Skip to main content

Flybilletter fra Sønderborg til Bari

-
Tur/retur fra Sønderborg

Flybillet til Bari fra Sønderborg

Drømmer du om at holde ferie i Apulien, Italiens støvlehæl og ønsker du selv at planlægge din ferie? Køb flybilletter til Bari tur/retur fra Sønderborg hos Gislev.

Velkommen til Apuliens hovedstad, Bari

Havnebyen Bari er på mange måder et besøg værd. Byen er fyldt med historie og charme og består af den gamle bydel Citta Vecchia og den nye bydel Citta Nuova med de mere lige gader.

Når du flyver fra Sønderborg til Bari har du alletiders udgangspunkt for at opleve det bedste af Apulien. I Alberobello kan du gå rundt i gaderne med de berømte Trullihuse, Lecce byder på imponerende barok stil og i middelhavsperlen Ostuni kan du opleve panoramaudsigter, labyrintlignende gader og en smuk katedral fra det 15. århundrede.

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
03-10-2022Se afrejsetider 8 dageFly fra Sønderborg LufthavnRing til os3.498,-

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Du må medtage 15 kg + 5 kg håndbagage

 • Bemærk

  Der sendes ingen flybillet forud for afrejse da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. Det er derfor meget vigtig, at du allerede ved bestillingen af rejsen er omhyggelig med at oplyse navn, nøjagtig som det fremgår i passet, så det registreres korrekt i flybilletten.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Fly

  Der flyves med Alsie Express. Flytype ATR 72-500 med 64 sæder.

 • Forplejning

  Forplejning på flyet bestilles sammen med flybilletten. Pris kr. 220 t/r.

 • Information om Sønderborg Lufthavn

  Adresse

  Lufthavnsvej 1
  6400 Sønderborg

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Sønderborg Lufthavn

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Mødetid og mødested

  Kl. 07.00 i Sønderborg lufthavn.

 • Ud- og hjemrejse

  Udrejse
  Fra Sønderborg kl. 08.00 til Bari med ankomst kl. 12.00

  Hjemrejse
  Mødetid kl. 10.45 i Bari lufthavn.
  Afgang fra Bari kl. 12.45 til Sønderborg med ankomst kl. 16.45

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Værdigenstande

  Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu