Paris - Byernes By

Danmarks bedste tilbud til Byernes By i komfortabel 4-stjernet bus

 


Paris er kunstens, lysets og kærlighedens by – en enorm inspirationskilde for alle besøgende.
På hvert gadehjørne åbenbarer der sig nye oplevelser og en spændende historie – og man forstår hvorfor Hemingway skrev bogen: ”Der er ingen ende på Paris”.

 • Oplev Eiffeltårnet, Triumfbuen og Champs Elysees.
 • Rundtur på livlige Montmartre med malernes plads og Sacre Coeur
 • Flot sejltur på Seinen og stemningsfuld aftentur med bussen i Paris by night
 • Stort indhold - hele 3 byrundture og 2 spændende aftenudflugter
 • Mulighed for Solkongens slot i Versailles eller Disneylands vilde rutsjebaner i skolernes ferier.
 • Danmarks bedste rejseledere og komfortabel 4-stjernet bus
 • Overnatning på udrejsen, nyt dejligt hotel og Danmarks bedste børnepriser

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 6 x morgenmad
 •  1 x middag på dag 1
 • Byrundtur til Champs Elysée og Triumfbuen dag 3
 • Byrundtur til Operaen, stormagasiner og Montmartre dag 4 
 • Byrundtur til Eiffeltårnet og Latinerkvarteret dag 6
 • Aftenudflugt til Latinerkvarteret
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er eksklusive - se mere under Værd at vide for at se alle entréer 

Tillæg: Dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 1.998.
Afbestillingsforsikring kr. 235
 

♥ Sølvbryllup med Paris - en kærlighedserklæring til Byernes By
Læs rejseleder Solveig Hedegaard Olesens beretning om 25 år med Paris
www.gislev-rejser.dk/diverse/soelvbryllup-med-paris

Se videoklip om Paris:


 

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Gislev giver dig alle de store oplevelser i Byernes By

Glæd dig til en dejlig ferie i en af Europas smukkeste storbyer. Gislevs roste program viser dig byens største seværdigheder i selskab af en af vores erfarne rejseledere. Der bliver også god tid på egen hånd til byens mange attraktioner, berømte museer og indbydende  cafeer. Om aftenen har du mulighed for at tage med rejselederen på tur til det livlige Latinerkvarter eller deltage i en  hyggelig fællesspisning på et typisk parisisk brasserie med efterfølgende sejltur på Seinen.

På udvalgte afgange besøger vi Solkongens prægtige slot i Versailles eller det eventyrlige Disneyland. Med en overnatning på udrejsen ankommer du frisk og udhvilet til Paris, hvor vi bor alle nætter på nyt hotel med gode faciliteter og nær metro, så du får alle muligheder i Byernes By.

Billeder

Dag for dag

Dag 1 - 2: Udrejse til overnatning og ankomst til Paris

Afrejse fra Danmark i vores komfortable bus til overnatning i Holland, og vi er allerede godt på vej. Veludhvilede fortsætter vi næste dag til Paris, og allerede ved ankomst får du en kort orienterende byrundtur. Om aftenen introducerer rejselederen dig til byens metro på en tur til det stemningsfyldte Latinerkvarter, hvor de indbydende restauranter ligger side om side. Inkluderet, ekskl. metrobillet.

Dag 3: Byrundtur til Champs Elysèes og Triumfbuen og meget mere

Vi kører til Place de la Concorde - en af byens mest imponerende pladser. Pladsen spillede en central rolle under den franske revolution, og det var her at bl.a. Marie Antoinette og Robespierre mistede hovedet i guillotinen. Nu er guillotinen erstattet af en 3300 år gammel egyptisk obelisk, der oprindeligt stod i Ramses Tempel i Luxor

Paris Champs Elysees Triumfbuen

Videre ad Frankrigs mest berømte avenue Champs Elysèes med de glamourøse butikker og præsidentens palads. Forbi nationalsymbolet Triumfbuen og Stjernepladsen, hvor hele 11 gader mødes til La Grand Arche og vi kører også forbi den ny triumfbue af danske von Spreckelsen i den futuristiske bydel La Defense. Inkluderet.

Aftentur med middag og sejltur på Seinen

Mulighed for fællesspisning på et af Paris hyggelige brasserier. Herefter sejltur på Seinen forbi mange af byens arkitektoniske perler. Tilbage på land kører vi en stemningsfuld lystur gennem Paris by night.
Pris kr. 350 inkl. 2-retters middag med et glas vin og sejltur.
 

Dag 4: Elegante stormagasiner, Operaen og skønne Montmartre

Dagens første stop er i operakvarteret, hvor der vil være tid på egen hånd – det gælder bare om at vælge. Er du til kultur kan du starte ved den smukke Opera Garnier – en af verdens smukkeste operaer med en ekstravagant udsmykning, den smukke hovedtrappe og Chagalls betagende loftsmalerier. Er du mere til shopping er der gode muligheder i Galeries Lafayette og Le Printemps, der er byens førende stormagasiner. Hos parfumehuset Fragonard kan du få en rundtur i parfumens verden og måske en ny duft med hjem.

Opera-Garnier Opera Garnier Chagall

Videre til det livlige Montmartre hvor Van Gogh, Hemingway og mange andre kunstnere har levet og hentet inspiration. Gående rundtur til mesterværket Sacre Coeur, der blev bygget for at sone byens synder. Det er en af byens bedste gratis oplevelser, og udenfor sørger lovende kommende musikere for underholdningen, mens man kan nyde en kølig øl på trappen og den vidunderlige udsigt ud over byen. Nærved ligger malernes plads Place du Tertre, hvor de lokale kunstere konstant er i gang med at male portrætter eller stemningsbilleder fra Montmartre. Gør som pariserne og slå dig ned på en cafe. Her får du fri adgang til hele denne herlige folklore – C´est la vie. Sidst på eftermiddagen kører vi retur til vores hotel efter en dag med mange indtryk.
 

Dag 5: Solkongens slot i Versailles, Disneyland eller egen tid

Du kan vælge at bruge dagen til egne oplevelser eller tage med på en spændende udflugt til Solkongens prægtige slot i Versailles. Slottet var royalt og politisk hovedsæde frem til 1789. Vi er hjemme midt på eftermiddagen, så du også kan nå lidt oplevelser på egen hånd. Pris kr. 325 inkl. entré til Versailles.
Se under værd at vide datoer for udflugt til Versailles.

Paris Versailles  Disneyland Paris
 

Disneylands magiske parker:

I skoleferierne har du mulighed for at opleve eventyret i Disneylands 5 fantastiske parker fyldt med eventyrslotte og vilde rutsjebaner. Hyg dig sammen med seje sørøvere, tag på rejse tilbage i tiden eller se den populære Disney Parade. Glæd dig til en uforglemmelig dag. Pris kr. 430 inkl. entré. Bestilles med rejsen.

Dag 6: Eiffeltårnet og Latinerkvarteret i hjertet af Paris

Vi starter dagen med en tur til byens vartegn - det fascinerende Eiffeltårn med mulighed for at tage billeder samt en tur op til de første etager eller med elevatoren helt til toppen.

Videre til Paris´ hjerte med byens ældste bro Pont Neuf, Conciergeriet, der blev anvendt som fangekælder under revolutionen og Latinerkvarteret. Snyd ikke dig selv for et besøg i den hyggelige lille boghandel Shakespeare and Company. Rejselederen er behjælpelig med tips og råd.

Børn med kort foran Eiffeltårnet   

Dag 7: Hjemrejse til Danmark

Efter nogle herlige dage er det blevet tid til at sige farvel til Paris efter en masse herlige oplevelser. Ankomst til den danske grænse midt på aftenen.

Hotel

Hotel Ibis Styles Meteor Avenue d’Italie, Paris.

12 Avenue de la Porte d'Italie
75013 Paris, Frankrig

Pænt nybygget hotel i moderne stil. Alle værelser med aircondition, hårtørrer, tv og gratis wi-fi. Hotellet har restaurant, bar, reception og elevator. Beliggende i det sydlige Paris nær caféer og restauranter og ca. 200 meter til metro linje 7.

Læs mere om hotellet her

 

Gæsterne siger

Paris med bus - Danmarks billigste rejse til Paris
"Vi har været yderst tilfredse med såvel arrangement, ture, rejseleder og chauffør"

"Vi fik set/ hørt om, det meste af Paris’s seværdigheder, krydret med rejselederens gode historier og viden."

"Meget, meget spændende. Og med grundig information og historie til hvert enkelt sted blev udbyttet rigtigt stort."

Værd at vide

Valuta

Euro.

Entréer

Eksempler på entrépriser:

Eiffeltårnet til 2. sal med elevator ca. € 19

Sejltur på Seinen ca. € 15
Inkluderet i vores udflugtspris.

Versailles ca. € 17

Operaen: Ca. € 16

Moulin Rouge fra ca. € 130

Metro

Rejselederen orienterer om brug af metro, køb af billetter (10 billetter koster ca. € 17 ).
Metroen er perfekt til hurtig transport. Nærmeste metro er Place d'Italie ca. 200 meter fra hotellet. Metrolinie 7 tager dig bl.a. til shoppingområdet omkring operaen og også mulighed for direkte transport til Rue de Rivoli og Louvre midt i byen.

Besøg i Versailles

Du kan tage med Solkongens prægtige slot på følgende afgange:

25.03, 24.04, 08.05, 15.05, 29.05, 04.09, 11.09 og 25.09
Hvis du rejser på en af de andre afgange, og ønsker at besøge Versailles, er rejselederen behjælpelig med at finde transportmuligheder til Versailles.

Info om Paris

Gislevs vidende rejsledere giver dig en flot og fylding introduktion til Paris, så rejsen kræver ingen specielle forberedelser. Er du typen der alligevel gerne vil forberede dig, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende:

Oplev Paris – Lonely Planets guide til de største oplevelser
Ernest Hemingsways bog fra hans ophold i byen fra 1921 – 1926: Paris har ingen ende 
Woody Allens romantiske filmkomedie fra 2011: Midnight in Paris

Byens officielle hjemmeside – kan også læses på engelsk: en.parisinfo.com

Sikkerhed i Paris

Siden terrorangrebene i Paris er sikkerheden nu skærpet, og mange betegner byen som en af Europas mest sikre storbyer. Gislev går ikke på kompromis med sikkerheden og følger til enhver tid Udenrigsministeriets retninglinier.

Tips om Paris

Boghandlen Shakespeare & Company
Boginteresserede må ikke gå glip af den legendariske boghandel Shakespeare & Company, der er beliggende ved Latinerkvarteret nær Notre Dame på 37 rue de la Bûcherie. Den engelsksprogede boghandel har ikke skiftet udseende i mange år. I nederste etage finder du nye og gamle bøger fra gulv til loft. På den øverste etage finder du biblioteket med en samling af gamle og klassiske bøger, som du er velkommen til at læse imens du slapper af i de historiske omgivelser. Der er løbende arrangementer med oplæsninger og debatter.

Se mere på shakespeareandcompany.com

Byens bedste is

finder du ved Berthillion på øerne i Seinen mellem Notre Dame og Hotel de Ville - nærmere betegnet  på øen Ile St. Louis. Bertillion byder på ikke mindre end 70 smagsvarianter. Isbutikken finder du på 29-31 Rue Saint-Louis en l'Île. På begge sider ligger her sjove og gode forretninger med tøj, delikatesser og andet godt,. Sidestræderne virker øde men lad dig ikke snyde. Øen er en lille landsby i storbyen og en af byens dyreste adresser.

Afrejse

Mange byer at vælge imellem

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i næsten hele landet og du kan vælge imellem mange byer. Ved nogle afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Mange gæster vælger dog at stå på ved vores indhegnede parkeringsområde ved Kolding, Vamdrup.

Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Nem og gratis parkering

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding. Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.