Maleriske Istrien

Istrien - et af Kroatiens mest populære feriemål

Maleriske Istrien

NYHED Oplev Adriaterhavet med Rovinj, Pula, middelalderbyen Motovun og en skøn sejlads i den flotte Limfjord. Supertilbud til Istrien, som er begunstiget med et mildt klima og maleriske byer. På denne rejse får du meget for pengene med flere udflugter inkluderet og dejligt beliggende hotel i Vrsar.

 • Inklusiv udflugt til Vrsar og Porec.
 • Mulighed for flotte udflugter til trøffelbyen Motovun, romerbyen Pula og sejlads på Limfjorden.
 • Halvpension og 4-stjernet dejligt beliggende hotel.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • Middag på ud- og hjemrejse
 • 6 x middag i Kroatien
 • Udflugt til Vrsar
 • Udflugt til Porec
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden
   

Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt - beregn ca. kr. 200.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Afbestillingsforsikring kr. 400. Sejlads med frokost og vin kr. 300. Motovun og vinsmagning kr. 200. Pula med lokalguide kr. 200. Alle bestilles med rejsen.

 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Istrien – et af Kroatiens mest populære feriemål

Nær den italienske grænse, i det nordvestlige Kroatien ligger halvøen Istrien, omgivet af Adriaterhavets lune krystalklare vand. Halvøen er beriget med skønne landskaber, frodige vinmarker, gamle fæstningsbyer og en spændende historie. De maleriske byer med charmerende brostensbelagte gader, ligger som perler på en snor og indbyder til et væld af dejlige oplevelser. Her i det milde klima, har du optimale feriebetingelser og den venlige lokalbefolkning byder dig hjertelig velkommen.

Du skal bo hele 6 nætter i Vrsar i gåafstand til den gamle by og den hyggelige havnepromenade med hyggelige restauranter og gode isbarer.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Tyskland

Udrejse gennem Tyskland til overnatning og middag i Sydtyskland.

Dag 2: Gennem Østrig til Kroatien

Efter morgenmad fortsætter rejsen gennem Østrigs flotte landskaber til Vrsar på Istrien. Indkvartering på vores hotel for de næste 6 nætter.

Dag 3: Rundtur i Vrsar

Orienterende tur til fods i Vrsar med rejselederen. Langs havnepromenaden til den hyggelige gamle bydel med kirker, snoede brostenstræder og charmerende torve. Inkluderet. Om eftermiddagen tid på egen hånd til en dukkert i det krystalklare vand eller afslapning ved hotellets poolområde.

Dag 4: Romerbyen Pula

Spændende besøg i Istriens største by, Pula, som byder på næsten 3000 års historie og det velbevarede amfiteater. Med lokalguide rundt i den gamle bymidte og mulighed for frokost og tid på egen hånd, inden turen går via den smaragdgrønne Limfjord retur til hotellet. Pris for udflugt inkl. lokalguide kr. 200 (bestilles med rejsen).

Pula Amfiteater i Pula

Dag 5: Sejltur til den smukke Limfjord og Rovinj

Fra Porec sejler vi langs Rivieraen til den smaragdgrønne Limfjord. Midt i de smukke omgivelser kaster vi anker, og besætningen gør klar til en god frokost med et godt glas vin til. Videre til Rovinj, én af Istriens mest idylliske byer. Her ligger de farverige huse og hyggelige caféer side om side og udsigten fra byens katedral, Skt. Euphemia, er uovertruffen. Med rejselederen rundt i den charmerende by og tid på egen hånd. Heldagsudflugt kr. 300 inkl. frokost og vin (bestilles med rejsen).

Istrien

Dag 6: Middelalderbyen Motovun, vin og trøfler

Ad mindre veje til trøffel og middelalderbyen Motovun, som er smukt beliggende på en klippetop med en skøn udsigt over dalen. Byen er omkranset af den gamle forsvarsmur og i de små butikker kan du smage på områdets kendte trøfler. På turen tilbage besøger vi en vinbonde, som serverer prøver på flere af de gode lokale vine, som hævdes at have en gavnlig effekt på humør og helbred. Pris for udflugt inklusiv vinsmagning kr. 200 (bestilles med rejsen).

Motovun Istrien

Dag 7: Charmerende Porec

Hyggelig udflugt til Porec – et af Istriens mest populære feriesteder smukt beliggende på en lille halvø. Med lokalguide rundt i den gamle bydel, med de fine venetianske huse og St. Eufrasisus-basilikaen fra 500-tallet. Også tid på egen hånd til en frokost i én af de mange indbydende restauranter på havnen eller shopping i de hyggelige gader inden vi kører retur til hotellet. Inkluderet inkl lokalguide.

Dag 8: Hjemrejse gennem Slovenien

Efter morgenmaden pakker vi bussen og starter hjemrejsen. Gennem Slovenien og Østrig til Sydtyskland, hvor middagen venter. Indkvartering og overnatning.

Dag 9: Hjemkomst til Danmark

På rejsens sidste dag passeres den tysk/danske grænse først på aftenen. 

Hotel

Hotel & Resort Belvedere, Vrsar

4-stjernet hotelresort med skøn beliggenhed 100 meter fra stranden og 300 meter fra havnepromenaden med caféer og restauranter. Der er ca. 15 min. gang til den gamle bydel i Vrsar. Hotellet har 2 restauranter, lobbybar, aperitifbar og dejlig udendørs pool med liggestole og parasoller. Hotellet er placeret i kuperet terræn med trapper og er ikke velegnet til gangbesværede. Alle værelser er med balkon, badekar/brus, telefon, tv, hårtørrer, og aircondition.

På stranden, som er med småsten og betondæk, kan liggestole og parasoller lejes mod gebyr. Læs mere om Hotel-resort Belvedere her.

Restaurant
Restauranten på Belvedere tilbyder ud over den almindelige menu også en vegatariske menu og en menu for diabetikere.

Lungomare Restaurant
På Lungomare Restaurant kan man fra terassen nyde den skønne udsigt og bestille (for egen regning) lækre grill-menuer og et stort udvalg af pizzas og gode burgers. Derudover har man også en mange lokal retter på menukortet samt et spændende vin- og drinkskort.

Pool Bar Belvedere
Lige ved hotellets store pool finder du Pool Bar Belvedere, som har et varieret udvalg af fast foods, cocktails, vin, øl og naturligvis også sodavand etc. 

Belvedere Aperitif Bar
Aperitifbaren har åbent hele dagen, men er perfekt til en drink både før og efter middagen.

Aroma isbar
Ca. 5 min. gang fra hotellet ligger den lille hyggelige is-bar Aroma lige på promenaden. Her kan vælge mellem 32 forskellige smagsvarianter til din isvaffel. Man kan også få en veltillavet kaffe eller cocktail.

Værd at vide

Valuta

Euro. 1 € = 7,5 kr.

I Kroatien anvendes Kroatiske Kuna: HRK 1 er ca 1 DKK.

Indkøb

Tøj, sko, lædervarer og kulinariske specialiteter.

Entreer

Er eksklusive, hvor andet ikke er nævnt – beregn ca. € 20.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.
 

Adresse:

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Kort

Maleriske Istrien