Skip to main content

Flyrejse til Crikvenica og Zagreb

-
Fra Kvarnerbugtens skønhed til charmerende Zagreb

Sensommer i Crikvenica

På denne spændende, nye rejse venter der dig en skøn blanding af kroatisk kystbyliv og kulturoplevelser i hovedstaden Zagreb. Vi begynder med fem nætter på et dejligt hotel med gode faciliteter og beliggenhed tæt på havet i kystbyen Crikvenica, der er kendt for sine smukke strande og krystalklare vand. Herfra tager vi på udflugter til bl.a. naboøen Krk, der frister med små, charmerende middelalderbyer, spændende historie og ikke mindst gode vine, som vi smager hos en lokal vinbonde.

Vi stikker også til søs i det azurblå Adriaterhav blandt de mange smukke øer, ligesom vi naturligvis får god tid undervejs til at nyde hotellet og vores charmerende værtsby. På vejen mod Zagreb på rejsens femtedag oplever vi de mange søer og flotte vandfald i Plitvice Nationalpark. Vi har de sidste to overnatninger i Zagreb, hvor vi på en byrundtur med en lokalguide oplever det bedste af Kroatiens charmerende hovedstad.

Glæd dig til

 • 2 nætter og byrundtur i Zagreb
 • Skønne dage ved Kvarnerbugten
 • Flotte oplevelser i Plitvice Nationalpark

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 6 x middag
 • 1 x afslutningsmiddag på lokal restaurant i Zagreb
 • Frie drikkevarer til aftensmaden i Crikvenica
 • Byrundtur i Crikvenica
 • Udflugt til Krk inkl. vinsmagning
 • Udflugt og entré i Plitvice Nationalpark
 • Byrundtur med lokalguide i Zagreb
 • Billet til kabelbane i Zagreb
 • Flybilletter, afgifter og bagage på fly
 • Rejseleder

  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede, da flere steder kun kan besøges til fods og via trapper og kuperet terræn. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er tvivl, om du kan deltage på denne rejse.

 • Dag 1: Udrejse til Zagreb

  Udrejse fra København til Zagreb og transfer til vores hotel i Crikvenica, hvor vi bor de næste fem nætter. Indkvartering og middag på hotellet.

 • Dag 2: Adriaterhavsstemning i Crikvenica

  Crikvenica er en smuk kystby med en dejlig promenade langs vandet. Byen har i mere end et århundrede været et populært rejsemål, og i dag skal vi på formiddagens byvandring kigge nærmere på den lille by. Vi kommer bl.a. forbi Jomfru Maria-kirken, som er den ældste af flere kirker i Crikvenica. Den blev bygget i år 1412 og rummer talrige værdifulde malerier og statuer.

  Vi får også fortællingen om den ikoniske bronzestatue, Fiskeren, på havnen, der symboliserer byens maritime traditioner og historie med fiskeri. Vi slentrer gennem de smalle gader, ser de farverige byhuse og udforsker den lokale kultur i vores værtsby.

 • Dag 3: Krk – den gyldne ø og vinsmagning

  I dag går turen langs kysten til den gyldne ø Krk og hovedbyen af samme navn, hvor vi finder gamle romerske bymure, hyggelige butikker og indbydende caféer. Vi kommer også rundt på øen til den lille by Vrbnik, der hviler på kanten af en høj klippe med udsigt over det turkisblå hav. Den charmerende lille by er kendt for at huse en af verdens smalleste passager, Klancic-gyden, der med en bredde på blot 40 centimeter forbinder to større gader.

  Vrbnik er især kendt for dyrkning af gode vine, og vi besøger en lokal vinbonde, hvor vi smager på de gyldne dråber, som hævdes at have en gavnlig effekt på både humør og helbred.

 • Dag 4: Fridag i skønne omgivelser

  Dagen indbyder til afslapning på hotellet, en svømmetur i det krystalklare vand eller en gåtur langs den hyggelige strandpromenade. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og idéer.

 • Dag 5: Sejltur i skønne farvande

  Krk er blot én af mange smukke øer, der befinder sig i Kvarnerbugten, og i dag stikker vi til søs og oplever kysterne fra vandsiden. På sejladsen har vi mulighed for at følge med i livet under overfladen i vores båd, som er udstyret med en glasbund. Vi lægger til i én af de små charmerende byer på øen Krk og spiser frokost med et godt glas vin til. Pris kr. 350 inkl. sejlads, frokost og ét glas vin.

 • Dag 6: Plitvice-søerne – et af naturens vidundere

  Vi tager afsked med Adriaterhavet og Kvarnerbugtens skønne kyst og kører til den UNESCO-beskyttede nationalpark Plitvice, et af Kroatiens mest besøgte udflugtsmål.

  I Plitvice Nationalpark venter en naturoplevelse af de helt store. Skovklædte bjerge omkranser 16 smaragdgrønne og turkisblå søer, som forbindes af større og mindre vandfald. Det er Karstbjergenes porøse kalkklipper, som er medvirkende til at give søerne deres fantastiske farver. I den øvrige del af den urskovsagtige nationalpark lever bl.a. ulve og bjørne.

  Vi følger rejselederen til fods rundt i parken, hvor vi også får tid på egen hånd til at opleve den vidunderlige natur. Mulighed for frokost på egen hånd inden vi kører det sidste stykke til Zagreb for de to sidste overnatninger. Indkvartering og middag på hotellet.

 • Dag 7: Charmerende Zagreb

  Efter morgenmaden på hotellet mødes vi med vores lokale guide, som tager os med på byrundtur i Kroatiens historiske hovedstad. Vores hotel er det perfekte udgangspunkt, og til fods kommer vi forbi bl.a. den smukke St. Stephans Katedral på toppen af Zagreb. Vi kommer også forbi Parlamentet og St. Markus-kirken med det karakteristiske tag i Kroatiens farver.

  Vi prøver også at køre med verdens korteste kabelbane fra kanontårnet Lotrscak, hvorfra der hver dag kl. 12 affyres et kanonskud. Byrundturen fortsætter til Zagrebs nedre bydel med det smukke torv og masser af butikker. Der bliver også tid på egen hånd til at nyde Kroatiens spændende hovedstad, inden vi på en af byens lokale restauranter får serveret en dejlig afslutningsmiddag.

 • Dag 8: Hjemrejse til København

  Tidlig afgang fra hotellet, som har sørget for morgenmadsbokse til os. Med god feriestemning i bagagen kører vi til lufthavnen og flyver retur til København.

Hoteller

 • Dag 1-6

  Hotel Katarina, Selce (Crikvenica)

  4-stjernet hotel beliggende i udkanten af Selce, midt på rivieraen i Crikvenica. Hotellet har stort receptions- og loungeområde, restaurant, udendørs saltvandspool med poolbar og gratis solstole. Elevator og wellness- og spaområde med indedørs saltvandspool, saunaer og afslapningszone. Mulighed for wellness-behandlinger mod betaling. Moderne værelser med aircondition, tv, telefon, værdiboks, minibar og gratis wi-fi.

 • Dag 1-6

  Hotel Omorika, Crikvenica

  4-stjernet hotel med skøn beliggenhed på en skråning med udsigt over Kvarnerbugten. Hotellet har restaurant, bar, udendørs pool i forbindelse med terrassen, hvor der også er poolbar. Der er elevator, tennisbaner, en udendørs mini-fodboldbane, minigolf og bordtennis. Værelserne er moderne indrettet med aircondition, tv og gratis wi-fi.

 • Dag 6-8

  Hotel Laguna, Zagreb

  Pænt hotel beliggende i rolige omgivelser med ca. 20 min gang fra den centrale del af Zagreb. Hotellet har en café-bar samt restaurant, som tilbyder nationale specialiteter fra hele Kroatien. Derudover serveres også internationale retter og vegetarisk mad. Alle hotellets værelser er funktionelt indrettet med satellit tv, air conditioning og gratis wi-fi.

  AirconditionJa
  BarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  LoungeJa
  MinibarJa
  SaunaJa
  SolterrasseJa
  SpaområdeJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
23-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 88.898,-Bestil
23-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Aalborg LufthavnMere end 810.198,-Bestil
30-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 88.898,-Bestil
30-09-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Aalborg LufthavnMere end 810.198,-Bestil
07-10-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 88.498,-Bestil
07-10-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Aalborg LufthavnMere end 89.798,-Bestil
14-10-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 88.498,-Bestil
14-10-2024Se afrejsetider 8 dageFly fra Aalborg LufthavnMere end 89.798,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med SAS og Croatia Airlines.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.498.

  Sejlads med frokost og 1 glas vin kr. 350.
  Flytilslutning Aalborg-København t/r kr. 1.300.

  Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Afrejse den 23/9, 30/9 og 7/10 - 2024
  Udrejse fra Aalborg kl. 08.15 til København med ankomst kl. 09.00.
  Udrejse fra København kl. 11.20 til Zagreb med ankomst kl. 13.10.
  Hjemrejse fra Zagreb kl. 08.30 til København med ankomst kl. 10.30.
  Hjemrejse fra København kl. 12.50 til Aalborg med ankomst kl. 13.35

  Afrejse den 14/10 - 2024
  Udrejse fra Aalborg kl. 07.00 til København med ankomst kl. 07.50.
  Udrejse fra København kl. 11.20 til Zagreb med ankomst kl. 13.10.
  Hjemrejse fra Zagreb kl. 08.30 til København med ankomst kl. 10.30.
  Hjemrejse fra København kl. 12.50 til Aalborg med ankomst kl. 13.35

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Værd at vide

  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede, da flere af udflugterne foregår til fods. I Plitvice Nationalpark forekommer der mange trapper og kuperet terræn. Kontakt Gislev Rejser, hvis du er tvivl, om du kan deltage på denne rejse.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu