Jul på slottet

Hold jul på et 400 år gammelt slot, i hyggelige omgivelser.

Vi fejrer jul på det flotte hotel Schloss Neustadt-Glewe, der er indrettet i et 400 år gammelt slot, der er kendt for sit smukke stukloft på 1.600 kvm. Her kan du nyde julen i hyggelige omgivelser og en julemiddag inkl. drikkevarer. Vi besøger julemarkedet i Rostock hvor du kan nyde den juleudsmykkede by, besøger Schwerin og det stemningsfulde julemarked, får en rundvisning på det eventyrlige Schloss Schwerin. Du får rig lejlighed til at komme i julestemning, når vi besøger den gamle hansestad Lübecks gamle og traditionsrige julemarked.

 • Julemiddag inkl. drikkevarer
 • Besøg i Schwerin og rundvisning på byens smukke slot
 • Julemarked i Rostock og Hansestaden Lübeck 


Med i prisen

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 4 x Morgenmad
 • 3 x Middag
 • 1 x Julebuffet inkl. drikkevarer (øl, vin og sodavand)
 • 1 x Kaffe og kage på hotellet
 • 1 x Frokost på hotellet
 •  Udflugt til Schwerin og rundvisning på Schloss Schwerin
 •  Udflugt til Lübeck og besøg på julemarkedet
 •  Panoramatur og besøg i Ludwigslust
 • Alle udflugter inkluderet eksklusiv entréer, hvor andet ikke er nævnt
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


Tillæg: Enkeltværelsestillæg kr. 498.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Mecklenburg-Vorpommern er kendt for sine smukke kyster ud til Østersøen, dejlige byer, slotte og flotte natur. Vi besøger det hyggelige julemarked i Rostock, den charmerende hovedstad Schwerin der ligger mellem skov og søer og du kan opleve byens romantiske slot. Udflugt til Hansestaden Lübeck, hvis gamle historiske huse og gamle smukke rådhus danner en fantastisk ramme om byens stemningsfulde julemarked. Vi bor på et dejligt slotshotel, hvor der er tid til at slappe af og nyde julen i skønne omgivelser. Glæd dig til en julerejse med mange oplevelser og ægte julestemning.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Julemarked i Rostock
Vi kører til havnebyen Rostock, hvor vi skal besøge Østersøens største julemarked. Her får du tid til se dig om i den flotte gamle bydel og gå en tur mellem boderne på julemarkedet, inden vi kører til vores hotel.

Dag 2: De syv søers by – Schwerin
Schwerin ligger i maleriske omgivelser ved Schweriner See, vi får en rundvisning på byens smukke slot og hører mere om dets historie. Til fods med rejselederen på en lille byrundtur i den charmerende by, inden du på egen hånd kan gå på opdagelse og opleve julestemningen på det skønne julemarked. Inkluderet.

Dag 3: Julemarked og juleaften
Udfl ugt til den gamle hansestad Lübeck, her kan du gå med rejselederen gennem den historiske bymidte med Holstentor, de flot udsmykkede huse og det smukke rådhus. Her kan du komme i julestemning på julemarkedet, hvor boderne lokker med Glühwein og andre lækkerier. Om aftenen fejrer vi jul med julebuffet inklusiv drikkevarer, julesange, hygge og julegodter. Inkluderet.

Dag 4: Panoramatur og julehygge
Efter morgenmaden kan du komme med på en panoramatur med besøg i den lille by Ludwigslust, der er kendt for sit fyrsteslot, slotspark og historiske bykerne. Vi kører tilbage til hotellet til frokost og om eftermiddagen kan du slappe af på hotellet med en kop kaffe og kage. Efter en dejlig middag, hygger vi med bankospil og nyder julestemningen. Inkluderet.

Dag 5: Hjemrejse til Danmark
Med minderne om nogle hyggelige og oplevelsesrige juledage, kører vi efter morgenmaden retur til Danmark.

 

 

Hotel

Hotel Schloss Neustadt-Glewe
Schlossfreiheit 1
D - 19306 Neustadt-Glewe

Flot hotel indrettet i et 400 år gammelt slot og kendt for sine 1.600 kvm smukke stuklofter og 32 smukt dekorerede kaminer. Hotellet har en hyggelig restaurant under hvælvingerne i slottets kælder, bar og reception. Desuden finder du på hotellet flere lounge områder og et bibliotek hvor du kan slappe af samt en sauna, som du frit kan benytte. Alle værelser med tv, telefon, minibar, hårtørrer og gratis internet. Værelserne er uensartede og kan ligge i hotellets anneks, der ligger 15 meter fra hovedhuset. Hotellet ligger midt i den lille by Neustadt-Glewe, hvor du finder små bindingsværkshuse, en lille borg og der er ca. 15 minutters gang til den lokale sø.

Du kan læse mere om hotellet her: https://www.hotel-schloss-neustadt-glewe.de/

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her