Rejse til Toscana

-
Flyrejse til Italien med 3 udflugter og halvpension inkluderet
 • Italien,
  Toscanas Hjerte
 • Transportform
  Fly
 • Varighed
  Nye afgange på vej
 • Pris fra
  Nye afgange på vej

Toscanas Hjerte

Livsglæde, kultur og smagen af Toscana. Denne smukke del af Italien har det hele. Glæd dig til bølgende landskaber, vinmarker og olivenlunde. Krydret med et flot udflugtsprogram, der giver dig det bedste af Toscana. Stemningsfulde middelalderbyer og interessante seværdigheder. Oplev forførende Firenze og besøg de charmerende byer Lucca og Siena, der går lige i hjertet. Volterra, der emmer af det autentiske Italien og med en beliggenhed højt på en bakke, byder på fantastiske udsigter. På udflugten til San Gimignano, byen med de mange tårne, vil du mærke stemningen og historiens vingesus. Vi bor lige i hjertet af Toscana i kurbyen Montecatini Terme med elegante huse, flotte butikker og smukke termalbade. Velkommen på Gislevs skønne rejse til Toscanas Hjerte.

Glæd dig til

 • Hele 3 interessante udflugter med vidende dansk rejseleder
 • Halvpension alle dage og vinsmagning i Chianti
 • Fly direkte fra Odense eller fra Sønderborg til Pisa – gratis parkering i lufthavnen
 • Afvekslende udflugter og tid til egne oplevelser i skønne Toscana

Dagsprogram

 • Dag 1: Fly til Pisa og rundvisning i Montecatini Terme

  Gislevs repræsentant byder dig velkommen i lufthavnen i Sønderborg eller Odense. Med fly til Pisa, hvor vores italienske bus med chauffør venter for at køre os til Montecatini Terme. Du vil straks føle dig hjemme i den charmerende by med grønne parker, termalbade og blomster i gaderne. Flotte butikker, hyggelige caféer og indbydende restauranter giver dig de bedste muligheder for en fuldendt ferie.

 • Dag 2 - 7: Udflugtsprogram:

 • Toscanas hovedstad – Firenze med lokalguide

  Med udgangspunkt i det gamle kvarter omkring domkirken tager Gislevs danske lokalguide os med på en orienterende tur til fods i en af Italiens mest spændende byer fyldt med store seværdigheder, flot arkitektur og kunstskatte.

  Vi nyder en lækker Italiensk frokost med 1 glas vin/vand, inden der er tid på egen hånd til at gå på opdagelse i denne smukke by, der kan prale af at huse mere end halvdelen af Italiens samlede skatte.

  Heldagsudflugt inkl. frokost kr. 350. Bestilles med rejsen.

 • Renæssancebyen Lucca

  Omkranset af en næsten intakt bymur, finder vi charmerende Lucca. I den romerske tid var Lucca den mest betydningsfulde toscanske by. Også kendt som musikkens by, da flere komponister, bl.a. Puccini er født her.

  Byen med sin smukke arkitektur, der har ry for den mest raffinerede gastronomi i regionen, vinder dit hjerte.

  Udflugten er inkluderet.

 • Siena og vinslot i Chianti

  Siena er et levende middelaldermuseum og optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På turen til fods gennem byen ser vi flotte kirker, paladser og den pragtfulde Piazza del Campo, kendt som Italiens smukkeste plads.

  Vi fortsætter ad vinruten til et skønt vinslot i Chianti, hvor vi skal smage de liflige dråber mens vi nyder den smukke udsigt.

  Udflugten med vinsmagning er inkluderet.

 • Vidunderlige Volterra - en overset perle

  Volterra er en historisk guldgrube og med sin majestætiske beliggenhed på en bjergtop er den indbegrebet af toscansk charme. Her finder du den smukke plads Piazza dei Priori, hvor også Toscanas ældste rådhus Palazzao dei Piori findes.

  Det forlyder, at netop dette rådhus skulle være inspirationen til Firenzes berømte Palazzo Vecchio. Volterra er også kendt for sine alabastværkstedeer, så nyd stemningen fra fortiden på en tur rundt i de charmerende gader og besøg et af de mange arbejdende værksteder.

  Udflugten er inkluderet.

 • San Gimignano – Smukke Toscanske landskaber

  Vi kører til San Gimignano, beliggende på en bakketop mellem vinmarker og olivenlunde. Byen med de mange smukke tårne er Toscanas bedst bevarede middelalderby og placeret på den gamle pilgrimsvej fra Lombardiet til Rom.

  Rejselederen viser rundt, og der vil også være tid på egen hånd, til at udforske de mange spændende butikker, eller nyde en skøn frokost ledsaget af den lokale hvidvin Vernaccia di San Gimignano.

  Udflugt kr. 195.

 • Tid på egen hånd, marked og Montecatini Alto

  En hel dag på egen hånd til at nyde byen og de smukke omgivelser. Torsdag er markedsdag - en typisk italiensk tradition, hvor du kan gøre en god handel. Du kan også tage verdens ældste tandhjulsbane op til den charmende gamle befæstede by Montecatini Alto med antikvitetsforretninger og udendørsservering på byens fredelige torv.

  Fra borgen får man en flot udsigt ud over de omkringliggende landskaber og Montecatini Terme. Ønsker du flere oplevelser i Toscanas Hjerte kan du bl.a. tage toget til Pistoia. Rejselederen er behjælpelig.

  Benyt dig af hotellets wellness faciliteter og få en afslappende dag i de forskellige bade, sauna m.m. (mod betaling).

 • Dag 8: Hjemrejse

  Vi kører til lufthavnen nær Pisa og flyver retur til Danmark efter en skøn ferie i det altid smukke Toscana.

Hotel

 • Dag 1-8

  Hotel Columbia

  Hyggeligt familiedrevet wellnesshotel med god service og toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har elevator, bar, wellnesscenter (mod betaling) og restaurant med dejlig udsigt.
  Alle værelser er med hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne er uensartede i størrelse.

  Læs mere om Hotel Columbia

  BarJa
  ElevatorJa
  HårtørrerJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa

Kort

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Alsie Express: 15 kg indchecket bagage samt 5 kg håndbagage.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Entréer

  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt. Entré til de fleste museer: € 5 -15.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Vi sender flybilletterne til dig.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

  Adresse

  Lufthavnvej 131
  5270 Odense N

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport

 • Information om Sønderborg Lufthavn

  Adresse

  Lufthavnsvej 1
  6400 Sønderborg

  Mødetid og mødested

  Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

  Vigtigt

  Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

  Parkering

  I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

  Læs mere om Sønderborg Lufthavn

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Rejsemateriale

  Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 750. Dobbeltværelse som enkelt kr. 1.350.

  Afbestillingsforsikring kr. 725.

  Forplejning på flyet t/r kr. 220 (bestilles med rejsen).

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Ud- og hjemrejse

  Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn til Pisa (02.09, 16.09 og 30.09)

  Mødetid Sønderborg kl. 06.00                
  Afgang kl. 07.00 til Pisa med forventet ankomst kl. 10.10      

  Hjemrejse fra Pisa  
  Mødetid Pisa kl. 10.05                     
  Afgang fra Pisa kl. 12.05
  Forventet hjemkomst til Sønderborg kl. 15.15 (kl. 14.05 på hjemkomsten 7. oktober)

  Alsie Express fra Sønderborg via Odense Lufthavn til Pisa (09.09 og 23.09)

  Mødetid Sønderborg kl. 06.00                
  Afgang kl. 07.00 til Pisa via Odense med forventet ankomst kl. 11.20      

  Hjemrejse fra Pisa  
  Mødetid Pisa kl. 08.55                     
  Afgang fra Pisa kl. 10.55 via Odense til Sønderborg
  Forventet hjemkomst til Sønderborg kl. 15.15 

  Alsie Express fra Odense Lufthavn til Pisa (09.09 og 23.09)

  Mødetid Odense kl. 06.30                
  Afgang kl. 08.00 til Pisa med forventet ankomst kl. 11.20      

  Hjemrejse fra Pisa  
  Mødetid Pisa kl. 08.55                     
  Afgang fra Pisa kl. 10.55
  Forventet hjemkomst til Odense kl. 14.15 

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Værdigenstande

  Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.