Dubrovnik - Europas smukkeste by

Behageligt solrigt klima og 8 dage med halvpension fra kun kr. 5.998

Dubrovnik


Masser af stemning og miljø i en af Europas flotteste byer samt mulighed for udflugter til historiske Mostar og maleriske Montenegro

 • Nyd din ferie på godt hotel med halvpension direkte ud til vandet nær Dubrovnik.
 • Rejsen er inklusiv byrundtur med lokalguide i Dubrovnik.
 • Mulighed for udflugt til spændende Mostar - Porten til orienten.
 • Inklusiv udflugt til boder, musik og folkedans i Cilipi.
 • Mulighed for udflugt til Montenegro fyldt med historie, kultur og smuk natur.

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad 
 • 7 x middag som buffet
 • Byrundtur i Dubrovnik med lokalguide
 • Udflugt til Cilipi
 • Flybillet inklusiv skatter
 • Dansk rejseleder

 

Eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Afbestillingsforsikring kr. 485. Tilslutningsfly fra Aalborg - København t/r kr. 900. Udflugt til Mostar kr. 275. Udflugt til Montenegro kr. 225.

Se film om Dubrovnik

Status:
Ring til os

Om rejsen

Dubrovnik – en af Europas smukkeste byer
Allerede efter få dage må de fleste overgive sig til byens sjæl, charme og enestående beliggenhed. Gislevs rejseleder og lokalguide sørger for, at du får en god introduktion til byens historie og seværdigheder. Med hele 7 nætter i Dubrovniks smukke omgivelser, får du rig lejlighed til at udforske byen. Hertil kommer spændende udflugter til den maleriske Kotor-bugt i Montenegro og perlen Mostar i Bosnien Hercegovina - begge på UNESCO´s verdensarvsliste. Du kan også forkæle dig selv med en flot sejltur i de skønne farvande til de indbydende Elafiti øer. Glæd dig til ferie i skønne omgivelser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Dubrovnik
Udrejse med fly fra Københavns Lufthavn direkte til Dubrovnik. Herfra med bus til indkvartering på vores hotel for de næste 7 nætter. Om aftenen fortæller rejselederen om ugens program.

Dag 2: Byrundtur i Dubrovnik – Europas smukkeste by 
Vores lokalguide tager os med på byrundtur til de vigtigste seværdigheder som Onofrio-fontænen, Hovedgaden, Rektorpaladset, Domkirken og meget mere. Også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens listige stræder. Fra de tykke bymure har du en god udsigt ud over byen. Byrundtur med lokalguide inkluderet - eksklusiv entréer.

Dag 3: Montenegro – en af Europas perler
Heldagsudflugt til nabolandet Montenegro, som byder på flot natur, kultur og en rig historie. Vi kører ad de snoede veje rundt i Kotor-bugten til byen Kotor, der er omgivet af bjerge og gamle fæstningsmure. Rundtur i byen og mulighed for besøg i katedralen St. Tryphon fra år 1166 med flotte fresker eller besøg det charmerende maritime museum. Udflugtspris kr. 225.

Montenegro - kotorbugten Montenegro - Perast

Dag 4: Heldagsudflugt til Mostar – porten til orienten
Flot panoramatur langs kysten inden vi drejer af mod Mostar i Bosnien Hercegovina. Byen rummer en rig historie og var porten til det osmanniske rige. Rundtur med lokalguide til den berømte bro, der deler byen i 2 vidt forskellige kulturer, den gamle moske fra 1557 og byens bazar. Også tid på egen hånd i denne historiske perle af en by. Pris for udflugt inklusiv lokalguide kr. 275 ekskl. entreer.

Flot Kyst Dalmatien Mostar Dubrovnik

Dag 5: Sejltur til øerne Kolocep, Lopud og Sipan
Heldagsudflugt til nogle af de smukke øer beliggende ud for Dubrovniks kyst. Øerne har længe været et populært udflugtssted for Dubrovniks indbyggere. Undervejs serveres der frisk frokost med drikkevarer. Sejltur afregnes separat med rejselederen beregn ca. HRK 250.

Sejltur Dubrovnik Sejltur Sipan

Dag 6: Udflugt til dans, musik og folklore i Cilipi
Herlig søndagsudflugt til byen Cilipi lidt syd for Dubrovnik, hvor der er et vældigt liv ved kirken med boder, musik og lokal folkedans i farverige dragter. Herfra til  charmerende Cavtat og retur til hotellet. Inkluderet.

Cilipi folkefest Cilipi folkedansere

Dag 7: Dubrovnik – flere oplevelser
Tid til at slappe af eller nyde de sidste oplevelser i Dubrovnik. Gå f.eks. en tur rundt på den næste 2 km lange gamle fæstningsmur og få et spændende overblik over byen. Rejselederen står til disposition med tips og råd.

Dubrovnik aftenstemning

Dag 8: Hjemrejse fra Dubrovnik
God tid til morgenmaden og afslapning på hotellet. Midt på formiddagen afgang mod lufthavnen og hjemrejse med fly fra Dubrovnik direkte til København med ankomst kl. 15.55.

Hotel

Hotel Vis, Dubrovnik

Masarykov Put 4
Telefon: 00385 20 433 605
Dubrovnik, Kroatien

3-stjernet hotel. Alle værelser med bad/toilet, tv, telefon og balkon. God beliggenhed ud til vandet ca. 3 km fra Dubrovniks gamle bydel. Den gamle by nås på 13 minutter med lokalbus. Terrasse med flot udsigt ud over vandet. Hotel Vis består af 3 etager, og der er ikke elevator. Bagagen bæres op ved ankomst. Der er offentlig strand (sten) lige neden for hotellet, og her kan der lejes liggestole. Der kan med fordel benyttes badesko. Disse kan købes for rimelige penge i en lille butik ca. 50 meter fra hotellet. Ca. 300 m. fra hotellet er der lokal gågade med cafeer, isbarer, butikker og restauranter.

 

Værd at vide

Valuta
Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,00. På udflugt til Montenegro anvendes Euro. 1 € = DKK 7,6. Ved udflugt til Mostar og Montenegro benyttes Euro - husk pas på begge udflugter.

Indkøb
Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning
Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko. Disse kan købes for rimelige penge i en lille butik 50 meter fra hotellet.

El
220 v – europæiske stik med 2 ben.

Bus
Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Fly
Norwegian direkte fra København til Dubrovnik – nærmere info tilsendes ca. 10 dage før afrejse. Der kan forespørges på indenrigsbilletter fra Aalborg - kr. 900 pr person. 
OBS: På grund af flyændringer flyves der på andre datoer end de, i kataloget, oplyste. Der flyves på flg. datoer: 24. september, 1. oktober og 15. oktober.

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter
Ca. 10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Fly:
På grund af flyændringer flyves der på andre datoer end de, i kataloget, oplyste. Der flyves med Norwegian direkte til Dubrovnik på flg. datoer: 24. september, 1. oktober og 15. oktober.

Mødetid
Mødetid i Københavns Lufthavn kl. 08.30 på alle afrejser. Venligst henvend dig til rejselederen før check-in. Du får tilsendt information om mødested og praktiske detaljer ca. 10 dage før afrejse.

Udrejse
Afrejse fra Københavns Lufthavn kl. 10.30 - Ankomst Dubrovnik kl. 12.50. 

Hjemrejse
Fra Dubrovnik kl. 13.35 med ankomst til København kl. 15.55 på alle afrejser. 

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.