Skip to main content

Rejse til Kroatiens skærgård

-
7 overnatninger på et skønt beliggende hotel

Kroatisk Skærgårdsferie

Flotte oplevelser og solrige sommerdage venter forude. Her i det Dalmatiske øhav finder du charmerende byer langs nogle af Europas smukkeste kyststrækninger og en vidunderlig natur. De mange dejlige solskinstimer og behagelige klima er balsam for sjælen.

Du får mulighed for at slappe af eller deltage i spændende udflugter til bl.a. Norddalmatiens ældste by Zadar, ørundtur og vinsmagning på øen Murter og Kroatiens længste ø Pag med de særegne landskaber og kendte fåreoste. Oplev også den naturskønne Nationalpark Krka, det autentiske Etnoland eller en sejltur i det smukke Kroatiske øhav.

Vi flyver med vores eget charterfly til Zadar og bor hele 7 nætter direkte ud til det krystalklare Adriaterhav i byen Biograd na Moru. Velkommen til den kroatiske Skærgård.

Glæd dig til

 • Nyt spændende udflugtsprogram og hotel med god beliggenhed
 • Inklusiv byrundtur i Biograd og Zadar med lokalguide
 • Mulighed for at opleve Krka Nationalpark og det autentiske kulturcenter Etnoland
 • Udflugt til øen og byen Pag med smagning af øens kendte oste inkluderet

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse med fly til Zadar

  Afrejse fra Danmark og ankomst til Zadar, hvor vores kroatiske chauffør venter. Kort transfer og indkvartering på vores hotel i Biograd for de næste 7 nætter.

 • Dag 2: Formiddagsudflugt i Biograd

  Vi bruger formiddagen til at lære vores værtsby at kende. Gå med rejselederen på en byvandring eller gå på opdagelse på egen hånd i den gamle bydel, som ligger i kort gåafstand fra vores hotel. Inkluderet.

 • Dag 3: Byen Pag og kendte oste

  Øen Pag er kendt for dejligt, krystalklart badevand, flotte kniplinger, gamle olivenlunde og ikke mindst den velsmagende fåreost Paski Sir. Øens specielle urter giver den kendte ost sin delikate smag og på det lokale mejeri får vi fornøjelsen af at smage på de dejlige oste. Derudover orienterende byrundtur til fods i den lille, men hyggelige hovedby Pag med caféer langs vandet og det lille charmerende torv i den gamle venetianske bykerne. Inkluderet.

 • Dag 4: Charmerende Zadar og lokalt marked

  Zadar er en vidunderlig by fyldt med historiske bygninger og smukke kirker. Kun et stenkast fra bymuren ligger den charmerende havn og verdens eneste havorgel, hvor bølgerne laver musikken. Vores lokalguide tager os med rundt blandt de mange seværdigheder.

  Tid på egen hånd til at nyde byens butikker, gøre gode indkøb på det lokale marked eller bare nyde stemningen på en af de mange indbydende caféer. Inkluderet.

 • Dag 5: Maleriske vandfald og smagen af Kroatien

  Heldagsudflugt til Krka Nationalpark med maleriske vandfald, floder og smaragdgrønne søer. Hele området er forsynet med udkigssteder og stier så man kan gå hele vejen rundt om det imponerende Skradinski Buk-vandfald, der fra en højde af 45 meter, falder i kaskader ned over 17 afsatser. I parken har vi mulighed for at opleve det varierede fugleliv med omkring 200 forskellige fuglearter imens vi nyder de fantastiske scenerier og vidunderlige omgivelser.

  Vi fortsætter til det interessante historie- og kulturcenter Etnoland, hvor vi får en rundvisning med lokal guide blandt de gamle autentiske huse og museer. Vi hører om livet i gamle dage og får smagsprøver på områdets berømte skinke og vin. En storslået dag med oplevelser for alle sanser. Pris kr. 450 inkl. entréer og smagsprøver. Bestilles med rejsen. Udflugten er ikke egnet for gangbesværede.

 • Dag 6: Sibenik og ørundtur på Murter

  Vi besøger Adriaterhavets ældste by Sibenik med Skt. Jakob-katedralen, som siden år 2000 har været på UNESCOS Verdensarvsliste og er én af de smukkeste kirker i Kroatien. Til fods rundt i den charmerende og spændende by med sine fine paladser, gamle fæstninger og historiske kirker. Tid på egen hånd til at udforske nogle af byens flotte bygningsværker, nyde udsigten fra Skt. Anna-fæstningen eller en frokost på en hyggelig café.

  Over middag dejlig køretur tilbage langs kysten til den lille ø Murter. Med bus rundt på øen, som er forbundet med en lille charmerende bro ved byen Tisno. Tilbage i Tisno skal vi smage på nogle af regionens dejlige vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på både humør og helbred. Pris kr. 300 inkl. vinsmagning. Bestilles med rejsen.

 • Dag 7: Fridag i skønne omgivelser eller sejltur i det smukke øhav

  Dagen indbyder til afslapning på hotellet, en svømmetur i det krystalklare vand eller en gåtur langs den hyggelige strandpromenade. Mulighed for sejltur i det smukke kroatiske øhav. Rejselederen er behjælpelig med tips og gode råd.

 • Dag 8: Hjemrejse fra Zadar til Danmark

  Vi tager afsked med vores hotel for denne gang og kører den korte vej til Zadar Lufthavn. Vi flyver retur til Danmark fra Zadar med Alsie Express efter nogle dejlige dage med flotte oplevelser i Kroatien.

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Ilirija

  Dejligt hotel beliggende et stenkast fra promenaden og i gåafstand til den gamle bydel. Hotellet har elevator, restaurant, bar med terrasse, souvenirbutik, vekselkontor, wellnesscenter og indendørs opvarmet pool. Der er underholdning på hotellet fra 15. juni til 15. september.
  Alle måltider serveres som buffet. Tæt ved hotellet er der strand med småsten/beton og hotellets egne parasoller og liggestole. Ca. 500 meter fra hotellet findes offentlig strand med grovkornet sand. Husk at medbringe badesko. Man kan også frit benytte den udendørs pool på nabohotellet.

  Pæne værelser med balkon (2 m2) mod parken, tv, værdiboks, hårtørrer, aircondition og gratis wi-fi. Det er muligt at tilkøbe værelser med balkon mod havet, kr. 598 pr. person. Enkeltværelse fra kr. 1.498. Enkeltværelse med balkon mod havet fra kr. 1.698. Dobbeltværelse med balkon mod havet kr. 598 per person.

  Læs mere om Hotel Ilirija

  Afstand til strand500 m
  BalkonJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Badning

  Hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Vi sender flybilletterne til dig.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods. Der forekommer både trapper og kuperet terræn.

 • Information om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

  Adresse

  Lufthavnvej 131
  5270 Odense N

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

 • Information om Sønderborg Lufthavn

  Adresse

  Lufthavnsvej 1
  6400 Sønderborg

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Sønderborg Lufthavn

 • Klima

  Generelt sensommer og forårvejr med en dagstemperatur på omkring 20 grader. Højsommeren er varm med temepraturer omkring 25-32 grader.
  Læs mere her.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rabatter

  3. person fra 15 år i opredning kr. 500.
  1 barn (0 - 6,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 3.000.
  1 barn (7 - 14,99 år) i opredning i værelse med 2 voksne kr. 1.500.

  NB! Opredning til 3. person er på sovesofa.

 • Shopping

  Vin, olivenolie, sko og lædervarer.

 • Tillæg

  Afbestillingsforsikring kr. 725.

  Enkeltværelse fra kr. 1.498.

  Enkeltværelse med balkon mod havet fra kr. 1.698.

  Dobbeltværelse med balkon mod havet kr. 598 per person.

  Forplejning på flyet t/r kr. 220.

  Udflugt til Krka Nationalpark og Etnoland kr. 450 inkl. entréer og smagsprøver.

  Udflugt til Sibenik og Murter kr. 300 inkl. vinsmagning. Alle bestilles med rejsen.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

  I Kroatien anvendes Kroatiske Kuna: HRK 1 er ca 1 DKK.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu