Gardasøen på egen hånd

Planlæg selv din ferie ved Gardasøen

Gardasøen med fly og hotel

Tag med fly direkte fra Odense til Verona og oplev den skønne Gardasø på egen hånd. Du bor på godt hotel med morgenmad midt i Garda by tæt ved søen og med mulighed for at benytte swimmingpool på nærliggende hotel.
Seværdigheder som Verona, Venedig og Gardaland er indenfor rækkevidde.

 • Oplev Gardasøen på egen hånd
 • Direkte fly fra Odense til Verona med forplejning ombord og gratis parkering i lufthavnen
 • Du bor centralt ved Gardasøen
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • Flybillet t/r
 • 15 kilo bagage til check-in
 • 5 kilo håndbagage
 • Forplejning ombord på flyet
 • Hotelskat

 

Tillæg:
Afbestillingsforsikring kr. 680.
Transfer fra Verona lufthavn t/r kr. 300. Bestilles med rejsen.
Enkeltværelser på forespørgsel.

Bestil rejsen

Pris fra 6.498,-

8 dage
Fly

Med i prisen er bl.a. 

 • Morgenmad alle dage
 • Flybillet inklusiv bagage og forplejning ombord
 • Gratis parkering i Odense 
Bestil rejsen

Om rejsen

Sommersol ved Gardasøen - ægte italiensk feriecharme

Ønsker du at planlægge din ferie selv, er denne rejse ideel. Vi har sørget for fly og hotel med morgenmad centralt i Garda by. Gardasøen er en legendarisk feriedestination med mange kulturelle perler og utallige muligheder for aktiviteter for enhver smag. Vi flyver direkte fra Odense til Verona.

Byen Garda er en af Gardasøens fineste juveler, en hyggelig by med god stemning, hvor du hurtigt vil føle dig hjemme. De kringlede smalle stræder med farverige huse og utallige små butikker og piazza’er er en fristende labyrint, der indbyder til at gå på opdagelse, shoppe eller nyde en forfriskning i solen. En spadseretur på den legendariske søpromenade med boder og et stemningsfuldt havnemiljø er et must, og du bør heller ikke snyde dig selv for at opleve et af de lokale markeder, en stolt italiensk tradition, der lever i bedste velgående.

Der er rig mulighed for at nyde både ferien, solen, naturen og de betagende omgivelser på denne rejse .

 

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1:  Udrejse med fly direkte fra Odense til Verona

Forplejning på vores fly til Verona er inkluderet. Der er mulighed for tilkøb af transfer til Hotel Centrale i Garda by, hvor du skal bo de kommende 7 nætter.

Dag 2 til 7: Sammensæt din egen ferie

Området omkring Gardasøen indbyder til en masse spændende udflugter, du kan foretage på egen hånd. Fra din base i Garda kan du tage en sejltur over søen og nyde den smukke panoramaudsigt. Eller lej en bil og tag en tur ud i de betagende landskaber, måske besøge en vinbonde og smage på de skønne vine, der produceres i området. Besøg de charmerende byer, der ligger som perler på en snor langs søen som Malcesine, Limone eller Sirmione.

Forslag til flere charmerende seværdigheder

Mageløse Venedig – gondolernes by

Det er næsten umuligt at forestille sig, at det er lykkedes at forvandle værdiløse mudderbanker til en by med så mange rigdomme og tilmed bygget på pæle. Tag på udflugt til den verdensberømte by med kendte seværdigheder som Markuskirken, Dogepaladsen, Sukkenes Bro og Rialtobroen med smuk udsigt ud over byens livlige færdselsåre, Canal Grande. Herudover findes smukke palæer, livlige piazzaer, smalle gyder og små befærdede kanaler, hvor du oplever gondolerne sejler forbi.

Romeo og Julies vidunderlige Verona

Ikke langt fra Garda ligger Verona smukt placeret ved Adigo-floden. Byen er et besøg værd med den verdensberømte gamle arena, som hver sommer danner rammen om storslåede operaforestillinger. Besøg også en af Italiens mest elegante pladser, Piazza dei Signori, hvor du finder en statue af Dante og tag et smut forbi Romeo og Julies berømte balkon. Der er rig lejlighed til at nyde byens elegante butikker eller en kop kaffe på en af de hyggelige caféer. 

Prangende Padova

Til trods for at den gamle kulturby Padova ikke nyder samme opmærksomhed som Venedig, er den en af Italiens mest elegante byer med gamle kvarterer, Europas næstældste universitet og et utal af spændende attraktioner. Kirken Basilica di Sant´Antonio er et enestående syn med sine 6 vældige kupler og minaretagtige spir. Kirken er bygget som et monument over helgenen Antonius. Også indvendig er kirken særdeles smuk med højalteret, skatkammeret og Antonius´ imponerende gravkapel. Slap af på pladsen Prato del Valle – en af Italiens største pladser, på 90.000 m2, med en oval ø i midten omgivet af 78 statuer af personer med tilknytning til byen.

Dag 8: Hjemrejse med fly til Odense

 

Hotel

HOTEL CENTRALE

Via M. Abrile 11
37016 Garda VR, Italien

Pænt hotel med central beliggenhed i Garda by og blot 300 m fra søen. Swimmingpool på det nærliggende Hotel Palme kan benyttes. Værelser med balkon, aircondition, værdiboks, tv og hårtørrer. Gratis wi-fi i hotellets lobby.

Se mere om Hotel Centrale her:  www.chincherinihotels.com

 

Værd at vide

Valuta

€ 1 = ca. kr. 7,50

Entréer
Entré til de fleste muséer: € 5 - 15.

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Caféer
I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgår af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%. Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsskadeligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad typisk af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg, som ofte også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio Ost.
Dolce Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Odense med Gislevs eget charterfly fra DAT

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten..

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

Forplejning på flyet
På fly til/fra Verona er forplejning inkluderet.

Flytider
Mødetid Odense kl. 09.15                      Afgang fra Odense kl. 10.45
                                                               Ankomst til Verona kl. 14.15

Mødetid Verona kl. 12.30                       Afgang fra Verona kl. 14.30
                                                               Hjemkomst til Odense kl. 18.05           

Bagage - DAT
Du må medtage 15 kg bagage til check-in samt 5 kg i håndbagage.

Flyet 
Der flyves med et fly af typen ATR med 55 sæder.                                                             

Odense Lufthavn

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
03-07-2021Fly fra Odense Lufthavn66.498,-Bestil rejsenMere information
10-07-2021Fly fra Odense Lufthavn66.498,-Bestil rejsenMere information
17-07-2021Fly fra Odense Lufthavn66.498,-Bestil rejsenMere information
24-07-2021Fly fra Odense Lufthavn66.498,-Bestil rejsenMere information