Skip to main content

Den ultimative rundrejse til USA med dansk rejseleder

-
Imponerende byer og flotte naturparker

USA The Grand Tour

Oplev blandt andet San Francisco, Los Angeles, New York, Washington DC, Yellowstone og Grand Canyon.

Rejsen starter i nationens hovedstad Washington DC med Capitol, Det Hvide Hus og imponerende monumenter. Herfra køres til New York, der med sin kendte skyline, gule taxier og USAs vartegn: Frihedsgudinden byder velkommen til flere flotte oplevelser. Herfra flyves til vestkysten USAs mest charmerende by er San Francisco med de stejle gader, hylende sporvogne og gøende søløver.

Længere mod syd besøges den danske by Solvang. I Los Angeles besøges bydelen Hollywood, før der fortsættes til Las Vegas. Imponerende Grand Canyon, Zion og Bryces eventyrlige natur og verdenskendte Yellowstone byder alle på naturoplevelser i verdensklasse. Sidst på den flotte rejse besøges Buffalo Bills by Cody og Mount Rushmores tavse stenansigter før hjemrejsen påbegyndes. Dette er en uforglemmelig rejse til dig, der ønsker en lille bid af alle USAs største seværdigheder.

Glæd dig til

 • Washington DC med det Hvide Hus, Capitol og Kennedys grav
 • New York med Frihedsgudinden, 5th. Avenue, Wall Street og Ground Zero
 • San Francisco, den danske by Solvang, Hollywood, Hoover Dam og Las Vegas
 • De flotteste nationalparker: Zion, Bryce og Grand Canyons uspolerede nordside
 • Spruttende gejsere, flotte vandfald og vilde dyr i verdensberømte Yellowstone
 • Buffalo Bills by Cody og Mount Rushmore med 4 præsidenter udhugget i et bjerg

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Rejsende fra Billund møder Gislevs rejseleder i Billund. Flyskift i Europa. Rejsende fra København møder Gislevs rejseleder i den gate, hvorfra flyet til USA afgår.

  Efter ankomst til Washington DC kører vi til vores hotel for de næste 2 nætter.

  Forplejning inkluderet denne dag: Ingen.

  (50 km)

 • Dag 2: Det Hvide Hus - Capitol – Monumenter – Kennedys grav

  Det officielle Amerika er præget af monumentale bygninger som f.eks. regeringsbygningen US Capitol. Du skal også opleve kongresbiblioteket og en af de smukkeste bygninger i USA Præsidentens bolig: Det Hvide Hus er lukket for offentligheden, men du ser naturligvis huset udefra.

  Oplev også imponerende monumenter: Washington Memorial, World War II Memorial, Vietnam Memorial, Lincoln Memorial, og Jefferson Monument. Også stop ved Arlington Kirkegården med endeløse rækker af hvide gravsten.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

 • Dag 3: New York – Central Park – 5th Avenue – Rockefeller Center

  Efter mange spændende oplevelser i Washington DC kører vi mod nord til New York, hvor du skal bo de næste 2 nætter på et yderst centralt hotel.

  Vi ankommer til New York først på eftermiddagen og tager straks hul på byens mange seværdigheder. På den orienterende byrundtur ser vi bl.a. Central Park, 5th. Avernue og Rockefeller Center.

  Om aftenen tager Gislevs rejseleder dig med i den legendariske Empire State Building. At stå på 86. etage og betragte New Yorks millioner af lys er en uforglemmelig oplevelse.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (408 km)

 • Dag 4: Frihedsgudinden – Ellis Island - Wall Street – Ground Zero

  Dagen starter med sejltur fra Manhattan til den kendte Frihedsgudinde. Statuen blev skænket til USA af Frankrig i 1886. Herefter sejles til Ellis Island, som var immigrationsmodtagelse for millioner af europæiske indvandrere i årene 1892-1924. Sejlturen tilbage til Manhattan er en imponerende oplevelse. Det er som om at skyskraberne rejser sig direkte fra havet.

