Skip to main content

9 dages busrejse til Istrien

-
Særtilbud med Ældresagen

Særtilbud til Istrien

Nær Italien åbenbarer halvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur fyldt med vinmarker, olivenlunde og gamle fæstningsbyer. Hertil kommer en lang række af maleriske byer fyldt med charme, kultur og historie, som du hurtigt må overgive dig til. Du bor på et dejligt hotel lige ud til vandet i feriebyen Umag med mulighed for spændende udflugter til nogle af Istriens mest idylliske byer. Hertil kommer trøffelbyen Motovun og en herlig vinsmagning samt en skøn sejltur langs Rivieraen. Du får mulighed for at opleve det hele eller slappe af i hotellets dejlige omgivelser.

Glæd dig til

 • Ferie på godt hotel med dejlig beliggenhed ved vandet i feriebyen Umag
 • Udflugt til hyggelige Porec med lokalguide og besøg i Baredinegrotten
 • Besøg i romerbyen Pula og idylliske Rovinj - smukt beliggende på toppen af en lille halvø

Inkluderet i rejsens pris

 • Ophold i dobbeltværelse med balkon mod park
 • 8 x morgenmad
 • Middag på ud- og hjemrejse
 • 6 x middag inkl. øl/vand/vin til maden i Kroatien
 • Byrundtur i Novigrad
 • Udflugt til Pula med lokalguide og Rovinj
 • Udflugt til Porec med lokalguide og Baredinegrotten inkl. entré
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden
  Entréer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Via Hamburg kører vi til overnatning i Sydtyskland, og vi er allerede godt på vej.

 • Dag 2: Gennem de smukke østrigske alper

  Gennem de østrigske alper og gennem Slovenien til skønne Istrien. Undervejs introducerer rejselederen ugens program, inden vi når frem til vores gode hotel i Umag for de næste 6 nætter.

 • Dag 3: Adriaterhavsstemning i Umag

  Du har hele formiddagen til afslapning og egne oplevelser. Måske frister en lille gåtur i området eller afslapning ved poolen.

  Du kan også vælge at benytte formiddagen til en orienterende tur til fods med rejselederen i Umag, som ligger ca. 20 minutters gang fra vores hyggelige hotel. Umag hyggelig lille by med marina og en gammel bydel med venezianske huse og fristende caféer.

  Eftermiddagen har du til egne oplevelser - måske frister hotellets faciliteter eller flere oplevelser i Novigrad. Rejselederen hjælper gerne.
  Byrundtur i Umag inkluderet.

 • Dag 4: Rovinj og Pula – Istrien skønne byer

  Gennem smukke landskaber til spændende besøg i romerbyen Pula, som byder på næsten 3000 års historie og det velbevarede amfiteater.

  Med lokalguide rundt i den gamle bymidte og mulighed for frokost og tid på egen hånd inden vi fortsætter mod en af Istriens mest idylliske byer Rovinj.

  I Rovinj ligger de farverige huse og hyggelige caféer side om side og udsigten fra Skt. Euphemia katedralen er uovertruffen. Rejselederen viser rundt i den lille charmerende by, og du får tid på egen hånd i de snævre hyggelige stræder.
  Udflugt med lokalguide i Pula inkluderet.

 • Dag 5: Middelalderbyen Motovun, vin og trøfler

  Halvdagsudflugt ad mindre veje til trøffel og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt over dalen. Byen er omkranset af den gamle forsvarsmur og i de små butikker, kan du smage på områdets kendte trøfler.

  På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de gode lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred.
  Pris for udflugt inkl. vinsmagning kr. 250 (Bestilles med rejsen).

 • Dag 6: Sejltur til den smaragdgrønne Limfjord

  Fra Porec tager vi med lokal båd langs Rivieraen til byen Vrsar og den smaragdgrønne Limfjord. Midt imellem de smukke omgivelser lægger vi til og besætningen gør klar til en god frokost med et godt glas vin til.
  Heldagsudflugt kr. 300 inkl. frokost og vin (Bestilles med rejsen).

 • Dag 7: Porec og Baredinegrotten

  Med lokalguide gennem de snævre stræder i Porec og forbi olivenlunde og vinmarker til Baredinegrotten, hvor du under jorden kan opleve de unikke stalakit-formationer og den sjældne ”menneskefisk”.
  Udflugt med lokalguide i Pula og entre i Baredinegrotten inkluderet.

 • Dag 8: Gennem Slovenien og Østrig til Tyskland

  Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Vi kommer gennem Slovenien og Østrig til Sydtyskland til aftensmad og overnatning.

 • Dag 9: Hjemkomst til Danmark

  På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske landegrænse først på aftenen.

Hotel

 • Dag 2-8

  Hotel Umag

  Godt hotel beliggende i udkanten af feriebyen Umag – alle værelser med bad, toilet, tv, telefon, pengeboks, minibar og wi-fi. Hotellet har både udendørs- og indendørs swimmingpool med tilhørende wellnessafdeling. Egen privat strand (ikke sand) med tilhørende liggestole. Hyggeligt receptionsområde med butik, bar og loungeområde. Buffet morgen og aften med øl, vin og vand ad libitum til middagen. Nær hotellet kører et lille turisttog til Umags gamle bydel.

  Læs mere om Hotel Umag

  BarJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
23-09-2022Se afrejsetider 9 dageBus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 85.798,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bemærk

  Mange strande i Kroatien er med småsten så hvis du ønsker at bade i havet, så husk badesko.

  Flere af udflugterne er ikke egnet for gangbesværede.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelsernes skal overholdes.

 • Drikkepenge i Kroatien

  Det er kutyme at give drikkepenge til restaurations- og servicepersonale.

 • Elektricitet i Kroatien

  220 v – europæiske stik med 2 ben.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 175, 8 - 16 dage: Kr. 215.  Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen, husk at der betales med kontanter.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse uden balkon mod park kr. 898.
  Dobbeltværelse som enkelt med balkon mod park kr. 1.298 (begrænset antal).
  Dobbeltværelse som enkelt med balkon mod havet kr. 1.498 (begrænset antal).
  Dobbeltværelse med balkon mod havet kr. 298 pr. person. 

  Sejlads med frokost og vin kr. 300.
  Motovun og vinsmagning kr. 250.

  Afbestillingsforsikring kr. 425.

  Entréer er eksklusive på hele rejsen - beregn ca. kr. 150.
   

   

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Kroatien

  Euro. 1 € = 7,5 kr.

  I Kroatien anvendes Kroatiske Kuna: HRK 1 er ca 1 DKK.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu