Skip to main content

9 dages busrejse til Istrien

-
Istrien - et af Kroatiens mest populære feriemål

Istrien med Ældresagen

Nær Italien åbenbarer halvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur fyldt med vinmarker, olivenlunde og gamle fæstningsbyer. Hertil kommer en lang række af maleriske byer fyldt med charme, kultur og historie, som du hurtigt må overgive dig til. Du bor på et dejligt hotel lige ud til vandet i feriebyen Vrsar med mulighed for spændende udflugter til nogle af Istriens mest idylliske byer. Hertil kommer trøffelbyen Motovun og en herlig vinsmagning samt en skøn sejltur langs Rivieraen. Du får mulighed for at opleve det hele eller slappe af i hotellets dejlige omgivelser.

Glæd dig til

 • Godt hotel med skøn beliggenhed tæt på vandet i feriebyen Vrsar
 • Udflugt til trøffelbyen Motovun og vinsmagning hos lokal vinbonde
 • Udflugt til hyggelige Porec med lokalguide og besøg i Baredinegrotten
 • Besøg i romerbyen Pula og idylliske Rovinj - smukt beliggende på toppen af en lille halvø

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Byrundtur i Vrsar
 • Udflugt til Pula med lokalguide og Rovinj
 • Udflugt til Porec med lokalguide og Baredinegrotten inkl. entré
 • Udlfugt til Motovun inkl. vinsmagning
 • Bustransport t/r til Porec
 • Rejseleder

  Entreer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Flere udflugter er ikke egnede for gangbesværede.

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Via Hamburg kører vi til overnatning i Sydtyskland, og vi er allerede godt på vej.

 • Dag 2: Gennem de smukke østrigske alper

  - og gennem Slovenien til skønne Istrien. Undervejs introducerer rejselederen ugens program, inden vi når frem til vores gode hotel i Vrsar for de næste 6 nætter.

 • Dag 3: Adriaterhavsstemning i Vrsar

  Du har hele formiddagen til afslapning og egne oplevelser. Måske frister en lille gåtur i området eller afslapning ved poolen.

  Du kan også vælge at benytte formiddagen til en orienterende tur til fods med rejselederen i Vrsar, som ligger ca. 15 minutters gang fra vores hyggelige hotel. Vrsar er en hyggelig lille by med marina og en gammel bydel med venezianske huse og fristende caféer.

  Eftermiddagen har du til egne oplevelser - måske frister hotellets faciliteter eller flere oplevelser i Vrsar. Rejselederen hjælper gerne.

  Byrundtur i Vrsar inkluderet.

 • Dag 4: Rovinj og Pula - Istriens skønne byer

  Gennem smukke landskaber til spændende besøg i romerbyen Pula, som byder på næsten 3000 års historie og det velbevarede amfiteater. Med lokalguide rundt i den gamle bymidte og mulighed for frokost og tid på egen hånd inden vi fortsætter mod en af Istriens mest idylliske byer Rovinj.

  I Rovinj ligger de farverige huse og hyggelige caféer side om side og udsigten fra Skt. Euphemia katedralen er uovertruffen. Rejselederen viser rundt i den lille charmerende by, og du får tid på egen hånd i de snævre hyggelige stræder.

  Udflugt med lokalguide i Pula inkluderet.

 • Dag 5: Porec og Baredinegrotten

  Med lokalguide gennem de snævre stræder i Porec og forbi olivenlunde og vinmarker til Baredinegrotten, hvor du under jorden kan opleve de unikke stalakit-formationer og den sjældne ”menneskefisk”.

  Udflugt med lokalguide i Porec og entre i Baredinegrotten - inkluderet.

 • Dag 6: Middelalderbyen Motovun, vin og trøfler

  Halvdagsudflugt ad mindre veje til trøffel og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt over dalen. Byen er omkranset af den gamle forsvarsmur og i de små butikker, kan du smage på områdets kendte trøfler.

  På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de gode lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred.

  Udflugt med vinsmagning inkluderet.

 • Dag 7: Fridag, Porec på egen hånd eller sejltur til den smaragdgrønne Limfjord

  Dagen indbyder til afslapning og en svømmetur i det krystalklare Adriaterhav. Benyt hotellets uden- eller indendørs swimmingpool eller besøg wellness afdelingen, som tilbyder behandlinger mod tillæg.

  Bussen kører til Porec, hvor der er tid på egen hånd til shopping i de hyggelige gader. Besøg den hyggelige vinbar Bacchus eller nyd livet på én af byens mange restauranter.

  Du kan også tage med rejselederen på en sejlads langs Rivieraen og den smaragdgrønne Limfjord. Midt imellem de smukke omgivelser lægger vi til og besætningen gør klar til en god frokost med et godt glas vin til.

  Udflugt til Porec ekskl. sejlads inkluderet.
  Sejlads inkl. frokost og vin kr. 450. Bestilles med rejsen.

 • Dag 8: Gennem Slovenien og Østrig til Tyskland

  Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Vi kommer gennem Slovenien og Østrig til Sydtyskland til aftensmad og overnatning.

 • Dag 9: Hjemkomst til Danmark

  På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen.

Hotel

 • Dag 2-8

  Hotel & Resport Belvedere, Vrsar

  4-stjernet hotelresort med skøn beliggenhed 100 meter fra stranden og 300 meter fra havnepromenaden med caféer og restauranter. Der er ca. 15 min. gang til den gamle bydel i Vrsar. Hotellet har to restauranter, lobbybar, aperitifbar og dejlig udendørs pool med liggestole og parasoller. Hotellet er placeret i kuperet terræn med trapper og er ikke velegnet til gangbesværede. Alle værelser er med balkon, badekar/brus, telefon, tv, hårtørrer, og aircondition.

  På stranden, som er med småsten og betondæk, kan liggestole og parasoller lejes mod gebyr.

  Restaurant
  Restauranten på Belvedere tilbyder ud over den almindelige menu også en vegatarisk menu og en menu for diabetikere.

  Lungomare Restaurant
  På Lungomare Restaurant kan man fra terrassen nyde den skønne udsigt og bestille (for egen regning) lækre grill-menuer og et stort udvalg af pizzaer og gode burgers. Derudover er der mange lokale retter på menukortet samt et spændende vin- og drinkskort.

  Pool Bar Belvedere
  Lige ved hotellets store pool finder du Pool Bar Belvedere, som har et varieret udvalg af fast-food, cocktails, vin, øl og naturligvis også sodavand etc.

  Belvedere Aperitif Bar
  Aperitifbaren har åbent hele dagen, men er perfekt til en drink både før og efter middagen.

  Aroma isbar
  Ca. 5 min. gang fra hotellet ligger den lille hyggelige is-bar Aroma lige på promenaden. Her kan vælge mellem 32 forskellige smagsvarianter til din isvaffel. Man kan også få en veltillavet kaffe eller cocktails.

  AirconditionJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  BalkonJa
  SolterrasseJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
28-09-2024Se afrejsetider 9 dageBus fra Jylland og FynMere end 86.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bemærk

  Mange strande i Kroatien er med småsten så hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

  Flere af udflugterne er ikke egnet for gangbesværede.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.898.

  Sejlads med frokost og vin kr. 450. Bestilles med rejsen.

  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

   

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu