Eventyrlig Jul i Westendorf

Ægte østrigsk julestemning i hyggelige Westendorf

Eventyrlig jul i Westendorf 
 

Glæd dig til denne rejse i skønne Tyrol. Westendorf er vidunderlig både sommer og vinter og igen i år holder vi jul i hyggelige Westendorf. På Hotel Briem er vores værtinde, Christine Briem, og hendes personale klar til at hygge om os.

 • Kanetur med frokost i hyggelig almhytte.
 • Besøg i iglo-landsby og julemarked i kendte Kitzbühel.
 • Udflugt til Swarovskimuseet og Rattenberg.

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 5 x middag og 2 x 4 retters julemiddag
 • Spadseretur i Westendorf
 • Rundvisning i iglo-landsby
 • Julemarked i Kitzbühel
 • Glühwein og julesmåkager
 • 1 aften med live musik
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.


Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 598. Afbestillingsforsikring: Kr. 360. Lift og frokost kr. 225. Swarovski og Rattenberg kr. 225. Kanetur med frokost kr. 335. Disse 3 udflugter skal bestilles med rejsen.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Westendorf julebillede  Sunnalm Westendorf

Ægte østrigsk julestemning i hyggelige Westendorf
Vores værtinde, Christine Briem, glæder sig til at byde os velkommen til endnu en dejlig jul på Hotel Briem. Her er hygge med dejlig mad og god betjening. Kom med og oplev det fortryllende Tyrol med sneklædte alper, hyggelige byer, gondollifte og julemarkeder. Oplev en vaskeægte iglo-landsby, som vi når med gondollift. På hotellet spilles musik en af aftenerne, og lillejuleaften vil rejselederen læse et juleeventyr, mens du nyder den varme Glühwein og spiser østrigske julesmåkager.

Billeder

Dag for dag

Choralmbahn i Westendorf

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Via Hamburg og med passende pauser frem til middag og overnatning i midttyskland. Undervejs orienterer rejselederen om ugens program.

Dag 2: Ankomst til Westendorf
Efter morgenmade gennem Sydtyskland og videre mod Østrig, hvor vi undervejs kan nyde synet af smukke landskaber og de Østrigske Alper. På Hotel Briem er der gjort klar til vores ankomst. Indkvartering og middag på hotellet.

Dag 3: Lillejuleaften med iglo-landsby og julemarked i Kitzbühel
Vi nyder morgenmaden på hotellet og bruger formiddagen til hygge og afslapning. Om eftermiddagen kører vi til Brixen im Thale og tager liften til toppen af bjerget, hvor de er i fuld gang med at bygge en iglo-landsby. Hvis vi er heldige, er baren klar og åben (Iglo-besøgets gennemførelse afhænger af vejret). Efter igloerne besøger vi julemarkedet i Kitzbühel, som har et hyggeligt lille julemarked. Tid på egen hånd inden vi kører retur til hotellet. Inkluderet. Middag på hotellet om aftenen med efterfølgende julehistorie, Glühwein og småkager.

Alpeniglo Iglodorf Kitzbuehl

Dag 4: Juleaftensdag med gondollift til frokost på bjerget eller ren afslapning
Nyd en spadserertur i Westendorf eller tag med rejselederen op på bjerget. Med Alpenrosenbanen går turen op i højderne til mellemstationen, hvor vi nyder udsigten og spiser frokost på Gasthaus Sonnalm. Pris for udflugten inkl. lift og frokost, kr. 225 (skal bestilles med rejsen).

Hyggelig juleaften hvor du får serveret en dejlig 4-retters menu. Efter maden synger vi julesange, får julegaver og spiser knas.


Dag 5: Swarovskis forunderlige krystalverden
Swarovski museet stråler om kap med de ægte iskrystaller og man bliver fortryllet af den magiske verden. Vi ser museet og får mulighed for at gøre nogle gode køb i butikken. På vejen tilbage til Westendorf holder vi pause i Østrigs mindste by, Rattenberg. I den lille charmerende by, hvor de fine pastelfarvede huse ligger side om side, har vi tid til frokost og besøg i de små butikker. Pris for udflugten inklusiv entré til Swarovski kr. 225 (skal bestilles med rejsen). I aften venter der os endnu en dejlig 4-retters middag på hotellet.

Swarovski vinter 

Dag 6: Kanefart i Wildschönau og frokost på almen
Benyt denne sidste dag i Tyrol, til en dejlig afslappende tur i de hestetrukne kaner. Det betagende landskab glider forbi til lyden af bjældeklang og prustende heste. Frokosten serveres i den hyggelige Schönangeralmhytte, hvor du får wienerschnitzel, kaffe og Kaiserschmarrn, som efter sigende var Kejser Franz Josephs yndlingsdessert. Kanetur og frokost ekskl. drikkevarer, kr. 335 (skal bestilles med rejsen).

Dag 7: Hjemrejse gennem Tyskland
Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Briem og Westendorf for denne gang og kører mod Baunatal for middag og overnatning.

Dag 8: Hjemkomst til Danmark
Vi kører det sidste stykke gennem Tyskland til den danske grænse, som passeres midt på eftermiddagen.

Hotel

Hotel Briem i Westendorf

Hotel Briem

Dorfstraße 29,
6363 Westendorf, Østrig
Læs mere om Hotel Briem

Familiedrevet hotel beliggende på dejligt solplateau kun 300 m fra centrum. Hotellet er indrettet i typisk tyrolerstil med restaurant og hyggelig Stüberl (bar). Værelserne ligger på 3 etager og der er elevator. Uensartede værelser med bad/toilet, værdiboks, radio, tv og hårtørrer. Internet mod betaling i stueetagen.
 

Værd at vide

Valuta
Euro

Strøm
220 V

Betalingskort 
Kan ikke benyttes på hotellet. Men der kan betales med kort andre steder i Østrig. Vi anbefaler altid at medbringe kontanter.

Påklædning
Ingen kan spå om vejret, så vær forberedt til både kulde, sne og mildt vejr. Husk solbriller, lyset kan være meget skarpt hvis der er sne og høj sol. Gode skridsikre sko kan også på det kraftigste anbefales.

Vejret
Gennemsnitstemperaturen i december måned ligger fra +1 til - 6 grader C (til sammenligning har vi +4 til 0 grader C i København).
 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
21-12-2019Bus fra Jylland, Fyn og SjællandRing til os6.198,-Mere information