Skip to main content

Busrejse til Østrig

-
Glæd dig til en perlerække af flotte oplevelser

Østrig for livsnydere

Velkommen til Østrigs spektakulære natur og imponerende bjerge. Her, midt i Nationalpark Hohe Tauerns skønne omgivelser, oplever du en af Østrigs hyggeligste byer Zell am See, berømte Grossglockner og den imponerende Kaprundæmning. Gå på opdagelse i trætoppene og kryds Europas Golden Gate Bridge i Saalbach-Hinterglem-dalen. Nyd alle nætter på dejlige Hotel Römerhof med skøn beliggenhed, god forplejning og ophold i dejlige omgivelser.

Glæd dig til

 • Spektakulære naturoplevelser i Østrigs største nationalpark Hohe Tauern
 • Skønt hotel med gode faciliteter og halvpension med drikkevarer til aftensmaden
 • Sejlads i Zell am See og heldagsudflugt til Østrigs højeste bjerg Grossglockner inkluderet

Inkluderet i rejsens pris

 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag inkl. 3 drikkevarer (øl, vin el. vand) til middagen
 • 8 x eftermiddagskaffe og kage
 • Udflugt til Zell am See med sejlads og byrundtur
 • Udflugt til Grossglockner inkl. vejafgift
 • Let vandretur i lokalområdet
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt

Dagsprogram

 • Dag 1-2: Udrejse til Østrig

  Rejselederen byder dig velkommen, og vi fortsætter udrejsen til vores overnatningshotel i Tyskland. Indkvartering og efterfølgende middag i hotellets restaurant. Efter morgenmaden pakkes bussen, og turen går videre gennem Sydtyskland mod Salzburgerland og vores hotel i Fusch for de næste seks nætter. Indkvartering, middag og samvær på hotellet.

 • Dag 3: Vidunderlige Zell am See

  Få kilometer fra vores hotel finder du en af Østrigs absolut mest charmerende byer, Zell am See. I det 19. århundrede blev byen kendt som sommer- og vinterferiested for det østrigske og europæiske aristokrati, kejserinde Elisabeth Sissi af Østrig, kejser Franz Joseph og familien von Trapp.

  Med sin skønne beliggenhed lige ved Zeller See og med fantastisk udsigt til Schmittenhöhe i næsten 2.000 meters højde oplever vi på denne dag alle herlighederne fra søsiden. Fra Esplanaden i Zell am See står vi til søs med det gode skib M/S Schmittenhöhe, og på den afslappende panoramarundtur på søen nyder vi roen og de smukke omgivelser.

  Vel tilbage i Zell am See tager rejselederen dig med rundt i den charmerende by med det gamle torv og St. Hippolytes Kirke med det 36 meter høje kirketårn, som er vartegn for byen. Også mulighed for tid på egen hånd til at spise frokost på en af byens mange små caféer eller shopping i de smalle gader og stræder.

  Retur til eftermiddagskaffe og kage på vores hotel i Fusch. Middag og samvær på hotellet.

 • Dag 4: Saalbach-Hinterglemm

  Via Zell am See til Saalbach-Hinterglemmdalen, som er velkendt for sine mange muligheder inden for skiløb og andre vintersportsgrene og også kaldet Skicirkus. Vi hopper ombord på det lille bumletog, og i roligt tempo kører vi det sidste stykke med toget op på almen i 1.300 meters højde.

  Her i slutningen af dalen går vi en tur på Europas Golden Gate Bridge, og fra broerne i trætoppene ser vi det hele lidt fra oven. I den 300 år gamle bjerghytte Lindlingalm venter der os en dejlig østrigsk frokost med udsigt til de skønne omgivelser.

  Mætte af indtryk kører vi retur med det lille tog og med bussen tilbage til hotellet.

  Pris inkl. tog, entré og frokost kr. 350. Bestilles med rejsen.

 • Dag 5: Spektakulære Grossglockner

  Dagen byder på en flot udflugt ad den kendte Grossglockner højalpevej med grønne bjergenge, farverige blomsterenge, klipper, is og sne. Ad skarpe hårnålesving og med flotte udsigter når vi Kaiser Franz Josefs-Höhe og det flotte besøgscenter, bygget i flere etager. Her tager vi os god tid til at nyde de fantastiske panoramaer til mægtige Grossglockner, Østrigs højeste bjerg på 3.798 meter over havet.

  Lige for foden af Grossglockner får vi også kig til gletsjeren Pasterze, der med en længde på omkring 9 km er Østrigs største gletsjer. Mulighed for frokost på en af områdets restauranter inden vi i løbet af eftermiddagen bevæger os ned i dalen og tilbage til vores hotel.

 • Dag 6: Fridag i smukke omgivelser

  Dagen er til fri disposition, så du kan selv vælge, om tiden skal bruges på selvforkælelse eller på at udforske omgivelserne. Benyt hotellets fine wellness-faciliteter, en tur i poolen eller udnyt muligheden for at tage på en let vandretur i den flotte natur og omkringliggende bjerge.

  Området byder på et hav af aktiviteter og flotte seværdigheder. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og vejledning.

 • Dag 7: Kaprundæmningen

  Lige på grænsen til Alpernes største nationalpark Hohe Tauern ligger Kaprun Hochgebirgstauseen - Mooserboden og Wasserfallboden blidt mellem snedækkede bjerge og gletsjere. Med specialbus og Europas største åbne skrålift kommer vi sikkert og komfortabelt i højderne til de mest imponerende konstruktioner.

  De enorme vandreservoirer ligger i omkring 2.040 meter højde over havet, og man kan gå på opdagelse i informationscenteret og få hele historien omkring opførelsen af Østrigs vigtigste kraftværk. Glæd dig til en storslået oplevelse og fejende flotte udsigter.

  Pris inkl. specialbus og lift kr. 350. Bestilles med rejsen.

 • Dag 8-9: Hjemrejse

  Vi tager afsked med Salzburgerland og Hotel Römerhof efter morgenmaden og kører mod Tyskland til vores overnatningshotel, hvor middagen venter.

  Næste morgen videre nordpå mod Danmark efter nogle forrygende dage med fejende flotte udsigter i naturskønne Østrig. Vi når den danske grænse først på aftenen.

Hotel

 • Dag 1-5

  Römerhof Fusch Hotel

  Dejligt 4-stjernet hotel i rolige omgivelser og med udsigt til bjergene. Familiedrevet med personlig service og god forplejning. Hotellet har hyggelig bar, pæn restaurant og lobbyområde. Elevator, opvarmet udendørs samt indendørs swimmingpool og wellness-afdeling med finsk sauna, dampbad og fitnessrum. Hotellet har en hyggelig have med terrasse, solstole og parasoller. Rummelige og pæne værelser i to afdelinger. Balkon, værdiboks, TV, telefon og føntørrer.

  BalkonJa
  BarJa
  BordtennisJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  SolterrasseJa
  SpaområdeJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Betaling på hotellet

  Regninger kan betales i hotellets reception dagligt kl. 08:00 til kl. 21:00. Der kan betales kontant, med Mastercard og VISA.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • El

  230 volt.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Fitness

  Åbent dagligt fra kl. 08:00 til kl. 22:00.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Fysisk formåen

  Rejsen er ikke egnet for dårligt gående.

 • Hotelinformation

  Morgenmad serveres dagligt fra kl. 07:00 til kl. 10:00. Aftensmad serveres dagligt mellem kl. 18:00 og 20:30.

  Receptionen er åben dagligt fra kl. 08:00 til kl. 21:00.

  Hotellets bar er åben dagligt fra kl. 09:00 til midnat. 

  Den udendørs swimmingpool er åben i sommerperioden fra kl. 08:00 til kl. 22:00. Badesøen, som har en dybde på to meter, er ligeledes kun åben om sommeren og kan kun benyttes af gæster, der kan svømme. Den indendørs swimmingpool er åben dagligt fra kl. 07:00 til kl. 22:00.

 • Hæveautomat

  Ligger ved byens turistinformation ét minuts gang fra hotellet.

 • Internet

  Der er internetterminal i hotellets lobby – denne kan benyttes gratis. Gratis wi-fi på hele hotellet.

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Lokalbus

  Køreplaner for lokalbussen forefindes i hotellets lobby og i receptionen.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Sauna, finsk sauna og dampbad

  Alle er åbne dagligt fra kl. 16:00 til kl. 22:00. Badekåbe og badehåndklæder kan lånes gratis i receptionen og skal afleveres igen ved afrejse.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.498.

  Udflugt til Saalbach-Hinterglemm inkl. frokost kr. 350.

  Udflugt til Kaprundæmningen inkl. lift og specialbus kr. 350.

  Bestilles med rejsen.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Vandrekort

  Kan fås i receptionen.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu