Hvid jul i Østrig

Nu 19. sæson på godt hotel med dansktalende vært

 

Glæd dig til masser af ægte østrigsk julestemning på denne 5-stjernede busrejse til hyggelig jul i skønne Salzburgerland. Det er en rejse med julemarkeder, samvær, gode oplevelser og snedækkede bjerge.

 • Populær tur i hestetrukne kaner og frokost i bjerghytte.
 • Julestemning og julemarked i fortryllende Salzburg.
 • Udflugt i det smukke vinterlandskab med frokost og bjergbane.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 6 x aftensmad
 • 1 x julearrangement
 • Byrundtur med Glühwein
 • Udflugt til Salzburg
 • Udflugt til Berchtesgaden
 • Overraskelse ved søen
 • Tyroleraften
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden.
   

Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 898. Afbestillingsforsikring:  Kr. 400. Kanetur inkl. frokost:  Kr. 350 (eksklusiv drikkevarer). Bjergbane med frokost: Kr. 350. Begge udflugter skal bestilles med rejsen.

Bestil rejsen

Pris fra 6.598,-

8 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension
 • Julearrangement
 • Flotte julemarkeder
Bestil rejsen

Om rejsen

hvid jul i østrig 

Glæd dig til opholdet i Golling, som ligger i en smuk dal omgivet af vinterklædte bjerge

Både hotel og by er pyntet op, og vores dansktalende vært, Gerhard, og hans søn Josef, glæder sig til at give dig en dejlig juleferie. Hver aften kan du sætte dig til bords og nyde den gode mad i de hyggelige omgivelser. Gennem mange år har vores julegæster trofast strømmet til Gerhard i Golling, som holder juletraditionerne i hævd, nøjagtig som herhjemme. Du kan se frem til en afslappende juleferie i pragtfulde Østrig.

Det er en rejse med mange trofaste gæster, så tøv ikke med at bestille rejsen, den bliver hurtigt udsolgt.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og overatning i Tyskland

Gennem Tyskland til middag og overnanting på godt hotel ved Kassel.  

Dag 2: Ankomst til Golling

Næste morgen pakker vi bussen og kører det sidste stykke til Golling. Indkvartering og middag på Hotel Hauslwirt. Efter middagen går vi en kort orienterende byrundtur med vores vært Gerhard. Vi hører om byen, floden, hotellets historie og nyder en dejlig Glühwein. Husk varmt tøj. Inkluderet.  

Dag 3: Flot julemarked i grænselandet

Mellem Østrig og Tyskland ligger den hyggelige by Berchtesgaden. Byen er tysk, men julemarkedet er lige så meget østrigsk. Vi udforsker det lokale julemarked med frisk julebag, krydderier, træskærerarbejder og meget mere i de kønne boder. Nyd den stemningsfulde atmosfære i de julepyntede gader og smag på den lokale glühwein. Du får også god tid til både frokost og juleindkøb. Inkluderet. Tilbage på hotellet arrangeres kaffe med Malakoff-tærte, en lokal østrigsk specialitet (pris € 7,70).

Dag 4: Jul i Salzburg, Bluntausee og julemiddag

Julepyntede Salzburg fortryller sine besøgende. Oplev det flotte julemarked ved Domkirken, Getreidegasse og Mozarts fødehjem. Gå på opdagelse i butikkerne og nyd en frokost i én af de mange caféer. På vejen tilbage venter der en overraskelse ved den lokale Bluntausee. 

Hyggelig juleaften i den julepyntede restaurant med en østrigsk julemenu, juletræ og gaver.

 

Dag 5: Snepanoramaer, bjergbane og frokost

Gennem de vinterlige og forhåbentlige hvide landskaber og travle skibyer, kører vi til en let frokost på det skønne hotel Forellenhof i Flachau, hvor frokosten venter. Derefter med lukket bjergbane op til et spektakulært panorama over de snedækkede bjerge. Udflugt med frokost og bjergbane kr. 350 (bestilles med rejsen). Middag på hotellet.

Dag 6: Kanetur og frokost i den 300 år gamle bjerghytte

Velkommen til kanefart med Georg. Kryb op i de gamle hestetrukne kaner. Det er ren nostalgi, som den jul vi alle tænker på, når vi tænker "gamle dage". Vi puttes med varme tæpper i de hestetrukne kaner og lader os trække gennem den vinterklædte Filzmoos-dal. I den over 300 år gamle Oberhofalm-hytte nyder vi frokosten i den historiske atmosfære. Kanetur og frokost, kr. 350. Bestilles med rejsen. Tilbage på Hotel Hauslwirt serveres middag og efterfølgende får vi besøg af egnens festlige tyrolere, som forstår at få smilene frem.

 

Dag 7: Gennem de smukke vinterlandskaber mod Danmark

Efter morgenmaden tager vi afsked med Golling for denne gang og kører vi til middag og overnatning i Kassel.

Dag 8: Hjemkomst

Hjemrejsen fortsætter og den danske grænse passeres midt på eftermiddagen.

Hotel

Hotel Hauslwirt

Markt 13
A-5440 Golling an der Salzach
Østrig

Godt familiedrevet hotel med dansktalende vært og god forplejning. Centralt beliggende i byen med en hovedbygning med elevator og et nærliggende gæstehus uden elevator. Nydelig restaurant og hyggelig krostue. Uensartede, pæne værelser med bad og toilet, telefon, tv og værdiboks. Wi-fi overalt i hovedbygningen og i gæstehuset.
Læs mere om Hotel Hauslwirt

Værd at vide

Valuta

Euro

Strøm

220 V

Temperaturer

Gennemsnitstemperaturen ligger på -4 til +10 C. Så husk varmt tøj og godt, skridsikkert fodtøj.

Entréer

Typisk € 5-10 pr. seværdighed. Der er ikke planlagt besøg på museer e.l., så dette blot som generel vejledning, skulle du selv få lyst til at besøge et museum, fx på udflugten til Salzburg.

Byrundtur

En af dagene tager værten os med på orienterende byrundtur i Golling.

Tyroleraften

De lokale tyrolere optræder med musik, dans, sjov og festlige indslag. Inkluderet.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
21-12-2021Bus fra Jylland, Fyn og Sjælland Mere end 86.598,-Bestil rejsenMere information