Paris - Europas smukkeste storby

Danmarks bedste tilbud til Byernes By i komfortabel 5-stjernet bus

 


Paris er kunsten, lysets og kærlighedens by – en enorm inspirationskilde for alle besøgende.
På hvert gadehjørne åbenbarer der sig en nye oplevelser og en spændende historie – og man forstår hvorfor Hemingway skrev bogen: ”Der er ingen ende på Paris”.

 • Oplev Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame, Champs Elysees.
 • Rundtur på livlige Montmartre med malernes plads og Sacre Coeur
 • Flot sejltur på Seinen og stemningsfuld aftentur med bussen i Paris by night
 • Stort indhold - hele 3 byrundture og 3 spændende aftenudflugter
 • Mulighed for Solkongens slot i Versailles eller Monets inspirerende have på udvalgte afgange 
 • Danmarks bedste rejseledere og komfortabel 5-stjernet bus


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 5 x morgenmad
 • Middag på hotellet dag 2
 • Byrundtur til Champs Elysée og Triumfbuen dag 2
 • Byrundtur til Eiffeltårnet, Notre Dame og Latinterkvarteret dag 3
 • Byrundtur til Operaen, stormagasiner og Montmatre dag 4 
 • Rejseleder


Entréer er eksklusive - se mere under -Værd at vide for at se alle entréer 

Tillæg: Dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 1.598.
Afbestillingsforsikring kr. 225

Se også Sommer i Paris med Disneyland

♥ Sølvbryllup med Paris - en kærlighedserklæring til Byernes By
Læs rejseleder Solveig Hedegaard Olesens beretning om 25 år med Paris
www.gislev-rejser.dk/diverse/soelvbryllup-med-paris

Se videoklip om Paris:


 

Pris fra 4.498,-

6 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Godt hotel i rolige omgivelser
 • Alle dagsudflugter
 • Erfaren rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Gislev giver dig alle de store oplevelser i Byernes By
Glæd dig til en dejlig storbyferie med et spændende program, hvor alle dagsudflugter er inkluderet. Hele 3 store byrundture giver dig mulighed for at opleve alle byens flotte seværdigheder med en af Gislevs erfarne rejseledere. Om aftenen får du mulighed for sejltur på Seinen, lystur med bussen ad Champs Élysées og ikke mindst mulighed for at opleve det verdensberømte show på Moulin Rouge.

Du får også mulighed for at besøge Solkongens spændende slot i Versailles eller tage med til Monets skønne have i Giverny. Turen giver god tid til at nyde Paris caféer måske i selskab med en kop café au lait og en sprød croissant og et par aftener har du mulighed for at deltage i en hyggelig fællesspisning på to af Paris dejlige brasserier. Vi bor alle nætter i Paris på dejligt hotel med god placering nær charmerende kanaler, restauranter, metro, attraktioner og grønne områder.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse i komfortabel 5-stjernet bus med ankomst første aften
Afrejse fra Danmark i vores gode bus - undervejs fortæller rejselederens om ugens spændende program. Ankomst til vores centralt beliggende hotel, og efter en god nats søvn kan oplevelserne i Paris begynde.

Ibis Vilette Paris Canal Du Martin Paris

 

Dag 2: Byrundtur til Champs Elysèes og Triumfbuen og meget mere
Vi kører til Place de la Concorde - en af byens mest imponerende pladser. Pladsen spillede en central rolle under den franske revolution, og det var her at bl.a. Marie Antoinette og Robespierre mistede hovedet i guillotinen. Nu er guillotinen erstattet af en 3300 år gammel egytisk obelisk, der oprindeligt stod i Ramses Tempel i Luxor

Paris Champs Elysees Triumfbuen

Videre ad Frankrigs mest berømte avenue Champs Elysèes med de glamourøse butikker og præsidentens palads. Forbi nationalsymbolet Triumfbuen og Stjernepladsen, hvor hele 11 gader mødes til La Grand Arche og vi kører også forbi den ny triumfbue af danske von Spreckelsen i den futuristiske bydel La Defense. Middag på hotellet.

Om aftenen mulighed for introduktion til metroen og tur til det 56 etager høje Tour Montparnasse, hvor du får byens bedste udsigt. Dag- og aftenudflugt inkluderet, eksklusiv entréer.

Dag 3: Eiffeltårnet, Notre Dame og Latinerkvarteret i hjertet af Paris
Vi starter dagen med en tur til byens vartegn - det fascinerende Eiffeltårn med mulighed for at tage billeder samt en tur op til de første etager eller med elevatoren helt til toppen.

Videre til Paris´ hjerte med byens ældste bro Pont Neuf, Notre Dame katedralen - en af byens mest besøgte serværdigheder (gratis entré) og Conciergeriet, der blev anvendt som fangekælder under revolutionen. Her i Latinerkvarteret er der et væld af spændende spisemuligheder. Rejselederen er behjælpelig med tips og råd.

Eifeltårnen Seinen Notre Dame Paris


Aftentur med middag og sejltur på Seinen
Mulighed for fællesspisning på et af Paris hyggelige brasserier. Herefter sejltur på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler. Tilbage på land kører vi en stemningsfuld lystur gennem Paris by night.
Pris kr. 300 inkl. middag og sejltur.
 

Dag 4: Elegante stormagasiner, Operaen, Montmartre og verdensberømte Moulin Rouge
Dagens første stop er i operakvarteret, hvor der vil være lidt tid på egen hånd – det gælder bare om at vælge. Er du til kultur kan du starte ved den smukke Opera Garnier – en af verdens smukkeste operaer med en ekstravagante udsmykning, den smukke hovedtrappe og Chagalls betagende loftsmalerier. Er du mere til shopping er der gode muligheder i  Galeries Lafayette og Le Printemps, der er byens førende stormagasiner. Hos parfumehuset Fragonard kan du få en rundtur i parfumens verden og måske en ny duft med hjem.

Opera-Garnier Opera Garnier Chagall

 

Videre til det livlige Montmartre hvor Van Gogh, Hemingway og mange andre kunstnere har levet og hentet inspiration. Gående rundtur til mesterværket Sacre Coeur, der blev bygget for at sone byens synder. Det er en af byens bedste gratis oplevelser, og udenfor sørger lovende kommende musikere for underholdningen, mens man kan nyde en kølig øl på trappen og den vidunderlige udsigt ud over byen.Nærved ligger malernes plads Place du Tertre, hvor de lokale kunstere konstant er i gang med at male portrætter eller stemningsbilleder fra Montmartre. Gør som pariserne og slå dig ned på en cafe. Her får du fri adgang til hele denne herlige folklore – C´est la vie.

Middag og verdensberømte Moulin Rouge
Tag med til fællesspisning på et af Montmartres dejlige brasserier, hvor værten serverer en 3-retters middag med vin til. Herefter mulighed for at opleve det berømte show på Moulin Rouge. Pris kr. 250 ekskl. Moulin Rouge, som bestilles ved rejselederen.

Moulin Rouge Paris postkort

 

Dag 5: Solkongens spektakulære slot i Versailles eller Monets inspirerende have
På udvalgte afgange har du mulighed for at komme med på spændende udflugt til Solkongens prægtige slot i Versailles, der var royalt og politisk hovedsæde frem til 1789. Du ser bl.a. kongens private gemakker, den pompøse spejlsal, de mange overdådige udsmykninger og flotte kunstværker. Inden ankomst får du udleveret Gislev miniguide til Versailles, så du får det fulde udbytte af besøget. Der bliver også tid til at gå en tur i det smukke parkanlæg. Inkluderet, dog eksklusiv entré.

Vil du med til Monets inspirerende Have kan det også lade sig gøre på udvalgte afgange. Vi kører til Giverny, hvor du ser huset og atelieret og i haven kan du se flere af motiverne til billederne.

Retur i Paris får du resten af dagen på egen hånd.

Paris Versailles Opera Garnier Hall

Dag 6: Hjemrejse til Danmark
Efter nogle herlige dage er det blevet tid til at sige farvel til Paris efter en masse herlige oplevelser. Ankomst til den danske grænse midt på aftenen.

Hotel


Hotel Ibis Paris La Villette
31-35 Quai de l´Oise,
75019 - Paris
Læs mere om hotellet her

Pænt og nyrenoveret hotel i moderne stil. Mindre men funktionelle værelser med toilet, tv, brusebad og gratis wi-fi. Hotellet har restaurant, bar, reception og elevatorer.

Skøn central beliggenhed i et område med rigtig pariserstemning ud til kanaler samt stort grønt område ved Parc de la Villette med videnskabsmuseet og den kugleformede Géode biograf. Hotellet ligger kun 5 minutters gang til metro med gode forbindelser til centrum, Montmartre og operakvarteret med gode shoppingmuligheder.

Værd at vide

Valuta
Euro.

Entréer
Alle udflugter inkluderet i rejsens pris - du betaler kun entréerne.

Eiffeltårnet: Ca. € 8 - 20 - afhængig af hvor langt du skal op og om du går eller tager elevator

Tour Montparnasse ca. €15

Sejltur på Seinen ca. €14.
Inkluderet i vores udflugtspris.

Versailles ca. €17.

Operaen: Ca. € 16

Moulin Rouge fra ca. €120.

Metro
Rejselederen orienterer om brug af metro, køb af billetter (10 billetter koster ca. €17 ).
Metroen er perfekt til hurtig transport. Nærmeste metro er Corentin Cariou - 5 minutters gang fra hotel. Metrolinie 7 tager dig bl.a. til shoppingområdet omkring operaen og også mulighed for direkte transport til Rue de Rivoli og Louvre midt i byen.

Info om Paris
Gislevs vidende rejsledere giver dig en flot og fylding introduktion til Paris, så rejsen kræver ingen specielle forberedelser. Er du typen der alligevel gerne vil forberede dig, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende:

Oplev Paris – Lonely Planets guide til de største oplevelser
Ernest Hemingsways bog fra hans ophold i byen fra 1921 – 1926: Paris har ingen ende 
Woody Allens romantiske filmkomedie fra 2011: Midnight in Paris

Byens officielle hjemmeside – kan også læses på engelsk: en.parisinfo.com

Sikkerhed i Paris
Siden terrorangrebene i Paris er sikkerheden nu skærpet, og mange betegner byen som en af Europas mest sikre storbyer. Gislev går ikke på kompromis med sikkerheden og følger til enhver tid Udenrigsministeriets retninglinier.

Tips om Paris
Boghandlen Shakespeare & Company
Boginteresserede må ikke gå glip af den legendariske boghandel Shakespeare & Company, der er beliggende ved Latinerkvarteret nær Notre Dame på 37 rue de la Bûcherie. Den engelsksprogede boghandel har ikke skiftet udseende i mange år. I nederste etage finder du nye og gamle bøger fra gulv til loft. På den øverste etage finder du biblioteket med en samling af gamle og klassiske bøger, som du er velkommen til at læse imens du slapper af i de historiske omgivelser. Der er løbende arrangementer med oplæsninger og debatter.

Se mere på shakespeareandcompany.com

Byens bedste is
finder du ved Berthillion på øerne i Seinen mellem Notre Dame og Hotel de Ville - nærmere betegnet  på øen Ile St. Louis. Bertillion byder på ikke mindre end 70 smagsvarianter. Isbutikken finder du på 29-31 Rue Saint-Louis en l'Île. På begge sider ligger her sjove og gode forretninger med tøj, delikatesser og andet godt,. Sidestræderne virker øde men lad dig ikke snyde. Øen er en lille landsby i storbyen og en af byens dyreste adresser.

Parc de La Villette – ved vores hotel. En af byens største parker og et kulturelt samlingspunkt
Parc de la Villette er beliggende lige over for vores hotel og er en stor blanding af kunst, kultur, specielle bygninger, videnskab og eksperimenter. Parken er en af de største i Paris, og inden i den finder du både grønne haver, og et kæmpestort videnskabeligt museum, hvor der er planetarium, teknologi- og sanseudstillinger, en ”rystende” biograf, pariserfilharmonikers ekstravagange koncertsal, mediatek og alt muligt andet.Parken er et populært udflugtsmål for pariserne, og i sommermånederne er der gratis udendørskoncerter, franske film under åben himmel samt dans og danseundervisning og meget mere. Vil du finde ud af, hvad der sker, når netop du er i byen, så besøg enten Parkens hjemmeside www.lavillette.com

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Gratis parkering i Vamdrup

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
13-10-2019Bus fra Jylland og FynParis - Byernes By14.498,-BestilMere information