De Vestindiske Øer og Miami

Oplev Miami samt de gamle danske besiddelser st. Thomas, st. Croix & st. John


Oplev Miami Beach & De Vestindiske Øer med Gislev. Gislev var blandt de første med rundrejser til De Vestindiske Øer - med dansk rejseleder fra start til slut. Vores spændende kombination med 2 nætter i Miami Beach i Florida samt ophold på både St. Croix og St. Thomas vækker stor begejstring hos vores gæster. Vores vidende rejseleder giver dig optimalt indblik i De Vestindiske Øers interessante danske historie.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 2 nætter i Miami Beach på godt hotel
 • Byrundtur i Miami Beach inkl. Art Deco District
 • 5 nætter på St. Croix i værelse med havudsigt
 • Byrundtur i Christiansted
 • St. Croix ø-rundtur
 • 5 nætter på St. Thomas i værelse med havudsigt
 • St. Thomas ø-rundtur
 • Byrundtur i Charlotte Amalie
 • 11 x morgenmad
 • 4 x middag
 • Rejseleder
 • Flybilletter og skatter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Tillæg: Enkeltværelse: kr. 6.200. Afbestillingsforsikring kr. 1.650. Udflugt til St. John kr. 750. Bestilles sammen med rejsen.

Bestil rejsen

Pris fra 31.998,-

14 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Byrundtur i Miami Beach
 • Udflugter på St. Croix
 • Udflugter på St. Thomas
Bestil rejsen

Om rejsen

Flot rundrejse til Miami Beach og De Vestindiske Øer

Denne spændende rundrejse byder på en perfekt kombination af flotte oplevelser, interessant historie og afslapning i eksotiske omgivelser. Vi starter med 2 nætter på vores gode hotel i Miami Beach. Hotellet ligger tæt på den verdensberømte strand, så der er rig mulighed for at spadsere langs med vandet, beundre de kulørte livreddertårne og ikke mindst snuppe en forfriskende dukkert i det indbydende hav. På den inkluderede byrundtur besøger vi South Beach samt det berømte Art Deco District med de pastelfarvede huse. Vores rejseleder, som er med på hele rejsen, tager dig også med til Little Havana, hvor du vil føle dig hensat til Cuba, der jo blot ligger 90 mil fra Floridas sydligste spids.

Fra Miami flyver vi direkte til St. Croix. Her venter en hel særlig oplevelser, når vi skal bo 5 nætter på en lille ø 2 minutter med båd fra Christiansted. På øen kan du nyde den eneste strand i Christiansted og den smukke udsigt til den gamle danske by. I Christiansted ligger også Toldboden og Vejerhuset, hvor der blev opkrævet skatter til den danske stat samt Goverment House med balsalen, hvor Von Scholten underholdt sine gæster. Spændende ø-rundtur med historier om sukkerbaroner, besøg på romfabrik og Frederiksted, hvor du bl.a. skal opleve fortet hvor Von Scholten frigav slaverne. Der er også mulighed for at tage på snorkel tur til den lille ø Buck Island. Glæd dig til at opleve de smukke vestindiske øer, som Danmark besad fra 1666 til 1917. Vi solgte ganske vist øerne til amerikanerne, men vi solgte ikke sjælen. Selv i dag findes mange spor efter danskertiden. Danske gadenavne og monumenter og efternavne som Hansen og Pedersen støder man jævnligt på blandt befolkningen.

På St. Thomas bor vi 5 nætter på hotel der ligger direkte ud til stranden og det azurblå hav. Her, langt væk fra den kolde danske vinter, kan vi starte vores oplevelser i Caribien, hvor vintertemperaturen sjældent er under de 25 grader. Glæd dig til at høre den interessante historie og besøge den danske kirkegård, opleve de gamle danske forter, de danske gadenavne og alt det andet der vidner om den gang øerne var under den danske krone. Vi flyver med vandflyver fra St. Croix til St. Thomas – en flot oplevelse at betragte de smukke øer der ligger som lysende perler i det caribiske hav. 

Rundrejse til De Vestindiske Øer     

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse og ankomst til Miami

Du møder Gislevs rejseleder i Københavns Lufthavn. Flyskift i London før ankomst til Miami samme dag. Transfer til vores hotel på Miami Beach. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

Dag 2: Byrundtur Miami Beach med Art Deco District

Miami er kendt for utallige film og vores rejseleder glæder sig til at vise dig det karakteristiske Act Deco District og South Beach. Her poserer de lokale strandløver og gyldenbrune piger lufter bikinierne, mens flotte fyre i store dyre biler cruiser op og ned ad gaden. Du oplever også en bid af Cuba i Miamis Little Havana, før vi returnerer til hotellet. Tid til at nyde poolen og den skønne strand. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. 

 

Dag 3: Fly fra Miami til St. Croix 

Midt på formiddagen (forbehold for ændringer) flyver vi fra Miami til St. Croix. Straks vi kommer ud af flyet på St. Croix, mærker vi det behagelige klima byde os velkommen til Caribien. St. Croix er mere end dobbelt så stor som St. Thomas, og det er også her du finder flest historiske minder fra tiden under dansk herredømme. Tidligere var der mange sukkerplantager på St. Croix. Christiansted er en charmerende og meget dansk by. På St. Croix finder du også den verdensberømte rom St. Croix Cruzan. Straks vi lander kører vi til Christiansted. Her bor du i 5 nætter på en lille ø 2 minutters sejlads fra Christiansted med den charmerende Waterfront, de historiske seværdigheder, det smukke gule fort Christiansværn samt forretninger, caféer og restauranter. Bemærk at morgenmaden denne dag er for egen regning i lufthavnen pga. den tidlige afgang fra hotellet. Der er ikke forplejning inkluderet på flyene, men der kan købes om bord. Forplejning inkluderet denne dag: Middag.

 

Dag 4: Byrundtur i Christiansted

Om formiddagen er der byrundtur i Christiansted. Byen blev grundlagt i 1773, og er opkaldt efter Kong Christian VI af Danmark. Her bor ca. 3000 indbyggere og i dag findes stadig mange velbevarede bygninger fra en svunden tid. Christiansteds vartegn er det gule fort Christiansværn, som er det bedst bevarede danske fort på De Vestindiske Øer. Det blev oprindeligt bygget som forsvar mod pirater med bl.a. kanoner, som dog aldrig er blevet brugt i krig. Fortet blev brugt af den danske hær men tjente senere som fængsel. Derudover finder man her Toldboden og Vejerhuset, som opkrævede skatter til den danske stat. Vi kommer også forbi Government House med den smukke balsal, hvor bl.a. Von Scholten holdt sine fester. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

Fort Christiansvaern St Croix 

Dag 5: Dagen fri til egne oplevelser

Dagen er helt til fri disposition. Snak evt. med vores rejseleder, som gerne er behjælpelig med udflugtsmuligheder. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 

Dag 6: Ø-rundtur St. Croix

Glæd dig til en spændende dag på St. Croix. Her venter mange alsidige oplevelser bl.a. den smukke botaniske have samt besøg på De Vestindiske Øers eneste romfabrik, Cruzan Rum Factory. Vi stopper også ved friluftsmuseet Whim, inden der er frokostpause i Frederiksted. Efterfølgende besøger vi det berømte Fort Frederik. Fortet er opkaldt efter kong Frederik 5. Ved fortet ligger Frihedspladsen, hvor Peter von Scholten den 3. juli 1848 erklærede at alle slaver på de Dansk-Vestindiske Øer var frie. Hør rejselederens spændende beretninger om sukkerplantager, slaver og ikke mindst Little La Grange, familien Lawaetz’s hjem. Carl og Marie Lawaetz's havde 3 sønner - Fritz, Erik og Kaj, som desværre alle nu er døde. Erik's søn Roy Lawaetz er derfor nu den sidste dansktalende Lawaetz på St. Croix. Han er i dag en anerkendt kunstner, der er inspireret af Taino indianerne, som Columbus´ søfolk mødte da de gik i land ved Columbus´ Landing i Salt River Bay. Hjemkomst om eftermiddagen. Der skal påregnes ca. $35 pr. person til udgift for entréer. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad

Dag 7: Udflugt til Buck Island

Efter morgenmaden har du mulighed for at følge med rejselederen på en spændende sejltur til Buck Island. Turen varer ca. 4 timer, og der er instruktion i snorkling og alt udstyr (finner, maske og snorkel kan lånes på båden). At snorkle er en helt fantastisk oplevelse. Man svømmer rundt og oplever den spændende verden i havet med koraller og farverige fisk. Selv hvis du ikke ønsker at prøve at snorkle, er sejlturen en oplevelse i sig selv. Efter snorkelturen lægger vi til ved øen, og der vil være mulighed for at bade inden den flotte sejltur tilbage. Turen koster ca. $75 og bestilles ved rejselederen. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

Dag 8: Farvel til St. Croix. Goddag til St. Thomas

Vi forlader St. Croix og flyver 25 minutter med små vandflyvere til St. Thomas. At se de smukke øer fra luften er en betagende oplevelse. Den vigtigste by på St. Thomas er Charlotte Amalie, der med den smukke naturhavn, er et af Caribiens største handels- og turistcentre. Byen er et yndet turistmål for de hundredtusindvis af krydstogtgæster, der hvert år slentrer rundt i de hyggelige gader, og shopper i de bugnende butikker. Vi indkvarteres for de næste 5 nætter på Hotel Emerald Beach, beliggende direkte til stranden. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Hotel Emerald Beach Emerald Beach Hotel

Dag 9: Byrundtur i Charlotte Amalie 

Efter morgenmaden kører vi til Charlotte Amalie, hvor rejselederen byder på en interessant gående byrundtur. Du ser de danske gadenavne og Gislevs rejseleder formidler den interessante danske historie på en levende måde. Vi ser bl.a. det gamle slavemarked, den jødiske synagoge, regeringsbygningen og den Lutheranske Kirke. Glæd dig også til at opleve byens vartegn Christiansfortet, et historisk minde om 16-1700 tallets kampe for koloniens forsvar. Selv om det ikke er muligt at komme ind i fortet, så er det interessant at opleve det udefra, og at se pladsen over for Legislature Building, hvor cemeronien fandt sted på transferdagen i 1917. Hvert år den 31. marts er der en ceremoni på stedet. Byrundturen er programsat til at vare nogle timer. Derefter kører vi tilbage til den indbydende strand og Hotel Emerald Beach. Eftermiddagen er til fri disposition. Der er også mulighed for at blive i Charlotte Amalie og selv sørge for transport tilbage til hotellet. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

 

Dag 10: Dagen fri til at slappe af og nyde de skønne omgivelser

St. Thomas er en spændende kombination af dansk kolonihistorie og smuk natur. Der skal dog også være tid til at nyde en af øens bedste strande, der ligger lige ved hotellet. Alle værelser har havudsigt – og ligger kun få skridt fra stranden, hvorfra der er en smuk udsigt over Lindberg Bay. Du vil nyde at slappe af i det lune krystalklare vand og spadsere i sandet på den kridhvide strand. Måske har du lyst til at vende tilbage til Charlotte Amalie og gøre lidt indkøb? Det er let at arrangere, byen ligger blot en kort køretur væk. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

Emerald beach Emerald Beach

Dag 11: Udflugt til St. John og Trunk Bay, en af verdens smukkeste strande

Heldagstur til St. John, der med sine 50 km² er den mindste og tyndest befolkede af de tre Vestindiske Øer. Det tager blot 20 minutter at sejle fra Red Hook på St. Thomas til Cruz Bay på St. John. Vi overvældes af det ene smukke panorama efter det andet, når vi kører igennem det tropiske landskab. På den gamle sukkerplantage Annaberg, ser vi resterne af den gamle sukkerfabrik og romdestilleri. St. Johns helt enestående natur har fået mange velhavere til at fatte interesse for øen. Bl.a. Rockefeller, der har købt en stor del af øen og bygget et yderst luksuriøst hotel. Før vi atter vender tilbage til St.Thomas holder vi en badepause ved den verdensberømte strand Trunk Bay. Stranden er utrolig smuk og også et yndet sted at slappe af for de kendte. Udflugten inklusiv snorkeludstyr koster kr. 750 – bestilles sammen med rejsen. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og let frokost på udflugt.

 

Dag 12: Ø-rundtur St. Thomas

Halvdagstur på St. Thomas. Denne udflugt kører om formiddagen til forskellige steder på øen bl.a. til øens danske kirkegård, hvor gravsten vidner om den danske periode på øerne. Vi kører også til Drakes Seat, hvor vi har en fantastisk udsigt over Magens Bay. Ligeledes besøg i Botanisk Have, Hawks and Crown. Sidste stop er Mountain Top hvor Gislev byder på den lokale specialitet Banana Daiquerie, mens vi nyder den smukke udsigt. Eftermiddagen er til fri disposition. Du kan evt. nyde hotellets dejlige strand eller tilbringe eftermiddagen i Charlotte Amalie og følge krydstogtskibene i bugten og livet i gaderne. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

 

Dag 13: Hjemrejse fra St. Thomas via Miami og London

Med mange skønne oplevelser i bagagen er tiden kommet til at sige farvel til De Vestindiske Øer og vi forlader St. Thomas sidst på eftermiddagen med fly. Flyskift i Miami før vi fortsætter vores hjemrejse mod Europa. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og let forplejning på flyet på den oversøiske flyvning.

Gallow Bay Christiansted Havn 

Dag 14: Flyskift i London – hjemkomst til København

Efter natflyvning over Atlanten lander vi i London over middag. Flyskift og ankomst til København sidst på eftermiddagen efter mange spændende oplevelser.

Hotel

Vejledende hotelliste for De Vestindiske Øer
 

Alle hoteller, der benyttes på rejsen, er generelt gode hoteller med med pæne, velindrettede værelser samt nydelige badeværelser med hårtørrer, shampoo, sæbe m.m. Alle hoteller har aircondition, wi-fi, enten gratis eller mod betaling samt swimmingpool. I Miami Beach kan morgenmaden være af typen Continental Breakfast, hvilket består af en mindre buffet, anrettet i hotellets reception. Her benyttes engangsservice. Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Catalina Hotel

1732 Collins Ave
Miami Beach

Læs mere om hotellet her

Skønt hotel i hjertet af Miami Beach og blot 2 minutters gang fra den verdensberømte strand med de kulørte livreddertårne og strandpromenaden The Beach Walk, der fører til det pastelfarvede Art Deco District og South Beach. Lincoln Road, der byder på et væld af butikker og restauranter ligger 25 minutters gang fra hotellet. Det charmerende og hyggelige hotel har 2 pools, 2 restauranter og 4 barer. Pæne værelser med køleskab, sikkerhedsboks, tv, strygefaciliteter og hårtørrer.

 

Emerald Beach St. Thomas

8070 Lindbergh Bay 
St.Thomas, USVI 00802
Læs mere om hotellet her

Dejligt hotel med en perfekt og rolig beliggenhed ved en af St. Thomas bedste strande i bugten Lindbergh Bay ca. 4 km fra Charlotte Amalie. Hotelværelserne er fordelt i 4 forskellige 2-etagers bygninger. Pæne og rummelige værelser alle med terrasse eller balkon og flot udsigt over vandet og bugten. Dejligt poolområde med grønne planter og små vandfald. På værelserne findes aircondition, loftsvifte, fladskærmstv (kabel), køleskab, kaffemaskine, hårtørrer og værdiboks. På hotellet er der restaurant, bar, fitness rum, souvenir butik. Liggestole og strandhåndklæder er gratis at benytte for hotellets gæster.

Emerald beach Emerald beach pool

Hotel on The Cay. St. Croix

Protestant Cay, Christiansted     
St. Croix, USVI 00822
Læs mere om hotellet her

Hotel on the Cay er beliggende på en lille frodig ø. Øen har en lang historie, der går tilbage til det 17. århundrede. Der hvor piraterne dengang lagde deres skibe for anker, solbader og svømmer gæsterne i dag. Hotellet er en kombination af hotel og timeshare og ligger på øen Protestant Cay - blot 2 minutters sejlads fra Christiansted. De historiske bygninger tilbyder i alt 53 værelser, hvoraf ca. halvdelen fungerer som hotel. Dobbeltværelser med bad/toilet, udsigt over vandet. Desuden køkkenfaciliteter med lille køleskab, toaster, mikroovn og kaffefaciliteter og loftsvifte, TV og mulighed for deponering på værelserne. Færgen sejler hele tiden mellem øen og Christiansted i tidsrummet kl. 08.00 til 00.00. Ønskes transport udenfor dette tidsrum aftales det med receptionen. Morgenmaden indtages på den lille restaurant Angry Nates. Liggestole og strandhåndklæder er gratis at benytte for hotellets gæster.

Hotel on The Cay. St. Croix Hotel on The Cay. St. Croix

Hotellisten er med forbehold for ændringer.

 

Gæsterne siger

”Gode hoteller og god beliggenhed”

”Vi fik mere fra rejselederen end vi kunne forvente”

”Helt igennem en dejlig rejse”

”Super dejligt klima”

”Netop som vi ønsker en guidet rejse bør være”

”Veltilrettelagt. Dygtig rejseleder”

”Vil helt sikkert anbefale jer til alle”

”Dejlig tur med mange indtryk fra de Dansk Vestindiske Øer”

”Rejselederen kan ikke få for mange roser”

Værd at vide

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen)samt en håndbagage på max 12 kg (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

Bagage Seabourne

Mellem St. Croix og St. Thomas flyver vi i små vandfly. Her er bagage restriktionerne som følger: Der må medbringes en kuffert pr. person. Den må veje 23 kilo. Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 1/10 2020). Håndbagagen må max. veje 12 kilo og max. dimensioner er 55 x 35 x 25 cm.

Bus

Almindelig lokal standard. Der kan ikke købes fast plads på denne rejse. På De Vestindiske Øer benyttes ofte de såkaldte safaribusser, hvilket er en åben bus uden den store komfort.

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre. Kontakt evt. den amerikanske ambassade.

Cruzan Time

Når man rejser til De Vestindiske Øer skal man være indstillet på at befolkningen har et meget afslappet forhold til effektivitet og tid. Alt på øerne kører efter Cruzan time og det betyder at man roligt kan lægge sit ur væk for det man ikke når i dag, det når vi nok i morgen – eller slet ikke. Ting tager tid på øerne.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 15% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

Elektricitet

Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

Entréer

På denne rejse er entréer ikke inkluderet. Rejselederen vil opkræve entréer undervejs. 

ESTA

Ved bestilling, af en rejse til USA, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede ESTA:

ESTA Valgmulighed 1
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

Vejledning til udfyldning af ESTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Fly

Der flyves med British Airways/American Airlines via London. Flyvetiden på den oversøiske strækning er ca. 9,5 timer. 

Fysisk formåen

Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.

Klima

På De Vestindsike Øer er det sommervejr med dagstemperaturer på 25-30°C. Læs mere om vejret i f.eks. St. Thomas på: https://www.mitrejsevejr.dk/l/dansk-vestindien/vejrudsigt-st-thomas-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

Kan benyttes uden problemer. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Moms

Alle priser i forretninger i USA er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 7-15 %.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Medbring sommertøj til De Vestindiske Øer og en lun trøje og en let jakke.  

Rejseleder

Rejselederen er med på hele rejsen fra København.

Shopping

Kunsthåndværk. Mærketøj (Miami) er væsentligt billigere end i Danmark.

Tidsforskel

Der er 6 timers tidsforskel. Danmark er foran.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Nat med Rabat
Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

Toldregler

Fra Danmark til USA må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

Valuta

En amerikansk dollar er ca. 6,50 kr. (1/6 2021). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere. Se under ESTA.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

 

 

 

 

 

Flyv fra

Fly letter

Flybilletter

Der vil blive fremsendt en såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt

Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA for at kunne deltage i denne rejse. Se mere under fanen Værd at vide.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse

Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Gislev Rejsers mødested i København lufthavn

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.
 

København lufthavn mødested Gislev Rejser

 

Kort

De Vestindiske Øer og New York

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
04-11-2022Fly fra Københavns LufthavnMere end 831.998,-Bestil rejsenMere information