Skip to main content

Nytårsophold på Djursland

-
Hyggeligt ophold på Hotel Marina i Grenaa

Nytår på Djursland

Djursland har meget at byde på året rundt. Smukke små byer, fantastisk natur, flotte attraktioner og ikke mindst en afslappende atmosfære. Vi besøger Ebeltoft med de små snoede brostensgader, skæve bindingsværkshuse og vidunderlige beliggenhed ved Ebeltoft Vig.

I Grenå bor vi lige ned til vandet på Hotel Marina, som har sørget for et ophold i rigtig nytårsstil med alt hvad dertil hører. Velkommen til dejlig nytårsstemning på Djursland.

Glæd dig til

 • Nytårsfest med dejlig nytårsmenu med 11 anretninger og tilhørende vine, kaffe og sødt
 • Live musik med bandet Klaus & Servants, øl, vand og vin ad libitum samt champagne og fyrværkeri
 • Godt hotel med wellness og beliggenhed tæt ved vandet
 • Halvpension og udflugt til Ebeltoft inkluderet

Inkluderet i rejsens pris

 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x stor nytårsbrunch buffet
 • 1 x 3-retters middag
 • 2 x eftermiddagskaffe/te med kage
 • 1 x Nytårsmenu m. 11 anretninger inkl. vine
 • 1 x aftenkaffe med sødt
 • 1 x velkomstdrink nytårsaften
 • Nytårsaften med Livemusik med bandet Klaus & Servants
 • Champagne, fyrværkeri og natmad
 • Udflugt til Ebeltoft d. 31. december
 • Kørende rejseleder

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Programmet kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Dag 1: Afrejse mod Djursland

  Vi kører mod Djursland og undervejs vil der være tid til frokost. Langs en del af den smukke Margueritrute på Djursland og videre til vores hotel i udkanten af Grenå by.

  Vi bliver tjekket ind og derefter venter eftermiddagskaffe og kage i hotellets restaurant. Tid til afslapning inden der serveres en 3-retters middag med efterfølgende hyggeligt samvær.

 • Dag 2: Rundtur og Nytårsfest

  Efter morgenmaden kører vi ad de små veje til Ebeltoft med det autentiske havnemiljø og Fregatten Jylland, som blev søsat i 1860. Byen byder på et væld af specialbutikker, caféer og hyggelige spisesteder i de charmerende gader samt torvet med Det Gamle Rådhus. Følg med rejselederen eller gå på opdagelse på egen hånd i den lille hyggelige by. Du får tid til frokost inden vi kører tilbage til hotellet, hvor eftermiddagskaffe med kage venter.

  Resten af eftermiddagen kan du slappe af og lade op til festen senere.

  Nytårsaften byder hotellet velkommen med et glas, og vi ser Kongens nytårstale. Herefter starter nytårsfesten og vi får serveret en dejlig nytårsmenu med 11 anretninger inkl. vine og kaffe med sødt. Der er fri bar (øl, vin, vand) frem til kl. 01.00. Klaus & Servants spiller op til dans og sørger for at vi får en festlig aften i godt samvær.

  Før midnat tæller vi ned, mens der serveres boblende champagne. Vi ønsker hinanden godt nytår, ser det flotte fyrværkeri og over midnat bliver der serveret natmad.

 • Dag 3: Afslapning og hjemrejse

  Vi sover længe og nyder den store nytårsbrunch buffet i fred og ro.

  For de morgenfriske er der tid til en gåtur langs vandet eller afslapning i hotellets wellnessområde, inden vi sidst på formiddagen kører sydpå og retur til vores hjembyer.

Hotel

 • Dag 1-3

  Hotel Marina

  Hotellet er beliggende på kystvejen tæt ved Grenå Havn og et stenkast fra vandet.
  Alle værelser er lyse og velindrettede i varme maritime farver med komfortable møbler.

  På hotellet er der en hyggelig restaurant, som serverer lækker og veltillavet mad. Hotellet har også wellness-afdeling med fri adgang til swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi, hvilerum og fitnessrum.

  Læs mere om Hotel Marina

  FitnessrumJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  SpaområdeJa
  TVJa
  Wi-fiGratis

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Brug af mobiltelefon under busrejsen

  Der henstilles til, at mobiltelefon kun benyttes til korte samtaler. Længere samtaler kan, af hensyn til medrejsende, føres i pauserne.

 • Chaufføren

  Chaufførskifte kan forekomme undervejs på nogle busrejser - oftest i anledning af at køre- hviletidsbestemmelserne skal overholdes.

 • Fast plads i bussen på Gislevs rejser

  Hos Gislev kan du købe fast plads i bussen. Fast plads koster: 0 - 7 dage: Kr. 190, 8 - 16 dage: Kr. 230. Fast plads gælder fra du tager plads i den bus, der skal gennemføre rejsen (For eksempel fra Kolding/Vamdrup).

  Bestiller du din rejse online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind og bestille din rejse og lave pladsreservationerne samtidig. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen.
  Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

 • Forplejning i bussen

  Der kan købes øl, vand og kaffe i bussen. 

 • Køre- og hviletid

  Gislevs chauffører har mange års erfaring fra Europas veje. Chaufførerne kender busserne ud og ind, så du er sikret en behagelig og sikker rejse i vores komfortable busser.

  Alle Gislevs busrejser køres efter gældende køre- og hviletidsbestemmelser - derfor forekommer der på nogle rejser chaufførskift undervejs. Gislev Rejsers holdning er, at reglerne for køre-/hviletider for chauffører er rimelige og at de derfor skal overholdes.

 • Medicin på busrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mulighed for gratis sikret parkering ved Vamdrup

  Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.

  Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Vamdrup

  Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

  Adresse

  Koldingvej 7
  6580 Vamdrup

  Find vej
  E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

  Bemærk:

  Gratis parkering ved Vamdrup gælder ikke på rejserne skabt i samarbejde med NILLES Rejser. Disse rejser har udelukkende afgange fra Sjælland og findes under temaet "Stig på bussen".

  Se alle Gislevs Busrejser her

  Læs mere om vores busser her.

  Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 • Overnatningshoteller

  Alle længere rejsemål har overnatning på ud- og hjemrejsen. Gislev benytter kun gode overnatningshoteller.

  Ikke aktuelt på kortere rejsemål.

 • Pas - på busrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Tillæg

  Enkeltværelsestillæg kr. 298.

  Afbestillingsforsikring inkl. statsafgift: 7,0782 % af rejsens pris.

 • Tilskud på busrejser fra Fyn og Jylland

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus eller færge til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). 

  Du skal selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

 • Udflugter

  Bemærk venligst at rejselederen ikke modtager betalig via mobilepay, i forbindelse med ekstra udflugter / transport udgifter m.v. 

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med bus

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette for alle hotellerne.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - busrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din busrejse?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Vil du vide mere?

  Få flere praktiske info på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på busrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu