Toscana - Rom - Sorrento

Særtilbud til Toscana, Rom og Sorrento. Inklusiv halvpension, udflugter og dansk rejseleder. KUN EN AFGANG

Flot rundrejse med Toscana, Rom og Sorrento.

Oplev Verona, Toscana, Pisa, Firenze, Rom, Napoli, Pompei og Amalfi-kysten i samme rejse. Rejsen er en kombination med bus ud og fly hjem.

 • 2 nætter i Toscana, 3 nætter i Rom og 2 nætter på Sorrento-halvøen
 • Halvpension og alle udflugter inkluderet
 • Lokalguide i både Firenze, Rom og Pompei
 • Bus fra Sjælland, Odense og Kolding på udrejsen og fly retur - oplevelser fra start til slut
 • Du oplever Pisa, Firenze, alle Roms store monumenter, Napoli, Pompei og Amalfi-kystens smukke by Positano
 • Rejsen gennemføres med 5-stjernet dansk bus

 


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 9 x morgenmad, 8 x middag, 1 x romersk middag med musik
 • Udflugter i henhold til program dog eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt,
 • Lokalguide i Firenze, Rom og Pompei
 • Dansk rejseleder
 • Flybillet Napoli - Odense eller København inkl. lufthavnsafgifter
 • Hotelskat i Italien i alt ca. kr. 168
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.


Tillæg:  Enkeltværelse: Kr. 1.698, Afbestillingsforsikring: Kr. 640, Forplejning på flyet hjem kr. 85 (bestilles sammen med rejsen), Fast plads i bussen: Kr. 175.

 

Se videoklip om Toscana:


Øvrige videoklip:

Firenze - set fra luften
Rom
Sorrento

Pris fra 7.998,-

10 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension
 • Lokalguide i Rom og Firenze
 • Alle udflugter
Bestil rejse

Om rejsen

Italien - et overflødighedshorn af oplevelser
Rejseforløbet er tilrettelagt således, at der er oplevelser fra rejsen starter til den slutter. Bekvem udrejse med 5-stjernet bus fra Danmark. Undervejs har vi valgt at give dig 2 overnatninger i henholdsvis Sydtyskland og Norditalien for at give et roligt rejseforløb. Herfra bliver du mødt af en perlerække af store oplevelser, der starter med et spændende besøg i den smukke by Verona, som er særligt kendt fra Romeo og Julie. Rejsen fortsætter direkte ind i Toscanas hjerte, hvor vi overnatter i den historiske kurby Montecatini Terme.

I selskab med dansktalende lokalguide skal vi opleve Firenze - den kunsthistoriske perle fyldt med Michelangelos fingeraftryk. Rejsen fortsætter sydpå med hele 3 overnatninger i den evige stad Rom. Her ser vi nærmere på byens store attraktioner sammen med Gislevs rejseleder og lokalguiden. Vi ser bl.a. Peterskirken, Forum Romanum, Colloseum, Den Spanske Trappe samt Trevifontænen og du hører mere om hvordan livet leves i Rom. Når vi forlader storbyens hektiske liv, kører vi mod et af Syditaliens smukkeste områder. Her besøger vi først Pompei, som efterlader et stærkt indtryk med historien om det voldsomme udbrud fra vulkanen Vesuv.

Rejsens to sidste overnatninger tilbringes ved Napolibugten. Her skal vi opleve Sorrento og en af Amalfikystens mest mondæne og populære byer nemlig Positano. Gislevs gæster begejstres gang på gang af byen, som ligger op ad de stejle klipper. Her hersker en helt særlig stemning i de smalle stræder, hvor du er omgivet af små lokale butikker og bourgainvilleaer. Når rejsen slutter flyver vi hjem fra Napoli - det er hurtigt og en meget bekvem afslutning på en rejse med store italienske højdepunkter. Rejsen gennemføres af en af Gislevs kyndige Italiens rejseledere - en kvalitetsrejse til en yderst favorabel og konkurrencedygtig pris.

Billeder

Dag for dag

Dag 1 - lørdag den 7. april:  Fra Sjælland via Fyn til Tyskland. Fra Danmark kører vi med passende pauser undervejs til aftensmad og overnatning midt i Tyskland ved Fulda.

Fulda Tyskland Hotel Fulda Tyskland
Bekvem udrejse med bus fra Sjælland, Fyn og Jylland - hjemrejse med fly fra Napoli. Det giver oplevelser fra start til slut.

 

Dag 2 - søndag den 8. april: Efter morgenmaden fortsætter bussen gennem det naturskønne Østrig ad Brennermotorvejen til Norditalien. Her spiser vi aftensmad og overnatter ved Rovereto.

 
2 overnatninger på udrejsen i henholdsvis Sydtyskland og Norditalien - halvpension er inkluderet.

 

Dag 3 - mandag den 9. april: Verona - frodige Toscana.  Fra vores overnatningshotel i Norditalien ca. 1 times kørsel sydover til Verona, som altid har været en vigtig by siden Romerriget og med sin placering er et naturligt skillepunkt imellem nord og syd. Vi ser nærmere på den smukke by, som har så meget mere at byde på end blot Shakespeares Romeo og Julie. Efter frokost fortsættes sydover og sidst på eftermiddagen når vi Toscana med det bølgende og frodige landskab. Her har du 2 overnatninger med halvpension i den historiske kurby Montecatini Terme. 


I Toscana bor du i den historiske kurby Montecatini Terme.

 

Dag 4 - tirsdag den 10. april: Toscanas hovedstad – Firenze
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods med dansktalende lokalguide. Vi ser mange af byens arkitektoniske og kunsthistoriske perler, som Santa Croce Kirken, statuen af Dante, Domkirken Santa Maria del Fiore, Dåbskapellet og den gamle ”Guldsmedenes Bro” Ponte Vecchio.. Heldagsudflugt inkluderet.

  Firenze by
Firenze opleves i selskab med dansktalende lokalguide - det giver dig et ekstra stort rejseudbytte.

 

Dag 5 - onsdag den 11. april: Pisa - historiske Via Aurelia til Rom.
Besøg i Pisa med det "Skæve Tårn", Domkirken og Dåbskabellet. Efter frokost køres langs kysten på Italiens hovedvej nr. 1 Via Aurelia. Det er den gamle romerske vej, der går lige fra Forum Romanum i Rom til den franske sydkyst. 3 overnatninger i Rom - 2 middage er på hotellet.

 
Du oplever også Pisa med Det Skæve Tårn og Dåbskapellet - store arkitektoniske bygningsværker.

 

Dag 6 & 7 - torsdag den 12. april og fredag den 13. april: Roms store attraktioner med lokalguide.
Hele 3 overnatninger i Rom giver et rigtigt godt indtryk af den romerske hovedstad. Gislevs rejseleder har et godt kendskab til byen samt historien og for at give dig et optimalt rejseudbytte, ledsages vi yderligere af en lokalguide. Du oplever de store attraktioner såsom Forum Romanum, Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen og der er også tid til besøg i Peterskirken med Michelangelos fantastiske kuppel.
Den sidste aften i Rom får du mulighed for at opleve den mageløse by i aftenbelysning. Vi ser på vores tur nogle af de kendte monumenter, som er meget spektakulære, når mørket falder på. Vores bekendtskab med Rom slutter på behørig vis med middag på romersk restaurant med italiensk sang og musik. Her kan du f.eks. nyde ”Barberen i Sevilla”. Middag på romersk restaurant er inkluderet. 

Byrundtur i Rom Coloseum i Rom
Med hele 3 overnatninger i Rom får du et rigtig godt indtryk af Den Evige Stad og du ser selvfølgelig alle de store monumenter.

 

Dag 8 - lørdag den 14. april:  Kurs mod Syditalien – antikke Pompei med lokalguide.
Napolitanerne er kendt for at være livlige og temperamentsfulde. Orienterende byrundtur inden besøget i Pompei, hvor lokalguiden på levende vis fortæller om byens skæbne under vulkanudbruddet i år 79. Derefter fortsættes mod Napolibugten, hvor du har 2 overnatninger med halvpension.

 Ruiner ved Pompeii og vulkan Mount
Besøget i Pompei er altid en stor oplevelse for Gislevs gæster. Den dansktalende lokalguide fortæller den dystre historie om byens grufulde skæbne.

 

Dag 9 - søndag den 15. april: Positano på Amalfikysten og stemningsfulde Sorrento.
I minibus til en af Amalfikystens mest maleriske byer, Positano, som i tidernes morgen kun kunne nås på æselryg eller fra havet. Byens farverige huse nærmest klynger sig til de stejle klippevægge og du kan nyde steminingen i de snævre gader. Eftermiddagen tilbringes i Sorrento, hvor Gislevs rejseleder viser dig rundt i den charmerende ferieby. Byens centrale torv er Piazza Tasso og herfra udgår de romantiske stræder med de duftende specialforretninger. I den historiske bydel kan du bl.a. prøvesmage de friske dråber fra citronlikøren Limoncello, som området er så kendt for. Heldagsudflugt inkluderet.

 
I Syditalien oplever du den charmerende ferieby Sorrento og Amalfikystens perle Positano, som ligger hugget ind i klipperne.

 

Dag 10 - mandag den 16. april: Hjemrejse fra Napoli - nemt og bekvemt.
Morgenmad på hotellet inden vi kører til Napoli Lufthavn. Her flyver vi med Gislevs charterfly fra Jet Time tilbage til Danmark. Afgang fra Napoli kl. 12.35 - ankomst Odense kl. 15.10 og København kl. 16.30.

Hotel

Der benyttes 4-stjernede hoteller på hele rejsen. Der tilsendes hotelliste ca. 10-14 dage før afrejse.

Fulda: 1 nat

Rovereto: 1 nat

Montecatini Terme: 2 nætter 

Mariotti Hotels
www.mariottihotels.com

Rom: 3 nætter
Hotel Caravel
www.hotelcaravel.it/en/

Napolibugten:  2 nætter

 

 

 

Værd at vide

Deltagerne bør være opmærksomme på, at flere af seværdighederne kun kan besøges til fods. Bussen kører naturligvis så tæt på som overhovedet muligt.

Valuta
Euro

Klima
April- Maj 15-20 grader.

Bagage
Du må medbringe 20 kg inkl. 5 kg i håndbagage på Jet Time.

Bus
Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur. Praktisk tøj anbefales.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på caféerne. En pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til € 4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen. I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst."Sevizio escluso" - efterfulgt af %-satsen som typisk er mellem 15 og 18%. "Pane e coperto" er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk € 1,50 til € 3 per person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Entreér
Pisa: Dåbskapellet & Domkirken € 5. Det Skæve Tårn € 18.
Rom: Colosseum & Forum Romanum € 14.
Pompei: € 13.
Firenze: St. Croce € 6. 

Frimærker
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb "prioritaria" frimærker til 95 cent.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg således at buffet generelt også består af diverse slags brød, pålæg, juice mv.

Restauranter
Udtrykket "Pizzeria" dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt menukort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er "forno al legno" - stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (riste brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: Første retter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles seperat - f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost
Dolce: Dessert.
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Rejsen er ikke velegnet for gangbesværede.

Bus og fly

Udrejse med bus fra Sjælland, Fyn og Jylland
Kl. 05.50 Københavns Lufthavn Terminal 3
Kl. 07.00 Slagelse v/Rasteplads stop 39
Kl. 08.10 Hans Christian Andersens Airport (Odense Lufthavn)
Kl. 08.30 Odense Dannebrogsgade
kl. 10.00 Kolding Havn Jens Holms Vej overfor "Godset"

Der er mulighed for Gratis parkering i Hans Christian Andersen Airport.Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Fly hjemrejse

Fly letter

Hjemrejse fra Napoli Lufthavn til Københavns Lufthavn via Odense 
Gislev eget charterfly fra Jet Time.

Mulighed for tilkøb af forplejning på hjemrejsen kr. 85.
(Bestilles sammen med rejsen).

Fra Napoli kl. 12.35 til Odense med ankomst kl. 15.10
Fra Odense kl. 15.55 til København med ankomst kl. 16.30

Rejsen slutter i henholdsvis Odense Lufthavn eller Københavns Lufthavn.

Bagage
Du må medtage 20 kg inklusiv 5 kilo i håndbagage.

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Odense Lufthavn

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale.

Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
07-04-2018Bus fra Jylland, Fyn og SjællandToscana-Rom-Sorrento med bus ud og fly hjemMere end 87.998,-BestilMere information