Skip to main content

Busrejse med god musik i Østrig

-
Glæd dig til slagermusik og berømte superstars

Musikfest i Ellmau

Velkommen til Alpernes populære musikscene, hvor slagermusikken er i højsædet fire aftener her ved foden af de skønne Wilder Kaiser-bjerge. Denne årligt tilbagevendende begivenhed er populær blandt danske slagerelskere, og programmet giver god tid til at opleve musik, fest og optrædener. Vi bor i St. Johann i Tyrol, en af Østrigs skønneste byer, og du vil helt sikkert blive begejstret for den hygge og idyl, der hersker i byen med de mange forretninger og indbydende caféer.

Glæd dig til

 • Afslappende udflugter, hygge og samvær
 • Åbningsfest med tyrolermusik, sang og underholdning
 • Populære slagermusikere, fest og dans – fire aftener i træk

Inkluderet i rejsens pris

 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • 4 x musikfest i Ellmau
 • Udflugt til Tratzberg Slot og Rattenberg
 • Udflugt med bjergbane til toppen inkl. entré
 • Udflugt til marked i Ellmau inkl. entré
 • Rejseleder
  Entreer er ekskl. medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1-2: Udrejse til St. Johann

  Med passende pauser til middag og overnatning i Midttyskland. Videre næste morgen med ankomst til St. Johann om eftermiddagen. Indkvartering og middag inden åbningsfesten med indmarch, tyrolermusik og dans starter i Ellmau.

 • Dag 3: Tratzberg Slot og Rattenberg

  Formiddagsudflugt til Tratzberg Slot, som er et af de smukkeste og bedst bevarede renæssanceslotte i Østrig. For hundreder af år siden boede konger og kejsere her. Tid til frokost i Rattenberg med de mange glasbutikker. I Ellmau venter der optræden af Andy Borg, Ronja Forcher og Giovanni Zarella.

 • Dag 4: Musik og fest på Toppen

  Med bjergbanen til toppen, hvorfra vi får den mest fantastiske udsigt over bjergene. Musik og måske en svingom. Tilbage i St. Johann venter afslapning på hotellet inden en festlig aften i selskab med Sonia Liebing, Maite Kelly og Howard Carpendale.

 • Dag 5: Marked, DJ Ötzi og Hinterseer

  Om formiddagen besøger vi det hyggelige marked i Ellmau. Der er glad stemning og mulighed for gode indkøb. Eftermiddagen til en slentretur i St. Johann inden aftensmaden og aftenens slutspurt i Ellmau. Glæd dig til at opleve Francine Jordi, DJ Ötzi og superstar Hansi Hinterseer. Der bliver høj stemning i teltet.

 • Dag 6: Zell am See og sejlads

  Udflugt til Zell am See, hvor vi står til søs med det gode skib M/S Schmittenhöhe. På en afslappende panoramarundtur på søen nyder vi roen og de smukke udsigter til de omkringliggende bjerge. Vel tilbage i Zell am See med rejselederen rundt i den charmerende by, mulighed for frokost og tid på egen hånd.

  Udflugt kr. 250 inkl. sejltur. Bestilles med rejsen.

 • Dag 7-8: Hjemrejse via Tyskland

  Vi tager afsked med St. Johann og kører mod vores hotel i Midttyskland. Indkvartering og middag. Næste morgen det sidste stykke mod Danmark og vi når den danske grænse først på aftenen efter otte dejlige dage i skønne Tyrol.

Hotel

 • Dag 2-7

  Sporthotel Austria

  Godt 4-stjernet hotel i rolige omgivelser og med udsigt til bjergene. Fem min. fra centrum. Familiedrevet med personlig service og god forplejning. Hotellet har hyggelig bar, pæn restaurant og loungeområde. Elevator, stor swimmingpool og wellness-afdeling med finsk sauna og dampbad. Rummelige og pæne værelser med værdiboks, TV, telefon og føntørrer.

  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  SolterrasseJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Elektricitet i Østrig

  220 V (3-bensstik benyttes ikke i Østrig, så medbring forlængerledning såfremt du har brug for dette).

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 1.198.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Valuta i Østrig

  Euro.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu