl. bjergbane og frokost
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1 - 2: Udrejse til hyggelige Westendorf

  Med passende pauser til middag og overnatning i Midttyskland.

  Videre mod Østrig næste morgen med ankomst i Westendorf hen på eftermiddagen. Indkvartering og middag på hotellet.

 • Dag 3: Byrundtur, frokost, musik og jodlen

  Westendorf er en hyggelig, typisk tyrolerby med en charmerende lille bymidte, som er nem at finde rundt i. Rejselederen tager dig med på en afslappende formiddagstur til fods rundt i Westendorf.

  Herefter kan du tage med til vores lokale gasthof, hvor vi får en skøn frokost og en snaps, mens du underholdes af den lokale spillemand.

  Retur til hotellet og resten af eftermiddagen til afslapning på hotellet.

  Inkluderet.

 • Dag 4: Panoramatur og det flotte Krimmlervandfald

  En flot naturoplevelse venter dig ved Østrigs højeste vandfald i den fantastiske naturpark, Hohe Tauern.

  Bussen tager os op i højderne via snoede veje i Gerlosspasset inden vi ankommer til Krimmlervandfaldet. Vi ser det flotte vandfald på afstand alt i mens vi både nyder udsigten og en klassisk frokost på stedets restaurant.

  Udflugt kr. 250 inkl. frokost. Bestilles med rejsen.

 • Dag 5: Byrundtur i Tyrols vidunderlige hovedstad

  Innsbruck er flot og indbydende med en skøn beliggenhed ved Inn-floden.

  Gående byrundtur i den smukke gamle bymidte forbi Hofburg, Hofkirche, Anna-søjlen og naturligvis huset med Det gyldne Tag.

  Tid på egen hånd til frokost, shopping og måske en tur op på Nordketten.

  Inkluderet.

 • Dag 6: Bjergbane og frokost på toppen

  Dagen er til fri disposition. Nyd den hyggelige atmosfære på hotellet eller tag med rejselederen op i højderne. Byens bjergbane ligger i kort afstand fra hotellet og fra toppen får vi en fantastisk udsigt over Brixental-dalen.

  Nyd de flotte panoramaer til mange kendte bjergtoppe, gå en tur på de anlagte stier og få dig en frokost med smuk udsigt.

  Inkluderet ekskl. bjergbane og frokost.

 • Dag 7: Achensee og glasbyen Rattenberg

  Udflugt til Achensee, Østrigs højest beliggende sø i 950 m.o.h. Sejltur omgivet af flotte bjerge og smukke udsigter og med god tid til bare at slappe af og nyde turen rundt på søen.

  På turen tilbage til vores hotel i Westendorf, besøger vi Rattenberg, som med sine kun ca. 450 indbyggere er landets mindste by og én af de smukkeste byer i hjertet af Alperne.

  Udflugt kr. 250 inkl. sejltur. Bestilles med rejsen.

 • Dag 8-9: Hjemrejse og overnatning i Tyskland

  Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Briem og vores vært Christine og kører med passende pauser mod Tyskland for middag og overnatning.

  Videre mod Danmark næste morgen og ankomst til den dansk-tyske grænse først på aftenen.

Hotel

 • Dag 2-8

  Briem Hotel

  Dette familiedrevne hotel ligger på et dejligt solplateau kun 300 meter fra centrum. Hotellet er indrettet i typisk tyrolerstil med restaurant, hyggelig Stüberl (bar) og terrasse. Værelserne fordeler sig over tre etager, og der er elevator. Værelserne er uensartede og udstyrede med bad samt toilet, værdiboks, radio, tv og hårtørrer. Der er internet mod betaling i stueetagen.

  Læs mere om Hotel Briem

  ElevatorJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  BarJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  tresengsværelseJa
  Wi-fiJa

Kort

Busrejse til Tyrol og Westendorf

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Almabtrieb på afgangen den 18/9

  På afgangen den 18/9 er der Almabtrieb i Westendorf eller i nabobyen Hopfgarten, hvor der vil være mulighed for at se køerne komme ned fra almen og gøre en god handel i de opstillede boder.

  På denne afgang er der mulighed for frokost i forbindelse med Almabtrieb.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Entréer

  Typisk € 5-10 pr. seværdighed.

  Bjergbanen i Westendorf t/r ca. Euro 25 per person.

  På de planlagte ture er der ikke planlagt museumsbesøg.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Der forekommer både trapper og kuperet terræn.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

   

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 998.
  Værelse med balkon kr. 298 pr. person (begrænset antal).

  Afbestillingsforsikring kr. 440.

  Udflugter:
  Udflugt til Krimmlervandfaldet inkl. frokost kr. 250.
  Udflugt til Rattenberg og Achensee inkl. sejlads kr. 250.
  Alle udflugter bestilles med rejsen.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Valuta og kreditkort

  Euro.

  Du kan ikke betale med kreditkort på hotellet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu