Skip to main content

Nytårsophold på Djursland

-
Hyggeligt ophold på Hotel Marina i Grenaa

Nytår på Djursland

Djursland har meget at byde på året rundt. Smukke små byer, fantastisk natur, flotte attraktioner og ikke mindst en afslappende atmosfære. Vi besøger Ebeltoft med de små snoede brostensgader, skæve bindingsværkshuse og vidunderlige beliggenhed ved Ebeltoft Vig.

I Grenå bor vi lige ned til vandet på Hotel Marina, som har sørget for et ophold i rigtig nytårsstil med alt hvad dertil hører. Velkommen til dejlig nytårsstemning på Djursland.

Bemærk: På denne Nytårsrejse er der ikke tillæg på enkeltværelser.

Glæd dig til

 • Nytårsfest med 4-retters menu samt øl, vand og vin ad libitum.
 • Godt hotel med wellness og beliggenhed tæt ved vandet.
 • Halvpension og udflugt til Ebeltoft inkluderet.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Afrejse mod Djursland

  Vi kører mod Djursland og undervejs vil der være tid til frokost. Langs en del af den smukke Margueritrute på Djursland og videre til vores hotel i udkanten af Grenå by.

  Vi bliver tjekket ind og derefter venter eftermiddagskaffen i hotellets restaurant. Tid til afslapning inden der serveres en 2-retters middag med efterfølgende hyggeligt samvær.

 • Dag 2: Rundtur og Nytårsfest

  Efter morgenmaden kører vi ad de små veje til Ebeltoft med det autentiske havnemiljø og Fregatten Jylland, som blev søsat i 1860. Byen byder på et væld af specialbutikker, caféer og hyggelige spisesteder i de charmerende gader samt torvet med Det Gamle Rådhus. Følg med rejselederen eller gå på opdagelse på egen hånd i den lille hyggelige by. Du får tid til frokost inden vi kører tilbage til hotellet, hvor eftermiddagskaffe med kage venter.

  Resten af eftermiddagen kan du slappe af og lade op til festen senere.

  Nytårsaften byder hotellet velkommen med et glas, og vi ser dronningens nytårstale. Herefter starter nytårsfesten og vi får serveret en dejlig 4-retters gourmet middag inkl. drikkelse. Vi nyder det gode selskab og får serveret kaffe med sødt.

  Før midnat tæller vi ned, mens der serveres boblende champagne. Vi ønsker hinanden godt nytår og over midnat bliver der serveret natmad.

 • Dag 3: Afslapning og hjemrejse

  Vi sover længe og nyder morgenmaden i fred og ro.

  For de morgenfriske er der tid til en gåtur langs vandet eller afslapning i hotellets wellnessområde, inden vi sidst på formiddagen kører sydpå og retur til vores hjembyer.

Hotel

 • Dag 1-3

  Hotel Marina

  Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenå Havn og et stenkast fra vandet.
  Alle værelser er lyse og velindrettede i varme maritime farver med komfortable møbler.

  På hotellet er der en hyggelig restaurant, som serverer lækker og veltillavet mad. Hotellet har også wellness-afdeling med fri adgang til swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi, hvilerum og fitnessrum.

  Enkeltværelser er beliggende på Hotel Havlund, ca. 200 meter fra Hotel Marina.

  Læs mere om Hotel Marina

  FitnessrumJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  SpaområdeJa
  TVJa
  Wi-fiGratis

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Tillæg

  På denne rejse er der intet tillæg for enkeltværelse.

  Afbestillingsforsikring: kr. 160

 • Tilskud

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu