Skip to main content

Flyrejse til Sorrento og Rom

-
4 nætter på Sorrento-halvøen og 3 nætter i Rom

Sorrento og Rom

På denne rejse kan du opleve noget af det bedste, Italien har at byde på. De første 4 overnatninger nydes ved Napolibugten. Her kan du opleve Sorrento-halvøen med en af verdens smukkeste kyststrækninger og en imponerende natur. Midt imellem citron- og appelsinlunde ligger de charmerende byer, smukt indrammet af grønne bjergsider og det azurblå Middelhav.

Du oplever stemningsfulde Sorrento, Positano på Amalfikysten og ruinerne af Pompei - den farverige by, der forsvandt efter Vesuvs udbrud. Der bliver også tid til at besøge Capri, der byder på lodrette klippeskråninger, vidunderlige udsigter og eksklusive butiksgader.

Fra Sorrento-halvøen kører til byen Tivoli med Villa d’Este og renæssancehaven med hundredvis af fontæner. I Rom kan du dvæle ved historien og nyde arkitekturen, storheden og stemningen, der gør byen til en af Europas mest eftertragtede metropoler. Med 3 overnatninger i hovedstaden har du god tid til at opleve de store attraktioner.

Glæd dig til

 • 4 nætter på Sorrento-halvøen og 3 nætter i Rom på hotel med central beliggenhed
 • 2 byrundture i Rom inkluderet - den ene med lokalguide
 • Udflugt til byen Tivoli med besøg i Villa d’Este inkluderet
 • I Syditalien oplever du Pompei, Vesuv og Amalfikystens perle Positano

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Udflugter jf. program
 • Entré til Villa d'Este og Pompei
 • Lokalguide i Rom, Villa d'Este og Pompei
 • Flybillet og skatter
 • 15 kg bagage og 5 kg håndbagage
 • Transfer fra/til lufthavnen
 • Hotelskat € 6 per dag i Rom
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse med Gislevs charterfly

  Afrejse fra Aarhus via Odense direkte til Napoli, hvor vores italienske bus og chauffør venter.

  Herfra kører vi til Sorrento-halvøen ved selveste Napolibugten - kendt for sine mange oliven- og citronlunde. 4 nætter på det Mar Hotel Alimuri i Meta di Sorrento direkte ved havet.

 • Dag 2: Chamerende Positano på Amalfikysten og stemningsfulde Sorrento

  Udflugt til en af kystens små perler Positano - byen, der nærmest klynger sig til klipperne. Her kan du nyde stemningen i de små gader med de pastelfarvede fiskerhuse. Her findes mange små butikker med lokale kunstnere, ligesom byen er særlig kendt for sin specielle tøjstil.

  Efter frokost kører vi til feriebyen Sorrento. Med Gislevs rejseleder rundt i gaderne bl.a. i den historiske bydel, hvor du kan smage den kendte citronlikør, som produceres netop her. Der er også tid til at gå på opdagelse på egen hånd.

 • Dag 3: Pompeis ruiner og vulkanen Vesuv

  Vi besøger Pompeis udgravninger efter Vesuvs udbrud i år 79 sammen med Gislevs lokalguide. Det er en interessant og spændende oplevelse at gå rundt i byen, der blev begravet under pimpsten og aske under vulkanens udbrud.

  Efter frokost fortsættes i bus til plateauet på vulkanen Vesuv. Her har du mulighed for at gå helt op til kraterkanten af vulkanen.

  Heldagsudflugt inkl. entré til Pompei og Vesuv.

 • Dag 4: Fridag eller Capri med lokalguide

  Capri er en kendt ø og et yndet rejsemål. Fra den lille havn i Sorrento sejler vi med hydrofoil båd til Marina Grande på Capri. På øen kører vi rundt i små minibusser, og besøger bl.a. den svenske læge Axel Munthe’s villa San Michele i Anacapri. Udsigten herfra over vandet og øen er ubeskrivelig.

  Der er også tid på egen hånd til at nyde øen, eller måske vil du hellere se Capri fra vandsiden i en af de mange små både, der sejler ud fra havnen. Gislevs rejseleder oplyser om priser og muligheder.

  Heldagsudflugt kr. 695 inkl. sejlads med Hydrofoil båd og minibusser på Capri - bestilles med rejsen. Beregn ca. entré til villa San Michele € 8 og Augustus have € 1.

 • Dag 5: Kurs mod den italienske hovedstad Rom

  Vi forlader nu Syditalien og kører nordpå til de betagende Monti Tiburtini-bakker og den historiske by Tivoli med den fantastiske Villa d'Este, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Lokalguiden fortæller historien om de overdådige bygninger og den smukke have, som begejstrer de fleste med imponerende vandfald, århundrede gamle træer, springvand og rislende fontæner.

  Vi fortsætter til den lille by Frascati ved Albanerbjergene syd for Rom. Frascati ligger med en betagende udsigt og er særlig kendt for produktion af velsmagende sød hvidvin. Vi besøger en af de lokale vingårde, ser de grønne frodige vinmarker og smager på vinene samt lidt italienske specialiteter.

  Herfra kører vi direkte til Rom og vores centralt beliggende hotel til indkvartering og middag. 3 overnatninger i Rom.

 • Dag 6 og 7: Roms store attraktioner med lokalguide

  Hele 3 overnatninger i Rom giver et rigtigt godt indtryk af den romerske hovedstad.

  Gislevs rejseleder har et godt kendskab til byen samt historien, og for at give dig et optimalt rejseudbytte, ledsages vi yderligere af en lokalguide på den ene byrundtur.

  Du oplever store attraktioner såsom Colosseum, Den Spanske Trappe og Trevifontænen og der er også tid til et besøg i Peterskirken med Michelangelos fantastiske kuppel.

  Oplev aftenstemningen i Rom (Tilkøb)
  Du får lejlighed til at opleve denne fascinerende storby i aftenbelysning. Romerne lever livet om aftenen på byens piazzaer og i gaderne. Middag på romersk restaurant med underholdning - nyd f.eks. Barberen fra Sevilla. Herefter bustur gennem Rom med den stemningsfulde aftenbelysning.
  Kr. 345 - inkluderet 3-retters middag.

 • Dag 8: Hjemrejse fra Rom

  Afgang fra hotellet og mod Rom Lufthavn. Her flyver vi med Norwegian tilbage til Danmark, hvor vi ankommer i Københavns Lufthavn kl. 12:55. Fra Københavns Lufthavn er der indsat en tilslutningsbus, der kører til Odense Lufthavn og Aarhus Lufthavn.

Hoteller

 • Dag 1-5

  Mar Hotel Alimuri

  Dejligt hotel beliggende direkte ud til havet med udsigt over Napolibugten. 85 værelser, alle med balkon/fransk balkon, tv, telefon, minibar, aircondition, værdiboks, hårtørrer og internet adgang.

  Alle dobbeltværelser har fuld havudsigt. Værelser med fransk balkon er beliggende på 5. sal med panoramavindue. Enkeltværelser har udsigt mod gaden. Desuden forefindes elevator, restaurant, bar, swimmingpool, privat strand med solstole og parasoller. Hotellet tilbyder busservice til/fra centrum i Sorrento.

  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  Privat strandJa
  RestaurantJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  HårtørrerJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
  SolterrasseJa
 • Dag 5-8

  Hotel Ariston

  Hotel med central beliggenhed blot 200 meter fra Roms hovedbanegård Termini og få hundrede meter fra Teatro dell´Opera di Roma.

  BarJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Airseven fra Aarhus/Odense: 15 kg indchecket bagage samt 5 kg håndbagage.

  På hjemrejsen 16.10.2023 med Norwegian: 23 kg indchecket bagage samt 10 kg håndbagage. Håndbagagens dimensioner må maksimum måle 55 cm x 40 cm x 23.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Flyet fra Airseven: Der flyves med et fly af typen Boeing 737-400 med 168 sæder (Fra september-oktober).

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Er du gangbesværet?
  Denne rejse er ikke egnet for gangbesværede, da en stor del af udflugterne foregår til fods.

  Har du nedsat hørelse?
  Bemærk at der på enkelte udflugter benyttes in-ear audioguides. Hvis du anvender høreapparat, anbefaler vi derfor at du medbringer dine egne høretelefoner (med ledning).

 • Information om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

  Adresse

  Lufthavnvej 131
  5270 Odense N

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

 • Information om Aarhus Lufthavn

  Adresse

  Ny Lufthavnsvej 24
  8560 Kolind

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Aarhus Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Læs mere om Aarhus Lufthavn

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Storbyferie - hvad kræver det?

  Vær opmærksom på, at man på en storbyferie må forvente at skulle gå en del.

  Vi beder alligevel om forståelse for, at rejselederen behøver at holde et vist tempo for at kunne nå at vise de mange spændende seværdigheder. Der bliver stop ind imellem, men bentøjet skal være i orden og rejsen er som udgangspunkt ikke for dårligt gående.

  Det står enhver frit for at forlade gruppen undervejs, skulle det alligevel blive for meget. Der er masser af caféer og andre hyggelige steder undervejs på byrundturene, så du kan snildt nyde byens liv over en kop kaffe, hvis konditionen eller de nye støvler driller.

  Du har også mulighed for selv at tage taxa eller anden offentlig transport. Husk at medbringe godt fodtøj.

 • Tillæg

  Enkeltværelse: Kr. 1.298.
  Afbestillingsforsikring kr. 1.060.
  Forplejning i flyet på udrejsen kr. 120 - bestilles med rejsen.

  Udflugt til Capri kr. 695 - bestilles med rejsen.
  Aftenudflugt med middag i Rom kr. 345 – bestilles med rejsen.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  På udrejsen flyver vi fra Aarhus via Odense med Gislevs eget charterfly fra Airseven.
  Hjemrejsen er med Norwegian fra Rom direkte til København. Der er gratis tilslutningsbus fra Københavns Lufthavn til  hhv. Odense Lufthavn og Aarhus Lufthavn.

  Udrejse
  Afgang fra Aarhus Lufthavn kl. 07:00
  Ankomst Odense Lufthavn kl. 07:30
  Afgang fra Odense Lufthavn kl. 08:15
  Ankomst Napoli Lufthavn kl. 11:00

  Hjemrejse
  Afgang fra Rom Lufthavn kl. 10:25
  Ankomst Københavns Lufthavn kl. 12:55
  Ankomst med bus til Odense Lufthavn kl. 16:00
  Ankomst med bis til Aarhus Lufthavn kl. 18:30

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu