Cattolica - Adriaterhavets perle

8 dages italiensk feriestemning direkte ved havet

Rejse til Cattolica - Adriaterhavets perle

Flyrejse til dejlige Adriaterhavet fra Odense, Aalborg, Sønderborg og København - nemmere bliver det ikke. Du får 7 overnatninger på et 4-stjernet hotel* med helpension og drikkevarer til frokost og middag samt 2 udflugter og en vinsmagning.

 • Spændende rejse - hoteller med god beliggenhed
 • Udflugt til Gradara og vinsmagning inkluderet.
 • Udflugt til verdens mindste republik, San Marino inkluderet.
 • Børnerabat - op til kr. 1800.

 

Med i prisen:

 • 8 dages flyrejse til Adriaterhavet
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 6 x frokost med  ¼ flaske vin og ½ l vand til maden
 • 7 x middag med ¼ flaske vin og ½ l vand til maden 
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Bus på udflugter
 • Dansk rejseleder
 • Udflugt til Gradara og vinsmagning
 • Udflugt til San Marino
 • Flybillet og lufthavnsafgifter

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt under udflugtsbeskrivelsen. På heldagsudflugter er frokost for egen regning.

Tillæg: Afbestillingsforsikring kr. 665. Enkeltværelse kr. 1250. Enkeltværelse med lille balkon kr. 1575. Enkeltværelse med lille balkon og delvis havudsigt kr. 1900. Dobbeltværelse med lille balkon kr. 325 per person. Dobbeltværelse med lille balkon med delvis havudsigt kr. 650 per person. Dobbeltværelse med balkon og delvis havudsigt kr. 850 per person. På Hotel Major: Dobbeltværelse med balkon uden udsigt kr. 400 per person.  Værelser med balkon er i begrænset antal. Forplejning på flyet tur/ retur kr. 180 (bestilles med rejsen). På afgange fra København kan forplejning købes med kreditkort ombord på fly.

Bemærk: Nogle udflugter  er ikke egnet for gangbesværede, som for eksempel udflugten til San Marino. * Afgange fra København flyver til Venedig og afgange 27-06, 11-07, 25-07, 05-09, 12-09 samt 03-10 bor på 3 stjernet Hotel Major. Se mere info under hotel.

 

Bestil rejsen

Pris fra 7.198,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 1/4 fl. vin og 1/2 l vand til alle middage
 • Vinsmagning og udflugt til Gradara
 • Udflugt til San Marino
Bestil rejsen

Om rejsen

8 dages italiensk feriestemning direkte ved havet
På denne rejse kan du opleve Adriaterhavets kyst fra første række. I den charmerende by Cattolica bor vi på Hotel Kursaal, som ligger direkte ud til den kilometerlange sandstrand og indbydende promenade eller et af vores gode 3 stjernede hoteller. Vores hoteller er centralt placeret med butikker og caféer lige uden for døren. Byen er det optimale udgangspunkt for spændende udflugter i de to naturskønne regioner Emilia Romagna og Umbrien. Vi ser verdens mindste republik San Marino, som ligger smukt placeret i landskabet, og besøger Assisi, som har en rig kulturarv og er kendt for den hellige Frans af Assisi. Gradara med sin flotte borg og Urbino med historien om Hertug Federico er også en del af  oplevelserne på denne rejse. Der er tillige mulighed for at nyde de liflige vine, som er produceret i området samt en flot panoramatur. Herudover vil der naturligvis være tid til at slappe af på stranden og nyde de skønne omgivelser ved Adriaterhavets smukke kyst.

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Fly til Bologna og rundvisning i Cattolica
Vores rejseleder byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Bologna fra Odense, Aalborg eller fra Sønderborg. Transfer til Cattolica og rundvisning i den charmerende by, med en grøn park, flotte butikker, hyggelige caféer og restauranter lige rundt om hjørnet. Gæster fra København flyver til Venedig. Gæster fra Odense og Aalborg har rundvisning om formiddagen på 2. dagen.


Sønderborg Lufthavn 

 

Dag 2: På besøg i eventyrland - San Marino
Om formiddagen har du tid til at nyde hotellets faciliteter eller gå en tur på stranden (Gæster fra Odense og Aalborg har rundvisning om formiddagen). Efter frokost tager vi på udflugt til verdens mindste republik, San Marino. Den lille bystat har en spektakulær beliggenhed på toppen af Titanobjerget. Vi kører med kabelbane op til den velbevarede fæstningsby, hvor vores rejseleder inviterer med på en lille byvandring. Du får også tid til selv at gå på opdagelse og nyde den fantastiske udsigt. Udflugten er ikke egnet for gangbesværede. Inkluderet. Pris for kabelbane t/r ca. € 4,50.

 

 

Dag 3: Gradara og vinsmagning
Halvdagsudflugt i det naturskønne område langs den grønne bjergkæde Appenninerne til den hyggelige by Gradara med den flotte borg. Borgen er et af de mest besøgte attraktioner i Marche regionen og utrolig velbevaret. Efter et kort ophold videre til vinsmagning hos en lokal vinbonde. Inkluderet.

 

 

Dag 4: Den hellige Frans af Assisi.
Heldagsudflugt til Assisi i naboregionen Umbrien. Assisi er smukt beliggende midt i Italiens grønne hjerte på toppen af et bjerg. Byen er utrolig velbevaret med spændende seværdigheder, og er fyldt med historier om den hellige Frans af Assisi. Der vil også være tid på egen hånd, til at udforske byen eller nyde en frokost (for egen regning). Udflugtspris kr. 195 (€ 27). (Kan bestilles med rejsen).

Assisi udflugt 

 

Dag 5: Tid til dine egne oplevelser
Nyd dagen ved at gå en tur på den indbydende promenade og langs stranden. Eller forkæl dig selv i byens mange butikker og nyd en lækker Cappucino på en af caféerne.

 

 

Dag 6: Urbino - Hertugens smukke by
Igennem det smukke landskab til Urbino. En overset arkitektonisk perle i Italien. Oppe fra byen er der en smuk udsigt over landskabet. Byen stammer fra Romertiden og har et smukt og intakt hertugpalads. En perle af en by med mange flotte bygninger, som er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Der vil også være tid på egen hånd, til at udforske byen eller nyde en frokost (for egen regning).Udflugtspris kr. 195 (€ 27). (Kan bestilles med rejsen).

 

 

Dag 7: Den ikoniske ferieby Rimini
Efter frokost er der mulighed for en halvdagsudflugt til den kendte bys gamle bydel. Rimini er en stor badeby, men har også et hyggeligt og interessant historisk centrum med mange indbydende forretninger og caféer. Udflugtspris kr. 90 (€ 13). (Kan bestilles med rejsen).

 

 

Dag 8: Hjemrejse med mange oplevelser i bagagen.
Hjemrejse fra Bologna eller Venedig tilbage til Danmark efter en skøn uge i Italien. 

N.B: Program kan forekomme i anden rækkefølge

Hotel

Hotel Kursaal, Cattolica.

Pænt 4-stjernet hotel med lille pool, terrasse og restaurant. Direkte ud til stranden og unik beliggenhed ved Piazza Primo Maggio midt i den hyggelige by.
Alle værelser med aircondition, tv, telefon, minibar, værdiboks og gratis wi-fi. Det er muligt at tilkøbe værelse med balkon. De er uensartet i størrelse og de balkoner vi definerer som "Lille Balkon" har begrænset plads.

Læs mere om Hotel Kursaal her

 

Afgange fra København til Venedig d. 27-06, 11-07, 25-07, 05-09, 12-09 samt 03-10 bor på 3 stjernet hotel Major.

Hotel Major, Cattolica.

Pænt 3-stjernet hotel i den hyggelige by Cattolica og i gåafstand til stranden (cirka 250 meter).
Alle værelser med aircondition, tv, telefon, minibar, værdiboks, hårtører og gratis wi-fi. Der er elevator på hotellet. Det er muligt at tilkøbe værelse med balkon/stor altan uden udsigt. kr. 400 per person 

Se mere her : Hotel Major

Værd at vide

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50.

Indkøb
Tøj, sko, kunsthåndværk, vin og andre kulinariske specialiteter.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Stranden
Stranden er åben året rundt. Fra midt september fjerner udlejningsfirmaerne liggestolene.

Caféer
I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som bestå af forskellige slags brød, pålæg, juice osv.

Håndklæder
Hotel Kursaal udlejer strand/poolhåndklæder til € 5 pr. person pr. dag.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

 

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Odense, Aalborg eller Sønderborg
med Gislevs eget charterfly  

Eller med Norwegian fra København

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

Forplejning på flyet
Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 180 - Bestilles med rejsen.
Med fly fra København skal forplejning tilkøbes med kreditkort ombord på flyet.
 

Fra 26-04-2020 – 30-08-20 med Great Dane fra Aalborg og Odense til Bologna

Mødetid Aalborg kl. 13.00                       Afgang kl. 15.00 via Odense til Bologna med ankomst kl. 18.10

Mødetid Odense kl. 14.20                       Afgang kl. 16.20 til Bologna med ankomst kl. 18.10

Mødetid Bologna kl. 17.10                      Afgang fra Bologna kl. 19.10
                                                                  Hjemkomst Odense kl. 21.05
                                                                  Hjemkomst til Aalborg kl. 22.15
 

Fra 06-09-2020 – 18-10-20 med Great Dane fra Aalborg og Odense til Bologna

Mødetid Aalborg kl. 13.35                       Afgang kl. 15.35 via Odense til Bologna med ankomst kl. 18.45

Mødetid Odense kl. 14.55                       Afgang kl. 16.55 til Bologna med ankomst kl. 18.45

Mødetid Bologna kl. 17.45                      Afgang fra Bologna kl. 19.45
                                                                  Hjemkomst Odense kl. 21.40
                                                                  Hjemkomst til Aalborg kl. 22.50

Bagage - Great Dane:
Du må medtage 18 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen Embraer ERJ -195AR 118 sæder
 

Fra 21-06-2020 – 11-10-2020 med Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn til Bologna

Mødetid Sønderborg kl. 08.00                 Afgang kl. 09.00 til Bologna med ankomst kl. 11.30      
Mødetid Bologna kl. 11.00                       Afgang fra Bologna kl. 13.00
                                                                   Hjemkomst til Sønderborg kl. 16.00  NB! hjemkomst 26-07-20 kl 16.30      

Bagage - Alsie Express:
Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder
 

Fra Københavns Lufthavn med Norwegian til Venedig

Mødetid Københavns Lufthavn kl. 09.35       Afgang kl. 11.35 til Venedig med ankomst kl. 13.35      
Mødetid Venedig kl. 12.10                               Afgang fra Venedig kl. 14.10
                                                                           Hjemkomst til Københavns Lufthavn kl. 16.10      

Bagage - Norwegian
Du må medtage 2 x 20 kg checked-in bagage samt 10 kg i håndbagage.

 

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport
Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Parkering
I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Parkering
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby


Parkering
Der er GRATIS parkering

Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Københavns Lufthavn

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.


Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
23-08-2020Fly fra Aalborg via Odense Mere end 88.198,-Bestil rejsenMere information
30-08-2020Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 88.198,-Bestil rejsenMere information
05-09-2020Fly fra Københavns LufthavnMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information
06-09-2020Fly fra Aalborg via Odense Mere end 87.498,-Bestil rejsenMere information
13-09-2020Fly fra Aalborg via Odense Mere end 87.498,-Bestil rejsenMere information
20-09-2020Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.198,-Bestil rejsenMere information
27-09-2020Fly fra Aalborg via Odense Mere end 87.498,-Bestil rejsenMere information