Flybilletter fra Odense til Napoli

-
Tur/retur fra Odense
 • Italien,
  Flybillet til Napoli fra Odense
 • Transportform
  Fly
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Flybillet til Napoli fra Odense

Med en flybillet til Napoli i Syditalien kan du selv planlægge en ferie fyldt med det, du helst vil opleve.

Storbyferie i Napoli

Hvis du er interesseret i kunst og historie, så er Napoli et sandt mekka. Du kan blandt andet opleve Det Nationale Arkæologiske Museum (Museo Archeologico Nazionale) og verdens ældste opera, Theatro San Carlo og Castel dell'Ovo. Syditalienske Napoli er desuden kendt som byen, hvor pizzaen blev opfundet, så selvfølgelig må du ikke gå glip af verdens bedste pizza.

Bestig vulkanen Vesuv og mærk historiens vingesus i Herculaneum og Pompeji

Tæt på Napoli finder du ruinbyerne Herculaneum og Pompeji. Det er en stor oplevelse at gå rundt i de udgravede gader, besøge husene og virkelig mærke historien. Nordvest for Pompeji kan du bestige vulkanen Vesuv, der i år 79 e.Kr. dækkede Pompeji og Herculaneum i et tykt lag aske.

Planlæg selv din ferie ved Napolibugten

Med en flybillet fra Odense til Napoli vælger du selv, om du vil nyde en storbyferie i Napoli, om du vil opleve naturen, de skønne strande og klippebyerne langs kysten eller en kombination af det hele. Hvis du ønsker at leje en bil og kører langs kysten, kan vi blandt anbefale dig at besøge Sorrento, Positano og øen Capri.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Du må medtage 15 kg samt 5 kg i håndbagage.

 • Bemærk

  Der sendes ingen flybillet forud for afrejse da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. Det er derfor meget vigtig, at du allerede ved bestillingen af rejsen er omhyggelig med at oplyse navn, nøjagtig som det fremgår i passet, så det registreres korrekt i flybilletten.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Fly

  Der flyves med Braathens. Fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

 • Forplejning

  Forplejning på flyet bestilles sammen med flybilletten. Pris kr. 220 t/r.

 • Information om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

  Adresse

  Lufthavnvej 131
  5270 Odense N

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Odense Lufthavn er kl. 06.30. 

 • Ud- og hjemrejse

  Udrejse
  Fra Odense kl. 08.00 til Napoli med ankomst kl. 12.00

  Hjemrejse
  Seneste mødetid i Napoli kl. 10.50 
  Fra Napoli  kl. 12.50 til Odense med ankomst kl. 16.50

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Værdigenstande

  Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.