Skip to main content

Krydstogt fra New York til Bahamas

-
The Big Apple og 8 dages krydstogt til Bahamas

New York og krydstogt til Bahamas

Oplevelsesrig rejse med dansk rejseleder som kombinerer det bedste af New York med et flot krydstogt til Bahamas i Caribien.

Glæd dig til

 • 3 nætter på Manhattan i skønt kvarter nær One World Trade Center
 • Inklusive stor byrundtur i New York over 3 dage - du oplever alle de største seværdigheder
 • 8 dages krydstogt til Florida og Bahamas med fuld forplejning
 • Skibet Symphony of the Seas er et af verdens mest imponerende skibe
 • Flotte shows om bord i både skibets teater, vandteater samt is-shows i skøjtehallen
 • Bahamas er alt det, du drømmer om i Caribien: hvide sandstrande, svajende palmer og krystalklart vand
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen – det er din tryghed

Inkluderet i rejsens pris

 • 3 nætter på hotel på Manhattan
 • 3 x morgenmad
 • 8 dages krydstogt med fuld forplejning inkl. kaffe, te, juice og vand
 • Drikkepenge på skibet (ekskl. drikkepenge ved køb af vin/øl/drinks)
 • Byrundture i New York over 3 dage
 • Oplevelser med rejseleder i alle havnebyer
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til New York

  Du møder rejselederen i Københavns lufthavn. Direkte fly med SAS til New York. Ankomst til New York samme aften. Her venter knap en times kørsel til hotellet, der ligger på Manhattan nær Empire State Building.

  Måltider inkluderet denne dag: Forplejning på flyet.

 • Dag 2: One World Trade Center, 911 Memorial, Wall Street, Brooklyn Bridge

  Vi starter med at besøge One World Observatory. Bygningen kaldes også Freedom Tower eller det nye World Trade Center. Den imponerende skyskraber, der har erstattet det gamle World Trade Center, er 1776 fod/541 meter høj, og dermed den 3. højeste skyskraber i verden. Tallet 1776 refererer til det år USA fik sin uafhængighed, og derfor har bygningen fået tilnavnet frihedstårnet. Fra 102. etage er udsigten over Manhattan storslået. Elevatorturen, der tager 58 sekunder, beskriver Manhattans historie på en helt utrolig måde.

  Efter den flotte oplevelse er der gående byrundtur i bydelen Lower Manhattan. Her passerer vi bl.a. 911 Memorial Park (Ground Zero), The Wall Street Bull, Wall Street og børsen. Vi fortsætter ned til det hyggelige South Street Seaport, hvorefter vi tager en spadseretur på den legendariske Brooklyn Bridge. Udsigten mod Manhattans skyskrabere fra den gamle stolte bro er mageløs. Udflugten er inkluderet dog eksklusiv entré til One World Observatory (kr. 300), der skal bestilles sammen med rejsen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 3: 5th Avenue, Central Park, Times Square

  Vi tager med undergrundsbanen op til Midtown. Spadseretur ad 5th Avenue, der byder på mange spændende oplevelser. Vi kommer forbi Empire State Building samt Bryant Park og det imponerende New York Public Library, hvis overdådige indretning er kendt fra flere film. Vi smutter også forbi Vanderbilts smukke banegård Grand Central Terminal, Chrysler Building samt United Nations.

  Vi returnerer tilbage til 5th Avenue, og spadserer forbi de eksklusive butikker såsom Gucci og Tiffany. Vi stopper også ved Rockefeller Plaza, St. Patricks Cathedral samt Plaza Hotel på vores vej til Central Park. Før vi tager tilbage til hotellet, skal vi opleve New Yorks hjerte Times Square. Udflugten er inklusiv.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 4: Afsejling fra New York 16.00

  Formiddagen er fri til afslapning og egne oplevelser i New York. Besøg evt. det gribende 911 Museum, eller hvad med en spadseretur i Battery Park, hvor der er en fin udsigt til Frihedsgudinden. Ved middagstid er det tid til at køre til krydstogthavnen Cape Liberty, som ligger på den anden side af floden Hudson River i New Jersey. Vi går om bord på Symphony of the Seas fra Royal Caribbean. Det imponerende skib er 362 meter langt og 18 etager højt.

  Efter at vi er blevet indkvarteret i de komfortable kahytter, er det tid til at se nærmere på det flotte skib. Du kan eventuelt spadsere en tur i Central Park – et dejligt parkområde, der ligger i midten af skibet.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i New York.
  Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 5: På havet. Glæd dig til en dag med tid til at udforske skibet

  Oven på nogle oplevelsesrige dage er der endelig tid til at nyde et par fridage om bord på det komfortable skib.

  Der er masser af aktiviteter om bord, så glæd dig til en svømmetur i poolen eller slap af i et boblende spabad. Du kan også shoppe i de indbydende butikker eller besøge skibets wellness afdeling. Husk også at der hver aften er gratis shows i skibets teater.

  Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 6: Florida, Kennedy Space Center, forlystelsesparker og alligatorer

  Skibet ankommer til Port Canaveral kl. 13.00. Havnen ligger på den smalle landtange Cape Canaveral. Fra havnen er der 10 km til badebyen Cocoa Beach, 30 km til Kennedy Space Center og 90 km til Orlandos forlystelsesparker. Havnens fine beliggenhed giver dermed gode muligheder for spændende oplevelser.

  Skibet tilbyder bl.a. interessante udflugter til f.eks. rumfartscentret Kennedy Space Center eller Orlandos mange temaparker. Der er kort sagt masser af muligheder for spændende oplevelser – skibet sejler først kl. 21.00.

  Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 7: Coco Cay – en dag i Paradis

  Skibet ankommer til den private ø Coco Cay kl. 8.30. Øen, der er ejet af Royal Caribbean Cruise Lines, ligger i den nordlige ende af ø-gruppen. Her findes der et utal af forskellige muligheder for at have det sjovt, slappe af i det krystalklare caribiske hav, opleve koralrevet og den farvestrålende verden under havets overflade. Du kan forhåndsreservere en cabana eller en lille bid af paradis, så liggestole står klar til dig, når du går i land. Du kan også prøve at parasaile, se det hele fra oven fra en ballon eller mærke adrenalinsuset i Nordamerikas største vandrutsjebane i vandlandet med hele 13 vandrutsjebaner. Uanset hvad du vælger, så er der alle muligheder for at få en god dag. Der er ingen indbyggere på Coco Cay – alle mennesker, som du ser, er enten skibspersonale eller krydstogtsgæster. Skibet sejler fra Coco Cay kl. 17.00.

  Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 8: Nassau, Bahamas. Historie, hyggeligt miljø og paradisiske strande

  Efter en god nats søvn og skibets lækre morgenmad er du klar til at nyde indsejlingen til Nassau, hvortil skibet ankommer kl. 8.00. Bahamas ligger sydøst for Florida og nord for Cuba. Øgruppen består af 29 større og 600 mindre øer. Kun 30 af øerne er beboede. Med 3500 km kystlinje er der lagt op til et caribisk badeparadis. Nassau er Bahamas hovedstad, på den livlige havnefront ligger det kendte Straw Market, her kan man købe alt hvad hjertet begærer af stråting. Butiksgaden Bay Street ligger tæt ved havnen, her ligger masser af juvelerforretninger og parfumerier. Bahamas er i dag kendt som et ferieparadis med skønne strande med krystalklart vand. Tidligere var det piraternes legeplads og der er masser af spændende historie og gamle forter. I Nassau finder du farvestrålende huse i glade caribiske farver, hyggelige gader og sjove forretninger. Skibet tilbyder forskellige udflugter lige fra sejlture og strandture til bytur i Nassau. Du kan også komme ud og snorkle blandt farvestrålende fisk i det krystalklare vand, eller slappe af under palmernes skygge på en eksotisk strand. Skibet sejler fra Nassau kl. 18.00. Måltider inkluderet denne dag: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 9 - 10: Afslappende dage på havet i godt selskab

  Ingen tvivl om at skønne Bahamas har gjort stort indtryk. Der er nu tid til at bruge dagene på at fordøje oplevelserne og nyde det dejlige skib. Klimaet er skønt – så måske frister det at slappe af på soldækket med en god bog, nyde den friske vind i håret henslængt i en dæksstol, svømme en tur i den indbydende pool eller spille lidt i skibets kasino. Måske frister det også med et slag kort med dine rejsefæller? Gå også en tur i skibets butikker, der er tradition for udsalg den sidste dag om bord. Måltider inkluderet disse dage: Fuld forplejning på skibet.

 • Dag 11: Ankomst til New York. Sejltur til Frihedsgudinden

  Skibet ankommer til Cape Liberty New Jersey kl. 06.00, men vi tager os god tid til at nyde den lækre morgenmad om bord, før vi forlader skibet. Fra New Jersey sejler vi med en mindre båd over til Frihedsgudinden. Vi går i land på Liberty Island og ser nærmere på den verdenskendte statue, der blev skænket til USA af Frankrig i 1886. Vi spadserer rundt om statuen, og rejselederen fortæller den spændende historie om USAs kæreste eje. Herefter sejler vi til Ellis Island, som var immigrationsmodtagelse for millioner af europæiske indvandrere i årene 1892-1924. Om aftenen er der hjemrejse fra New York. Natflyvning mod Europa. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på skibet og forplejning på flyet.

 • Dag 12: Hjemkomst til København

  Ankomst til Københavns Lufthavn efter en storslået rejse.

Mere om rejsen

New York - også kaldet The Big Apple
New York er uden sammenligning én af verdens mest spændende byer. Hvad enten du rejser til New York for første gang eller det er et kært gensyn, så venter der en perlerække af skønne oplevelser i byen der aldrig sover. På denne rejse bor du i hjertet af New York, på Manhattan West Side i det historiske kvarter Hells Kitchen. Kendt for attraktioner som Times Square, Central Park, modedistriktet, det nye kvarter Hudson Yards og Broadway.

Vi har inkluderet en spændende byrundtur over tre dage, hvor du både oplever alt det bedste i det sydlige Manhattan og også alle de kendte seværdigheder i Midtown som f.eks. 5th Avenue og Empire State Building. Hvor du end færdes i New York, virker det hele bekendt fra utallige film. Glæd dig til tårnhøje skyskrabere, gule taxaer, spændende museer og fordelagtig shopping - New York har det hele.

8 dages krydstogt til Bahamas
Efter tre nætter i New York går vi om bord på det imponerende skib Symphony of the Seas fra Royal Caribbean. Forude venter et skønt og afslappende 8 dages krydstogt til Bahamas. Det elegante skib hører til blandt verdens mest imponerende krydstogtskibe og komforten og udbuddet af underholdning er helt i top. Om bord på skibet kan du slentre i Central Park, slappe af i det caribisk inspirerede pool-område eller nyde en afkølende dukkert i det pool-område, der kun er for voksne. Du kan også se flotte shows, både i skibets teater, vandteater eller imponerende is-shows i skibets skøjtehal.

Skibet er så stort, at der er indrettet forskellige oaser, så uanset om du rejser med familien, veninden, med bridgeklubben eller alene, så er der altid et lækkert sted, der passer præcis til dit temperament og din drømmeferie. Til trods for skibets overdådige indretning så er der en afslappet atmosfære om bord. Maden er veltilberedt og de forskellige restauranters smukke indretning gør hvert måltid til en særlig oplevelse. Skibet ligger til kaj forskellige spændende steder, så du får en perfekt kombination af afslapning, oplevelser og eksotiske strande. Du kan f.eks. opleve Kennedy Space Center i Florida, når skibet ligger til kaj ved Cape Canaveral før den spændende skibsrejse fortsætter til Bahamas.

Bahamas – lige så lækkert som det lyder
Drømmer du om kridhvide sandstrande, svajende palmer og helt krystalklart vand? Så er Bahamas lige noget for dig. Her finder du indbegrebet af Caribien – et rent ferieparadis.

Øgruppen Bahamas består af mere end 3.000 små øer og skær, hvoraf kun 30 af er beboet. Hovedstaden Nassau, byder på spændende og drabelig historie fra tiden, hvor udspekulerede piraterne udnyttede Bahamas fine beliggenhed nær de store skibsruter. Nassau er dog meget mere end pirathistorie. Nassau byder også på skønne huse i glade caribiske farver og i det hele taget et hyggeligt miljø. Men mest af alt så er Bahamas kendt for at have nogle af Caribiens skønneste strande. Du kan vælge at tage med på en kort sejltur til en af de mange omkringliggende øer. Her kan du nyde at dase i det i det lune vand og slappe af under palmernes skygge. Skibet ligger også til kaj ved den ubeboede ø Coco Cay, der er ejet af rederiet Royal Caribbean. Her er der alle muligheder for mange forskellige aktiviteter – eller om du foretrækker dette: blot nyde en dag i Paradis.

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
05-09-2024Se afrejsetider 12 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 823.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 8 kg (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 18 - 20% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige (og evt. chauffør) pr person pr dag.

  Drikkepenge til skibets personale er inkluderet, dog ikke på det du evt. køber om bord.

 • Drikkevand

  Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

 • Elektricitet

  På skibet er der 220 V og danske stik. Der er ikke mange stikkontakter i kahytten, så du kan eventuelt medbring en stikdåse. 

 • Entréer

  Entré til One World Trade Center bestilles sammen med rejsen. 

