Eventyrlig Jul i Westendorf

Ægte østrigsk julestemning i hyggelige Westendorf

Eventyrlig jul i Westendorf 

Glæd dig til denne rejse i skønne Tyrol. Westendorf er vidunderlig både sommer og vinter og igen i år holder vi jul i hyggelige Westendorf. På Hotel Briem er vores værtinde, Christine Briem, og hendes personale klar til at hygge om os.

 • Kanetur med frokost i hyggelig almhytte.
 • Panoramatur i Wilder Kaiser og besøg i St. Johann.
 • Udflugt til Swarovskimuseet og glasbyen Rattenberg.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 5 x middag og 2 x 4 retters julemiddag
 • Spadseretur i Westendorf
 • Udflugt til St. Johann
 • Glühwein og julesmåkager
 • 1 aften med musik
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.


Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 898. Afbestillingsforsikring: Kr. 400. Lift og frokost kr. 300. Swarovski og Rattenberg kr. 250. Kanetur med frokost kr. 350. Disse 3 udflugter bestilles med rejsen.

Bestil rejsen

Pris fra 6.398,-

8 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Familiedrevet tyrolerhotel
 • Panoramatur og St. Johann
 • Halvpension
Bestil rejsen

Om rejsen

Westendorf julebillede  Sunnalm Westendorf

Ægte østrigsk julestemning i hyggelige Westendorf

Vores værtinde, Christine Briem, glæder sig til at byde os velkommen til endnu en dejlig jul på Hotel Briem. Her er hygge med dejlig mad og god betjening. Kom med og oplev det fortryllende Tyrol med sneklædte alper, hyggelige byer, gondollifte og julemarkeder. Oplev de spektakulære Wilder Kaiser-bjerge og tyrolerbyen St. Johann med sit lokale øl-tårn, hvor vi smager på de gyldne dråber. På hotellet spilles musik en af aftenerne, og lillejuleaften vil rejselederen læse et juleeventyr, mens du nyder den varme Glühwein og spiser østrigske julesmåkager.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Via Hamburg og med passende pauser frem til middag og overnatning i midttyskland. Undervejs orienterer rejselederen om ugens program.

Dag 2: Ankomst til Westendorf

Efter morgenmaden gennem Sydtyskland og videre mod Østrig, hvor vi undervejs kan nyde synet af smukke landskaber og de Østrigske Alper. På Hotel Briem er der gjort klar til vores ankomst. Indkvartering og efterfølgende middag på hotellet.

Dag 3: Wilder Kaiser og charmerende St. Johann

Nyd formiddagen i Westendorf og gå på byvandring med rejselederen. Om eftermiddagen kører vi en flot panoramatur i Wilder Kaiser bjergene og når frem til charmerende St. Johann midt på eftermiddagen. De små gader er fint julepyntede og boderne på torvet frister med lokale specialiteter. Tid på egen hånd inden vi besøger byens kendte øl-tårn, hvor vi smager på en god hjemmebrygget øl. Retur til hotellet, og endnu en god middag med efterfølgende julehistorie, Glühwein og småkager. Inkluderet.

Dag 4: Juleaftensdag med gondollift til frokost på bjerget eller ren afslapning

Nyd en spadserertur i Westendorf eller tag med rejselederen op på bjerget. Med Alpenrosenbanen går turen op i højderne til mellemstationen, hvor vi nyder udsigten og spiser frokost på Gasthaus Sonnalm. Pris for udflugten inkl. lift og frokost, kr. 300 (bestilles med rejsen).

Hyggelig juleaften hvor du får serveret en dejlig 4-retters menu. Efter maden synger vi julesange, får julegaver og spiser julegodter.

Dag 5: Kanefart i Wildschönau og frokost på almen

God tid til morgenmaden inden vi tager på en dejlig afslappende tur i de hestetrukne kaner. Det betagende landskab glider forbi til lyden af bjældeklang og prustende heste. Frokosten serveres i den hyggelige Schönangeralmhytte, hvor du får Wienerschnitzel, kaffe og Kaiserschmarrn, som efter sigende var Kejser Franz Josephs yndlingsdessert. Kanetur og frokost kr. 350 (bestilles med rejsen).

Dag 6: Swarovskis forunderlige krystalverden

Swarovski museet stråler om kap med de ægte iskrystaller og man bliver fortryllet af den magiske verden. Vi ser museet og får mulighed for at gøre nogle gode køb i butikken. På vejen tilbage til Westendorf holder vi pause i Østrigs mindste by, Rattenberg. I den lille charmerende by, hvor de fine pastelfarvede huse ligger side om side, har vi tid til frokost og besøg i de små butikker. Pris for udflugten inklusiv entré til Swarovski kr. 250 (bestilles med rejsen). I aften venter der os endnu en dejlig 4-retters middag på hotellet.

Dag 7: Hjemrejse gennem Tyskland

Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Briem og Westendorf for denne gang og kører mod Baunatal for middag og overnatning.

Dag 8: Hjemkomst til Danmark

Vi kører det sidste stykke gennem Tyskland til den danske grænse, som passeres midt på eftermiddagen.

Hotel

Hotel Briem i Westendorf

Hotel Briem

Dorfstraße 29,
6363 Westendorf, Østrig
Læs mere om Hotel Briem

Familiedrevet hotel beliggende på dejligt solplateau kun 300 m fra centrum. Hotellet er indrettet i typisk tyrolerstil med restaurant og hyggelig Stüberl (bar). Værelserne ligger på 3 etager og der er elevator. Uensartede værelser med bad/toilet, værdiboks, radio, tv og hårtørrer. Internet mod betaling i stueetagen.
 

Værd at vide

Valuta

Euro

Strøm

220 V

Betalingskort 

Kan ikke benyttes på hotellet. Men der kan betales med kort andre steder i Østrig. Vi anbefaler altid at medbringe kontanter.

Påklædning

Ingen kan spå om vejret, så vær forberedt til både kulde, sne og mildt vejr. Husk solbriller, lyset kan være meget skarpt hvis der er sne og høj sol. Gode skridsikre sko kan også på det kraftigste anbefales.

Vejret

Gennemsnitstemperaturen i december måned ligger fra +1 til - 6 grader C (til sammenligning har vi +4 til 0 grader C i København).
 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
21-12-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 86.398,-Bestil rejsenMere information