Dubrovnik - Europas smukkeste by

Behageligt solrigt klima og 8 dage med halvpension fra kun kr. 5.998

Dubrovnik


Masser af stemning og miljø i en af Europas flotteste byer samt mulighed for udflugter til historiske Mostar og maleriske Montenegro

 • Nyd din ferie på godt hotel med halvpension direkte ud til vandet nær Dubrovnik
 • Rejsen er inklusiv byrundtur med lokalguide i Dubrovnik
 • Mulighed for udflugt til spændende Mostar - Porten til orienten
 • Inklusiv udflugt til boder, musik og folkedans i Cilipi
 • Mulighed for udflugt til Montenegro fyldt med historie, kultur og smuk natur

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad 
 • 7 x middag som buffet
 • Byrundtur i Dubrovnik med lokalguide
 • Udflugt til Cilipi
 • Flybillet inklusiv skatter
 • Danske rejseleder

 

Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Afbestillingsforsikring kr. 470. Tilslutningsfly fra Aalborg - København t/r kr. 1.000. Udflugt til Mostar kr. 225. Udflugt til Montenegro kr. 225.

Se film om Dubrovnik

Pris fra 5.998,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension 
 • Byrundtur med lokalguide
 • Udflugt til Cilipi
Bestil rejse

Om rejsen

Dubrovnik – en af Europas smukkeste byer
Allerede efter få dage må de fleste overgive sig til byens sjæl, charme og enestående beliggenhed. Gislevs rejseleder og lokalguide sørger for, at du får en god introduktion til byens historie og seværdigheder. Med hele 7 nætter i Dubrovniks smukke omgivelser, får du rig lejlighed til at udforske byen. Hertil kommer spændende udflugter til den maleriske Kotor-bugt i Montenegro og perlen Mostar i Bosnien Hercegovina - begge på UNESCO´s verdensarvsliste. Du kan også forkæle dig selv med en flot sejltur i de skønne farvande til de indbydende Elafiti øer. Glæd dig til ferie i skønne omgivelser.

Billeder

Dag for dag

1. dag: Udrejse til Dubrovnik
Udrejse med fly fra Københavns Lufthavn. Flyskifte i Zagreb og ankomst til Dubrovnik ca. kl. 15.40. Herfra med bus til indkvartering på vores ved hotel for de næste 7 nætter. Om aftenen fortæller rejselederen om ugens program.

 

2. dag: Byrundtur i Dubrovnik – Europas smukkeste by 
Vores lokalguide tager os med på byrundtur til de vigtigste seværdigheder som Onofrio-fontænen, Hovedgaden, Rektorpaladset, Domkirken og meget mere. Også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens listige stræder. Fra de tykke bymure har du en god udsigt ud over byen. Byrundtur med lokalguide inkluderet - eksklusiv entréer.

 

3. dag: Udflugt til dans, musik og folklore i Cilipi
Herlig søndagsudflugt til byen Cilipi lidt syd for Dubrovnik, hvor der er et vældigt liv ved kirken med boder, musik og lokal folkedans i farverige dragter. Inkluderet.

Cilipi Folklore Dubrovnik

 

4. dag: Heldagsudflugt til Mostar – porten til orienten
Flot panoramatur langs kysten inden vi drejer af mod Mostar i Bosnien Hercegovina. Byen rummer en rig historie og var porten til det osmanniske rige. Rundtur med lokalguide til den berømte bro, der deler byen i 2 vidt forskellige kulturer, den gamle moske fra 1557 og byens bazar. Også tid på egen hånd i denne historiske perle af en by. Pris for udflugt inklusiv lokalguide kr. 225 ekskl. entreer.

Flot Kyst Dalmatien Mostar Dubrovnik

 

5. dag: Sejltur til øerne Kolocep, Lopud og Sipan
Heldagsudflugt til nogle af de smukke øer beliggende ud for Dubrovniks kyst. Øerne har længe været et populært udflugtssted for Dubrovniks indbyggere. Undervejs serveres der frisk frokost med drikkevarer. Sejltur afregnes separat med rejselederen beregn ca. HRK 225.

Sejltur Dubrovnik Sejltur Sipan

 

6. dag: Montenegro – en af Europas perler
Heldagsudflugt til nabolandet Montenegro, som byder på flot natur, kultur og en rig historie. Vi kører ad de snoede veje rundt i Kotor-bugten til byen Kotor, der er omgivet af bjerge og gamle fæstningsmure. Rundtur i byen og mulighed for besøg i katedralen St. Tryphon fra år 1166 med flotte fresker eller besøg det charmerende maritime museum. Udflugtspris kr. 225.

Kotor udsigt Montenegro Perast Sø Promenade

 

7. dag: Dubrovnik – flere oplevelser
Tid til at slappe af eller nyde de sidste oplevelser i Dubrovnik. Gå f.eks. en tur rundt på den næste 2 km lange gamle fæstningsmur og få et spændende overblik over byen. Rejselederen står til disposition med tips og råd.

Dubrovnik aftenstemning

 

8. dag: Hjemrejse.
Efter en tidlig morgenmad kører vi det sidste lille stykke vej mod lufthavnen. Hjemrejse med fly via Zagreb til København med ankomst ca. 10.30.

Ret til ændringer forbeholdes.

Hotel

Hotel Vis, Dubrovnik

Masarykov Put 4
Telefon: 00385 20 433 605
Dubrovnik, Kroatien

3-stjernet hotel. Alle værelser med bad/toilet, tv, telefon og balkon. God beliggenhed ud til vandet ca. 3 km fra Dubrovniks gamle bydel. Den gamle by nås på 13 minutter med lokalbus. Terrasse med flot udsigt ud over vandet. Hotel Vis består af 3 etager, og der er ikke elevator. Bagagen bæres op ved ankomst. Der er offentlig strand lige neden for hotellet, og her kan der lejes liggestole.  Ca. 300 m. fra hotellet er der lokal gågade med cafeer, isbarer, butikker og restauranter.

 

Værd at vide

Valuta
Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,00. På udflugt til Montenegro anvendes Euro. 1 € = DKK 7,6. Ved udflugt til Mostar og Montenegro benyttes Euro - husk pas på begge udflugter.

Indkøb
Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning
Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El
220 v – europæiske stik med 2 ben.

Bus
Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Fly
Croatia Airlines direkte til Zagreb – nærmere info tilsendes ca. 10 dage før afrejse. Det er muligt at købe indenrigstilslutning fra Aalborg - København t/r for kr. 1.000 - bestilles med rejsen.
 

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Ca. 10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.


Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Fly:
Der flyves med Croatia Airlines - undervejs serveres der en drikkevare og en snack.

Mødetid
Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 09.20 - Venligst henvend dig til rejselederen før check-in. Du får tilsendt information om mødested og praktiske detaljer ca. 10 dage før afrejse.

Udrejse
Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 11.20 - Ankomst Zagreb kl. 13.20. Videre fra Zagreb kl. 14.45 med ankomst til Dubrovnik kl. 15.40.

Hjemrejse
Fra Dubrovnik kl. 06.15 med ankomst til København kl. 10.30. Der mellemlandes i Zagreb. Undervejs serveres en drikkevare og en snack.

 

Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:

Mødetid: Kl. 07.00. (24/9 mødetid kl. 05.30)

Afgang fra Aalborg
Kl. 08.30 med ankomst til København 09.20.

Hjemrejse fra København
Kl. 11.55 med ankomst til Aalborg kl. 12.45

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
28-09-2018FlyDubrovnik med fly fra KøbenhavnMere end 86.298,-BestilMere information
28-09-2018FlyDubrovnik med fly fra Aalborg47.298,-BestilMere information
05-10-2018FlyDubrovnik med fly fra KøbenhavnMere end 85.998,-BestilMere information
05-10-2018FlyDubrovnik med fly fra AalborgMere end 86.998,-BestilMere information
12-10-2018FlyDubrovnik med fly fra KøbenhavnMere end 85.998,-BestilMere information
12-10-2018FlyDubrovnik med fly fra AalborgMere end 86.998,-BestilMere information