Julemarked på Egeskov Slot

Skønt julemarked på eventyrslottet Egeskov

Julemarked på Egeskov Slot 

NYHED Fyn er fin, synger Lasse & Mathilde om dejlige Fyn. Og ja, der er dejligt på øen i midten. På denne rejse tager vi dig med til julemarked på eventyrslottet Egeskov Slot og på byrundtur i Odense med en lokalguide, der fortæller alt om H.C. Andersens fødeby.

 • Overnatning med halvpension på centralt beliggende hotel i Svendborg
 • Entré til Julemarked på Egeskov Slot inkluderet
 • Byrundtur i H.C Andersens by med lokalguide inkluderet
 • Dejlig weekendtur til attraktiv pris

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse  
 • 1 x morgenmad
 • 1 x 2-retters middag
 • Entré til Egeskov Slot
 • Byrundtur i Odense med lokalguide
 • Lokalkendt, kørende rejseleder
 • 4-stjernet bus

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 265. Afbestillingsforsikring kr. 150.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Julemarked, smuk natur og kendt forfatter

På denne skønne julemarkedstur tager vi dig med på Egeskov Slot, som byder velkommen med et stort flot julemarked blandt veteranbiler og flyvemaskiner. Her kan du finde alt, hvad hjertet begærer til en skøn julemåned. Du bor en nat i maritime Svendborg på det dejlige Hotel Ærø lige ved havnen og tæt på centrum. På denne weekendtur bliver der også tid til at besøge det sydfynske med besøg på skipperøen Thurø, og vi krydser Svendborgsundbroen til Tåsinge, hvor vi bl.a. kommer forbi Valdemars Slot. Inden vi kører retur til vores hjembyer bliver der tid til at besøg i Fyns hovedstad, Odense, hvor vores lokalguide viser rundt i H.C. Andersens fodspor.

Dag for dag

Dag 1: Julemarked på Egeskov Slot

Fra Odense tager vi motorvejen mod Sydfyn, og ved Kværndrup drejer vi af mod eventyrslottet Egeskov Slot, der holder deres flotte julemarked i laderne mellem veteranbiler og flyvemaskiner. Her kan du blive inspireret af alt fra kunsthåndværk til juledelikatesser og juledekorationer. Egeskov er smukt julepyntet både ude og inde, så du kommer hurtigt i julestemning i de skønne omgivelser. Der er flere aktiviteter, bl.a. et kor med dejlige julesange og måske støder du ind i slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Svendborg til indkvartering på Hotel Ærø, som ligger i hjertet af byen og ud til havnen. Tid til lige at slappe af inden aftenens 2-retters menu på vores hyggelige hotel. Entré til Julemarkedet på Egeskov Slot er inkluderet.

Dag 2: Rundtur i det Sy´fynske og byrundtur i Odense

Vi nyder morgenmaden på hotellet og har tid til en gå-tur i det hyggelige havneområde inden bussen pakkes og vi kører ud i det smukke Sydfynske landskab. Vi kører over Svendborgsundbroen til Tåsinge og Troense til Valdemars Slot. Herfra i bus forbi det kæmpestore egetræ - Ambrosius, som øen er kendt for, til landsbyen Landet hvis kirkegård er kendt for historien om Sixten Sparre og hans ulykkelige kærlighed med Elvira Madigan.

Vi forlader Sydfyn og kører til Odense og H.C. Andersens fødeby, hvor flere eventyr venter. Vi møder vores lokalguide, der tager os med rundt i forfatterens fodspor, og du får hele fortællingen om den berømte forfatter. Der bliver også tid til  frokost på egen hånd på en af de hyggelige caféer i centrum inden vi mødes igen og kører retur til vores hjembyer. 

Hotel

Hotel Ærø

Brogade 1
5700 Svendborg

Læs mere om Hotel Ærø her

På Svendborg havn finder du historiske Hotel Ærø. Her fornemmer man hyggen og den hjemlige atmosfære allerede inden man træder indenfor. Historien om Hotel Ærø går tilbage til 1860. Dengang var hotellet byens havnehotel og stamværtshus for de lokale skibsredere og håndværksmestre. I dag fremstår hotellet flot, indbydende og nyrenoveret – med respekt for de historiske ejendomme. Alle værelser er charmerende indrettet individuelt efter gammel, engelsk kolonistil. Alle værelser med bad og toilet, tv, gratis wi-fi, kaffe/te og elkedel. Hotellet er bl.a. kendt for god service og imødekommende personale. Hyggelig restaurant, bar, terrasse og gårdhave.

Værd at vide

Wi-fi
Gratis på hotellet.

Deltagelse
Turen er velegnet for alle aldre og der vil ikke være lange gå-ture.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.