Gislevs Toscana

Enestående oplevelser og italiensk charme i en kvalitetsrejse

Gislevs Toscana

Flyrejse til Toscana med 4 udflugter og halvpension inkluderet. Kun med Gislev Rejser kan du flyve fra 4 lufthavne til Toscana. På denne flyrejse til Toscana bor vi centralt med seværdigheder som Firenze, Siena, Volterra og Lucca er inkluderet, samt vinsmagning. 
For gæster på Hotel Columbia er der også 1 ½ times wellness inkluderet.

 • 4 udflugter er inkluderet - Firenze, Siena, Lucca og Volterra
 • Fly fra 4 lufthavne i Danmark til Toscanas smukke højdepunkter.
 • Halvpension og vinslotsbesøg i Chianti inkluderet.
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x middag
 • 7 x morgenmad
 • Flybillet og lufthavnsafgifter
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Wi-fi på hotellet
 • Bustransport på udflugter
 • Rejseleder
 • Udflugter til Firenze, Lucca, Volterra og Siena
 • Lokalguide i Firenze  
 • Vinslotsbesøg med vinsmagning
 • Hotelskat
 • 1½ times wellness-spabade for gæster på Hotel Columbia

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 750. Dobbeltværelse som enkelt kr. 1350. Afbestillingsforsikring kr. 665. Forplejning på flyet fra Aalborg, Odense eller Sønderborg t/r kr. 180 (bestilles med rejsen). Forplejning på fly fra København købes med kreditkort ombord på flyet.

Flere udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Enestående oplevelser og Italiensk charme i en kvalitetsrejse. 
Denne smukke del af Italien har det hele med stemningsfulde middelalderbyer og interessante seværdigheder. Glæd dig til bølgende landskaber, vinmarker og olivenlunde. Hertil kommer et flot inkluderet udflugtsprogram, der giver dig det bedste af Toscana. Oplev forførende Firenze med lokalguide. Vi besøger de charmerende byer Lucca og Siena, der går lige i hjertet. Besøg i Volterra der emmer af det autentiske Italien og med en beliggenhed højt på en bakke, byder på fantastiske udsigter. Undervejs vil dine sanser blive forkælet med duften af stenovnsbagt pizza, frisklavet kaffe og god toscansk vin. Måske frister Hotel Columbias wellness-afdeling. Vi bor i kurbyen Montecatini Terme med elegante huse, flotte butikker og smukke termalbade. Alle nætter på enten Hotel Columbia – et hotel af høj standard med god service, et godt køkken og en central placering eller på Hotel Nuovo Savi. Et charmerende, familiedrevet hotel med godt toscansk køkken. Velkommen til vores Toscana.

Billeder

Dag for dag

1. Dag. Fly til Bologna eller Pisa og rundvisning i Montecatini Terme
Vores rejseleder byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Bologna fra Odense, Aalborg og Sønderborg eller med fly fra København til Pisa og transfer til Montecatini Terme. Rundvisning i den charmerende by med grønne parker, termalbade og blomster i gaderne. Spændende butikker samt hyggelige caféer og indbydende restauranter giver dig de bedste muligheder for en fuldendt ferie.

Sønderborg Lufthavn Byrundtur Montecatini

2. til 7. Dag.
Toscanas hovedstad – Firenze med lokalguide

Denne smukke by kan prale af at huse mere end halvdelen af Italiens samlede skatte. I et land med så mange vidunderlige steder er Firenze enestående. På en inspirerende tur med dansk lokalguide ser du de største seværdigheder, flot arkitektur og kunsthistoriske perler. Udflugten med lokalguide er inkluderet.

Renæssancebyen Lucca
Omkranset af en næsten intakt bymur, finder vi charmerende Lucca. I den romerske tid var Lucca den mest betydningsfulde toscanske by. Kendt som musikkens by, da flere komponister, bl.a. Puccini er født her. Byen med sin smukke arkitektur, der også har ry for den mest raffinerede gastronomi i regionen, vinder dit hjerte. Udflugten er inkluderet.

 

 

Siena og vinslot i Chianti
Siena er et levende middelaldermuseum, optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På tur gennem byen ser vi flotte kirker, paladser og den pragtfulde Piazza del Campo, kendt som Italiens smukkeste plads. Vi fortsætter ad vinruten til et skønt vinslot i Chianti. Smag på de liflige dråber, imens du nyder den smukke udsigt. Udflugten med vinsmagning er inkluderet.

 

 

Vidunderlige Volterra - en overset perle
Volterra har en vindomsust og majestætisk beliggenhed på en stejl skråning 545 m over havet. Byen oser af atmosfære, og her kan du indånde stemningen fra fortiden på en tur rundt i de charmerende gader, med mulighed for at se alabastværksteder. Udflugten er inkluderet.

 

San Gimignano – Smukke Toscanske landskaber - frokost
Ophold i San Gimignano, byen med de smukke tårne, beliggende på en bakketop imellem vinmarker og olivenlunde. Byen er smukt placeret på den gamle pilgrimsvej fra Lombardiet til Rom. Midt i Chiantiområdet spiser vi frokost i idylliske omgivelser hos fynske Charlotte. Udflugtspris inklusive frokost kr. 295. (Bestilles med rejsen).

San Gimignano

Fynske Charlotte og hendes italienske mand Matteo serverer lækre, lokale specialiteter på deres restaurant, imens du nyder udsigten over landskabet. Det er en meget populær udflugt.

 

Tid på egen hånd, marked og Montecatini Alto
Der er to fridage på rejsen, hvor du kan nyde byen og de smukke omgivelser. Torsdag er markedsdag - en typisk italiensk tradition, hvor du kan gøre en god handel. Du kan tage kabeltoget op til Montecatini Alto og nyde den gamle by og udsigten. Toget til Pistoia er også en mulighed. Rejselederen er behjælpelig. Benyt dig af Hotel Columbias wellness faciliteter. (Når du bor på Hotel Columbia så er der 1½ times wellness inkluderet). Her kan du prøve de forskellige bade, sauna m.m.

8. Dag. Hjemrejse
Med fly fra Bologna til Odense, Aalborg eller Sønderborg. Eller med fly fra Pisa til København.

Hotel

Vælg imellem:

Hotel Columbia
Corso Roma 19
51016 Montecatini Terme (PT)

Se mere på:  www.hotelcolumbia.it

Hyggeligt familieejet 4- stjernet wellness hotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har elevator, bar, wellness-center og restaurant med byens bedste udsigt. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne er uensartede i størrelse. Udendørs pool kan gratis benyttes på Hotel Manzoni. På afgange den 24-06, 12-07, 19-08, 02-09 og 11-10 bor du på på et 4 stjernet Mariotti hotel eller et andet 4 stjernet hotel af samme standard. Se mere på: Mariotti Hotels

 

 

Hotel Nuovo Savi, Montecatini Terme.
Charmerende, ældre familiedrevet 3- stjernet hotel med godt toscansk køkken og et personale, der gerne yder lidt ekstra for vores gæster. Centralt beliggende med elevator, restaurant, bar samt mindre pool. Alle værelser er med bad/toilet, klimaanlæg, parabol-tv, wi-fi, telefon og hårtørrer. Værelserne er lidt uensartede i størrelse. Mulighed for at benytte wellnessfaciliteter på søsterhotel mod betaling.

Se mere på: Hotel Nuovo Savi

 

Værd at vide

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

Flere udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50. Indkøb

Bagage: Se detaljer under afrejse sektion.

Entré
Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt. Entré til de fleste museer: € 5 -15.

Bus
Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur.

Wellness
I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6.
Vi anbefaler at booke tid til Wellness i løbet af ugen, eks. torsdag, idet der ofte er fuldt booket henover weekenden.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer en buffet som består af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti
Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti
”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti
Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio
Ost.

Dolce
Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Kort

Gislevs Toscana - kort

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Odense Aalborg eller Sønderborg
med Gislevs eget charterfly  

Eller med Norwegian fra København

 

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

Forplejning på flyet
Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 180 - Bestilles med rejsen.
Med fly fra København kan forplejning tilkøbes med kreditkort ombord på flyet.

Fra 26-04-2020 – 30-08-20 med Great Dane fra Aalborg og Odense til Bologna

Mødetid Aalborg kl. 13.00                       Afgang kl. 15.00 via Odense til Bologna med ankomst kl. 18.10

Mødetid Odense kl. 14.20                       Afgang kl. 16.20 til Bologna med ankomst kl. 18.10

Mødetid Bologna kl. 17.10                      Afgang fra Bologna kl. 19.10
                                                                  Hjemkomst Odense kl. 21.10
                                                                  Hjemkomst til Aalborg kl. 22.15
 

Fra 06-09-2020 – 18-10-20 med Great Dane fra Aalborg og Odense til Bologna

Mødetid Aalborg kl. 13.35                       Afgang kl. 15.35 via Odense til Bologna med ankomst kl. 18.45

Mødetid Odense kl. 14.55                       Afgang kl. 16.55 til Bologna med ankomst kl. 18.45

Mødetid Bologna kl. 17.45                      Afgang fra Bologna kl. 19.45
                                                                  Hjemkomst Odense kl. 21.40
                                                                  Hjemkomst til Aalborg kl. 22.50

Bagage - Great Dane:
Du må medtage 18 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen Embraer ERJ -195AR 118 sæder
 

Fra 21-06-2020 – 11-10-2020 med Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn til Bologna

Mødetid Sønderborg kl. 08.00                 Afgang kl. 09.00 til Bologna med ankomst kl. 11.30      
Mødetid Bologna kl. 11.00                       Afgang fra Bologna kl. 13.00
                                                                   Hjemkomst til Sønderborg kl. 16.00 
                                                                   NB!  ​​​​​​hjemkomst 26-07-20 kl 16.30      

Bagage - Alsie Express:
Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder
 

Fra Københavns Lufthavn men Norwegian til Pisa

Mødetid Københavns Lufthavn kl. 04.00       Afgang kl. 0600 til Pisa med ankomst kl. 08.20      
Mødetid Pisa kl. 06.55                                     Afgang fra Pisa kl. 08.55
                                                                          Hjemkomst til Københavns Lufthavn kl. 11.15      

Bagage - Norwegian
Du må medtage 1 x 20 kg checked-in bagage samt 1 stk. håndbagage der max. vejer 10 kg og måler 55 x 40 x 23 cm.

 

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport
Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Parkering
I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Parkering
I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby


Parkering
Der er GRATIS parkering

Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Københavns Lufthavn

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.