Vandreferie i St. Johann i Tyrol

Østrigs spektakulære natur med behagelige vandringer

Ny vandrerejse til hyggelige St. Johann i Tyrol og Kitzbüheler-alperne lige inden for rækkevidde. Naturen bliver ikke meget flottere og her er mulighederne mange for at opleve den flotte natur med de klare farver, rislende bække, kobjælder og fuglefløjt. Nyd desuden de hyggelige Jausenstationen undervejs, hvor frokosten kan indtages med udsigt til grønne alme og bjerge med snedækkede toppe.

 • Det gode Sporthotel Austria i St. Johann med dansk vært
 • Flotte vandreruter i bjerge og over grønne alme
 • Lokal vandreguide på de 4 vandredage
 • Mulighed for afslappende udflugtsdag til Innsbruck
 • En dejlig vandretur til Tyrol - behagelige vandringer

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • 4 x vandredage
 • Lokal vandreguide på alle vandringer
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Entréer og bjerglifter er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.400. Dobbeltværelse med balkon kr. 300 pr. person. Afbestillingsforsikring kr. 425. Udflugt til Innsbruck kr. 150 inkl. byrundtur.

Bestil rejsen

Pris fra 6.998,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension
 • Dansk rejseleder
 • Lokal vandreguide
Bestil rejsen

Om rejsen

Østrigs spektakulære natur med behagelige vandringer

St. Johann er en hyggelig by midt i Kitzbüheler-alperne – i hjertet af det ”ægte” Tyrol. Byen er et perfekt udgangspunkt for en god og afslappende vandreferie. Vi har sammensat et flot og overkommeligt vandreprogram, hvor alle med lidt vandreerfaring kan deltage. Der bliver også mulighed for at besøge Tyrols kulturelle hovedstad Innsbruck.

Kort

Billeder

Dag for dag

Dag 1: På vej mod gode oplevelser

Vi mødes med rejselederen i bussen og med passende pauser kører vi til overnatning og middag i Tyskland. 

Dag 2: Til de storslåede Alper

Efter morgenmaden fortsætter vi mod St. Johann i Tyrol for indkvarterng på Sporthotel Austria sidst på eftermiddagen. 

Dag 3: Rundt i Johnnys bjergrige

Vores vært Johnny kender bjergene omkring St. Johann. Med start fra hotellet går vi sammen ud i bjergene. Johnny vil vise os en af sine foretrukne vandreture i området nær St. Johann. Undervejs bliver der tid til at nyde en forfriskning samt lidt mad i den flotte natur. 12 km.

Dag 4: Jetset-byen Kitzbûhel og Hahnenkamm

I dag kører vi til den verdensberømte vintersportsby Kitzbühel, som er en af Tyrols fashionable skibyer og schlagerkongen Hansi Hinterseers fødeby. Om sommeren kan du opleve byen fra sin bedste side. Vi tager liften op på Hahnenkamm, verdens farligste styrtløbsløjpe. Vi skal ikke ned her, men fornemmer "suset" ned ad det stejle bjerg, og hører om de mange dramaer, der har udspillet sig her. Dagens vandring går gennem skove og alme i området omkring Hahnenkamm. Ved middagstid når vi tilbage til den gamle del af Kitzbühel. Tid til frokost og shopping. 7 km.

Dag 5: Alpernes hovedstad Innsbruck

Vi kører til Tyrols hovedstad og kulturelle centrum, Innsbruck. En hyggelig historisk by med pastelfarvede huse, stemningsfulde pladser, kirketårne og ikke mindst det berømte gyldne tag. Byrundtur og tid på egen hånd. Pris kr. 150 inkl. byrundtur.

Dag 6: Bjergtagende udsigter

Vandring på flotte naturstier til Hintere Ranggenalm. Her betages vi af den fantastiske udsigt over det mægtige bjergmassiv Wilder Kaiser. Videre til Vordere Ranggenalm, der med sin spektakulære beliggenhed bjergtager os. Ad stien til Fischbachalm, Kaiserbach og retur til Greisner Alm. 10 km.

Dag 7: Fiberbrunn og Den Sorte Sø

Bus til skisportsbyen Fiberbrunn og med lift op i ca. 1.700 meters højde. Vi går over trægrænsen og nyder udsigten til bjergene. Ved den lille bjergsø Wildalpsee holder vi pause i en lille hytte. Lad madpakken blive hjemme og prøv de lokale specialiteter. Videre rundt om søen, hvor bjergene spejles i den mørke sø. 8 km. 

Dag 8: Afsked med smukke Østrig

Efter nogle dejlige vandringer og hyggeligt samvær tager vi afsked med vores gode Sporthotel Austria, og kører gennem Østrig og Sydtyskland til middag og overnatning i Midttyskland.

Dag 9: Hjemkomst

Videre mod Danmark efter morgenmaden. Vi krydser den danske grænse midt på eftermiddagen.

Hotel

Sporthotel Austria

Winterstelleweg 3
A - 6380 St. Johann in Tirol
Østrig
Telefon +43 5352 62507
Se mere hotel hotellet her

Godt 4-stjernet hotel i rolige omgivelser og med udsigt til bjergene og tæt på centrum. Familiedrevet med personlig service og god forplejning. Hotellet har bar, pæn restaurant og opholdsrum. Elevator, stor swimmingpool og wellness-afdeling. Uensartede, men rummelige og pæne værelser. Værelserne har værdiboks, telefon, tv og hårtørrer.  

Værd at vide

Bus

Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable 4-stjernede busser. Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser. Til busrejsen må du medbringe 1 kuffert max. 20 kg og 1 håndbagage max. 5 kg.

Entré

Entréer og bjerglifter er ikke inkluderet - beregn ca. € 70 - 80.

Frokoster

Beregn ca. € 10 - 15 pr. dag.

Valuta

Euro. 1 euro = ca. 7,60 DKK. Ved køb af drikkevarer i bussen er betaling i danske kroner. Vi anbefaler at du medbringer både kreditkort samt lidt lokal valuta.

Ønsker til indkvartering

Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge eller bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker men, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker.

Vegetar/diabetiker

Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

Rejseleder

Alle vores aktive rejser er med dansk rejseleder hele vejen. Rejselederne er også aktive på turene og ofte suppleres de med lokale guider, der bringer os helt ud i naturens yderste kroge. Det giver optimale oplevelser, bedre information og mere tid til at nyde omgivelserne. Det hele foregår i et tempo, hvor alle kan være med, og der bliver god tid til fordybelse, snak og hyggeligt samvær.

Deltagelse

Hvor vidt du kan gennemføre de angivne vandringer, er din egen vurdering. Vi har dog erfaring med, at deltagerne generelt har en rigtig god vurdering af deres egen fysiske formåen.

Fysisk formåen

Denne aktive ferie er ikke egnet for gangbesværede, og alle gæster skal være 100% selvhjulpne. 

Pas

Husk at medbringe gyldigt pas.

Sværhedsgrad

Det er vigtigt at pointere, at det er Gislevs subjektive vurdering. Du kan derfor have en anden opfattelse af let eller svært terræn. Gradueringen skal derfor tages med et vist forbehold.
1. Let til Middel
For det meste lige ud, fladt terræn, få niveauforskelle, dog kommer der stadigvæk kilometer i benene.  
2. Middel
Fladt til bakket terræn, som regel en fin blanding, dog med stigninger enkelte steder. Konditionen skal være i orden.
3. Middel til krævende
Flere stigninger, og der gåes flere højdemeter, kræver derfor god form og udholdenhed.

Sværhedsgraden er ofte en kombination af turens længde, stigninger og fald samt terrænet. En længere vandretur i et fladt terræn kan derfor godt have en lavere sværhedsgrad end en kortere vandretur med mange stigninger.

Fem nyttige tips

1. Påklædning
På aktive rejser er det en rigtig god idé at gøre brug af princippet lag-på-lag. Det første lag vil hjælpe dig med at holde dig tør og føre fugten væk fra kroppen. F.eks. en god svedtransportende T-shirt. Næste lag kan være en god fleecetrøje, både i bjergene hvor vi vandrer samt stierne vi cykler på, kan det være køligt om morgen, nogle gange oplever vi også blot, at vejret slår om. Sidste lag som kan blive nødvendigt er regntøj. Derudover anbefaler vi at medbringe solcreme, kasket og solbriller.  
Det er også en rigtig god idé at medbringe en mindre dagsrygsæk til dagsturene, hvor du kan have en ekstra trøje, kamera, solcreme, en flaske vand og andet i.
2. Fodtøj
Dine fødders velbefindende betyder alt. Sørg derfor at have nogle gode vandrestøvler, som allerede er gået til ellers gå dem til inden afrejse. En god idé er vandrestøvler som støtter godt op om anklen for at undgå ankel skader. Vandrestøvler kan bruges på alle vores vandreferier, de giver den bedste ankel- samt fodstøtte og derudover et enormt godt fodfæste.
3. Inden afrejsen
”Varm op” inden afrejse. Om du skal på vandre- eller cykelferie er det en god idé, at du uger forinden din afrejse kommer ud at gå eller cykle alt efter valg af rejse. Dette kan gøres med jævnlige gå- eller cykelture, det optimerer både styrkelsen af led og sener samt din kondition.
4. Proviant og vand
Det er vigtigt at drikke godt med vand, så væskebalancen er i orden. Husk derfor altid at medbringe rigeligt med vand, når vi vandrer eller cykler. På destinationen informerer rejselederen om hvor der kan købes vand, snacks, madpakker med mere til turene. Når du er fysisk aktiv hele dagen, har du brug for brændstof, som kan styrke dig samt holde energien oppe. Derfor anbefales det at du medbringer snacks som f.eks. tørrede frugt, nødder eller energibarer, medbring evt. dette hjemmefra. På rejser hvor vi har en service bus med, kan der suppleres op undervejs enten fra eget lager eller bussens. Rejselederen orienterer om dette på rejsen.
 

Rejseforsikring

Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Kontakt Gislev på tlf. 62291210 for priser og nærmere oplysninger. HUSK at medbringe det blå sygesikringsbevis.

Bemærk

Ændring af hotel kan forekomme. Eventuelle ændringer vil blive til hotel af samme standard. Alle ændringer vil blive meddelt på rejsen.

Tilskud

Gratis over Storebælt i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel. Benytter du offentlig transport i Danmark som tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested, så refunderer Gislev 50% af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Læs mere https://www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

Forvent ikke dækning i de øde egne. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Det vigtigste er fodtøjet. Sørg for, at de sko/støvler du vælger, er gået til inden ferien. Der findes efterhånden et utal af modeller og i mange prisklasser. Sportsbutikkerne har personale, der er uddannet til, at hjælpe med at finde de helt rigtige støvler til dig. Køb nogle rigtige vandrestrømper og hav dem med når du prøver støvlerne. Køb støvlerne ½-1 nummer større end hvad du normalt bruger. Går man nedad glider man frem i støvlerne, og så er det vigtigt, at der er plads at give af (så neglene ikke støder imod). Hernæst gælder naturligvis at vi ikke kan spå om vejret. Sørg for at have regntøj, solbriller (og solcreme) og noget let løstsiddende tøj (til de meget varme dage) med. Lag-på-lag tøj er praktisk og husk også en kasket/hat/tørklæde til de dage, hvor solen virkelig bager (kan dog også være en fordel i regnvejr).

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide
 

Vandrestave

Det er blevet mere og mere almindeligt herhjemme at se folk med vandrestave. Plejer du at gå med stave, er det ikke noget problem at medbringe dem på vores ture.

Gode ting at medbringe

Lille rygsæk e.l. til proviant og skiftetøj. Myggespray og vabelplaster.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under "Afgange og priser" / Afrejse fra.

Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
11-06-2022Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 86.998,-Bestil rejsenMere information
02-07-2022Bus fra Jylland og Fyn Mere end 86.998,-Bestil rejsenMere information
10-09-2022Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 86.998,-Bestil rejsenMere information