Kroatisk Skærgårdsferie

Kønne kystbyer og krystalklart vand

Kroatisk Skærgårdsferie

NYHED. Flyrejse til den smukke kroatiske skærgård fra Odense og Sønderborg Lufthavn - nemt og bekvemt. Du får 7 overnatninger på et skønt beliggende hotel med halvpension og fine faciliteter samt 3 udflugter inkluderet.

 • Spændende nyhed - hotel med god beliggenhed.
 • Udflugt til Sibenik, Split, Primosten og Trogir inkluderet.
 • Oplev Krka Nationalpark og det autentiske kulturcenter Etnoland.
 • Mulighed for hyggelig sejlads i de smukke farvande.

 

Med i prisen:

 • 8 dages flyrejse
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 15 kg bagage til check-in og 5 kg håndbagage
 • Bus på udflugter
 • Dansk rejseleder
 • Udflugt til Sibenik, Split, Primosten og Trogir
 • Flybillet og lufthavnsafgifter
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 680. Enkeltværelse kr. 698. Dobbeltværelse med ballkon mod havet kr. 398 per person. Superior dobbeltværelse med balkon mod havet kr. 598 per person. Forplejning på flyet tur/ retur kr. 200. Udflugt til Etnoland kr. 250 inkl. entré og smagsprøver. Udflugt til Krka Nationalpark kr. 300 inkl. entré. Alle bestilles med rejsen.

Bemærk: Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede, som for eksempel Krka Nationalpark.

 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Kønne kystbyer og krystalklart hav

Den maleriske natur, de mange solskinstimer, Europas smukkeste kyststrækninger og et utal af seværdigheder, har gjort det Dalmatiske ø-hav til et populært feriemål. De skønne havnepromenader med palmer og restauranter indbyder til dejlige ferieoplevelser i kejserbyen Split og charmerende Trogir. I Sibenik bliver historien levende blandt de mange imponerende bygningsværker og flotte seværdigheder. Du får mulighed for at slappe af eller deltage i spændende udflugter bl.a. til den naturskønne nationalpark Krka, det autentiske Etnoland eller en sejltur i det kroatiske ø-hav. Vi flyver med vores charterfly til Zadar og bor 7 nætter på Hotel Medena tæt på det krystalklare Adriaterhav og nær Trogir.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med fly til Zadar

Afrejse fra Sønderborg og Odense Lufthavn til Zadar i Kroatien. Kort transfer og indkvartering på vores hotel i Seget Donji for de næste 7 nætter.

Dag 2-7:

Formiddagsudflugt til Sibenik

I kort køreafstand fra Vodice finder vi Adriaterhavets ældste by Sibenik med Skt. Jakob-katedralen, som siden år 2000 har været på UNESCOS Verdensarvsliste og er én af de smukkeste kirker i Kroatien. Til fods rundt i den charmerende og spændende by med sine fine paladser, gamle fæstninger og historiske kirker. Tid på egen hånd til at udforske nogle af byens flotte bygningsværker, nyde udsigten fra Skt. Anna-fæstningen eller en frokost på en hyggelig café. Over middag retur til hotellet og herefter mulighed for at nyde de skønne omgivelser og slappe af ved hotellet. Inkluderet.

Sibenik

 

Etnoland og smagen af Kroatien

Formiddagen på egen hånd. Over middag besøger vi historie- og kulturcenteret Etnoland. Rundvisning med lokal guide blandt de gamle autentiske huse og museer. Vi hører om livet i gamle dage og får smagsprøver på områdets berømte skinke og vin. Pris kr. 250 inkl.entré og smagsprøver (bestilles med rejsen). Tilbage på hotellet venter endnu en god middag.

Heldagsudflugt til Kejserbyen Split

Bag den flotte palmefyldte havnepromenade i Split ligger Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 – her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, velbevarede paladser og hyggelige caféer. Byen har en spændende fortid og på rundturen med vores lokalguide, får vi en den fulde historie. Der vil også også være tid på egen hånd til at gøre gode indkøb i byens mange spændende butikker eller i boderne på markedet. Det summer af liv på byens havnepromenade og her kan man nyde en velfortjent frokost på én af de utallige restauranter. Midt på eftermiddagen kører vi retur til Seget Donji og vores hotel. Inkluderet.

Split

 

Maleriske vandfald i Krka Nationalpark

Heldagsudflugt til Krka Nationalpark med maleriske vandfald, floder og smaragdgrønne søer. Hele området er forsynet med udkigssteder og stier, og man kan gå hele vejen rundt om det imponerende Skradinski Buk-vandfald, der fra en højde af 45 meter, falder i kaskader ned over 17 afsatser. I parken har vi mulighed for at opleve det varierede fugleliv med omkring 200 forskellige fuglearter imedens vi nyder de fantastiske scenarier og vidunderlige omgivelser. Retur til Vodice sidst på eftermiddagen efter nogle fantastiske naturoplevelser. Pris kr. 300 inkl. entre til Krka Nationalpark (bestilles med rejsen).

Krka Nationalpark
 

Hyggelige Primosten og charmerende Trogir

Dejlig køretur langs kysten til Primosten, beliggende på en lille halvø, kun forbundet med fastlandet via en smal dæmning. Til fods rundt i den lille hyggelige by med smalle gader og gamle huse. Videre til Trogir – én af de mest fortryllende byer langs den Dalmatiske kyst med tykke bymure, snævre stræder, små pladser, kirker og paladser. Tid på egen hånd til at shoppe, nyde en is eller en frisklavet kop kaffe på den hyggelige havnepromenade, hvor mange flotte skibe har lagt til kaj. Inkluderet.

Trogir

 

Fridag i skønne omgivelser eller sejltur i det smukke ø-hav

Dagen indbyder til afslapning på hotellet, en svømmetur i det krystalklare vand eller en gåtur langs den hyggelige strandpromenade. Mulighed for sejltur i det smukke kroatiske ø-hav. Rejselederen er behjælpelig med tips og gode råd.

Dag 8: Hjemrejse fra Zadar til Danmark

Vi tager afsked med vores hotel for denne gang og flyver fra Zadar til Danmark efter nogle dejlige dage med flotte oplevelser i Kroatien. På afrejsen den 18/9 flyves der fra Split Lufthavn - se mere under afrejse.

Hotel

Hotel Medena, Seget Donji

Pænt hotel beliggende i rolige omgivelser ca. 4 km fra Trogir. Hotellet har elevator, restaurant, pizzaria, aperitif bar og lobbyområde i forbindelse med receptionen. Hotellet har også souvenir butik, vekselkontor og mulighed for finsk sauna. På stranden er der en grill restaurant samt bar.
Poolområdet når man via et stisystem og trapper ca. 150 meter fra hotellet. Fortsætter man yderligere 50 meter nås hotellets strand, som er med småsten og betondæk. Fra stranden er der også adgang til promenaden. Solsenge og parasoller ved hotellets pool og ved stranden kan lejes mod gebyr. 

Mulighed for bordtennis, tennis, fodbold, håndbold, basketbold, mini-golf og strand-volleyball.

Pæne værelser med balkon og parkudsigt, tv, værdiboks, hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi. Alle værelser har badekar.

Læs mere om Hotel Medena

Værd at vide

Valuta:

Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,05.

Indkøb:

Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning:

Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El:

220 v – europæiske stik med 2 ben.

Rabatter:

3. person fra 14 år i opredning kr. 300
1 barn (0-2,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 1.000
1 barn (3-6,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 800
1 barn (7-13.99 år) i værelse med 2 voksne kr. 600
1 barn (0-13,99 år) i værelse med 1 voksen kr. 300

Bus:

Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Rejsemateriale:

Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Sønderborg og Odense med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 200 - bestilles sammen med rejsen.

Vigtigt

Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.
 

Afrejse den 21/8 og 28/8 - fra Sønderborg Lufthavn via Odense 

Fra Sønderborg kl. 10.00 til Odense med ankomst kl. 10.30
Fra Odense kl. 11.15 til Zadar med ankomst kl. 14.45

Fra Zadar kl. 15.45 til Odense med ankomst kl. 19.00
Fra Odense kl. 19.30 til Sønderborg med ankomst kl. 20.00

Afrejse den 4/9 - 11/9 - fra Sønderborg Lufthavn via Odense 

Fra Sønderborg kl. 10.00 til Odense med ankomst kl. 10.30
Fra Odense kl. 11.15 til Zadar med ankomst kl. 14.45

Fra Zadar kl. 15.45 til Sønderborg med ankomst kl. 19.00
Fra Sønderborg kl. 19.30 til Odense med ankomst kl. 20.00


Afrejse den 18/9 - fra Sønderborg Lufthavn via Odense 

Fra Sønderborg kl. 10.00 til Odense med ankomst kl. 10.30
Fra Odense kl. 11.15 til Zadar med ankomst kl. 14.45

Fra Split kl. 09.10 til København med ankomst kl. 11.25
Fra København med bus kl. ca. 12.30 til Odense Lufthavn med ankomst kl. 14.55 og derfra til Sønderborg Lufthavn med ankomst kl. 16.55

Bagage:

Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet:

Der flyves Alsie Express med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse

Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Mødetid og mødested

Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering

I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse

Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested

Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering

I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Kort