Wien, vin og musik

Oplev vidunderlige Wien og smukke omgivelser


NYHED

Wien er, udover smukke bygningsværker, kunst og kultur, også beriget med smuk natur og flotte omgivelser. På denne rejse bor du i udkanten af Wien, så du også oplever det skønne område fra flere sider på én og samme tur. 

 • Inklusiv 2 byrundture i Wien og udflugt til pragtslottet Schönbrunn.
 • Godt familiedrevet hotel med rolig beliggenhed.
 • Mulighed for klassisk Wienerkoncert med gode pladser.


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 2 x middag på ud- og hjemrejse
 • 2 x middag i Østrig
 • 1 x Velkomstmiddag
 • 2 byrundture
 • Udflugt til Schönbrunn
 • Udflugt til Hofburg
 • Udflugt til Prater
 • Panoramtur i Wachau-dalen
 • Vinsmagning
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 998. Afbestillingsforsikring: Kr. 375. Apfelstrudelshow på Schönbrunn kr. 90 inkl. kaffe og smagsprøver. Wienerkoncert kat. 1 kr. 598 - kat. 2 kr. 448. Sejlads på Donau kr. 300. Middag på heuriger kr. 250 inkl. mad, 1/4 fl. vin og musik. Alle bestilles med rejsen.

Bestil rejsen

Pris fra 5.798,-

8 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Godt hotel med velkomstmiddag
 • 2 byrundture og panoramatur
 • Dansk rejseleder 
Bestil rejsen

Om rejsen

Vidunderlige Wien og smukke omgivelser
Østrigs fortryllende hovedstad er omgivet af smuk natur med skønne parker, bjerge og frodige vinmarker. I kort afstand fra byens pulserende centrum ligger den rolige bydel Stockerau, hvor vores hotelværter byder os hjerteligt velkommen. Langs Donau troner de middelalderlige borgruiner højt over floden, og vi besøger det majestætiske Stift Melk på den afslappende sejlads på Donau. Glæd dig til at opleve Wien – en vidunderlig by, rig på kultur, musik og imponerende bygningsværker. Nyd de smukke omgivelser på panoramaturen i vinområdet og smag på de liflige dråber i hotellets egen vinbar. Lyt til tonerne fra Strauss og Mozarts udødelige værker fremført af det berømte Wiener Hofburg Orkester. Velkommen til Wien, vin og musik - det bliver ikke kedeligt.

Tanken bag rejsen
Wien er, udover smukke bygningsværker, kunst og kultur, også beriget med smuk natur og flotte omgivelser. Vi har derfor lagt vægt på at bo i udkanten af Wien, så du oplever det skønne område fra flere sider på én og samme tur.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse via Tyskland til Wien
Fra den danske grænse til middag og overnatning i Midttyskland. Efter morgenmaden går turen videre mod Wien til vores godt hotel i Stockerau og indkvartering for de næste 5 nætter. Velkomstmiddag på hotellet. Inkluderet. Bemærk at der på afrejsen den 25. juli og 10. oktober er ud- og hjemrejse fra Sjælland via Gedser. Se mere under værd at vide.

Dag 3: Byrundtur i Wien, Apfelstrudelshow og imponerende Schönbrunn
Kørende byrundtur bl.a. ad den berømte Ringstrasse forbi Operaen fra 1869, Burgteatret, naturhistorisk museum og parlamentet tegnet af danskeren Theophil Hansen. Omkring de kejserlige gemakker ved Hofburg og forbi det barokke mesterværk Karlskirche og det imponerende Belvedere slot. Tag med til det smukke Schönbrunn, hvor Mozart optrådte som bare 5-årig. Inkluderet. Efterfølgende kan du gå med rejselederen til konditoriet Residenz (beliggende på Schönbrunnområdet), hvor du kan opleve et Apfelstrudelshow. Pris kr. 90 inkl. kaffe og smagsprøve (bestilles med rejsen). Tilbage på hotellet venter middagen.
 

Dag 4: Historiske Wien og klassisk koncert
Med vores lokalguide på gående byrundtur i Wiens bymidte forbi museer, Hofburg, Stephansdom og meget mere. Vi besøger Hofburg, hvor vi ser de smukt møblerede sale og værelser, hvor kejser Franz Joseph I og kejserinde Elisabeth havde deres gang. Inkluderet. Resten af dagen til fri disposition til at nyde den vidunderlige by eller mulighed for at se Wiens svar på Tivoli, Prater. Om aftenen mulighed for wienerkoncert på Hofburg eller i koncerthuset. Pris kr. 448/598 (bestilles med rejsen).

Dag 5: Panoramatur i vinområdet og vinsmagning
Panoramatur i den smukke Wachau-dal. Undervejs besøger vi betagende landsbyer og historiske seværdigheder såsom den UNESCOfredede middelalderby Dürnstein, der blev gjort berømt af Richard Løvehjerte. Vi nyder udsigterne til de frodige vinmarker og kan se frem til eftermiddagens vinsmagning i hotellets egen vinbar, inden endnu en dejlig middag venter i hotellets restaurant. Inkluderet.
 

Dag 6: Sejlads på Donau og Heurigermiddag i Grinzing
På denne dag får du mulighed for at se Wachau-dalen fra et andet perspektiv på en hyggelig sejlads på den naturskønne Donau-flod. Inden sejladsen besøger vi det vidunderligt beliggende kloster, Stift Melk og sejler derefter fra Melk til Krems. Pris kr. 300 (bestilles med rejsen). Tag med til festlige Grinzing, hvor du om aftenen har mulighed for at spise middag på en ægte Heuriger. Pris kr. 250 inkl. mad, ¼ fl. vin og musik (bestilles med rejsen).
 

Dag 7-8: Flot natur, hyggeligt samvær og hjemrejse
Vi tager afsked med Wien og Stockerau for denne gang og kører mod Tyskland for middag og overnatning på vores hotel. Næste morgen kører vi det sidste stykke gennem Tyskland til Danmark og vores hjembyer efter 8 skønne dage i Østrig. Bemærk at der på afrejsen den 25. juli og 10. oktober er ud- og hjemrejse fra Sjælland via Gedser. Se mere under værd at vide.

Hotel

City Hotel Stockerau, Stockerau
Godt familiedrevet hotel beliggende i rolige omgivelser ca. 30 min kørsel fra Wien. Hotellet har restaurant, café, vinterhave med terrasse, vinbar, wellness med sauna, biosauna, dampbad og fitnessrum. Der er elevator. Pæne moderne værelser med minibar, telefon, tv, værdiboks, hårtørrer og internet.
 
 

Læs mere om City Hotel Stockerau

Værd at vide

Afrejse
På afgangene den 25. juli og 10. oktober er der kun afrejse fra Sjælland via Gedser - Rostock på både ud- og hjemrejse.

Opsamlingstider - udrejse:
Hillerød Station kl. 05.10
Birkerød Station kl. 05.30
Lyngby Station kl. 05.50
Sjælør Station kl. 06.25
Ølby Station kl. 07.00
Vordingborg afk. 41 kl. 07.45
Nykøbing F Station kl. 08.15
Gedser v/Scanlines billetkontor kl. 08.30

Rejsen
Flere af udflugterne på denne tur foregår til fods. Rejsen anbefales ikke til gangbesværede.

Valuta
Euro

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

Entréer
Typisk € 5-15 pr. seværdighed. Entréer er ikke inkluderet, m.m. vi specifikt gør opmærksom på det. Entré inkluderet på denne rejse er entréen til slottet Schönbrunn.

Togforbindelse til Wien
Der kører tog fra Stockerau til Wien nærmest hele dagen med 30 minutters interval. Stationen ligger kun i ca. 10 minuters gåafstand fra hotellet.

Koncert
På afgangen i april er der ikke mulighed for Wienerkoncert - aftenen er derfor på egen hånd. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og tips.

Koncertsteder
Afrejse 23. maj: Hofburg - Zeremoniensaal
Afrejse 4. juli: Hofburg - Zeremoniensaal
Afrejse 25. juli: Weiner Konzerthaus - Mozartsaal
Afrejse 29. august: Wiener Konzerthaus - Mozartsaal
Afrejse 19. september: Wiener Konzerthaus - Mozartsaal
Afrejse 10. oktober: Wiener Konzerthaus - Mozartsaal

 

 

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
19-09-2020Bus fra Jylland og Fyn Mere end 85.998,-Bestil rejsenMere information
10-10-2020Bus fra Sjælland Mere end 85.798,-Bestil rejsenMere information