Skip to main content

Flyrejse til Kroatiens skærgård

-
Rejs til kønne kystbyer og krystalklart hav

Kroatisk skærgårdsferie

Den maleriske natur, de mange solskinstimer, Europas smukkeste kyststrækninger og et utal af seværdigheder har gjort det dalmatiske ø-hav til et populært feriemål. De skønne havnepromenader med palmer og restauranter indbyder til dejlige ferieoplevelser i Norddalmatiens ældste by Zadar og kejserbyen Split. I Sibenik bliver historien levende blandt de mange imponerende bygningsværker og flotte seværdigheder.

På Kroatiens længste ø Pag med de særegne landskaber smager vi på de kendte og prisbelønnede fåreoste. Vi oplever også den naturskønne nationalpark Krka og det autentiske Etnoland med rundvisning og spændende fortælling. Vi flyver med Croatia Airlines via Zagreb til Zadar og bor hele syv nætter direkte ud til det krystalklare Adriaterhav i den hyggelige by Vodice.

Glæd dig til

 • 7 nætter på godt beliggende hotel med halvpension
 • 3 udflugter inkluderet – Sibenik, Zadar og kejserbyen Split med lokalguide
 • Mulighed for at opleve Krka Nationalpark, Etnoland og øen Pag med de kendte oste

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Byrundtur i Vodice
 • Udflugt til Sibenik
 • Udflugt til Zadar med lokalguide
 • Udflugt til Split med lokalguide
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfer fra/til lufthavnen
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Enkelte udflugter på denne rejse er ikke egnede for gangbesværede. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er tvivl, om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Udrejse med fly til Zadar

  Afrejse fra København via Zagreb til Zadar, hvor vores kroatiske chauffør venter. Kort transfer og indkvartering på vores hotel i Vodice for de næste syv nætter.

 • Dag 2: Formiddagsudflugt til Sibenik

  Der er mulighed for at nyde de skønne omgivelser og slappe af ved hotellet eller tage med på en formiddagstur med rejselederen til den lille hyggelige bymidte i vores værtsby Vodice.

  Om eftermiddagen tager vi på udflugt til Adriaterhavets ældste by Sibenik med Skt. Jakob-katedralen, som siden år 2000 har været på UNESCOS Verdensarvsliste og er én af de smukkeste kirker i Kroatien.

  Inkluderet.

 • Dag 3: Byen Pag og kendte oste

  Øen Pag er kendt for dejligt, krystalklart badevand, flotte kniplinger, gamle olivenlunde og ikke mindst den velsmagende fåreost Paski Sir. Øens specielle urter giver den kendte ost sin delikate smag, og på det lokale mejeri får vi fornøjelsen af at smage på de dejlige oste.

  Derudover orienterende byrundtur til fods i den lille, hyggelige hovedby Pag med caféer langs vandet og det lille charmerende torv i den gamle venetianske bykerne.

  Pris kr. 300 inkl. rundvisning og smagning. Bestilles med rejsen.

 • Dag 4: Maleriske vandfald og smagen af Kroatien

  Heldagsudflugt til Krka Nationalpark med maleriske vandfald, floder og smaragdgrønne søer. Hele området er forsynet med udkigssteder og stier, og man kan gå hele vejen rundt om det imponerende Skradinski Buk-vandfald.

  Vi nyder de fantastiske scenerier og vidunderlige omgivelser, inden vi besøger historie- og kulturcenteret Etnoland. Rundvisning med lokal guide blandt de gamle autentiske huse og museer. Vi hører om livet i gamle dage og får smagsprøver på områdets berømte skinke og vin.

  Pris kr. 450 inkl. entréer og smagsprøver. Bestilles med rejsen.

 • Dag 5: Charmerende Zadar og lokalt marked

  Zadar er en vidunderlig by fyldt med historiske bygninger og smukke kirker. Kun et stenkast fra bymuren ligger den charmerende havn og verdens eneste havorgel, hvor bølgerne laver musikken.

  Vores lokalguide tager os med rundt blandt de mange seværdigheder. Tid på egen hånd til at nyde byens butikker, gøre gode indkøb på det lokale marked eller bare nyde stemningen på en af de mange indbydende caféer.

  Inkluderet.

 • Dag 6: Fridag i skønne omgivelser

  Dagen indbyder til afslapning på hotellet, en svømmetur i det krystalklare vand eller en gåtur langs den hyggelige strandpromenade. Rejselederen er behjælpelig med tips og gode råd.

 • Dag 7: Heldagsudflugt til kejserbyen Split

  Bag den flotte palmefyldte havnepromenade i Split ligger Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 – her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, velbevarede paladser og hyggelige caféer. Rundtur med lokalguide, der giver dig den fulde historie, men der vil også være tid på egen hånd til at nyde denne vidunderlige by.

  Inkluderet.

 • Dag 8: Hjemrejse fra Zadar til Danmark

  Vi tager afsked med vores hotel for denne gang og kører den korte vej til Zadar lufthavn. Vi flyver retur til Danmark fra Zadar via Zagreb med Croatia Airlines efter nogle dejlige dage med flotte oplevelser i Kroatien.

Hotel

 • Dag 1-8

  Imperial Hotel, Vodice

  Pænt hotel omgivet af pinjetræer og med skøn beliggenhed et stenkast fra stranden samt i gangafstand til den gamle bydel i Vodice. Hotellet har elevator, restaurant, bar, tv-lounge, fitnessrum, tennisbaner samt indendørs og udendørs pool med solsenge og poolbar. Hotellet har underholdningsprogram i sommerperioden. Pæne værelser med balkon, tv, telefon, minibar, aircondition og gratis wi-fi.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  LoungeJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Du må medtage 23 kg checked-in bagage samt 8 kg i håndbagage.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med Croatia Airlines.
  Der er ikke mulighed for at købe forplejning ombord på flyet.

  Lufthavne: Aalborg og København

   

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.298.
  Dobbeltværelse med havudsigt kr. 698 pr. person.

  Flytilslutning Aalborg-København t/r kr. 1.300.

  Udflugter:
  Udflugt til Pag med rundvisning og ostesmagning kr. 300.
  Udflugt til Krka Nationalpark og Etnoland kr. 450 inkl. entréer og smagsprøver.

  Bestilles med rejsen.

  .

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Udrejse:
  Afrejse den 24. maj og 14. juni 202
  Fra København kl. 11.20 til Zagreb med ankomst kl. 13.10. Videre fra Zagreb kl. 14.10 til Zadar med ankomst kl. 14.55

  Hjemrejse:
  Fra Zadar kl. 07.00 til Zagreb med ankomst kl. 07.40. Videre fra Zagreb kl. 08.35 til København med ankomst kl. 10.30.
  Fra København kl. 12.00 til Aalborg med ankomst kl. 12.45.

 • Valuta

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Værd at vide

  Mange strande i Kroatien er med småsten, så hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu