Østrig, Schweiz og Liechtenstein

4 spændende lande med flotte oplevelser

 Flot rundrejse til Østrig, Schweiz og Liechtenstein

Tag med på denne spændende rejse med spændende udflugter i Tyskland, Østrig, Schweiz og Liechtenstein. Alle udflugter er inkluderet og vi bor på samme gode hotel alle nætter. Her er der sørget godt for os med god mad og aftenunderholdning og vi kan nyde dagens udflugter i de naturskønne lande. 

 • Inklusiv alle udflugter, togtur og smagsprøver. 
 • Godt familiedrevet hotel med halvpension og aftenunderholdning.
 • Oplevelsesrig rejse med oplevelser i 4 charmerende lande.


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Velkomstdrink
 • Alle udflugter
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er eksklusive hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.350. Afbestillingsforsikring: Kr. 360.

Pris fra 6.798,-

8 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Godt hotel med aftenunderholdning
 • Halvpension og alle udflugter
 • Dansk rejseleder 
Bestil rejse

Om rejsen

Feldkirch ligger godt og lunt i Østrigs nord-vestlige hjørne. Vi har Bodensøen indenfor rækkevidde og nem adgang til flotte oplevelser i 4 dejlige lande. Du skal opleve østrigsk gemütlickheit, Schweiz fra flere sider, fyrstedømmet Liechtenstein og et skønt hjørne af Tyskland. Vi bor på det 4-stjernede Hotel Weisses Kreuz i Feldkirch – et rigtig godt hotel med god forplejning og varieret aftenunderholdning. På denne rejse har vi inkluderet alle de spændende udflugter. Velkommen til flot natur, oplevelser i 4 skønne lande og et dejligt hotel med fine faciliteter.

Kom med og lad dig fortrylle af disse 4 fantastiske lande.

Billeder

Dag for dag

Dag 1-2: Udrejse og julebyen Rothenburg ob der Tauber
Fra Danmark med passende pauser undervejs til overnatning og middag omkring Fulda. 2. dag videre mod Østrig med pause i den evige juleby Rothenburg ob der Tauber, en af Tysklands bedst bevarede middelalderbyer. Via Bodensøen til Feldkirch for indkvartering de næste 5 nætter.

Dag 3: Blomsterøen Mainau, Bodensøen og Lindau
Panoramatur langs Bodensøen til Konstanz og den kendte blomsterø Mainau. Her har vi god tid til at nyde de tusindvis af årstidens blomster i smukt arrangerede bede. Med færge til Meersburg og videre til indbydende Lindau, kendt for de karakteristiske løvehoveder ved havnen. Med bus tilbage til hotellet. Inkluderet. 

Mainau Lichtenstein


Dag 4: Feldkirch, Liechtenstein og Alpebitter
Gennem hyggelige stræder i Feldkirch til besøg i det spændende museum på byens flot beliggende Schattenburg. Videre til fyrstedømmet Liechtenstein, hvor vi gør ophold i hovedstaden Vaduz. Vi krydser Rhinen og kører ind i det nydelige Schweiz og via smukke landskaber, bjerge og søer, når vi frem til den gamle by Appenzell. Byen er kendt for de mange gavlmalerier, kirken og bytårnet. På byens distilleri hører vi historien om den kendte alpebitter og smager på de gyldne dråber. Inkluderet.


Dag 5: Med alpetog til jet-set byen St. Moritz
St. Moritz er de kendtes samlingssted om vinteren, men også om sommeren er byen et besøg værd. Fra Tiefencastel tager vi med toget på de buede skinner, over broer og gennem bjergtunneller. Stille og roligt kører du gennem den smukke natur i Alperne. Ankomst i St. Moritz og tid til at se byen og de mange eksklusive butikker. Med bus over Julierpasset og tilbage til hotellet. Inkluderet.Dag 6: Bjergpas, Bregenzerwald og bjergoste
I behageligt tempo tager bussen i os op i højderne. Vi nyder de flotte udsigter, imens vi krydser flotte bjergpas, som oftest kun er tilgængelige i sommerperioden. Videre gennem det kuperede og charmerende Bregenzerwald. Her skal vi besøge et mejeri og smage regionens kendte ost, som serveres med et glas mælk. Inkluderet.

Dag 7: Hjemrejse og eventyrlige Fulda
Vi tager afsked med Feldkirch og kører mod vores hotel midt i den smukke gamle barokby Fulda. Indkvartering og byrundtur blandt byens fine bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Middag og overnatning på hotellet. Inkluderet.

Dag 8: Hjemkomst
Morgenmad på vores hotel og retur mod Danmark. Vi når den danske grænse først på aftenen efter en skøn ferie.

Hotel

Hotel Weisses Kreuz
Königshofstr. 2
6800 Feldkirch
Østrig

Nydeligt 4-stjernet hotel med komfortable værelser – alle med bad, toilet, telefon og tv. Hyggelig bar, restaurant og fri adgang til sauna og fitness. Hver aften er der forskellig underholdning. Ligger ca. 2 km fra Feldkirch bymidte.
Læs mere om Hotel Weisses Kreuz

Værd at vide

Valuta
Euro og schweiziske franc CHF (benyttes også i Liechtenstein)

Strøm
220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring adapter såfremt du har brug for dette).

Entréer
Typisk € 5-10 pr. seværdighed.

Aftenunderholdning
Hver aften er der underholdning på hotellet - programmet kan variere.

Transport
Mange af seværdighederne kan kun besøges til fods, og vi anbefaler derfor ikke rejsen til dårligt gående.

Ostesmagning
På mejeriet vi besøger er der mange trapper, hvilket kan give udfordringer til dårligt gående.

 

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Rundrejse til Østrig, Schweiz og Liechtenstein

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
20-07-2019Bus fra Jylland og FynØstrig,Schweiz og LiechtensteinRing til os6.998,-Mere information
10-08-2019Bus fra Jylland og FynØstrig,Schweiz og LiechtensteinRing til os6.998,-Mere information
14-09-2019Bus fra Jylland og FynØstrig,Schweiz og Liechtenstein26.798,-BestilMere information