 • ESTA

  Ved bestilling, af en rejse til USA, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede ESTA:

  ESTA Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $21, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

  Vejledning til udfyldning af ESTA
  Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
  Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
  Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
  Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
  Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

  Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

  ESTA Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 400 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • Fly

  Vi flyver med SAS direkte mellem København og New York. 

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående. Påregn dog megen spadseren i New York.

 • Internet

  New York: Der er gratis internet både på hotelværelset samt i hotellets lobby.

  Krydstogtskibet: Der er mulighed for tilkøb af wi-fi på skibet.

 • Klima

  New York: Generelt dejligt vejr med dagstemperaturer i september på 15-24°C . Læs mere om vejret her.  

  Bahamas: Generelt dejligt vejr med dagstemperaturer i september på 24-31°C . Læs mere om vejret her

 • Mad og Drikke

  New York: Opholdet i New York er med morgenmad. Krydstogtet: Der er helpension om bord på skibet. Maden er lækker og veltilberedt. Der findes mange forskellige restauranter om bord, og der er derfor stor variation i maden. Se mere under fanen krydstogt.

  Bahamas: På Bahamas er meget præget af fisk og skaldyr. De har ikke plads til at dyrke en masse grøntsager eller opdrætte forskellige dyr. Derfor bliver de nødt til at importere maden, hvilket gør det meget dyrt – men husk at du har fuld forplejning på skibet.

 • Mobiltelefon

  Kan benyttes uden problemer, dog ikke til søs. Husk at slå mobildata og roaming fra.

 • Moms

  Alle priser i forretninger i USA er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen ligger på ca. 15 %.

 • Program

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Påklædning

  Medbring sommertøj og en lun trøje og en let jakke samt lidt pænere tøj til aftenbrug på skibet. Husk badetøj. 

 • Rejseleder

  Rejselederen er med på hele rejsen fra København.

 • Rygning

  I USA er der nogle af verdens mest strikse rygeregler. Her må man ikke ryge på barer, klubber, restauranter og indendørsområder. Nogle steder må man heller ikke ryge i parkerne. Skibet er røgfrit, men der er mulighed for at ryge forskellige steder ombord. Man må ikke ryge i teatret, restauranter eller i kahytterne. På Bahamas er det forbudt at ryge på de fleste offentlige steder.

 • Shopping

  I New York er der gode muligheder for at shoppe. Stormagasinerne Macy’s og Bloomingdales minder om vores Magasin og har alt, hvad man kunne ønske sig at købe – og mere til. Priserne er væsentligt lavere end i Danmark. Bahamas er kendt for kunsthåndværk i strå og andre naturmaterialer, men husk at det er forbudt at udføre produkter fra truede dyrearter.

 • Tidsforskel

  New York er 6 timer bagud. Hvis klokken er 12 om middagen i Danmark, så er den 6 om morgenen i New York. Det samme gælder Bahamas.

 • Tillæg

  Billet til One World Observatory: kr. 300. 

  Afbestillingsforsikring er 15% af rejsens pris.

 • Toldregler

  Fra Danmark til USA må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i USA til en værdi af max. 3.250 kr. 

  Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

 • Trepersonersværelse

  Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse/kahyt til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 130 cm x 200 cm. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta og kreditkort

  En dollar er ca. 6,90 kr. (1/9 2023). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

  På Bahamas benytter de bahamanske dollars. En bahamansk dollar er ca. kr. 6,90 (1/9-2023). De bahamanske dollars følger dollarkursen, man kan derfor også benytte almindelige dollars på rejsen. Der findes banker på de forskellige øer, og det er nemt at finde en hæveautomat.

  Man kan benytte sit kreditkort de fleste steder i New York og på Bahamas. Det er en god idé at have et ekstra kort med, hvis der skulle opstå nogle problemer med kortet. Ved kontanthævninger i udlandet skal du være opmærksom på, at der er et gebyr på omkring 30-50 DKK pr. hævning. Ved check-in på skibet oplyser du dine kreditkortoplysninger. Herefter bliver alle tillægskøb automatisk lagt på ens personlige seapass/nøglekort, hvorefter de automatisk trækker det fra ens kreditkort. Derudover er det altid en god idé at have kontanter med, da der kan være steder, hvor de ikke tager imod kort. Se under valuta. Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Visum

  USA: Der kræves ikke visum for danske statsborgere, men alle rejsende skal have en gyldig ESTA – se under ESTA

  Bahamas: Der kræves ikke visum ved ophold under 90 dage.Der kræves ikke visum for danske statsborgere. Se under ESTA.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu