USA The Grand Tour

WASHINGTON DC - NEW YORK - SAN FRANCISCO - GRAND CANYON - YELLOWSTONE

USA The Grand Tour

Den ultimative rejse til USA - oplev blandt andet San Francisco, Los Angeles, New York, Washington DC, Yellowstone og Grand Canyon

• Washington DC med det Hvide Hus, Capitol og Kennedys grav
• New York med Frihedsgudinden, 5th. Avenue, Wall Street og Ground Zero
• San Francisco, den danske by Solvang, Hollywood, Hoover Dam og Las Vegas
• De flotteste nationalparker: Zion, Bryce og Grand Canyons uspolerede nordside
• Spruttende gejsere, flotte vandfald og vilde dyr i verdensberømte Yellowstone
• Buffalo Bills by Cody og Mount Rushmore med 4 præsidenter udhugget i et bjerg

Så meget har Gislev Rejser inkluderet på rejsen til USA:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 18 x morgenmad
 • Flybilletter og skatter
 • Byrundtur i Washington DC
 • Bus mellem Washington DC og New York
 • Byrundtur i New York
 • Sejltur til Frihedsgudinden og Ellis Island
 • Fly mellem New York og San Francisco
 • Byrundtur i San Francisco
 • Sejltur til Alcatraz
 • Solvang
 • Byrundtur i Hollywood
 • Byrundtur i Las Vegas
 • Udflugt til Hoover Dam og outlet
 • Zion National Park
 • Grand Canyon National Park North Rim
 • Bryce Canyon National Park
 • Byrundtur i Salt Lake City
 • Cowboybyen Jackson
 • Yellowstone National Park
 • Buffalo Bills by Cody
 • Crazy Horse
 • Mount Rushmore
 • Fort Laramie
 • The Oregon Trail
 • Rejseleder på hele rejsen

Tillæg: Enkeltværelse kr. 14.000. Afbestillingsforsikring kr. 1.650. NB! I USA er det kutyme at give drikkepenge til chaufføren. Påregn ca. 3 dollars pr. person pr. dag. Det er også kutyme at give drikkepenge til stuepige. Påregn 1-2 dollars pr. person pr. dag.

Hør vores USA-ekspert Kirsten Skjold fortælle om rundrejsen i USA:

Bestil rejsen

Pris fra 37.998,-

20 dage
Fly

Med i USA rejsen er bl.a

 • Alle udflugter 
 • USA fra øst til vest 
 • Dansk rejseleder
Bestil rejsen

Om rejsen

Flot rejse til dig som ønsker at opleve USAs mest imponerende byer og flotteste naturparker

– alt sammen i trygt selskab med dansk rejseleder. Rejsen starter i nationens hovedstad Washington DC med Capitol, Det Hvide Hus og imponerende monumenter. Herfra køres til New York, der med sin kendte skyline, gule taxier og USAs vartegn: Frihedsgudinden byder velkommen til flere flotte oplevelser. Herfra flyves til vestkysten USAs mest charmerende by er San Francisco med de stejle gade, hylende sporvogne og gøende søløver.

Længere mod syd besøges den danske by Solvang. I Los Angeles besøges bydelen Hollywood, før der fortsættes til Las Vegas. Imponerende Grand Canyon, Zion og Bryces eventyrlige natur og verdenskendte Yellowstone byder alle på naturoplevelser i verdensklasse. Sidst på den flotte rejse besøges Buffalo Bills by Cody og Mount Rushmores tavse stenansigter før hjemrejse påbegyndes. Dette er en uforglemmelig rejse til dig, der ønsker en lille bid af alle USAs største seværdigheder

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse

Rejsende fra Billund møder Gislevs rejseleder i Billund. Flyskift i Europa. Rejsende fra København møder Gislevs rejseleder i den gate, hvorfra flyet til USA afgår. Efter ankomst til Washington DC kører vi til vores hotel for de næste 2 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Ingen. (50 km).

Dag 2: Det Hvide Hus - Capitol – Monumenter – Kennedys grav

Det officielle Amerika er præget af monumentale bygninger som f.eks. regeringsbygningen US Capitol. Du skal også opleve kongresbiblioteket og en af de smukkeste bygninger i USA Præsidentens bolig: Det Hvide Hus er lukket for offentligheden, men du ser naturligvis huset udefra. Oplev også imponerende monumenter: Washington Memorial, World War II Memorial, Vietnam Memorial, Lincoln Memorial, og Jefferson Monument. Også stop ved Arlington Kirkegården med endeløse rækker af hvide gravsten. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad.

US Capitol Washington Det hvide hus

Dag 3: New York – Central Park – 5th Avenue – Rockefeller Center

Efter mange spændende oplevelser i Washington DC kører vi mod nord til New York, hvor du skal bo de næste 2 nætter på et yderst centralt hotel. Vi ankommer til New York først på eftermiddagen og tager straks hul på byens mange seværdigheder. På den orienterende byrundtur ser vi bl.a. Central Park, 5th. Avernue og Rockefeller Center. Om aftenen tager Gislevs rejseleder dig med i den legendariske Empire State Building. At stå på 86. etage og betragte New Yorks millioner af lys er en uforglemmelig oplevelse. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad. (408 km).

 5th Avenue

Dag 4: Frihedsgudinden – Ellis Island - Wall Street – Ground Zero

Dagen starter med sejltur fra Manhattan til den kendte Frihedsgudinde. Statuen blev skænket til USA af Frankrig i 1886. Herefter sejles til Ellis Island, som var immigrationsmodtagelse for millioner af europæiske indvandrere i årene 1892-1924. Sejlturen tilbage til Manhattan er en imponerende oplevelse. Det er som om at skyskraberne rejser sig direkte fra havet. Om eftermiddagen spændende byrundtur til fods i bydelen Lower Manhattan. Du passerer bl.a. finansdistriktet ved Wall Street, børsen: New York Stock Exchange og Ground Zero. Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad. (30 km).

Frihedsgudinden Times Square New York

Dag 5: Coast to coast - med fly fra New York til San Francisco

Rejselederen informerer om, hvornår der er afgang fra hotellet. Der bliver god tid til at slappe af og fordøje de flotte oplevelser fra Østkystens vigtigste byer, mens der flyves fra New York til San Francisco. Ankomst til San Francisco samme dag og indkvartering på hotel for 2 nætter. Forplejning inklusiv denne dag: Morgenmad eller morgenmadsboks ved tidlig afrejse fra hotellet. (55 km).

Dag 6: San Francisco – Alcatraz – søløver og Golden Gate Bridge

Dagen starter med en sejltur til den kendte fange-ø Alcatraz. Der er lavet utallige film om fængslet, men intet slår at opleve det selv. På den spændende rundtur i fængslet kan du komme ind i cellerne, se køkken, fangegård og endda hullet. I klart vejr er det en flot tur med udsigt til Golden Gate Bridge og San Francisco Skyline. Frokostpause på Pier 39, den hyggelige mole med de berømte søløver. På den store byrundtur ses bl.a. den snoede og blomstersmykkede Lombard Street, China Town, rådhuset, Castrodistriktet, Golden Gate Park og Golden Gate Bridge. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (50 km).

Golden Gate Bridge Sporvogn San Francisco

Dag 7: Mod syd til den danske by Solvang

Vi tager den hurtigste vej til den danske by Solvang og ankommer i tide til en sen frokost. Her er der mulighed for at få sild og en lille snaps. Byen blev grundlagt af en dansk præst i 1911 for at bevare det danske sprog og den danske kultur. Oplev de danske gade navne Runde Tårn og alle butikkerne der bugner af danske specialiteter og kongeligt porcelæn. Restauranterne tilbyder frikadeller, smørrebrød og æbleskiver – men mest populær er uden tvivl bagerens udbud af flødekager og wienerbrød. Overnatning i Solvang. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (475 km).

Den danske by Solvang Den danske by Solvang

Dag 8: Los Angeles – Hollywood – Las Vegas

Los Angeles dækker et areal på størrelse med Sjælland. Vores første stop i den store by er på Hollywood Boulevard. Her ser vi nærmere på de stjernebesatte fortove: Walk of Fame og Kodak Theater, kendt for Oscaruddeling. Hvis det er klart vejr, ses det berømte Hollywood skilt tydeligt fra Kodak Teaterets trappe. Fra Hollywood går turen til Las Vegas, hvor der overnattes i 2 nætter på hotel midt på Las Vegas Boulevard The Strip. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (640 km).

Hollywood Los Angeles

Dag 9: Hoover Dam - Las Vegas

Halvdagsudflugt til den imponerende Hooverdæmning, som tæmmer Coloradoflodens vandmasser på grænsen mellem Arizona og Nevada. Kom helt ned i bunden af den 221 meter høje dæmning og se turbinerne på nært hold. På vej tilbage til Las Vegas har du mulighed for at blive sat af ved et stort butiksområde med mærkevarer til outletpriser. Du kan også vælge at bruge eftermiddagen på afslapning ved de indbydende swimmingpools. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (96 km).

Hoover Dam Las Vegas
 

Dag 10: Zion National Park

Kontrasterne på denne rejse er store – og denne dag er ingen undtagelse. Fra spillebyen Las Vegas køres til Zion National Park. Nede i Zion-dalen tager rejselederen dig med på en afslappende spadseretur langs med floden Virgin River. På begge sider af floden rejser sig 900 meter høje, røde klippevægge. Overalt er der bregner, grønne træer, buske og blomster. Der er ganske enkelt eventyrligt smukt. Nationalparken blev navngivet af mormonerne efter deres paradis: Zion. Efter at have gået denne tur er man ikke i tvivl om at navnet er perfekt. Overnatning Kanab i en nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (480 km).

Zion National Park Zion National Park

Dag 11: Grand Canyon National Park

Et af verdens naturlige vidundere og absolut et af turens højdepunkter. På denne rejse opleves den uspolerede nordside af Grand Canyon. Her er der blot bygget et enkelt hotel, og busser og masseturisme er helt fraværende. Udsigten derimod – er mindst lige så imponerende som fra sydsiden. Mulighed for at nyde naturen og en lille spadseretur før vi må sige farvel til den flotte udsigt. Gennem Utahs kønne landskaber til Bryce, hvor der overnattes 1 nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (446 km).

Grand Canyon National Park Grand Canyon National Park

Dag 12: Bryce Canyon National Park – Salt Lake City

Dagen starter med et syn, du aldrig vil glemme: solens første stråler på det eventyrlige landskab af røde eroderede kalkstensklipper. Er vejret med os får morgensolen klipperne til at gløde og lyse i de skønneste farver. Efter solopgang er der morgenmad på hotellet, hvorefter der returneres til nationalparken. Efter besøget i Bryce køres til Utahs hovedstad Salt Lake City, hvortil vi når frem sidst på eftermiddagen. Salt Lake City er flot beliggende med den flade salt-ørken mod vest og de høje bjerge kendt fra vinter OL i 2002 mod øst. Overnatning i Salt Lake City 1 nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (530 km).

Bryce Canyon National Park Bryce Canyon National Park

Dag 13: Mormonernes Salt Lake City – Cowboy byen Jackson

Mormonkirken har 8 millioner medlemmer i 130 lande. Ikke mindre end 20.000 af de mange, der fulgte profeten Brigham Young mod vest i 1800-tallet, var danskere – og man kan stadig finde navne som Jensen og Hansen i telefonbogen. Rejsen fortsætter mod nord og midt på eftermiddagen følges den snoede flod Snake River til cowboy-byen Jackson. Byens lille park er flankeret af 4 porte lavet af gevirer hvilket vidner om den store vildtbestand der er i dette område. Besøg evt. Million Dollar Cowboy Bar hvor barstolene er skiftet ud med sadler. Overnatning i Jackson. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (480 km).

Cowboy byen Jackson Cowboy byen Jackson

Dag 14: Grand Teton og Yellowstone National Park med aktive gejsere

Efter morgenmaden køres ind i Grand Teton National Park med den 4.197 meter høje bjergtinde Grand Teton. Naturen er uendelig smuk med mange søer og floder som kontrast til de majestætiske bjerge. Herfra til den berømte Yellowstone. Vi kører midt igennem det aktive gejser-område, hvor der findes mellem 200 og 250 aktive gejsere. Stop ved gejseren Old Faithful, Gamle Trofast, der sprøjter 25.000 liter kogende vand 40-56 meter op i luften hvert 79. minut. Mammoth Hot Springs byder på imponerende naturscenerier i form af terrasser af kildekalk, hvor tusindvis af små vandfald langsomt flyder fra de varme kilder. Overnatning i West Yellowstone/Gardiner i en nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (243 km).

 

Dag 15: Yellowstone Canyon – Lower Falls – Tower Falls – Buffalo Bills by Cody

Oplev det 40 meter høje Tower Fall, den farverige Yellowstone Canyon og det 94 meter høje Lower Fall. Gennem Hayden Valley, hvor der findes mange elge, bisons og endda bjørne. Langs med Shoeshone River til wild west byen Cody, grundlagt i 1898 af selveste Buffalo Bill. Byen er indbegrebet af det vilde vest, og det charmerende centrum med de typiske wild west bygninger indbyder til en hyggelig aftentur. Oplev Irma Hotel, der var en gave fra Buffalo Bill til datteren Irma. Overnatning i Cody. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (216 km).

Yellow Stone Lower Falls Buffalo Bills by Cody

Dag 16: Mount Rushmores stenansigter - Høvding Crazy Horse - Sioux indianernes Black Hills

Til Black Hills, der dækker et område på størrelse med Lolland og Falster. Her besøges Mount Rushmore, hvor 18 meter høje ansigter af de 4 berømte præsidenter: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Rosevelt og Abraham Lincoln, er hugget ud i klippen. Efter Mount Rushmore gøres stop ved Crazy Horse Memorial. Den ufærdige skulptur af den berømte høvding kommer langt til at overgå Mount Rushmore. Kun det 27 meter høje ansigt er færdigt, men skulpturen skal være 195 meter lang og 175 meter høj. Overnatning i Hill City i en nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (605 km).

Mount Rushmores stenansigter Høvding Crazy Horse

Dag 17: Emigranternes vej - The Oregon Trail - Den flade prærie

Denne dag besøges Fort Laramie. Fortet var af stor vigtig betydning både som en af de få forsyningsposter på The Oregon Trail, men også som militærpost. Her foregik mange fredsforhandlinger mellem indianerne og soldaterne. Historiens vingesus opleves også, når den gamle Oregon Trail besøges. Før den transkontinentale jernbane stod færdig benyttede tiusindvis af emigranter denne rute mod vesten. Det er imponerende at opleve de tilsyneladende endeløse flade vidder, når vi kører ud over prærien. Overnatning i Fort Collins i en nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (520 km).

Dyr Bison

Dag 18: Rocky Mountains - Denver

Vi fortsætter mod syd, mens vi betragter Rocky Mountains der tårner sig op mod vest. Vi fortsætter til Denver, beliggende på den flade prærie, blot 30 km øst for Rocky Mountains. Overnatning i Denver i en nat. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (102 km).

Rocky Mountains Denver

Dag 19: Denver - hjemrejse

Hjemrejse fra Denver tager sin begyndelse. Flyskift i Detrot før natflyvning mod Europa. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad. (15 km).

Dag 20: Flyskift og hjemkomst

Flyskift i Europa, hvorefter der flyves hjem til København eller Billund. En storslået rejse i USA er slut.

Hotel 2022

Vejledende hotelliste for USA The Grand Tour 2022

Alle hoteller, der benyttes på rejsen, er generelt gode hoteller med med pæne, velindrettede værelser samt nydelige badeværelser med hårtørrer, shampoo, sæbe m.m. Stort set alle hoteller har aircondition, wi-fi, enten gratis eller mod betaling, samt swimmingpool. Enkelte steder kan morgenmaden være af typen Continentalbreakfast, hvilket består af en mindre buffet, ofte anrettet i hotellets reception. Her benyttes engangsservice. Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Dag 1 + 2. FAIRFIELD INN & SUITES 
500 H Street , NW
Washington DC 20001, USA
Læs mere om hotellet her 

Dejligt hotel med godt beliggenhed nær National Mall hvor du finder Det Hvide Hus, regeringsbygningen US Capitol samt alle de flotteste monumenter og de fremragende museer, hvoraf langt de fleste har gratis adgang. De rummelige værelser er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, bodylotion, føntørrer, strygejern og strygebræt, sikkerhedsboks (mod betaling) samt kaffe og te faciliteter. Hotellet har restaurant. Bemærk at der er inkluderet continental morgenmad i opholdet.

 Dag 3 + 4. HYATT PLACE TIMES SQUARE NEW YORK
350W 39th St
New York, NY 10018, USA
Læs mere om hotellet her 

Virkelig dejligt hotel med rigtig god beliggenhed. Her er du kun en kort spadseretur fra 5th. Avenue, Empire State Building og Times Square. Hotellet har 520 værelser. Værelserne er ikke store, men pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, fladskærms-tv, telefon. Bemærk at der er inkluderet continental morgenmad i opholdet.

 

Dag 5 + 6. HOLIDAY INN EXPRESS FISHERMANS WHARF
550 North Point Street
San Francisco, CA 94133, USA
Læs mere om hotellet her 

Dejligt hotel tæt på spændende attraktioner i San Francisco. Kun en kort spadseretur fra Fishermans Wharf og hyggelige Pier 39 - begge dele beliggende ved vandet med flot udsigt til Golden Gate Bridge og fange-øen Alcatraz. Hotellet har fitnesscenter og fine lyse værelser med TV og arbejdsbord, sikkerhedsboks, køleskab samt kaffe og te faciliteter. På badeværelset er der hårtørrer, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion . Opholdet er inklusiv continental morgenmad.

 

Dag 7. HOTEL CORQUE
400 Alisal Road,
Solvang, CA 93463, USA
Læs mere om hotellet her 

Dejligt hotel i den danske bydel Solvang. Hotellet har en prisvindende restaurant der byder på et imponerende udbud af spændende vin. Oplev den danske stemning med Dybbøl mølle, Rundetårn, den lille havfrue og gå en tur langs de mange bindingsværkshuse. Pæne værelser med TV, køleskab og gratis wi-fi.

 

Dag 8+9. PARK MGM RESORT
3770 Las Vegas Boulevard 
Nevada 89109, USA
Læs mere om hotellet her 

Stort og flot hotel med perfekt beliggenhed på the Strip i Las Vegas. Hotellets lobby og fælles arealer er indrettet i spændende stil. Der er et stort casino, 11 restauranter, 8 barer, 3 swimmingpools, spa-afdeling og mange andre faciliteter. Pæne, indbydende værelser med stort TV. På badeværelset er der toiletartikler og hårtørrer. Wi-fi mod betaling.

 

Dag 10. HAMPTON INN & SUITES
98 South 100 East
Kanab, Utah 84741, USA
Læs mere om hotellet her 

I Kanab, cirka 1 times kørsel fra både Zion, Bryce og Grand Canyon North Rim National Park, ligger dette hyggelige hotel med 81 værelser. Der er indendørs pool og fitnessfasciliteter. Værelselserne har mikroovn, kaffe/te faciliteter. Opholdet er med let morgenmad.

 

 

Dag 11. BRYCE CANYON GRAND HOTEL
30 North 100 East
Bryce Canyon City, UTAH 84764, USA
Læs mere om hotellet her

Flot familie ejet hotel ude i naturen. Hotellet ligger dog samtidig tæt på butikker, restauranter og biografer. På hotellet findes en udendørs opvarmet pool, spa bad og stort fitness rum. Værelserne er udstyret med TV, Wifi, kaffe og te faciliteter samt hårtørrer. Morgenmaden er inkluderet og byder blandt andet på vafler, æg og yoghurt.

 

Dag 12. HILTON GARDEN INN DOWNTOWN SALT LAKE CITY
250 West 600 Street
Salt Lake City, Utah 84101, USA
Læs mere om hotellet her 

Dejligt hotel med 132 værelser der alle har mikrovn, kaffe/te faciliteter, TV og badeværelser med toiletartikler og hårtørrer. Hotellet har indendørs swimmingpool, fitness rum og restaurant. 

 

 

Dag 13. 49er INN & SUITES
330 West Pearl Avenue
Jackson, Wyoming 83001, USA
Læs mere om hotellet her 

Hyggeligt hotel, med rigtig god placering midt i den charmerende western by, og i gå-afstand til byens restauranter, butikker og gallerier. Besøg evt. Million Dollar Cowboybar hvor bar-stolene er skiftet med med sadler. Hotellet indeholder indendørs swimmingpool, udendørs og indendørs spabad og fitness rum. De 140 værelser er alle med TV, kaffe/te-faciliteter samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

 

 

Dag 14. COMFORT INN GARDINER
107 Hellroaring Street 
Gardiner, Montana 59030, USA
Læs mere om hotellet her 

Dejligt hotel med restaurant, bar, elevator, fitnes rum, gratis wi-fi og elevator. Pæne værelser udstyret med gratis wi-fi, hårtørrer, kaffe faciliteter, TV samt badeværelse med toiletartikler hårtørrer.

 

 

Dag 15. HOLIDAY INN at Buffalo Bill Village
1701 Sheridan Avenue
Cody, Wyoming 82414, USA
Læs mere om hotellet her 

HOLIDAY INN at Buffalo Bill Village består af både et hotel og en hytteby bestående af hyggelige træhuse i westernstil. Værelsernet indeholder TV, kaffe og te faciliteter samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. 

 

Dag 16. COMFORT INN & SUITES
339 West Mount Rushmore Road
Custer, South Dakota 57730, USA
Læs mere om hotellet her 

Midt i Black Hills, i byen opkaldt efter General Custer ligger Comfort Inn & Suites. Hotellet har fitness rum, gratis wi-fi. Der er flere mindre restauranter inden for gå-afstand. Værelserne indeholder TV, kaffe/te faciliteter, køleskab samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. 

 

 

Dag 17. CAMBRIA HOTEL FORT COLLINS
2921 East Harmony Road
Fort Collins, Colorado 80528, USA
Læs mere om hotellet her 

Pænt hotel i udkanten af Fort Collins. Hotellet har restaurant, bar og indendørs swimmingpool. Hotellet har spabad, indendørs pool og fitnesscenter. Værelserne indeholder mikroovn, køleskab, wi-fii og TV. 

 

 

Dag 18. HAMPTON INN & SUITES DOWNTOWN DENVER
550 15. Street
Denver, Colorado 80202, USA
Læs mere om hotellet her 

Godt hotel med indendørs swimmingpool og fitnescenter. Pæne, store værelser med  kaffe/te-faciliteter og TV samt badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

 

Dag 19. Hjemrejse

Dag 20. Hjemkomst

Med forbehold for ændringer

 

 

 

Gæsterne siger

Gæsterne siger om USA The Grand Tour

”En uovertruffen god, indholdsrig og veltilrettelagt rejse”

”Fantastisk god oplevelse.Der blev taget hånd om os alle”

”En af de bedste rejseledere vi har været ude for”

”Turen levede helt op til løfterne”

”En fantastisk god rundrejse, storslåede scenarier”

Værd at vide

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (Max 158 cm når L+B+H lægges sammen)samt en håndbagage på max 8 kg (Max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

Bus

Almindelig lokal standard. Der kan købes fast plads på denne rejse.  

Børn og unge

Medbring skriftligt samtykke, hvis børn rejser uden begge forældre. Kontakt evt. Den Amerikanske Ambassade.

Drikkepenge

Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 15% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

Drikkevand

Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

Elektricitet

Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

Entréer

Der er inkluderet entré til alle nationalparker der besøges på turen. Andre entréer er eksklusive beregn ca. $50 for hele turen

ESTA

Ved bestilling, af en rejse til Canada og USA, vil du have følgende to valgmuligheder:

ESTA Valgmulighed 1
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

Vejledning til udfyldning af ESTA
Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Fly

Der flyves med Lufthanssa via Frankfurt. Mellem New York og San Francisco flyves med et amerikansk flyselskab. Venligst bemærk at der ikke er forplejning inkluderet på flyrejsen (den oversøiske flyvning dog undtaget), men det er muligt at købe ombord.

Klima

Generelt sommervejr med dagstemperatur på 25-30° - bemærk at nætterne i Bryce Canyon og Grand Canyon kan være kølige ca. 5-10°. Læs mere om vejret i f.eks. Las Vegas på https://www.mitrejsevejr.dk/l/usa/nevada/vejrudsigt-las-vegas-vejret-lige-nu-temperatur-vejr.php

Kreditkort

Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

Medicin

Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

Mobiltelefon

Forvent ikke dækning i de øde egne. Husk at slå mobildata og roaming fra.

Moms

Alle priser i forretninger i USA er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 10-15 %.

Program 

Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

Påklædning

Medbring sommer tøj men også lunere tøj til bjergene samt en let jakke. Gerne praktisk tøj - lag på lag og gode sko. Husk badetøj.

Rejseleder

Du møder Gislevs danske rejseleder i lufthavnen i Billund. Rejselederen er med på hele rejsen. Rejsende fra København, møder rejselederen ved gaten i den lufthavn hvorfra der flyves til Washington DC.

Shopping

Der er mulighed for at købe indiansk kunsthåndværk. Mærketøj er væsentligt billigere end i Danmark.

Tidsforskel

Der er 6-9 timers tidsforskel. Danmark er foran.

Tilskud

Kør gratis over Storebælt
Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

Transport til nærmeste påstigningssted
Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

Nat med Rabat
Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

Toldregler

Fra Danmark til USA må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

Valuta

En dollar er ca. 6,50 kr. (21/4 2021). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere. Se under ESTA.

Vil du vide mere?

Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 

 

 

 

 

Flyv fra

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA og en gydig eTA ved rejser til Canada.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse

Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested

Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen.


Københavns lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremsendes sammen med flybilletter.

Mødested

Du møder Gislevs rejseleder i Amsterdam, ved den gate hvorfra flyet til USA afgår.

Kort

USA The grand tour kort

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
02-09-2022Fly fra Billund LufthavnMere end 837.998,-Bestil rejsenMere information
02-09-2022Fly fra Københavns Lufthavn737.998,-Bestil rejsenMere information