New York

Fifth Avenue - Central Park - Broadway - Wall Street

Flyrejse til New York med 5 nætter nær Empire State Building

Oplev New York med dansk rejseleder og bo midt på Manhattan. New York - også kaldet The Big Apple er uden sammenligning én af verdens mest spændende byer. Hvad enten du rejser til New York for første gang, eller det er et kært gensyn, så venter der en perlerække af skønne oplevelser i byen der aldrig sover. På denne rejse til New York fører Gislevs rejseleder dig sikkert og trygt rundt til de bedste oplevelser. Glæd dig til tårnhøje skyskrabere, gule taxaer, spændende museer og fordelagtig shopping - New York har det hele.

Med i prisen

 • 5 x ophold i dobbeltværelse
 • 5 x continental morgenmad
 • Flybillet, lufthavnsskatter
 • Kort til ubegrænset kørsel med undergrundsbane
 • Sejltur til Frihedsgudinden og Ellis Island
 • Udflugt til Brooklyn med spadseretur over Brooklyn Bridge
 • Udflugt til Hudson Yards kendt for The Edge og Vessel
 • Gående byrundtur ad 5th Avenue til Central Park
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.000. Afbestillingsforsikring kr. 975. One World Observatory kr. 250. The Edge og Vessel kr. 300. Eventuel tilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund mod tillæg - spørg ved bestilling.

NB Eventuel Broadway show: ca. $125, bestil evt. på www.arteudland.dk.
Bemærk også: I USA er det kutyme at give drikkepenge f.eks. $1-2 til stuepigen.

Bestil rejsen

Pris fra 13.498,-

7 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Direkte fly fra København.
 • Hotel midt på Manhattan
 • Subway pass - fri kørsel alle dage
Bestil rejsen

Om rejsen

Gislevs supertilbud til New York - The Big Apple er svært at modstå. Vi bor på et godt hotel med super beliggenhed lige ved Empire State Building og 5th Avenue. New York er en fascinerende metropol, der kun kan overvælde og begejstre med gule taxier, himmelstræbende skyskrabere og historiske bygninger. Alt i New York virker så behageligt velkendt fra film og tv-serier. Du oplever New Yorks vartegn - og Amerikas kæreste eje Frihedsgudinden samt immigrantmodtagelsen Ellis Island, der i årene 1892-1924 modtog millioner af europæiske udvandrere. Glæd dig også til at spadsere ad Broadway og Wall Street til Ground Zero med det gribende mindesmærke over ofrene for tragedien den 11. september. Som noget NYT kan du nu også opleve Hudson Yards med de arkitektoniske perler The Edge og Vessel. Besøg også et af de utallige museer i New York som f.eks. det gigantiske Metropolitan Museum of Art, det karakteristiske sneglehusformede Guggenheim eller hangarskibet Intrepid. Gå ikke glip af et besøg i det overdådigt udsmykkede bibliotek New York Library og Vanderbilts gamle banegård Grand Central Terminal. Du oplever alt det bedste af New York sammen med Gislevs rejseleder, men der er også tid til at udforske byen på egen hånd. Bemærk at vi har inkluderet kort til ubegrænset kørsel alle dage med New Yorks undergrundsbane Subway.

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse.
Du møder rejselederen i Københavns lufthavn. Direkte fly med SAS til New York. Ankomst til New York samme dag. Her venter knap en times kørsel til hotellet, der ligger midt på Manhattan nær Empire State Building.

