Wien, vin og musik

Oplev vidunderlige Wien og smukke omgivelser


NYHED

Wien er, udover smukke bygningsværker, kunst og kultur, også beriget med smuk natur og flotte omgivelser. På denne rejse bor du i udkanten af Wien, så du også oplever det skønne område fra flere sider på én og samme tur. 

 • Inklusiv 2 byrundture i Wien og udflugt til pragtslottet Schönbrunn.
 • Godt familiedrevet hotel med rolig beliggenhed.
 • Panoramatur i Wachau-dalen og vinsmagning inkluderet.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 2 x middag på ud- og hjemrejse
 • 2 x middag i Østrig
 • 1 x Velkomstmiddag
 • 2 byrundture
 • Udflugt til Schönbrunn
 • Udflugt til Hofburg
 • Udflugt til Prater
 • Panoramtur i Wachau-dalen
 • Vinsmagning
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.098. Afbestillingsforsikring: Kr.400. Apfelstrudelshow på Schönbrunn kr. 100 inkl. kaffe og smagsprøver. Sejlads på Donau kr. 300. Middag på heuriger kr. 250 inkl. mad, 1/4 fl. vin og musik. Alle bestilles med rejsen.

Bestil rejsen

Pris fra 5.998,-

8 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Godt hotel med velkomstmiddag
 • 2 byrundture og panoramatur
 • Dansk rejseleder 
Bestil rejsen

Om rejsen

Vidunderlige Wien og smukke omgivelser

Østrigs fortryllende hovedstad er omgivet af smuk natur med skønne parker, bjerge og frodige vinmarker. I kort afstand fra byens pulserende centrum ligger den rolige bydel Stockerau, hvor vores hotelværter byder os hjerteligt velkommen. Langs Donau troner de middelalderlige borgruiner højt over floden, og vi besøger det majestætiske Stift Melk på den afslappende sejlads på Donau. Glæd dig til at opleve Wien – en vidunderlig by, rig på kultur, musik og imponerende bygningsværker. Nyd de smukke omgivelser på panoramaturen i vinområdet og smag på de liflige dråber i hotellets egen vinbar. Velkommen til Wien, vin og musik - det bliver ikke kedeligt.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse via Tyskland til Wien

Fra den danske grænse til middag og overnatning i Midttyskland. Efter morgenmaden går turen videre mod Wien til vores gode hotel i Stockerau og indkvartering for de næste 5 nætter. Velkomstmiddag på hotellet. Inkluderet.

Dag 3: Byrundtur i Wien, Apfelstrudelshow og imponerende Schönbrunn

Kørende byrundtur bl.a. ad den berømte Ringstrasse forbi Operaen fra 1869, Burgteatret, naturhistorisk museum og parlamentet tegnet af danskeren Theophil Hansen. Omkring de kejserlige gemakker ved Hofburg og forbi det barokke mesterværk Karlskirche og det imponerende Belvedere slot. Tag med til det smukke Schönbrunn, hvor Mozart optrådte som bare 5-årig. Inkluderet.

Efterfølgende kan du gå med rejselederen til konditoriet Residenz (beliggende på Schönbrunnområdet), hvor du kan opleve et Apfelstrudelshow. Pris kr. 100 inkl. kaffe og smagsprøve (bestilles med rejsen). Tilbage på hotellet venter middagen. Inkluderet.

 

Dag 4: Det Kejserlige Wien

Med vores lokalguide på gående byrundtur i Wiens bymidte forbi museer, Hofburg, Stephansdom og meget mere. Vi besøger Hofburg, hvor vi ser de smukt møblerede sale og værelser, hvor kejser Franz Joseph I og kejserinde Elisabeth havde deres gang. Inkluderet.

Resten af dagen til fri disposition til at nyde den vidunderlige by eller mulighed for at se Wiens svar på Tivoli, Prater.

Dag 5: Panoramatur i vinområdet og vinsmagning

Panoramatur i den smukke Wachau-dal. Undervejs besøger vi betagende landsbyer og historiske seværdigheder såsom den UNESCO fredede middelalderby Dürnstein, der blev gjort berømt af Richard Løvehjerte. Vi nyder udsigterne til de frodige vinmarker og kan se frem til eftermiddagens vinsmagning i hotellets egen vinbar, inden endnu en dejlig middag venter i hotellets restaurant. Inkluderet.

 

Dag 6: Sejlads på Donau og Heurigermiddag i Grinzing

På denne dag får du mulighed for at se Wachau-dalen fra et andet perspektiv på en hyggelig sejlads på den naturskønne Donau-flod. Inden sejladsen besøger vi det vidunderligt beliggende kloster, Stift Melk og sejler derefter fra Melk til Krems. Pris kr. 300 (bestilles med rejsen).

Tag med til festlige Grinzing, hvor du om aftenen har mulighed for at spise middag på en ægte Heuriger. Pris kr. 250 inkl. mad, ¼ fl. vin og musik (bestilles med rejsen).

 

Dag 7-8: Flot natur, hyggeligt samvær og hjemrejse

Vi tager afsked med Wien og Stockerau for denne gang og kører mod Tyskland for middag og overnatning på vores hotel. Næste morgen kører vi det sidste stykke gennem Tyskland til Danmark og vores hjembyer efter nogle skønne dage i Østrig.

Hotel

City Hotel Stockerau, Stockerau

Godt familiedrevet hotel beliggende i rolige omgivelser ca. 30 min kørsel fra Wien. Hotellet har restaurant, café, vinterhave med terrasse, vinbar, wellness med sauna, biosauna, dampbad og fitnessrum. Der er elevator. Pæne moderne værelser med minibar, telefon, tv, værdiboks, hårtørrer og internet.
 
 

Læs mere om City Hotel Stockerau

Værd at vide

Rejsen

Flere af udflugterne på denne tur foregår til fods. Rejsen anbefales ikke til gangbesværede.

Valuta

Euro

Strøm

220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

Entréer

Typisk € 5-15 pr. seværdighed. Entréer er ikke inkluderet, m.m. vi specifikt gør opmærksom på det. Entré inkluderet på denne rejse er entréen til slottet Schönbrunn.

Togforbindelse til Wien

Der kører tog fra Stockerau til Wien nærmest hele dagen med 30 minutters interval. Stationen ligger kun i ca. 10 minuters gåafstand fra hotellet.
 

Koncert

Én af aftenerne vil der være mulighed for tilkøb af wienerkoncert på Hofburg eller i koncerthuset. Information bliver lagt her på hjemmesiden, når  mulighederne er bekræftet.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.
 

Adresse:

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
22-05-2021Bus fra Jylland og FynMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information
03-07-2021Bus fra Jylland og FynMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information
28-08-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 86.198,-Bestil rejsenMere information
18-09-2021Bus fra Jylland og FynMere end 86.198,-Bestil rejsenMere information
09-10-2021Bus fra Jylland og FynMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information