Skip to main content

Rundrejse til USA og Canada

-
Toronto - Niagara Falls - Washington DC - New York

Canada - USA

Flot rundrejse på hele 12 dage med en spændende kombination af Canada med tordnende vandmasser ved Niagara Falls og flotte oplevelser i USAs hovedstad Washington DC, med berømte monumenter, US Capitol og Det Hvide Hus, efterfulgt af 3 nætter i New York – byen der aldrig sover. Vores mere end 20 års erfaring giver dig det bedste udbytte.

Glæd dig til

 • Canada med Toronto og Niagara Falls. Bo med flot udsigt til vandfaldene
 • Washington DC med Det Hvide Hus, US Capitol og J.F. Kennedys grav
 • New York med Frihedsgudinden, Ground Zero, 5th Avenue og Central Park

Inkluderet i rejsens pris

 • 10 x morgenmad
 • Byrundtur i Toronto
 • Entré til CN Tower
 • Sejltur ved Niagara Falls
 • Gettysburgs slagmarker
 • Arlington-kirkegård
 • Kennedys grav
 • Byrundtur i Washington DC
 • Byrundtur i New York
 • Sejltur til Frihedsgudinden
 • Rejseleder
 • Flybilletter, afgifter og bagage
  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse til Toronto

  Du møder Gislevs rejseleder allerede i lufthavnen. Flyskift undervejs til Toronto. Ankomst til Toronto samme dag. Transfer til dejligt hotel, centralt beliggende i Toronto.

  Måltider inkluderet denne dag: Forplejning i fly på den oversøiske flyvning. (10 km).

 • Dag 2: Toronto - CN-Tower – Niagara Falls

  Byrundtur i den flotte by Toronto. Oplev CN-Tower, Harbour Front, byens nye og gamle rådhus og parlamentet. Vi kører langs med den store Ontario-sø til Niagara Falls, hvor millioner af liter vand styrter mere end 50 m ned i tordnende kaskader. Overnatning på hotel med udsigt til de flotte vandfald i hele 2 nætter.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (210 km).

 • Dag 3: Niagara Falls – sejltur helt tæt på vandfaldene

  I dag venter der en uforglemmelig dag, hvor vi giver os god tid til at opleve Niagara Falls. Vi kører ad Niagara Falls Parkway, langs den brusende Niagaraflod til den blomstersmykkede by, Niagara-on-the-Lake.

  Undervejs stopper vi ved blomsteruret Floral Clock samt ved Spanish Aerocar, hvor der er flot udsyn til de brusende vandmasser. Dagen byder også på en imponerende sejltur helt tæt på vandfaldende.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (60 km).

 • Dag 4: Goat Island - Pennsylvania

  Vi krydser grænsen mellem Canada og USA. På øen Goat Island oplever vi Niagara Falls fra den amerikanske side, og vi kommer til at stå helt tæt på de kraftfulde vandmasser, der styrter ud over klippesiderne.

  Herefter kører vi sydpå gennem staten New York til Gettysburg i Pennsylvania. Køreturen er en naturskøn oplevelse med skovklædte skråninger, søer og floder.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (560 km).

 • Dag 5: Gettysburgs slagmarker og Kennedys grav

  Vi starter dagen med at besøge det interessante besøgscenter og Gettysburgs slagmarker. Her blev der udkæmpet et af de vigtigste slag i den amerikanske borgerkrig.

  Efter det spændende besøg kører vi til Washington DC, hvor vi besøger Arlington Kirkegården med endeløse rækker af hvide gravsten. Se bl.a. Kennedy’s grav med den evige flamme og vagtskifte ved den ukendte soldats grav. Overnatning i Washington DC i hele 3 nætter.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (150 km).

 • Dag 6: Det Hvide Hus - Capitol - Monumenter

  Det officielle Amerika er kendt for flotte monumentale bygninger. Oplev regeringsbygningen US Capitol og kongresbiblioteket - en af de smukkeste bygninger i USA.

  Præsidentens bolig, Det Hvide Hus, ses udefra. På byrundturen ser du bl.a. følgende monumenter: Washington Memorial, World War II Memorial, Vietnam Memorial, Lincoln Memorial, Korean War Memorial, og Jefferson Monument.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (40 km).

 • Dag 7: Smithsonian Institution – Museer

  I hjertet af Washington DC ligger parken The Mall. Her findes både monumenter, officielle bygninger og de mange spændende museer, der hører under Smithsonian Institution. Der er gratis adgang, men det er en fordel at bestille billet hjemmefra for at undgå at stå i kø.

  Du kan besøge så mange museer, som du lyster, uden at skulle have pungen op af lommen. Der er noget for enhver smag lige fra klassisk og moderne kunst til dinosaurskeletter, præsidentfruernes kjoler og flyvemaskiner.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (10 km).

 • Dag 8: Philadelphia, New York

  Mod nord til Philadelphia, USAs første hovedstad hvor der holdes frokostpause. Videre til New York for de næste 3 nætter.

  Om aftenen tager Gislevs rejseleder dig med på en spadseretur i lokalområdet.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (408 km).

 • Dag 9: Frihedsgudinden, Wall Street

  Fra sydspidsen af Manhattan sejler vi over til Frihedsgudinden. Herefter til Ellis Island, der modtog millioner af europæiske indvandrere i 1892-1924.

  Byrundtur til fods i bydelen Lower Manhattan. Vi passerer bl.a. Wall Street og børsen New York Stock Exchange. Du kommer også forbi Ground Zero, hvor World Trade Center stod, og ser den lille kirke St. Pauls Chapel, der var base for redningsarbejderne efter 11. september katastrofen.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (30 km).

 • Dag 10: Manhattan

  Byrundtur til fods. Midtown Manhattan med bl.a. 5th Avenue, Rockefeller Plaza, FN-bygningen og Central Park.

  Byrundturen slutter midt på eftermiddagen, hvorefter der vil være mulighed for at besøge f.eks. Guggenheim Museum, Metropolitan Museum of New York, hangarskibsmuseet Intrepid eller måske shoppe lidt på 5th Avenue eller i et af de store indkøbscentre Macy’s eller Bloomingdales.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (30 km).

 • Dag 11: Shopping og hjemrejse

  Rejselederen informerer om, hvornår der er afgang fra hotellet mod lufthavnen. Sidst på dagen hjemrejse mod Europa. Ankomst til Danmark næste dag.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad samt forplejning i fly på den oversøiske flyvning. (45 km).

 • Dag 12: Hjemkomst

  Ankomst til Danmark.

Mere om rejsen

Gennem årene har Gislev sendt hundredvis af tilfredse gæster til det østlige Canada og USA.

Dette er en kvalitetsrejse – både når det gælder oplevelser, forplejning, hotellernes standard og beliggenhed – alt sammen velvalgt ud fra 25 års erfaring. På en og samme rejse opleves kaskader af vand ved Niagara Falls, nationens hovedstad med regeringsbygningen US Capitol, Det Hvide Hus og de mange flotte monumenter og sidst men ikke mindst New York City - byen der aldrig sover.

Niagara Falls
Den mægtige Ontariosø og Toronto byder velkommen til Canada. Her er det særdeles overraskende også at opleve grønne vinmarker og frugtbare plantager på skråningerne ned til Niagaraflodens rivende strøm. De tordnende vandmasser ved Niagara Falls danner grænsen til USA. Vandfaldene er en utrolig flot oplevelse og vandets imponerende kraft fornemmes for alvor på den legendariske sejltur med Maid of The Mist helt tæt på faldene. I Niagara overnatter vi på Marriott Fallsview, hvor alle værelser har flot udsigt mod vandfaldene. Længere mod syd byder staten Pennsylvania på flot natur med farverige skovstrækninger, stille søer og floder der bugter sig gennem landskabet.

Washington DC
Helt ulig andre storbyer i USA er Washington DCs flotte centrum præget af store grønne arealer og monumentale bygninger. Det gode hotel ligger i gåafstand til flere af Washington DCs mange seværdigheder. På den store byrundtur viser rejselederen dig USAs hovedstad med imponerende monumenter, Det Hvide Hus og regeringsbygningen US Capitol. På den ærefulde Arlington Kirkegård dvæles ved den evige ild ved John F. Kennedys grav. Med hele 3 nætter i Washington DC har du også tid på egen hånd – evt. til at besøge et eller flere af de mange interessante museer under The Smithsonian Institution, der alle har gratis adgang. Ja, glæd dig til at opleve nationens hovedstad.

New York City
Rundrejsen slutter i New York. Den fascinerende metropol kan kun overvælde og begejstre med tusindvis af gule taxier, himmelstræbende skyskrabere og historiske bygninger. Alt virker så behageligt velkendt fra film og tv serier. På den store byrundtur venter alt det bedste af Manhattan: Frihedsgudinden, Wall Street, Ground Zero, Empire State Building og 5th Avenue, ja oplev det hele sammen med Gislevs rejseleder. Med hele 3 nætter i New York på et centralt beliggende hotel er der også tid til oplevelser på egen hånd. Hotellet ligger tæt ved Times Square og andre kendte seværdigheder. Uanset om det er første besøg i New York, eller om det er et glædeligt gensyn, så venter der stribevis af spændende oplevelser.

Fornuftigt rejseforløb
På denne rejse overnatter vi i Toronto, Niagara Falls og Gettysburg – og så er der hele tre nætter i Washington DC og ligeledes tre nætter i New York. Det giver et fornuftigt rejseforløb og god tid til at få alle oplevelserne med. Gislevs danske rejseleder følger med på hele rejsen og er garant for en tryg og oplevelsesrig rejse.

Hoteller

 • Dag 1-2

  Holiday Inn Toronto Downtown Centre

  Rigtig godt hotel med perfekt beliggenhed i hjertet af Toronto. Her er du kun en kort spadseretur fra Yonge Street og Eaton Centre. Værelserne er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks, køleskab, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant. Hotellet har bar, café, restaurant, pool og fitness center.

  Tre-personers værelse
  Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

  BarJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 2-4

  Marriott Fallsview & Spa, Niagara Falls

  Godt hotel beliggende med imponerende udsigt ud over Niagara Falls. Bemærk at alle Gislevs gæster indkvarteres i Falls View Rooms med flot udsigt til vandfaldende fra værelserne. De rummelige værelser er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, strygefaciliteter, kaffe/tefaciliteter, fladskærms-tv, telefon og wi-fi. Morgenmaden serveres i hotellets restaurant. Hotellet har bar, café, restaurant, spa, pool og fitness center.

  Tre-personers værelse
  Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

  BarJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  SpaområdeJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 4-5

  Country Inn & Suites

  Godt hotel beliggende i gåafstand fra outlet centret Shoppes at Gettysburg. De rummelige værelser er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, bodylotion, føntørrer, køleskab, mikroovn, kaffe/tefaciliteter, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Opholdet er med continental morgenmad. Hotellet ligger ved siden af restauranten TGI Fridays. Hotellet har pool og fitness center.

  Tre-personers værelse
  Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 5-8

  The Melrose Georgetown Hotel

  The Melrose Georgetown Hotel er et skønt 4-stjernet hotel med 240 komfortable værelser. Hotellet blev i år 2019 kåret som et af de bedste hoteller i Washington DC. Melrose Hotel ligger i nærheden af ​​Georgetown, mindre end 1,6 km fra Det Hvide Hus, og har en rigtig god beliggenhed tæt på flere andre attraktioner.

  Afstand til centrumGåafstand
  AirconditionJa
  BarJa
  ElevatorJa
  FiresengsværelseJa
  FitnessrumJa
  Handicap-venligtJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  KøleskabJa
  LoungeJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  VaskeriserviceJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 8-11

  Hotel Aliz Times Square

  Dejligt hotel beliggende nær Times Square. Værelserne er ikke store, men de er pæne og velindrettede. På hotellet kan du nyde en drink i baren, der er New Yorks højest beliggende udendørs bar.

  Tre-personers værelse
  Vi gør opmærksom på, at et hotelværelse til tre (eller fire) personer kun er udstyret med to senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. én seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere tre separate senge.

  AirconditionJa
  BarJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  KøleskabJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
06-09-2024Se afrejsetider 12 dageFly fra Billund Lufthavn629.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 12 kg KLM / 8 kg Lufthansa / 8 kg SAS (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 18 - 20% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

 • Drikkevand

  Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

 • Elektricitet

  Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

 • ESTA

  ESTA Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $21, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

  Vejledning til udfyldning af ESTA
  Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
  Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
  Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
  Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
  Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

  Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

  ESTA Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 400 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • eTA

  Ved bestilling, af en rejse til Canada, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede eTA:

  eTA: Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din eTA ved at klikke dig ind på følgende link: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp
  Dette koster pt. CAD 7, som du skal betale med kreditkort. Vi anbefaler at du laver din eTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at eTA udfyldes korrekt og manglende eTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til Canada. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din eTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til eTA.

  Vejledning til udfyldning af eTA: Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder eTA-registrering mod et ekstra gebyr. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger den officielle hjemmeside http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Alle felter, der er markeret med en stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/ eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne. Når din eTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

  Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en eTA. Godkendelsen gælder i 5 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 5 år. Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i Canada end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den canadiske ambassade i København.

  Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af eTA, skal du kontakte den canadiske ambassade på tlf. 33 48 32 00.

  Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din eTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i Canada, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt eTA.

  eTA: Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din eTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt eTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din eTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med KLM/Air France eller Lufthansa via Amsterdam/Frankfurt – eller med SAS direkte fra København. På afgange hvor der flyves med SAS er det muligt at starte rejsen i Aalborg eller Aarhus. Flyvetiden på den oversøiske strækning er ca. 8-9 timer.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående. Påregn dog megen spadseren i de store byer.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Information om Aalborg Lufthavn

  Adresse
  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Læs mere her: www.aal.dk

  Bemærk: Rejser du fra Aalborg med tilslutningsfly via København, skal du IKKE møde rejselederen ved 7Eleven i Københavns lufthavn. Du møder rejselederen ved gaten.

 • Klima

  Generelt mildt vejr, med dagstemperaturer på 17-23°C. Læs mere om vejret i f.eks. i New York her.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Program

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Tidsforskel

  Der er 6 timers tidsforskel. Danmark er foran.

 • Tillæg

  Enkeltværelse kr. 6.800.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Toldregler

  Fra Danmark til Canada må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta og Kreditkort

  En amerikansk dollar er ca. 7,50 kr (1/10 2022). En canadisk dollar er ca. 5,52 kr. (1/10 2022). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu