Østrig, Schweiz og Liechtenstein

4 spændende lande med storslåede oplevelser

 Flot rundrejse til Østrig, Schweiz og Liechtenstein

Tag med på denne spændende rejse med flotte udflugter i Tyskland, Østrig, Schweiz og Liechtenstein. Alle udflugter er inkluderet og vi bor på samme gode hotel alle nætter. Her er der sørget godt for os med god mad og aftenunderholdning og vi kan nyde dagens udflugter i de naturskønne lande. 

  • Inklusiv alle udflugter, togtur og smagsprøver. 
  • Godt familiedrevet hotel med halvpension og aftenunderholdning.
  • Oplevelsesrig rejse med oplevelser i 4 charmerende lande.

Med i prisen:

  • Ophold i dobbeltværelse
  • 7 x morgenmad
  • 7 x middag
  • Velkomstdrink
  • Alle udflugter
  • Rejseleder
  • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er ekskl. med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.498. Afbestillingsforsikring: Kr. 400.

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Feldkirch ligger godt og lunt i Østrigs nord-vestlige hjørne. Vi har Bodensøen indenfor rækkevidde og nem adgang til flotte oplevelser i 4 dejlige lande. Du skal opleve østrigsk gemütlickheit, Schweiz fra flere sider, fyrstedømmet Liechtenstein og et skønt hjørne af Tyskland. Vi bor på det 4-stjernede Hotel Weisses Kreuz i Feldkirch – et rigtig godt hotel med god forplejning og varieret aftenunderholdning. På denne rejse har vi inkluderet alle de spændende udflugter. Velkommen til flot natur, oplevelser i 4 skønne lande og et dejligt hotel med fine faciliteter.

Kom med og lad dig fortrylle af disse 4 fantastiske lande.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark

Via Nordtyskland gennem de smukke, bakkede landskaber ved Kassel frem til middag og overnatning i Sydtyskland.

Dag 2: Julebyen Rothenburg

Efter morgenmaden videre mod Østrig. Vi holder pause i den evige juleby Rothenburg ob der Tauber, én af Tysklands bedst bevarede middelalderbyer. Bag de massive bymure oplever vi denne hyggelige by med de gamle kulørte huse og butikker med julepynt. Via Bodensøen til Feldkirch for indkvartering de næste 5 nætter.

Dag 3: Blomsterøen Mainau, Bodensøen og Lindau

Panoramatur langs Bodensøen til Konstanz og den kendte blomsterø Mainau. Her har vi god tid til at nyde de tusindvis af årstidens blomster i smukt arrangerede bede. Med færge til Meersburg og videre til Lindau, kendt for de karakteristiske løvehoveder ved havnen. Med bus tilbage til hotellet. Inkluderet. 

Mainau Lichtenstein

Dag 4: Feldkirch, Liechtenstein og Alpebitter

Kort køretur til vores værtsby Feldkich og til fods gennem hyggelige små stræder med kig til den flot beliggende middelalderborg Schattenburg. Videre til fyrstedømmet Liechtenstein, hvor vi krydser Rhinen og kører ind i det velfriserede Schweiz. Via smukke landskaber, bjerge og søer, når vi frem til den gamle by Appenzell. Byen er kendt for de mange gavlmalerier, kirken og bytårnet. På byens destilleri hører vi historien om den kendte alpebitter og smager på de gyldne dråber. Inkluderet.

 

Dag 5: Med alpetog til jet-set byen St. Moritz

Jet-set byen St. Moritz er de kendtes samlingssted om vinteren, men også om sommeren er byen et besøg værd. Fra Tiefencastel tager vi med toget på de buede skinner, over broer og gennem bjergtunneller. Stille og roligt kører du gennem den smukke natur i Alperne. Ankomst i St. Moritz og tid til at se byen og de mange eksklusive butikker. Med bus ad snoede veje over Julierpasset, hvorfra vi får de mest betagende panoramaer. Tilbage til hotellet i Feldkirch. Inkluderet.

Dag 6: Bregenzerwald og bjergoste

I behageligt tempo tager bussen os op i højderne. Vi nyder de flotte udsigter, imedens vi krydser flotte bjergpas, som oftest kun er tilgængelige i  sommerperioden. Undervejs passerer vi de berømte vintersportsbyer Zürs og Lech, hvor prominente familier og kongelige tilbringer deres vinterferie. Videre gennem det kuperede og charmerende Bregenzerwald. Her skal vi besøge et mejeri og smage regionens kendte ost, som serveres med et glas mælk. Inkluderet.

Dag 7: Hjemrejse via Tyskland

Vi tager afsked med Feldkirch og kører mod vores hotel i Sydtyskland. Indkvartering og mulighed for afslapning på hotellet inden middagen serveres.

Dag 8: Hjemkomst

Morgenmad på vores hotel og retur mod Danmark. Vi når den danske grænse først på aftenen efter en skøn ferie.

Hotel

Hotel Weisses Kreuz

Königshofstr. 2
6800 Feldkirch
Østrig

Nydeligt 4-stjernet hotel med komfortable værelser – alle med bad, toilet, telefon og tv. Hyggelig bar, restaurant og fri adgang til sauna mellem kl. 16.00 og 22.00. Hver aften er der forskellig underholdning. Ligger ca. 2 km fra Feldkirch bymidte. Der findes et stort fitnesscenter lige over for hotellet, som kan benyttes mod betaling.
Læs mere om Hotel Weisses Kreuz

Gæsterne siger

Østrig, Schweiz og Liechtenstein

"En fremragende tur med mange store oplevelser"

"Vi havde en rigtig dejlig ferie, hvor alt gik op i en højere enhed"

"God rejse med masser af oplevelser.  Det var nogle fantastiske bjergveje vi kørte på, med en dygtig chauffør"

"Flotte udflugter"

Værd at vide

Valuta

Euro og schweiziske franc CHF (benyttes også i Liechtenstein)

Strøm

220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring adapter såfremt du har brug for dette).

Entréer

Typisk € 5-10 pr. seværdighed.

Aftenunderholdning

Hver aften er der underholdning på hotellet - programmet kan variere.

Transport

Mange af seværdighederne kan kun besøges til fods, og vi anbefaler derfor ikke rejsen til dårligt gående.

Ostesmagning

På mejeriet vi besøger er der mange trapper, hvilket kan give udfordringer til dårligt gående.

Elevator:

Der er elevator på hotellet.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion

Kort

Rundrejse til Østrig, Schweiz og Liechtenstein

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
18-09-2021Bus fra Jylland og FynRing til os7.298,-Mere information