Skip to main content

Rejse til Chioggia

-
Chioggia - Venedig - Padova - Ferrara

Chioggia - Den venetianske laguneby

Velkommen til den ægte italiensk ferieperle, Chioggia, i den sydlige del af den venetianske lagune med udflugter til Venedig, Padova og Ferrara inkluderet.

Chioggia kaldes ofte Venedigs lillesøster eller Lille Venedig og de snævre gader, små kanaler og romantiske broer leder da også tankerne til Venedig. Her finder du dog ingen gondoler men i stedet farverige små fiskerbåde. Man har i generationer levet af fiskeri, og dagens fangst handles tidligt om morgenen på byens marked. Langs kajen sidder mændene og ordner deres garn. I hjertet af det historiske centrum er en bred gågade med butikker og caféer, der indbyder til en aftenpromenade i bedste italienske stil.

Fra Chioggias gamle bydel kan du nemt nå bydelen Sottomarina til fods via en bro. Her ligger vores hotel ud til den kilometerlange sandstrand. Vi besøger unikke byer som renæssancebyen Ferrara optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, Padova rig på historie og lagunens ukronede dronning Venedig.

Velkommen til en spændende nyhed - en ægte italiensk ferieperle.

Glæd dig til

 • Du bor på godt hotel med pool, tæt på stranden og Chioggia
 • Oplev UNESCO-byer og Adriaterhavet i selskab med erfaren dansk rejseleder
 • Vinsmagning og hele 4 flotte udflugter inkluderet

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Udrejse fra Danmark

  Rejselederen byder velkommen og vi kører i behageligt tempo med passende pauser til overnatning i Sydtyskland.

 • Dag 2: Via Østrig til Italien

  Efter morgenmad videre gennem de smukke landskaber i Østrig og Norditalien til vores hotel i fiskerbyen Chioggia, der ligger ud til Adriaterhavet.

 • Dag 3: Bytur i Chioggia

  Rejselederen viser dig både den nyere del Sottomarina, der ligger ud til havet langs den skønne sandstrand og den charmerende historiske del af Chioggia. Der bliver også tid på egen hånd til at nyde stemningen i den hyggelige by med masser af lokalt liv. Byrundtur inkluderet.

 • Dag 4: Vingård og historiske Padova

  Kendt for sit universitet, der er et af Italiens ældste, hvor bl.a Galileo Galilei har undervist. Du finder hans statue i hjertet af byen på den imponerende plads Prato della Valle med i alt 78 statuer af personer med tilknytning til byen.

  På byrundturen ser du bl.a. Capella degli Scrovegni udsmykket med farverige freskomalerier og kirken Basilica di Sant´Antonio der med sine 6 vældige kupler og minaretagtige spir, er et enestående syn.

  Herefter panoramatur i de bløde bakker i vinområdet Colli Euganei, hvor vi besøger en vingård og nyder et glas vin.

  Heldagsudflugt og vinsmagning inkluderet.

 • Dag 5: Venedig, Adriaterhavets dronning

  Vi sejler fra Chioggia til Venedig, der er verdenskendt for sin charme og atmosfære. Her står attraktionerne nærmest i kø, og du skal på den gående bytur naturligvis opleve Markuspladsen med Markuskirken, Campanilen og Dogepaladset. Desuden Sukkenes Bro og Rialtobroen over Canal Grande der er byens livlige færdselsåre.

  Du har også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i de spændende stræder eller måske frister en romantisk sejltur i gondol.

  Heldagsudflugt inkluderet.

 • Dag 6: Marked og tid til egne oplevelser

  Besøg det lokale marked i Chioggia, der er ét af de største i Veneto-regionen. Selvom du ikke skal have noget med hjem, er det en god måde at møde de lokale på. Du kan også sætte dig på en af byens caféer og nyde stemningen samt en svalende italiensk gelato eller tilbringe dagen på stranden.

 • Dag 7: Renæssancebyen Ferrara

  Den smukke renæssanceby er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste og er omgivet af en 9 km lang bymur, der er en af Italiens bedst bevarede.

  Byen byder på en skattekiste af velbevarede bygninger og du ser bl.a. Palazzo dei Diamanti, hvis navn stammer fra de 8500 diamantformede marmorsten, som facaden er beklædt med. Du hører historien om fyrsteslægten d’Este, der regerede i byen og opførte den store borg Castello Estense.

  I Ferrara finder du desuden verdens ældste osteria, som er at finde i Guinness Rekordbog.

  Inkluderet.

 • Dag 8: Gennem smukke omgivelser

  Efter en dejlig ferie med gode oplevelser går turen nordpå til overnatning i Tyskland.

 • Dag 9: Hjemrejse

  Vi kører videre mod Danmark med ankomst til grænsen først på aftenen.

Hotel

 • Dag 2-8

  Hotel Airone

  4-stjernet hotel beliggende ved strandpromenaden i Sottomarina di Chioggia og ca. 1,8 km fra det historiske centrum i Chioggia.

  Hotellet der er indrettet med havet som inspiration har udendørs swimmingpool, privat strand og tilbyder cykeludlejning samt gratis wi-fi. Dobbeltværelser er med havudsigt/delvis havudsigt, minibar, tv, aircondition og hårtørrer.

  Læs mere om Hotel Airone

  Afstand til centrum1,8 km
  AirconditionJa
  MinibarJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wi-fiGratis
  CykeludlejningJa
  Privat strandJa
  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa

Kort

Rejse til Chioggia i Italien

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Bus

  Rejsen gennemføres i 4-stjernet bus. Der kan købes fast plads på denne rejse.  

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelsernes skal overholdes.

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge. På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse.

  På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgår af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Fast plads i bussen

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. Betaling med mobilepay eller kontanter.

 • Fysisk formåen

  Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede, da flere af attraktionerne kun kan besøges til fods. Du kan dog deltage, hvis du er indstillet på ikke at deltage i det fulde udflugtsprogram. Dette aftales nærmere med rejselederen, så både gruppen og du får en god oplevelse på rejsen. 

 • Kreditkort

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Porto

  Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

 • Rejseleder

  Rejselederen er med på hele rejsen.

 • Swimmingpool

  Normalt åben fra maj til sidst i september, hvis vejret tillader det.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.575.

 • Tilskud på busrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vejr

  Dagstemperatur i maj og september ca. 18-24° - læs mere her.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Værdigenstande

  Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu