Kroatisk Skærgårdsferie

Kønne kystbyer og krystalklart vand

Kroatisk Skærgårdsferie

NYHED. Flyrejse til den smukke kroatiske skærgård fra Odense, Aalborg og Sønderborg Lufthavn - nemt og bekvemt. Du får 7 overnatninger på et skønt beliggende hotel med halvpension og mulighed for wellness samt 3 udflugter inkluderet.

 • Spændende nyhed - hotel med god beliggenhed.
 • Udflugt til Sibenik, Split, Primosten og Trogir inkluderet.
 • Oplev Krka Nationalpark og det autentiske kulturcenter Etnoland.
 • Mulighed for hyggelig sejlads i de smukke farvande.

 

Med i prisen:

 • 8 dages flyrejse
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Bus på udflugter
 • Dansk rejseleder
 • Udflugt til Sibenik, Split, Primosten og Trogir
 • Flybillet og lufthavnsafgifter

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt under udflugtsbeskrivelsen.

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 665. Enkeltværelse kr. 698. Forplejning på flyet tur/ retur kr. 180 - bestilles sammen med rejsen. Udflugt til Etnoland kr. 250 inkl. entré og smagsprøver - bestilles med rejsen. Udflugt til Krka Nationalpark kr. 250 inkl. entré - bestilles med rejsen.

Bemærk: Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede, som for eksempel til Krka Nationalpark.

 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Kønne kystbyer og krystalklart hav
Den maleriske natur, de mange solskinstimer, Europas smukkeste kyststrækninger og et utal af seværdigheder, har gjort det Dalmatiske ø-hav til et populært feriemål. De skønne havnepromenader med palmer og restauranter indbyder til dejlige ferieoplevelser i kejserbyen Split og charmerende Trogir. I Sibenik bliver historien levende blandt de mange imponerende bygningsværker og flotte seværdigheder. Du får mulighed for at slappe af eller deltage i spændende udflugter bl.a. til den naturskønne nationalpark Krka, det autentiske Etnoland eller en sejltur i det smukke Kroatiske ø-hav. Vi flyver med vores charterfly fra Sønderborg, Odense og Aalborg Lufthavn til Zadar og bor hele 7 nætter direkte ud til det krystalklare Adriaterhav i den hyggelige by Vodice.

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med fly til Zadar
Afrejse fra Sønderborg, Odense og Aalborg Lufthavn til Zadar i Kroatien. Kort transfer og indkvartering på vores hotel i Vodice for de næste 7 nætter.

Dag 2-7:
Formiddagsudflugt til Sibenik

I kort køreafstand fra Vodice finder vi Adriaterhavets ældste by Sibenik med Skt. Jakob-katedralen, som siden år 2000 har været på UNESCOS Verdensarvsliste og er én af de smukkeste kirker i Kroatien. Til fods rundt i den charmerende og spændende by med sine fine paladser, gamle fæstninger og historiske kirker. Tid på egen hånd til at udforske nogle af byens flotte bygningsværker, nyde udsigten fra Skt. Anna-fæstningen eller en frokost på en hyggelig café. Over middag retur til hotellet og herefter mulighed for at nyde de skønne omgivelser og slappe af ved hotellet. Inkluderet.

Sibenik

 

Etnoland og smagen af Kroatien
Formiddagen på egen hånd. Over middag besøger vi historie- og kulturcenteret Etnoland. Rundvisning med lokal guide blandt de gamle autentiske huse og museer. Vi hører om livet i gamle dage og får smagsprøver på områdets berømte skinke og vin. Pris kr. 250 inkl.entré og smagsprøver (bestilles med rejsen). Tilbage på hotellet venter endnu en god middag.

Heldagsudflugt til Kejserbyen Split
Bag den flotte palmefyldte havnepromenade i Split ligger Kejser Diokletians velbevarede palads fra år 295 – her bliver historien næsten levende mellem de snævre stræder, velbevarede paladser og hyggelige caféer. Byen har en spændende fortid og på rundturen med vores lokal guide, får vi en den fulde historie. Der vil også også være tid på egen hånd til at gøre gode indkøb i byens mange spændende butikker eller i boderne på markedet. Det summer af liv på byens havnepromenade og her kan man nyde en velfortjent frokost på én af de utallige restauranter. Midt på eftermiddagen kører vi retur til Vodice og vores hotel. Inkluderet.

Split

 

Maleriske vandfald i Krka Nationalpark
Heldagsudflugt til Krka Nationalpark med maleriske vandfald, floder og smaragdgrønne søer. Hele området er forsynet med udkigssteder og stier, og man kan gå hele vejen rundt om det imponerende Skradinski Buk-vandfald, der fra en højde af 45 meter, falder i kaskader ned over 17 afsatser. I parken har vi mulighed for at opleve det varierede fugleliv med omkring 200 forskellige fuglearter imedens vi nyder de fantastiske scenarier og vidunderlige omgivelser. Retur til Vodice sidst på eftermiddagen efter nogle fantastiske naturoplevelser. Pris kr. 250 inkl. entre til Krka Nationalpark (bestilles med rejsen).

Krka Nationalpark
 

Hyggelige Primosten og charmerende Trogir
Dejlig køretur langs kysten til Primosten, beliggende på en lille halvø, kun forbundet med fastlandet via en smal dæmning. Til fods rundt i den lille hyggelige by med smalle gader og gamle huse. Videre til Trogir – én af de mest fortryllende byer langs den Dalmatiske kyst med tykke bymure, snævre stræder, små pladser, kirker og paladser. Tid på egen hånd til at shoppe, nyde en is eller en frisklavet kop kaffe på den hyggelige havnepromenade, hvor mange flotte skibe har lagt til kaj. Inkluderet.

Trogir

 

Fridag i skønne omgivelser eller sejltur i det smukke ø-hav
Dagen indbyder til afslapning på hotellet, en svømmetur i det krystalklare vand eller en gåtur langs den hyggelige strandpromenade. Mulighed for sejltur i det smukke kroatiske ø-hav. Rejselederen er behjælpelig med tips og gode råd.

Dag 8: Hjemrejse fra Zadar til Danmark
Vi tager afsked med vores hotel for denne gang og flyver fra Zadar til Danmark efter nogle dejlige dage med flotte oplevelser i Kroatien.

Hotel

Hotel Punta, Vodice
Hotel Punta er dejligt beliggende på en lille halvø lidt uden for den hyggelige by Vodice. Der er ca. 10 min gang langs vandet til den gamle del af byen, hvor der er mange hyggelige restauranter, caféer, små supermarkeder og butikker. Ad den hyggelige strandpromenade finder du også små boder med tilbud om vandsportsaktiveteter m.m. Hotellet har stort loungeområde og bar i forbindelse med receptionen. Hertil kommer hotellets restaurant, hvor morgenmad og middag serveres som buffet. Der er også elevator på hotellet. Hotellet råder også over en hyggelig wellnessafdeling med lille indendørs pool, fitnessrum og 2 udendørs poolområder, beliggende i forbindelse med hotellets lejlighedsområder, som nåes ad små anlagte stier. Værelserne er ikke af de største, men de er moderne og har alle balkon med hav- eller parkudsigt, tv og aircondition. Det er ikke muligt at være 3 voksne i et værelse ej heller 2 voksne og 2 børn i et værelse.

I kort afstand fra hotellet ligger hotellets cocktailbar La Belle Vie, hvor man kan nyde solnedgangen, den skønne udsigt over vandet eller en drink i de bløde loungemøbler.

Wellness & Spa: Wellness område med indendørspool og loungeområde kan frit benyttes (børn under 16 år kun ifølge med voksne) 
Fitnessområdet kan også frit benyttes.
Sauna, massage og spa behandlinger koster extra.

Solsenge og parasoller ved hotellets pool kan frit benyttes. Pool/strandhåndklæder kan lejes gennem Receptionen for 25 HRK (ca. €3,20) pr. gang.

Leje af cykler kan arrangeres gennem hotellets Reception.

Watersports – Der er en del boder langs stranden, hvor man kan arrangere dette selv og betale direkte. Hotellets Reception, vil gerne hjælpe med information

Læs mere om Hotel Punta

 

Værd at vide

Valuta: Der anvendes kroatiske Kuna (HRK) i Kroatien HRK 1 = kr. 1,05.

Indkøb: Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

Badning: Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

El: 220 v – europæiske stik med 2 ben.

Bus: Kroatisk bus af god standard med aircondition. Der kan ikke forventes toilet i bussen, men der holdes passende pauser undervejs.

Børnerabatter: 
Børn fra 2 til 12 år i samme seng som 2 voksne kr. 1.000
Børn fra 2 til 12 år med 2 voksne og i opredning kr. 350
Børn fra 2 til 7 år med 1 voksen kr. 700
Børn fra 7 til 12 år med 1 voksen kr. 400

Det er ikke muligt at være 3 voksne i et værelse ej heller 2 voksne og 2 børn i et værelse.

Rejsemateriale: Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Sønderborg, Odense eller Aalborg med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet
Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 180 - bestilles sammen med rejsen.

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.
 

Afrejse 10. maj – 14. juni med Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn til Zadar

Mødetid Sønderborg kl. 07.30                Afgang kl. 08.30 til Zadar med ankomst kl. 11.45      
Mødetid Zadar kl. 10.45                          Afgang fra Zadar kl. 12.45 med ankomst i Sønderborg kl. 16.00     

Afrejse 21. juni med Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn til Zadar

Mødetid Sønderborg kl. 07.30                Afgang kl. 08.30 til Zadar med ankomst kl. 11.30      
Mødetid Zadar kl. 12.00                          Afgang fra Zadar kl. 14.00 med ankomst i Sønderborg kl. 17.15  

Bagage: Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet: Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder
 

Afrejse 28. juni, 5. juli og 12. juli med Great Dane fra Aalborg og Odense til Zadar

Mødetid Aalborg kl. 13.00                       Afgang kl. 15.00 via Odense til Zadar med ankomst kl. 18.15

Mødetid Odense kl. 14.20                       Afgang kl. 16.20 til Zadar med ankomst kl. 18.15

Mødetid Zadar kl. 17.15                          Afgang fra Zadar kl. 19.15
                                                                Hjemkomst Odense kl. 21.20
                                                                Hjemkomst til Aalborg kl. 22.30

Afrejse 19. juli og 26. juli med Great Dane fra Aalborg og Odense til Zadar

Mødetid Aalborg kl. 13.35                       Afgang kl. 15.35 via Odense til Zadar med ankomst kl. 18.50

Mødetid Odense kl. 14.55                       Afgang kl. 16.55 til Zadar med ankomst kl. 18.50

Mødetid Zadar kl. 17.45                          Afgang fra Zadar kl. 19.45
                                                                Hjemkomst Odense kl. 21.50
                                                                Hjemkomst til Aalborg kl. 23.00

Afrejse 2. august med Great Dane fra Aalborg og Odense til Zadar

Mødetid Aalborg kl. 13.35                       Afgang kl. 15.35 via Odense til Zadar med ankomst kl. 18.50

Mødetid Odense kl. 14.55                       Afgang kl. 16.55 til Zadar med ankomst kl. 18.50

Mødetid Zadar kl. 17.45                          Afgang fra Zadar kl. 19.45
                                                                Hjemkomst Odense kl. 21.20
                                                                Hjemkomst til Aalborg kl. 22.30

Afrejse 9. august med Great Dane fra Aalborg og Odense til Zadar

Mødetid Aalborg kl. 13.00                       Afgang kl. 15.00 via Odense til Zadar med ankomst kl. 18.15

Mødetid Odense kl. 14.20                       Afgang kl. 16.20 til Zadar med ankomst kl. 18.15

Mødetid Zadar kl. 17.15                          Afgang fra Zadar kl. 19.15
                                                                Hjemkomst Odense kl. 21.20
                                                                Hjemkomst til Aalborg kl. 22.30

Afrejse 16. august med Great Dane fra Aalborg og Odense til Zadar

Mødetid Aalborg kl. 13.00                       Afgang kl. 15.00 via Odense til Zadar med ankomst kl. 18.15

Mødetid Odense kl. 14.20                       Afgang kl. 16.20 til Zadar med ankomst kl. 18.15

Mødetid Zadar kl. 18.15                          Afgang fra Zadar kl. 20.15
                                                                Hjemkomst Odense kl. 23.15
                                                                Hjemkomst til Aalborg kl. 01.15

Bagage - Great Dane:
Du må medtage 18 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen Embraer ERJ -195AR 118 sæder

 

   

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport
Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Parkering
I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Parkering
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby


Parkering
Der er gratis parkering

Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

 

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

Kort

Kroatisk Skærgårdsferie