Dag 2: New York - sejltur til Frihedsgudinden - Wall Street - One World Observatory.
Med undergrundsbanen til det sydlige Manhattan. Her venter en flot sejltur. Det er som om skyskraberne rejser sig direkte fra havet. Vi ser Frihedsgudinden og besøger Ellis Island, som var immigrationsmodtagelse for millioner af indvandrere. Gående byrundtur i Lower Manhattan. Her passerer vi bl.a. The Wall Street Bull, Wall Street og børsen. Vi kommer også forbi 911 Memorial - der før blev kaldt Ground Zero. Mulighed for at besøge One World Observatory. Bygningen kaldes også Freedom Tower eller det nye World Trade Center. Den imponerende skyskraber, der har erstattet det gamle World Trade Center, er 1776 fod/541 meter høj, og dermed en af de højeste skyskrabere i verden. Tallet 1776 refererer til det år USA fik sin uafhængighed, og derfor har bygningen fået tilnavnet frihedstårnet. Fra 102. etage er udsigten over Manhattan storslået. Elevatorturen der tager 58 sekunder, beskriver Manhattans historie på en helt utrolig måde. Udflugten er inkluderet, dog eksklusiv entré til One World Observatory der skal bestilles sammen med rejsen.

Frihedsgudinden One World Observatory

Dag 3: Spadseretur over Brooklyn Bridge. The Edge og Vessel.
Rejselederen tager de der ønsker det med subway (undergrundsbane) til bydelen Brooklyn. Her fra spadseres ad Brooklyn Heights med flot kig mod Manhattans skyskrabere og Brooklyn Bridge tilbage til Manhattan. Udsigten over New York fra den gamle stolte bro er mageløs. Udflugten er inklusiv. Sidst på eftermiddagen laver rejselederen en udflugt til det nye spændende kvarter Hudson Yards, beliggende på den vestlige side af Manhattan. Området er kendt for imponerende og nyskabende arkitektur, og vi besøger den arkitektoniske perle Vessel. Vi besøger også The Edge, der er New Yorks nyeste og mest imponerende udsigtsplatform. The Edge er den højeste udendørs udsigtsplatform på den vestlige halvkugle, og der er en fremragende udsigt over hele Manhattan. Udflugten til Hudson Yards er inkluderet, dog eksklusiv entré til The Edge og Vessel, der skal bestilles sammen med rejsen.

 Brooklyn Bridge

Dag 4: 5th Avenue og Central Park. 
Spadseretur ad 5th Avenue der byder på mange spændende oplevelser. Vi kommer forbi det imponerende New York Public Library, hvis overdådige indretning er kendt fra flere film. Vi smutter også forbi Vanderbilts smukke banegård Grand Central Terminal. Vi fortsætter vores tur op ad 5th Avenue forbi de eksklusive butikker såsom Gucci og Tiffany. Vi stopper også ved Rockefeller Plaza, St. Patricks Cathedral og Plaza Hotel på vores vej til Central Park. Udflugten er inklusiv.

Central Park i New York New York

Dag 5: Tid til egne oplevelser i New York.
Der skal også være tid til egne oplevelser og New Yorks undergrundsbane er overraskende let at bruge. Byen byder på utallige muligheder for spændende oplevelser. Der findes bl.a. museer for enhver smag. Besøg eventuelt det sneglehusformede Guggenheim, det kolossale Metropolitan Museum of Art eller måske Museum of Modern Art. Er du ikke til de mere traditionelle museer, så kunne det måske friste med et besøg på Intrepid, det gigantiske hangarskib der nu fungerer som museum. Overvej også et besøg i FN-bygningen eller en tur i hestevogn i Central Park, mulighederne er uendelige i New York. Du kan også vælge at spadsere på 5th Avenue samt i lokalområdet og måske besøge Empire State Building. Rejselederen kommer gerne med gode forslag.

Guggenheim New York Metropolitan Museum Art New York

Dag 6: Shopping og hjemrejse.
Hele dagen er fri til egne oplevelser. Først på aftenen kører vi til lufthavnen. Lidt før midnat starter vores flyvning mod København. 

Ferie i New York New York udsigt overbyen

Dag 7: Hjemkomst til København.
Ankomst til København ved middagstid.

Hotel

Springhill Suites New York Midtown Manhattan/5th Avenue
25 West 37th Street
New York, NY 10018
Læs mere om Springhill Suites New York Midtown Manhattan/5th Avenue

Virkelig dejligt hotel med rigtig god beliggenhed. Her er du kun en kort spadseretur fra 5th Avenue, Empire State Building og de mange butikker på 34th Street. Hotellet har 173 værelser fordelt på 19 etager. Værelserne er pæne og funktionelle og alle med bad, toilet, sæbe, shampoo, balsam, bodylotion, føntørrer, kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks, strygefaciliteter, fladskærms-tv, telefon og gratis wi-fi. Bemærk at der er inkluderet continental morgenmad i opholdet.

 

 

Gæsterne siger

”Spændende og varierede udflugter. Jeg oplevede alt, jeg drømte om - og lidt til”

”Veltilrettelagt rejse! Rigtig godt hotel med fantastisk beliggenhed - et super udgangspunkt for at kunne nå at opleve så meget som muligt af New York på forholdsvis få dage”

”Rejsen med ledsagende rejseleder på turen til og fra destinationen, transfer, centralt beliggende og kvalitetsfuldt hotel og rejseleder m træffetid hver morgen er et fortrinligt og trygt koncept til førstegangsrejse til en ny destination - og specielt til en destination i en anden verdensdel”

”FANTASTISK og OPLEVELSESRIG ferie med en super god guide”

Værd at vide

Afrejse
Du møder rejselederen i Københavns lufthavn. Rejselederen er med på hele rejsen. Der flyves direkte med SAS til Newark lufthavnen. 

Aircondition
Der er aircondition på hotellet og stort set også alle andre steder. Medbring let striktrøje.

Alkohol/Bar
Vi gør venligst opmærksom på, at ifølge lovgivningen har børn og unge under 21 år ikke adgang til barer. Den tilladte aldersgrænse for udskænkning af øl, vin og spiritus er 21 år.

Apotek
Drugstores findes næsten overalt. De mest almindelige hedder Wallgreen, Duane Reade og CVS.

Bagage
Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Kufferten må max. veje 23 kilo. Vi gør opmærksom på, at kufferten ikke må være aflåst, med mindre det er med en lås godkendt af TSA. For at låsen er godkendt, skal der være Travel Sentry logoet på Låsen. Sikkerhedskontrollen i lufthavnene skal have adgang til bagagen. Såfremt der ikke er det, har sikkerhedsfolkene ret til at bryde kufferten op og de har ikke erstatningspligt. Lås evt. kufferten med en elektriker-strip, der er nem at klippe op for myndighederne om nødvendigt. Venligst læg en seddel i kufferten med rejseplan, hotellets navn og adresse samt din private adresse i Danmark.

Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 8 kilo og max. dimensioner må ikke overstige 55 x 40 x 23 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryk-lynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke længere gratis poser (sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre
Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kræves der skriftligt samtykke fra forældrene (på engelsk).

Bus
Der er inkluderet bustransport fra lufthavn til hotel t/r.

Drikkepenge
Det er kutyme at give drikkepenge i USA. På restaurant gives ca. 18%, og det er høfligt at lægge 1-2 dollars på værelset til stuepigen.

Drikkevand
Det frarådes at drikke vandet fra vandhanen. Det indeholder generelt meget klor, der kan give problemer med maven. Det er muligt at købe vand på flaske næsten alle steder.

Elektricitet
Der er 110 volt i USA, hvilket betyder, at de fleste danske elektriske apparater vil køre på halv kraft. Der kan være få apparater, der ikke kan fungere ved 110 volt f.eks. visse opladere til mobiltelefoner og batterier. De amerikanske stikkontakter kræver stik med flade ben stik – eller visse steder tynde runde ben, så det er nødvendigt med et rejsestik, der kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark. På værelset forefindes hårtørrer.

ESTA
Pr. 12. januar 2009 indførtes det nye indrejseprogram ESTA, en elektronisk formular der skal udfyldes senest 72 timer før afrejse. Enhver der ikke er i besiddelse af en godkendt ESTA, vil blive nægtet ombordstigning på fly til USA.

Vigtig information om ESTA på en Gislev rejse - du har følgende to valgmuligheder:

ESTA Valgmulighed 1
Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster pt. USD 14, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA samt for rejsende der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler at du laver din ESTA mindst 1 måned før afrejse. Det er alene dit ansvar at ESTA udfyldes korrekt og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde at du ikke får lov at gå ombord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning mister du din rejse og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA.

Vejledning til udfyldning af ESTA: Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTAs officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter der ikke er markeret med stjerne.

Når din ESTA er godkendt vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer – eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

Er I flere der rejser sammen skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet eller rejsende der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00.

Det er vigtigt at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest 1 måned før afrejse. Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev Rejser.

Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

ESTA Valgmulighed 2
Du betaler kr. 300 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det vigtigt at du indsender kopi af pas, samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil Gislev Rejser ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

Flybilletter
Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Bemærk venligst at mellemnavne kan være forkortet til et forbogstav. Venligst fremsend en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om dit pasnummer og fødselsdato. 

Fotografering
Generelt er der ingen særlige regler. Det er dog ikke tilladt at fotografere ved paskontrol i lufthavnen. Gade-musikanter m.m. forventer drikkepenge, hvis du ønsker at fotografere dem.

Gangbesværede
Svært gangbesværede vil ikke få det fulde udbytte af denne rejse, da flere seværdigheder kræver spadseren. Bemærk at der generelt ikke er elevator på undergrundsstationerne.

Gode råd til at gøre flyturen mere behagelig
Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol. Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.

Internet
Der er gratis internet både på hotelværelset samt i hotellets lobby.

Kreditkort
Der kan anvendes kreditkort i næsten alle forretninger, især Visa og Master Card er udbredt. Der kan kun hæves det beløb varen koster. Det kan være svært at anvende kreditkort til små beløb f.eks. entreer, frokost og drikkevarer. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankernes kontantautomater.

Klima
Generelt varmt sommervejr med 22-28 °C i maj og september samt 30 °C i juli .

Morgenmad
Der er inkluderet continental morgenmad på denne rejse. 

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Medbring også gerne recept, hvis denne haves. Medicinpas er ikke nødvendigt, men medbringer du medicin, der indeholder morfin, er det vigtigt også at medbringe recept.

Mobil
Mobiltelefoner kan benyttes i stor udstrækning. Forvent dog udfald i de mere øde egne. Husk at slå mobildata + roaming fra da det ellers kan blive en dyr fornøjelse.

Moms
Alle priser i forretninger i USA er uden moms (tax). Momsen lægges først til varens pris ved betaling. Momsen svinger fra stat til stat, men ligger på ca. 5-10%.

Mål og vægt
1 ounce (oz) = 28,35 gram
1 pound (16 oz) = 453,6 gram
1 ton = 907,2 kg
1 tomme (inch) = 2,54 cm
1 fod (foot) = 30,48 cm
1 mil = 1,61 km
1 acre = 4046,8 m2
1 gallon = 3,785 liter

Pas
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra USA. Dette gælder også for børn (og spædbørn), som også skal være i besiddelse af eget pas. Det er MEGET vigtigt at du sender en kopi af pas ved bestilling af rejsen. På paskopien påføres rejsens navn, afrejsedato og bookingnummer. Som følge af skærpelsen af sikkerheden i USA kan vi ligeledes oplyse, at du ved indrejse får taget digitale fingeraftryk og digitalt foto. Se også vigtig information under ESTA.

Påklædning
Almindeligvis er det varmt vejr – så det er sommertøjet der skal i kufferten. Det er dog en rigtig god idé altid at have en trøje med sig, da der er aircondition både på restauranter og i butikker. Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt, almindelig pæn påklædning er nok – også hvis du ønsker at se en musical på Broadway.

Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Rejseleder
Rejselederen møder gruppen i København og er med på hele rejsen. 

Rygning
Det er forbudt ved lov at ryge på offentlige steder i USA. Det er altså heller ikke tilladt at ryge på restauranter, i hotelreceptioner eller på værelser.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner, som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
I New York er der gode muligheder for at shoppe. Stormagasinerne Macy’s og Bloomingdales minder om vores Magasin, og her har du alt, hvad du kan ønske dig at købe – og mere til. Priserne er væsentligt lavere end i Danmark. Er du i besiddelse af en god portion tålmodighed, så kan det slidte og rodede varehus Century 21 anbefales, her er priserne generelt 30 - 70% lavere end i stormagasinerne. Century ligger på Broadway/Dey Street lige over for Ground Zero.

Sikkerhed
I en stor by som New York City bør der udvises almindelig forsigtighed og det anbefales at opbevare penge og værdier i forlomme eller pengekat. Og du bør holde øje med bagage og håndbagage når bussen pakkes. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker.

Sprog
Det officielle sprog er engelsk – men den massive indvandring fra mange andre lande, gør at al verdens sprog høres overalt.

Taxi
Kører enten efter taximeter eller aftalt fast pris. I New York er taxierne gule, og der er ingen problemer med pirattaxi. Husk drikkepenge, ca. 10%.

Telefon
Det er naturligvis muligt at ringe fra hotelværelset. Der skal dog almindeligvis betales et depositum i receptionen for at få åbnet telefonen, og det er en dyr måde at ringe på. Kaldenummeret til Danmark er 011 45 + telefonnummer.

Tidsforskel
Der er 6 timers tidsforskel. Det vil sige, når klokken er 18.00 i Danmark, er den 12.00 i denne del af USA.

Toiletartikler
Der forefindes shampoo, lotion og sæbe på værelserne.

Toldregler
Fra Danmark til USA må indføres 200 cigaretter og 1 liter spiritus eller 1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må indføres 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i USA til en værdi af max. 3.250 kr. Venligst bemærk at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 140 cm x 200 cm. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.

Valuta
En amerikansk dollar er ca. 6,75 kr. (1/10 2020). Sedlerne findes i 1, 5, 10, 20, 50 og 100 dollarsedler. Alle sedlerne har samme størrelse og næsten samme farve, så pas på du ikke tager fejl. Der går 100 cent på en dollar. Mønterne findes i 1-cent (Penny), 5-cent (Nickel), 10-cent (Dime) og 25-cent (Quarter). Navnene i parentes er mønternes kælenavne, der ofte benyttes. Det er IKKE muligt at veksle danske kontanter til US dollars.

Huskeliste:
I god tid før afrejse:
• Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst, Gislev Rejser skal have kopi ved bestilling af rejsen.
• Er rejseforsikring i orden?
• Stemmer navn på rejsebevis 100% overens med navn i pas?

I kufferten pakkes:
• Lille rygsæk (kan også bruges som håndbagage)
• Gode sko
• Gode sandaler
• Let sommertøj
• Vindjakke
• Lun trøje
• Strømper
• Undertøj
• Evt. lommekniv
• Neglesaks
• Toilettaske

I håndbagagen pakkes:
• Kreditkort
• Valuta
• Pas
• Forsikringspolice
• Pung
• Briller/solbriller
• Kuglepen
• Læsestof
• Fotoapparat/video/mobiltelefon
• Film/memory card
• Oplader til foto/video/mobiltelefon
• Vi anbefaler, at evt. medicin anbringes i håndbagagen. Det er også en god idé at medbringe en kopi af recepten

(Se i øvrigt afsnit om håndbagage).

Flyv fra

Fly letter

Rejsen er fra København. Eventuel tilslutning fra Aalborg, Aarhus og Billund - spørg ved bestilling.

Flybilletter
Ca. 10 dage før afrejsen fremsendes brev med de sidste oplysninger om hvordan du skal forholde dig ved afrejse. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA. 

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Gislev Rejsers mødested i København lufthavn
Fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter.

Flyveturen
Der flyves med SAS.

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her venter rejselederen.


Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
07-05-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 813.498,-Bestil rejsenMere information
09-07-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 815.498,-Bestil rejsenMere information
03-09-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 814.998,-Bestil rejsenMere information
01-10-2021Fly fra Københavns LufthavnMere end 814.998,-Bestil rejsenMere information