Festlige Skotland

Edinburgh, Højlandet, Pitlochry, Blair Castle, Edradour Distillery, Glasgow og meget mere

 

7 dages rundrejse inklusiv halvpension, alle udflugter, underholdning, whisky og meget mere.

 • Hele 4 nætter på godt hotel med gode faciliteter og underholdning i det smukke skotske højland.
 • Edinburgh – en af Europas smukkeste byer med The Royal Mile og Edinburgh Castle.
 • Herlig udflugt til Blair Castle, charmerende Pitlochry og det idylliske destilleri Edradour.
 • Spændende besøg i Dronningemoderens barndomshjem – Glamis Castle.
 • Glasgow - Skotlands største by med attraktioner, gratis museer, og pulserende byliv.
 • Stor oplevelsesværdi og inklusiv halvpension og alle udflugter.
 • Rejseleder fra start til slut giver dig den fulde rejseoplevelse.

 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 6 x morgenmad
 • 6 x aftensmad
 • Underholdning på The Angus Hotel
 • 1 x eftermiddagste med scones
 • 1 x whisky på The Angus Hotel
 •  Alle udflugter eksklusiv entréer
 • Flybillet fra København – Edinburgh t/r inkl. skatter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Dansk rejseleder fra start til slut
   

Tillæg:
Enkeltværelse kr. 998. Tilslutningsfly fra Aalborg - København t/r kr. 750 i foråret og kr. 800 i efteråret.
Afbestillingsforsikring kr. 650

Se videoklip om Kongeskibet Royal Britannia :
 

En hilsen fra vores hotel i højlandet:
 

Pris fra 6.698,-

7 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a.

 • Alle udflugter og underholdning
 • Gode hoteller med halvpension
 • Dansk rejseleder
Bestil rejse

Om rejsen

Slotte, whisky og vidunderlig natur                                             
Festlig rejse til det skotske højland der byder på charmerende byer og en vidunderlig natur med rislende bække, grønne marker med græssende får og smukke bjerge i baggrunden. Du skal naturligvis opleve duften af tørv og smagen af en god single malt whisky. Undervejs får du også et godt indblik i Skotlands blodige historie med de mange klaner, talrige slotte og charmerende skrøner.

Der vil også være udflugt til den smukke hovedstad Edinburgh, der er som taget ud af en historiebog med The Royal Mile, Edinburgh Castle, Royal Britannia og meget mere. Der bliver også tid til udflugt til Glasgow - Skotlands største by med masser af kultur. Glæd dig til mødet med et af Europas mest gæstfrie folk – det bliver ikke kedeligt.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Edinburgh og velkommen til The Angus Hotel                  
Med direkte fly kommer vi nemt, hurtigt og bekvemt frem til Edinburgh. Her venter vores skotske chauffør og allerede efter få timer er vi fremme i den lille markedsby Blairgowrie, hvor vi skal bo midt på byens torv de næste 4 nætter. Efter indkvartering byder hotellet os velkommen med velkomstdrink, 3 retter god mad og efterfølgende kaffe.

 

Dag 2: Dronningemoderens Glamis Castle, søfartsbyen Dundee og lune scones .
Udflugt til Glamis Castle der ligger ualmindelig smukt placeret med Grampian-bjergene i baggrunden. Slottets royale historie kan føres mere end 1000 år tilbage og i 1372 forærede kongen det væk til Sir John Lyon, hvis efterkommere har boet her lige siden. Den 14. jarl i rækken var far til den britiske dronningemoder, som voksede op på slottet. Ligeledes blev prinsesse Margaret født på Glamis Castle. Du får en interessant rundvisning med guide til Duncans Hall og det imponerende Drawing Room med det smukke loft samt kapellet, som stadig er i brug.

Herfra går turen videre til Dundee - en by med stolte søfartstraditioner. Her bliver der mulighed for at spise frokost, inden vi kører tilbage til vores hotel, hvor personalet står klar med en dejlig kop te med scones til. Efter middagen på hotellet vil der være underholdning.

Dag 3: Smukke landskaber, Dunkeld Cathedral og hyggelig skotsk aften      
Afslappende udflugt ad de smukke snoede veje i de smukke landskaber. Vi gør stop i landsbyen Dunkeld, der er ualmindeligt smukt beliggende ved floden Tay. Byen er kendt for sine charmerende Little Houses og Dunkeld Cathedral, der stammer helt tilbage fra 1318.

Om eftermiddagen vil hotellet være vært for et glas whisky, og der bliver mulighed for at få en god snak om de gyldne dråber. Efter middagen er det tid til skotsk underholdning med sækkepibe, musik og gode historier.

Dag 4: Blair Castle, charmerende Pitlochry og Edradour Distillery         
Heldagsudflugt til det hvide eventyrslot Blair Castle, der i mere end 700 år har indtaget en yderst strategisk position på ruten til Højlandet. Blair Castle er tilhørende Murray-klanen og er en af Skotlands mest populære attraktioner. Slottets mere end 30 værelser med renæssancemøbler, malerier, våben og porcelæn giver en god fortælling om klanens og ikke mindst Skotlands historie.

Herefter kører vi til den yderst charmerende by Pitlochry, der er omgivet af brusende floder, whiskydistillerier og smukke bakkedrag. Her får du mulighed for at gå på opdagelse blandt byens charmerende butikker og caféer. Elsker du kager, så besøg Hettys Tearoom – en hyggelig café med et stort udbud af søde kager og andre fristelser.

Midt på eftermiddagen kører vi til besøg på Edradour Destillery. Det er et af Skotlands mindste men mest idyllisk beliggende destillerier. Du får hele historien om den gode skotske whisky og efterfølgende smagsprøver. Vi slutter dagen af med 3 retter god mad på hotellet med efterfølgende kaffe.

 

Dag 5: Glasgow – Skotland største by
Vi forlader Angus Hotel og kører til orienterende byrundtur i Glasgow, som de gamle gælere kaldte Glas Cu. Bymidten har været beboet siden oldtiden og allerede i 1136 fik byen sin store domkirke, som vi ser nærmere på. I centrum kommer vi forbi George Square, Merchant City med datidens mange varehuse og smukke herskabshuse. Byens beliggenhed ved Clyde floden betød at Glasgow en gang var verdens førende værftsby, hvor der blev bygget alt fra slæbebåde til luksuslinere.

Idag er Glasgow en af Skotlands førende kulturbyer med mere end 20 gratis museer og over 70 grønne parker. Vi kan ikke nå dem alle – men kigger nærmere på nogle af dem.

Glasgow
 

Dag 6: Edinburgh Castle, The Royal Mile og Kongeskibet
Edinburgh, der er som taget ud af en historiebog med sine toppede brosten, de mange historiske huse og ikke mindst Edinburgh Castle.

Rundtur ad the The Royal Mile med Holyrood Palace, parlamentet, St. Giles cathedral, listige middelaldergyder og mulighed for frokost på en af de mange charmerende pub´er. Besøg på Edinburgh Castle der byder på kanoner, drama og de skotske kronjuveler. Over middag bliver der mulighed for tid på egen hånd.

Du kan også vælge at tage en tur med ned til havnen i Leith, hvor det gamle kongeskib Royal Britannia er ankret op. Skibet var i mere end 40 år en fast følgesvend på Dronningens mange rejser, Ved hjælp af audioguides med dansk tale får du et enestående indblik i matrosernes primitive indkvartering, officersmessen og Dronningens smukke saloner.

 

 

Dag 7 – Hjemrejse fra Edinburgh                                                      
Inden hjemrejse bliver der tid til en sidste oplevelse. Vi besøger det  spektakulære Falkirk Wheel – verdens eneste bådelift af sin art. Det 35 m høje hjul kan løfte 8 både ad gangen og har erstattet 11 gamle sluser. Herfra til lufthavnen i Edinburgh og vores fly tilbage til København.

Hotel

The Angus Hotel – 4 nætter
46 Wellmeadow, Blairgowrie,
Perthshire PH10 6NQ,
Skotland        
          
Hyggeligt 3-stjernet hotel – alle værelser med tv, bad og toilet på værelset. Mulighed for at lave kaffe og te på værelset. Uensartede værelser kan forekomme. Der serveres en god Scottish Breakfast til morgenmad og 3 retter mad til aften. Hotellets swimmingpool, spa og sauna er til fri afbenyttelse for vores gæster.
Læs mere om The Angus Hotel


Cladhan Hotel Falkirk – 2 nætter
Kemper Avenue,Falkirk,
Stirlingshire FK1 1UF,
Skotland.                

3-stjernet hotel med gode fælles faciliteter i form af en hyggelig restaurant og bar. Alle værelser med tv, bad og toilet. Der serveres Scottish Breakfast til morgenmad.  
Læs mere om Cladhan Hotel Falkirk

Afrejse 14.05: Hotel nær Falkirk Wheel. Hotelnavn sendes sammen med flybrev ca. 10 dage før afrejse.
 

Værd at vide

Bus: Der anvendes nyere skotske busser af en god standard. Komfortniveauet er næsten på højde med de danske og bl.a. udstyrede med vippesæder, luftdysser og toilet

Drikkepenge: Ingen tvang, dog er det normalt til chauffør samt hotel- og restaurationspersonale.

El: 220 V – medbring adapter

Entreer: Afhængig af besøg ved attraktioner. Ved besøg på alle beregn ca. £ 65-70.

Husk: Fotoudstyr, eventuelt kikkert og adapter .

Påklædning: Lette uldne trøjer, vind  og vandtæt beklædning. Almindeligt aftenstøj. Gode sko

Tidsforskel: 1 time, stil urene tilbage.

Valuta: Engelske Pund. Kreditkort accepteres mange steder.

Vejret: Kan være lidt omskifteligt. Temperaturer normalt omkring 16 - 20 grader.

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Bagage:
Der må pr. person medbringes 1 stk. bagage, der max. vejer 20 kg samt 1 stk. håndbagage, der max. vejer 10 kg og måler 55 x 40 x 23 cm.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mødetid: København: kl. 11.30

Udrejse: Der flyves til Edinburgh med Norwegian – det er muligt at købe et let måltid ombord med kreditkort. Flyvetid ca. 2 timer. Afrejse kl. 13.35 med ankomst til Edinburgh kl. ca. 14.25 lokal tid.

Hjemkomst:

Afrejse fra Edinburgh kl. 15.10 med ankomst til København kl. 17.55 dansk tid.

Hvis du har købt tilslutning fra Aalborg:

Mødetid: Kl. 10.25.

Afgang fra Aalborg
Kl. 11.55 med ankomst til København 12.40.

Hjemrejse fra København
Efterår 2018: Kl. 19.00 med ankomst til Aalborg kl. 19.45

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant. GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN


Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Aalborg Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale.
OBS rejser du fra Aalborg skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved afrejse gaten i København.


Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Kort

Kort Skotland

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
17-09-2019FlyFestlige Skotland fra KøbenhavnRing til os6.698,-Mere information
17-09-2019FlyFestlige Skotland fra AalborgRing til os7.498,-Mere information
24-09-2019FlyFestlige Skotland fra KøbenhavnMere end 86.698,-BestilMere information
24-09-2019FlyFestlige Skotland fra Aalborg57.498,-BestilMere information
01-10-2019FlyFestlige Skotland fra KøbenhavnMere end 86.698,-BestilMere information
01-10-2019FlyFestlige Skotland fra AalborgMere end 87.498,-BestilMere information
15-10-2019FlyFestlige Skotland fra KøbenhavnMere end 86.698,-BestilMere information
15-10-2019FlyFestlige Skotland fra Aalborg87.498,-BestilMere information