  Om eftermiddagen spændende byrundtur til fods i bydelen Lower Manhattan. Du passerer bl.a. finansdistriktet ved Wall Street, børsen: New York Stock Exchange og Ground Zero.
  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (30 km)

 • Dag 5: Coast to coast - med fly fra New York til San Francisco

  Rejselederen informerer om, hvornår der er afgang fra hotellet. Der bliver god tid til at slappe af og fordøje de flotte oplevelser fra Østkystens vigtigste byer, mens der flyves fra New York til San Francisco.

  Ankomst til San Francisco samme dag og indkvartering på hotel for 2 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad eller morgenmadsboks ved tidlig afrejse fra hotellet.

  (55 km)

 • Dag 6: San Francisco – Alcatraz – søløver og Golden Gate Bridge

  Dagen starter med en sejltur til den kendte fange-ø Alcatraz. Der er lavet utallige film om fængslet, men intet slår at opleve det selv. På den spændende rundtur i fængslet kan du komme ind i cellerne, se køkken, fangegård og endda hullet. I klart vejr er det en flot tur med udsigt til Golden Gate Bridge og San Franciscos Skyline.

  Frokostpause på Pier 39, den hyggelige mole med de berømte søløver. På den store byrundtur ses bl.a. den snoede og blomstersmykkede Lombard Street, China Town, rådhuset, Castrodistriktet, Golden Gate Park og Golden Gate Bridge. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (50 km)

 • Dag 7: Mod syd til den danske by Solvang

  Vi tager den hurtigste vej til den danske by Solvang, og ankommer i tide til en sen frokost. Her er der mulighed for at få sild og en lille snaps. Byen blev grundlagt af en dansk præst i 1911 for at bevare det danske sprog og den danske kultur.

  Oplev de danske gadenavne, Runde Tårn og alle butikkerne der bugner af danske specialiteter og kongeligt porcelæn. Restauranterne tilbyder frikadeller, smørrebrød og æbleskiver – men mest populær er uden tvivl bagerens udbud af flødekager og wienerbrød. Overnatning i Solvang.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (475 km)

 • Dag 8: Los Angeles – Hollywood – Las Vegas

  Los Angeles dækker et areal på størrelse med Sjælland. Vores første stop i den store by er på Hollywood Boulevard. Her ser vi nærmere på de stjernebesatte fortove: Walk of Fame og Kodak Theater, kendt for Oscaruddeling. Hvis det er klart vejr, ses det berømte Hollywood skilt tydeligt fra Kodak Teaterets trappe.

  Fra Hollywood går turen til Las Vegas, hvor der overnattes i 2 nætter på hotel midt på Las Vegas Boulevard The Strip.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (640 km)

 • Dag 9: Hoover Dam - Las Vegas

  Halvdagsudflugt til den imponerende Hooverdæmning, som tæmmer Coloradoflodens vandmasser på grænsen mellem Arizona og Nevada. Kom helt ned i bunden af den 221 meter høje dæmning og se turbinerne på nært hold.

  På vej tilbage til Las Vegas, har du mulighed for at blive sat af ved et stort butiksområde med mærkevarer til outletpriser. Du kan også vælge at bruge eftermiddagen på afslapning ved de indbydende swimmingpools.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (96 km)

 • Dag 10: Zion National Park

  Kontrasterne på denne rejse er store – og denne dag er ingen undtagelse. Fra spillebyen Las Vegas køres til Zion National Park.

  Nede i Zion-dalen tager rejselederen dig med på en afslappende spadseretur langs med floden Virgin River. På begge sider af floden rejser sig 900 meter høje, røde klippevægge. Overalt er der bregner, grønne træer, buske og blomster. Der er ganske enkelt eventyrligt smukt.

  Nationalparken blev navngivet af mormonerne efter deres paradis: Zion. Efter at have gået denne tur er man ikke i tvivl om at navnet er perfekt. Overnatning Kanab i en nat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (480 km)

 • Dag 11: Grand Canyon National Park

  Et af verdens naturlige vidundere og absolut et af turens højdepunkter. På denne rejse opleves den uspolerede nordside af Grand Canyon. Her er der blot bygget et enkelt hotel, og busser og masseturisme er helt fraværende.

  Udsigten derimod – er mindst lige så imponerende som fra sydsiden. Mulighed for at nyde naturen og en lille spadseretur før vi må sige farvel til den flotte udsigt. Gennem Utahs kønne landskaber til Bryce, hvor vi overnatter 1 nat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (446 km)

 • Dag 12: Bryce Canyon National Park – Salt Lake City

  Dagen starter med et syn, du aldrig vil glemme: solens første stråler på det eventyrlige landskab af røde eroderede kalkstensklipper. Er vejret med os får morgensolen klipperne til at gløde og lyse i de skønneste farver. Efter solopgang er der morgenmad på hotellet, hvorefter der returneres til nationalparken.

  Efter besøget i Bryce køres til Utahs hovedstad Salt Lake City, hvortil vi når frem sidst på eftermiddagen. Salt Lake City er flot beliggende med den flade salt-ørken mod vest og de høje bjerge kendt fra vinter OL i 2002 mod øst. Overnatning i Salt Lake City 1 nat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (530 km)

 • Dag 13: Mormonernes Salt Lake City – Cowboy byen Jackson

  Mormonkirken har 8 millioner medlemmer i 130 lande. Ikke mindre end 20.000 af de mange, der fulgte profeten Brigham Young mod vest i 1800-tallet, var danskere – og man kan stadig finde navne som Jensen og Hansen i telefonbogen.

  Rejsen fortsætter mod nord og midt på eftermiddagen følges den snoede flod Snake River til cowboy-byen Jackson. Byens lille park er flankeret af 4 porte lavet af gevirer, hvilket vidner om den store vildtbestand, der er i dette område. Besøg evt. Million Dollar Cowboy Bar hvor barstolene er skiftet ud med sadler. Overnatning i Jackson.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (480 km)

 • Dag 14: Grand Teton og Yellowstone National Park med aktive gejsere

  Efter morgenmaden køres ind i Grand Teton National Park med den 4.197 meter høje bjergtinde Grand Teton. Naturen er uendelig smuk med mange søer og floder som kontrast til de majestætiske bjerge.

  Herfra til den berømte Yellowstone. Vi kører midt igennem det aktive gejser-område, hvor der findes mellem 200 og 250 aktive gejsere. Stop ved gejseren Old Faithful, Gamle Trofast, der sprøjter 25.000 liter kogende vand 40-56 meter op i luften hvert 79. minut.

  Mammoth Hot Springs byder på imponerende naturscenerier i form af terrasser af kildekalk, hvor tusindvis af små vandfald langsomt flyder fra de varme kilder. Overnatning i West Yellowstone/Gardiner i en nat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (243 km)

 • Dag 15: Yellowstone Canyon – Lower Falls – Tower Falls – Buffalo Bills by Cody

  Oplev det 40 meter høje Tower Fall, den farverige Yellowstone Canyon og det 94 meter høje Lower Fall. Gennem Hayden Valley, hvor der findes mange elge, bisons og endda bjørne.

  Langs med Shoeshone River til wild west byen Cody, grundlagt i 1898 af selveste Buffalo Bill. Byen er indbegrebet af det vilde vest, og det charmerende centrum med de typiske wild west bygninger indbyder til en hyggelig aftentur. Oplev Irma Hotel, der var en gave fra Buffalo Bill til datteren Irma. Overnatning i Cody.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (216 km)

 • Dag 16: Mount Rushmores stenansigter - Høvding Crazy Horse - Sioux indianernes Black Hills

  Til Black Hills, der dækker et område på størrelse med Lolland og Falster. Her besøges Mount Rushmore, hvor 18 meter høje ansigter af de 4 berømte præsidenter: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Rosevelt og Abraham Lincoln, er hugget ud i klippen.

  Efter Mount Rushmore gøres stop ved Crazy Horse Memorial. Den ufærdige skulptur af den berømte høvding kommer langt til at overgå Mount Rushmore. Kun det 27 meter høje ansigt er færdigt, men skulpturen skal være 195 meter lang og 175 meter høj. Overnatning i Hill City i en nat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (605 km)

 • Dag 17: Emigranternes vej - The Oregon Trail - Den flade prærie

  Denne dag besøges Fort Laramie. Fortet var af stor vigtig betydning både som en af de få forsyningsposter på The Oregon Trail, men også som militærpost. Her foregik mange fredsforhandlinger mellem indianerne og soldaterne. Historiens vingesus opleves også, når den gamle Oregon Trail besøges.

  Før den transkontinentale jernbane stod færdig benyttede tiusindvis af emigranter denne rute mod vesten. Det er imponerende at opleve de tilsyneladende endeløse flade vidder, når vi kører ud over prærien. Overnatning i Fort Collins i en nat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (520 km)

 • Dag 18: Rocky Mountains - Denver

  Vi fortsætter mod syd, mens vi betragter Rocky Mountains, der tårner sig op mod vest. Vi fortsætter til Denver, beliggende på den flade prærie, blot 30 km øst for Rocky Mountains. Overnatning i Denver i en nat.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (102 km)

 • Dag 19: Denver - hjemrejse

  Hjemrejsen fra Denver tager sin begyndelse. Natflyvning mod Europa.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

  (15 km)

 • Dag 20: Flyskift og hjemkomst

  Flyskift i Europa, hvorefter der flyves hjem til København eller Billund. En storslået rejse i USA er slut.

Hoteller

 • Dag 1-3

  Fairfield Inn & Suites Downtown

  Dejligt hotel med godt beliggenhed nær National Mall hvor du finder Det Hvide Hus, regeringsbygningen US Capitol samt alle de flotteste monumenter og de fremragende museer, hvoraf langt de fleste har gratis adgang. De rummelige værelser er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, bodylotion, føntørrer, strygefaciliteter, sikkerhedsboks (mod betaling) samt kaffe og tefaciliteter. Hotellet har restaurant. Bemærk at der er inkluderet continental morgenmad i opholdet.

  Læs mere om Fairfield Inn & Suites Downtown

  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  Strygejern og strygebrætJa
 • Dag 3-5

  Hyatt Place Times Square New York

  Virkelig dejligt hotel med rigtig god beliggenhed. Her er du kun en kort spadseretur fra 5th Avenue, Empire State Building og Times Square. Hotellet har 520 værelser. Værelserne er ikke store, men pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/tefaciliteter, strygefaciliteter og fladskærms-tv, telefon. Bemærk at der er inkluderet continental morgenmad i opholdet.

  Læs mere om Hyatt Place Times Square New York

  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
 • Dag 5-7

  Holiday Inn Express Fisherman´s Wharf

  Dejligt hotel tæt på spændende attraktioner i San Francisco. Kun en kort spadseretur fra Fishermans Wharf og hyggelige Pier 39 - begge dele beliggende ved vandet med flot udsigt til Golden Gate Bridge og fange-øen Alcatraz. Hotellet har fitnesscenter og fine lyse værelser med TV og arbejdsbord, sikkerhedsboks, køleskab samt kaffe og te faciliteter. På badeværelset er der hårtørrer, sæbe, shampoo, balsam og bodylotion. Opholdet er inklusiv continental morgenmad.

  Læs mere om Holiday Inn Express Fisherman´s Wharf

  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  TVJa
  VærdiboksJa
 • Dag 7-8

  Hotel Corque

  Dejligt hotel i den danske bydel Solvang. Hotellet har en prisvindende restaurant der byder på et imponerende udbud af spændende vin. Oplev den danske stemning med Dybbøl mølle, Rundetårn, Den Lille Havfrue og gå en tur langs de mange bindingsværkshuse. Pæne værelser med TV, køleskab og gratis wi-fi.

  Læs mere om Hotel Corque

  RestaurantJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 8-10

  Park MGM Resort

  Stort og flot hotel med perfekt beliggenhed på the Strip i Las Vegas. Hotellets lobby og fælles arealer er indrettet i spændende stil. Der er et stort casino, 11 restauranter, 8 barer, 3 swimmingpools, spaafdeling og mange andre faciliteter. Pæne, indbydende værelser med stort TV. På badeværelset er der toiletartikler og hårtørrer. Wi-fi mod betaling.

  Læs mere om Park MGM Resort

  BarJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  TVJa
 • Dag 10-11

  Hampton Inn & Suites

  I Kanab, cirka 1 times kørsel fra både Zion, Bryce og Grand Canyon North Rim National Park ligger dette hyggelige hotel med 81 værelser. Der er indendørs pool og fitnessfaciliteter. Værelserne har mikroovn og kaffe/te faciliteter. Opholdet er med let morgenmad.

  Læs mere om Hampton Inn & Suites

  FitnessrumJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteterJa
 • Dag 11-12

  Best Western Bryce Canyon Grand

  Flot familieejet hotel ude i naturen. Hotellet ligger dog samtidig tæt på butikker, restauranter og biografer. På hotellet findes en udendørs opvarmet pool, spa bad og stort fitness rum. Værelserne er udstyret med TV, wi-fi, kaffe/ tefaciliteter samt hårtørrer. Morgenmaden er inkluderet, og byder blandt andet på vafler, æg og yoghurt.

  Læs mere om Best Western Bryce Canyon Grand

  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  Wi-fiJa
 • Dag 12-13

  Hilton Garden Inn Downtown

  Dejligt hotel med 132 værelser der alle har mikrovn, kaffe/tefaciliteter, TV og badeværelser med toiletartikler og hårtørrer. Hotellet har indendørs swimmingpool, fitness rum og restaurant.

  Læs mere om Hilton Garden Inn Downtown

  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  TVJa
 • Dag 13-14

  49er Inn & Suites

  Hyggeligt hotel med rigtig god placering midt i den charmerende western by, og i gå afstand til byens restauranter, butikker og gallerier. Besøg evt. Million Dollar Cowboybar hvor barstolene er skiftet ud med sadler. Hotellet har indendørs swimmingpool, udendørs og indendørs spabad og fitness rum. De 140 værelser er alle med TV, kaffe/tefaciliteter samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere om 49er Inn & Suites

  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  SpaområdeJa
  TVJa
 • Dag 14-15

  Comfort Inn Gardiner

  Dejligt hotel med restaurant, bar, fitness rum, gratis wi-fi og elevator. Pæne værelser udstyret med gratis wi-fi, kaffe/tefaciliteter, TV samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere om Comfort Inn Gardiner

  BarJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 15-16

  Holiday Inn at Buffalo Bill Village

  HOLIDAY INN at Buffalo Bill Village består af både et hotel og en hytteby bestående af hyggelige træhuse i westernstil. Værelserne indeholder TV, kaffe/tefaciliteter samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

  Læs mere Holiday Inn at Buffalo Bill Village

  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  TVJa
 • Dag 16-17

  Cambria Hotel Fort Collins

  Pænt hotel i udkanten af Fort Collins. Hotellet har restaurant, bar, indendørs pool, spabad og fitnesscenter. Værelserne indeholder mikroovn, køleskab, wi-fi og TV.

  Læs mere om Cambria Hotel Fort Collins

  BarJa
  FitnessrumJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  RestaurantJa
  SpaområdeJa
  TVJa
  Wi-fiJa
 • Dag 17-18

  Hampton Inn & Suites Downtown

  Godt hotel med indendørs swimmingpool og fitnesscenter. Pæne, store værelser med kaffe/tefaciliteter og TV samt badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere om Hampton Inn & Suites Downtown

  FitnessrumJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  TVJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
02-09-2022Se afrejsetider 20 dageFly fra Billund LufthavnRing til os37.998,-
02-09-2022Se afrejsetider 20 dageFly fra Københavns LufthavnRing til os37.998,-

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på max 23 kg (max 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på max 8 kg (max 55 x 40 x 20 cm). Bemærk at kufferten ikke må være aflåst, med mindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse. 

 • Bemærk

  Vejledende hotelliste for USA The Grand Tour 2022
  Alle hoteller, der benyttes på rejsen, er generelt gode hoteller med med pæne, velindrettede værelser samt nydelige badeværelser med hårtørrer, shampoo, sæbe m.m. Stort set alle hoteller har aircondition, wi-fi, enten gratis eller mod betaling samt swimmingpool. Enkelte steder kan morgenmaden være af typen Continental Breakfast, hvilket består af en mindre buffet, ofte anrettet i hotellets reception. Her benyttes engangsservice. Vi gør venligst opmærksom på, at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm eller evt. 1 seng på ca. 120-140 cm x 200 cm samt en træk-ud sovesofa. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 18 - 20% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige og chauffør pr person pr dag.

 • Drikkevand

  Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

 • Ekstra benplads i flyet

  I enkelte tilfælde kan det lade sig gøre mod gebyr - spørg når du bestiller.

 • Elektricitet

  Der er 110 V. Stikkontakter kræver stik med to flade ben - medbring rejsestik. 

 • Entréer

  Der er inkluderet entré til alle nationalparker der besøges på turen. Andre entréer er eksklusive beregn ca. $50 for hele turen

 • ESTA

  Ved bestilling, af en rejse til USA, vil du have følgende to valgmuligheder:

  ESTA Valgmulighed 1
  Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA

  Vejledning til udfyldning af ESTA
  Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
  Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.
  Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god ide at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.
  Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.
  Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse.

  Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

  ESTA Valgmulighed 2
  Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen) Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Der flyves med Lufthansa via Frankfurt. Mellem New York og San Francisco flyves med et amerikansk flyselskab. Venligst bemærk at der ikke er forplejning inkluderet på flyrejsen (den oversøiske flyvning dog undtaget), men det er muligt at købe ombord.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Vi sender flybilletterne til dig.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.

 • Hoteller

  Bemærk: Hotellisten er vejledende

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: www.cph.dk

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Klima

  Generelt sommervejr med dagstemperatur på 25-30° - bemærk at nætterne i Bryce Canyon og Grand Canyon kan være kølige ca. 5-10°. Læs mere om vejret i f.eks. Las Vegas her.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Al medicin skal være i original emballage. Medbring gerne recept - er påkrævet ved medicin der indeholder morfin.

  Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer anden receptpligtig medicin.

  Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden. Rejsende kan altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs evt. mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/   eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mobiltelefon

  Forvent ikke dækning i de øde egne. Husk at slå mobildata og roaming fra.

 • Moms

  Alle priser i forretninger i USA er uden moms (GST). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat men ligger på ca. 10-15 %.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som angivet i passet.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Program

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Påklædning

  Medbring sommertøj men også lunere tøj til bjergene samt en let jakke. Gerne praktisk tøj - lag på lag og gode sko. Husk badetøj.

 • Rejseforsikring

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Rejseleder

  Du møder Gislevs danske rejseleder i lufthavnen i Billund. Rejselederen er med på hele rejsen. Rejsende fra København møder rejselederen ved gaten i den lufthavn hvorfra der flyves til Washington DC.

 • Shopping

  Der er mulighed for at købe indiansk kunsthåndværk. Mærketøj er væsentligt billigere end i Danmark.

 • Tidsforskel

  Der er 6-9 timers tidsforskel. Danmark er foran.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Lombjergevej 1, 5750 Ringe. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. Se under den enkelte rejse om den har ”Nat med rabat”.

 • Toldregler

  Fra Danmark til USA må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i Canada til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner der relaterer til Covid-19 situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta og Kreditkort

  En dollar er ca. 6,50 kr. (21/4 2021). Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til dollars på turen.

  Især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankautomater.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Der kræves ikke visum for danske statsborgere. Se under ESTA.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu