Skip to main content

Luksuskrydstogt i Caribien

-
Oplev solskinsstaten Florida og et skønt krydstogt til bl.a. De Vestindiske Øer

Caribisk luksusliv

Tag med på en rejse fyldt med solskin, spændende oplevelser og selvforkælelse til søs i det skønne Caribien. Rejsen begynder med to nætter ved Cocoa Beach i Florida, hvor vi bl.a. tager på udflugt til NASAs imponerende Kennedy Space Center, inden vi stikker til søs på rejsens tredjedag. Her går vi ombord på Celebrity Ascent og sætter kurs mod tre af Caribiens skønneste øer. Du får et luksuriøst ophold i skibets smukke omgivelser med lækker mad, flotte shows og masser af andre spændende aktiviteter og faciliteter at benytte sig af. Dertil er krydstogtet inklusive fuld forplejning, Classic drikkepakke og 'Basic wi-fi'.

Vores første stop er Puerto Plata i Den Dominikanske Rebublik, hvor også Christoffer Colombus gik i land for over 500 år siden. Landet, der deler ø med Haiti, er berømt for sin frodige natur, kilometervis af smukke sandstrande og pastelfarvede husfacader. Kort sagt et dejligt første møde med Caribiens forførende charme. Næste stop på sørejsen er De Vestindiske Øer, hvor vi dykker ned i den danske kolonihistorie i Charlotte Amalie på St. Thomas, når vi følger de gamle stræder med danske gadenavne og hører om en svunden tid med danske besiddelser i Caribien.

Vi fortsætter til Philipsburg, St. Maarten, der er en af De Hollandske Antiller. Glæd dig til at udforske den stemningsfulde strandpromenade, nyde den skønne strand og evt. tage med på udflugt til den berømte Maho Beach.

Efter de mange flotte oplevelser i Caribien ankommer vi tilbage i Fort Lauderdale, hvor vi skal på sejltur med en airboat i Everglades, før vi kører til Miami Beach. Her oplever vi det ikoniske Art Deco District og de kulørte livreddertårne på South Beach, inden vi indkvarteres for to nætter nær den berømte strand til en dejlig afslutning på en rejse langt fra den danske vinter.

Glæd dig til

 • 2 nætter tæt på stranden i Cocoa Beach
 • Udflugt til Kennedy Space Center
 • 8 dages krydstogt i Caribien med fuld forplejning
 • Inklusive Classic drikkepakke og basic wi-fi ombord på skibet
 • Den Dominikanske Republik, hvortil Columbus kom på sin første rejse
 • Charlotte Amalie og dansk historie på St. Thomas
 • Oplev De Hollandske Antiller, når vi kommer til Philipsburg, St. Maarten
 • Tur med airboat blandt alligatorer i Everglades
 • Byrundtur i Miami Beach inklusive det berømte Art Deco District
 • 2 nætter i Miami Beach – godt hotel nær den berømte strand
 • Dansk rejseleder med på hele rejsen – det er din tryghed

Inkluderet i rejsens pris

 • 2 nætter på hotel i Cocoa Beach
 • 2 nætter på hotel i Miami Beach
 • 4 x morgenmad
 • 8 dages krydstogt i indvendig kahyt kat. I2
 • Fuld forplejning på skibet
 • Drikkepakke (Classic) om bord på skibet
 • Basic wi-fi ombord på skibet
 • Drikkepenge på skibet (ekskl. drikkepenge ved varer købt ombord)
 • Udflugt til Kennedy Space Center
 • Oplevelser med rejseleder i alle havnebyer
 • Tur med airboat i Everglades
 • Byrundtur i Miami Beach
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Rejseleder
  Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse og ankomst til Florida

  Afrejse fra Billund eller Københavns Lufthavn. Flyskift før ankomst til Orlando samme dag. Vi kører direkte fra lufthavnen til Cocoa Beach, hvor vi indkvarteres for to nætter på hotel nær stranden. Måltider inkluderet denne dag:

  Forplejning på den oversøiske flyvning.
  Antal km i bus: 81.

 • Dag 2: Udflugt til Kennedy Space Center

  Glæd dig til at opleve det storslåede Kennedy Space Center Visitor Complex. Her venter en dag fuld af spændende indtryk fra rumfartens verden. I Rocket Garden spadserer du blandt gigantiske rumraketter på vej til U.S. Astronaut Hall of Fame, hvor NASAs astronauter hædres. I Heroes & Legends udfoldes hele rumfartens historie fra de helt tidlige rum-pionerer til Astronaut Hall of Fame. Se også den imponerende forestilling i Universe Theater, hvor du også kan møde en astronaut. Efter en dag fuld af uforglemmelige indtryk kører vi retur til vores hotel i Cocoa Beach.

  Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet.
  Antal km i bus: 75.

 • Dag 3: Floridas Venedig. Krydstogtet starter

  Vi forlader Cocoa Beach og Floridas Space Coast og kører mod syd til Fort Lauderdale, der også kaldes Floridas Venedig. Vi kører til krydstogthavnen Port Everglades, hvor vi går om bord på Celebrity Ascent. Glæd dig til at opleve det smukke skib, der de næste otte dage bringer dig rundt til nogle af Caribiens skønneste øer. Skibet tilbyder masser af aktiviteter lige fra swimmingpools, teater og biograf til en hel shoppinggade. Bemærk, at opholdet om bord er inklusive Classic drikkepakke samt basic wi-fi. Skibet sejler fra Port Everglades kl. 15.30.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet i Cocoa Beach samt fuld forplejning om bord på skibet. Antal km i bus: 295.

 • Dag 4: En afslappende dag på havet

  Glæd dig til at lære vores komfortable skib at kende, mens vi sejler mod Caribien. Det er skønt at spadsere på dækket og mærke den lune vind i ansigtet eller spille havespil på den store velholdte græsplæne på øverste dæk. Der er altid en hyggelig krog, hvor du kan læse en bog eller spille kort med dine medrejsende. Der er mange aktiviteter om bord – lige fra spa og fitness til storslåede forestillinger i skibets teater. Maden om bord er lækker og veltilrettelagt, og den inkluderede drikkepakke gør det let at vælge en god vin til maden og en cocktail i en af de hyggelige saloner.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 5: Puerto Plata, Den Dominikanske Republik

  Vi ankommer til Puerto Plata kl. 07.00 om morgenen. Columbus opdagede det, der i dag hedder Den Dominikanske Republik, på sin første rejse til den nye verden i 1492. Siden har mange fået øjnene op for denne perle i Caribien. Landet er på størrelse med Danmark, men derudover er der ikke mange ligheder.

  Den centrale del er domineret af høje frodige bjerge, mens mere end 1.600 km kystlinje byder på den ene spektakulære strand efter den anden. De slanke palmer svajer blidt i den lune brise og kaster deres skygge på de kridhvide sandstrande og det krystalklare vand.

  Tag evt. på skibets udflugt til hovedstaden Santo Domingo, hvor der venter smukke huse fra kolonitiden, pastelfarvede husfacader, hestevogne og lokalbefolkning i farvestrålende tøj, der danser merengue, ganske enkelt fordi deres livsglæde forbyder dem at lade være. Skibet sejler igen kl. 15.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 6: Dansk kolonihistorie i Charlotte Amalie, St. Thomas

  Efter en flot indsejling ankommer vi til skønne Charlotte Amalie, St. Thomas kl. 11.30. Glæd dig til at opleve byen sammen med Gislevs rejseleder. St. Thomas er del af De Vestindiske Øer, der var dansk besiddelse fra 1666-1917. Den dag i dag findes der utallige spor efter den 250 år gamle kolonihistorie, blandt andet danske gadenavne som Kongens Gade og Dronningens Gade. Hør historien om Peter Von Scholten, der var øernes sidste guvernør og manden, der opløste slaveriet i 1848. Vi forlader St. Thomas kl. 19.00 efter en oplevelsesrig dag, hvor vi har mærket historiens danske vingesus.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 7: De Hollandske Antiller, Philipsburg, St. Maarten

  Vi ankommer til Philipsburg, St. Maarten kl. 08.00, hvor skibet lægger til kaj blot en kort spadseretur fra den hyggelige strandpromenade. Her kan du gå en tur under palmerne og måske nyde en forfriskning på en af de små beværtninger. Husk badetøjet, for her er den skønneste hvide sandstrand med det klareste lune vand. Du kan evt. også besøge den verdensberømte Maho Beach, der er berømt for de lavtgående fly, der letter og lander lige hen over hovedet på de forbløffede badegæster. Skulle du ønske at deltage i en af skibets mange udflugter, er det naturligvis også en mulighed. Vi sejler fra Philipsburg kl. 18.00.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 8-9: Nyd det gode liv til søs

  Der venter nu to skønne og afslappende dage til søs med god tid til at nyde de sidste dage om bord på vores flydende luksushotel. Skibet har sat kursen mod Fort Lauderdale og Port Everglades, men der er stadig tid til at nyde alt det, skibet har at byde på. Der er helt sikkert restauranter, du endnu ikke har nået at opleve, og flere shows i det store teater. Skibets butikker holder ofte udsalg her de sidste dage, så måske kan du gøre en god handel.

  Forplejning inkluderet denne dag: Fuld forplejning om bord på skibet.

 • Dag 10: Ankomst til Fort Lauderdale, Airboat i Everglades, Miami Beach

  Vi ankommer tilbage til Port Everglades kl. 07.00. Vi spiser morgenmad på skibet, før vi går fra borde. Vi kører ud i Everglades, der med sine knap 8.000 kvadratkilometer er USA's største subtropiske marskområde. Her skal vi sejle en tur i en airboat, der med dens store propel får os til nærmest at flyve hen over det lave vand, mens alligatorerne lurer med deres gule øjne i det lave søgræs. Herefter kører vi til Miami Beach, hvor vi skal se det karakteristiske Art Deco District og South Beach. Du oplever også en bid af Cuba i Miamis Little Havana, før vi kører til hotellet, hvor vi skal bo de næste to nætter.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad om bord på skibet.

 • Dag 11: Afslapning på Miami Beach

  Hele dagen er fri til at slappe af ved poolen eller ved den berømte strand, der er kendt fra utallige film, hvor solen bager på de letpåklædte badegæster, mens store, dyre biler cruiser op og ned ad gaden forbi de pastelfarvede Art Deco-huse. Hvis du har brug for at gøre de sidste indkøb, så besøg evt. Lincoln Road, der er det ultimative shoppingområde i Miami Beach. Her findes også et utal af hyggelige restauranter.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet.
  Antal km i bus: 115 km.

 • Dag 12: Hjemrejse fra Miami

  Formiddagen er fri til at slappe af på hotellet og nyde en sidste dukkert i hotellets pool eller spadsere en tur langs Miami Beach. Ved middagstid kører vi til lufthavnen i Miami, hvor vi starter vores hjemrejse. Natflyvning mod Europa.

  Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad på hotellet samt forplejning på flyet.
  Antal km i bus: 20 km.

 • Dag 13: Hjemkomst til Danmark

  Vi lander i Europa om morgenen. Her skifter vi fly, før vi flyver det sidste stykke hjem til Danmark. En skøn rejse under lune himmelstrøg er slut.

Mere om rejsen

Denne skønne rejse begynder i solskinsstaten Florida, hvor der venter os to nætter i den afslappede badeby Cocoa Beach. Fra den brede sandstrand ses rumkomplekset Cape Canaveral i det fjerne, og allerede på rejsens andendag besøger vi Kennedy Space Center. Vi forlader Floridas Space Coast og sætter kursen mod syd til Fort Lauderdale, også kaldet Floridas Venedig. Her går vi om bord på Celebrity Ascent, der skal være vores hjem de næste syv nætter. Det indbydende skib byder på enhver tænkelig luksus, og der venter en skøn sejlads til tre velvalgte øer i Caribien.

Den Dominikanske Republik er vores første stop i Caribien. Skibet lægger til i Puerto Plata på den nordlige del af øen. Her ligger det gamle spanske fort Fortaleza San Felipe, der kan dateres helt tilbage til 1577. Den centrale del af Den Dominikanske Republik er domineret af høje, frodige bjerge, mens kysten byder på smukke strande.

Glæd dig også til at besøge Charlotte Amalie på St. Thomas. Den danske historie er synlig alle steder her på den mest populære Dansk Vestindiske Ø. Den skinner blandt andet igennem i de danske gadenavne i Kongens Kvarter, Dronningens Kvarter, det gamle danske Fort Christian og 99 Steps.

Philipsburg, St. Maarten, er en af De Hollandske Antiller. I gåafstand fra hvor skibet lægger til, findes den skønneste strandpromenade, og her indbyder det lune Caribiske Hav til en dukkert. Du kan evt. også besøge stranden Maho Beach, der er berømt for de lavtgående fly, der letter og lander lige hen over hovedet på de forbløffede badegæster.

Efter otte dage med flotte oplevelser i Caribien ankommer vi tilbage til Fort Lauderdale. Her kan du glæde dig til en forrygende tur med airboat, hvis store propel nærmest får båden til at flyve hen over det lave vand helt uden at genere de mange alligatorer og andre dyr.

I Miami Beach ser vi det berømte Art Deco District med de pastelfarvede huse, de kulørte livreddertårne på South Beach og meget mere, før vi indkvarteres for to nætter på et dejligt hotel i gåafstand til den berømte strand.

Skibe

 • Dag 1-3

  Best Western Cocoa Beach Hotel Suites

  AirconditionJa
  BarJa
  FitnessrumJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  KøleskabJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa
 • Dag 3-10

  Celebrity Ascent fra Royal Caribbean Group

  Ferier, der kombinerer flotte oplevelser på land med et skønt krydstogt, bliver mere og mere populære - med god grund. Du befinder dig om bord på et flydende luksushotel, der bevæger sig fra sted til sted, mens du sover. Skibet sejler hovedsageligt om natten – dermed er der ingen spildtid på transport, og dagene kan bruges på oplevelser. Et krydstogt er også en behagelig rejseform. Der skal ikke pakkes kuffert hver dag, omgivelserne er smukke, og maden er lækker.

  Celebrity Ascent er det helt nye prisvindende feriested til søs hos Celebrity Cruises. Celebrity Ascent har 32 karakteristiske restauranter, barer og lounger samt hele 16 dæk. Skibet kan d. 3. december 2023 byde velkommen til helt op til 3.260 passagerer, som betjenes af 1.400 besætningsmedlemmer. På de 16 dæk kan du opleve en masse aktiviteter og underholdning, heriblandt teaterforestilling og filmvisninger under stjernerne. Her kan du altså nyde en afslappende dag ved poolen, have velværet i fokus eller danse natten væk på en af de mange forskellige barer med live-musik. Dette krydstogt er som skabt for livsnyderne, som trænger til et luksuriøst ophold på et flydende hotel.

  Krydstogt - kahytter
  Alle kahytter ombord er pæne og velindrettede med aircondition, eget bad og toilet, lille skrivebord, hårtørrer, TV, telefon, sikkerhedsboks samt to senge eller en dobbeltseng. De udvendige kahytter har et vindue – dette kan være et stort, rundt vindue. Balkonkahytterne har privat balkon.

  Krydstogt - forplejning
  I den store hovedrestaurant er der reserveret borde til os til middagen. Her sidder vi ved samme borde hver dag – og har de samme tjenere til at servicere os. Har du ikke lyst til at spise der, kan du vælge at spise i det store cafeteria/buffetrestaurant. Derudover er der mulighed for at besøge skibets steakhouse, gourmetbageri, japanske restaurant, Starbucks og klassisk amerikansk mad mod gebyr. På skibet er der 22 forskellige barer, lounger og caféer. Det er også muligt at bestille room-service mod et lille gebyr.

  Krydstogt - påklædning
  Generelt på skibet skal man blot have almindeligt tøj på. Man må gå rundt i badetøj i badeområderne, men man skal have tøj over sig, når man bevæger sig rundt på skibet. I restauranterne er det kutyme at bære pænt tøj.

  Krydstogt - underholdning
  På skibet foregår der hele tiden noget, og det er nemt at orientere sig om dagens program i din app på telefonen. Hovedattraktionen er naturligvis de store shows i skibets teater. Det er forskellige shows hver aften. Desuden er der optræden, dans, foredrag, demonstrationer samt meget andet rundt omkring på skibet.

  Krydstogt - udflugter
  Når du har bestilt en rejse hos Gislev, kan du få oplyst dit personlige bookingnummer. Dette nummer skal du bruge til log-in, når du har downloaded Celebritys internationale app. På denne app kan du finde program for aktiviteter om bord. Du kan også købe udflugter – ofte med lidt rabat.

  Krydstogt - betaling
  Ved check-in i app oprettes en cruise-konto med et kreditkort. Herefter skal du blot vise dit nøglekort samt kvittere, hvis du køber noget ombord. Den sidste dag ombord leveres en regning til kahytten.

  Krydstogt – ændring af sejlrute
  Rederiet forbeholder sig ret til at ændre i sejlruten. Uvejr og andre uforudsete hændelser kan medføre ændringer af havne og rute. Ved meget høj sø er landgang ved brug af tenderbåde ikke muligt af sikkerhedsmæssige årsager.

  Krydstogt – drikkepakke og wi-fi
  Der er inkluderet en Classic drikkepakke i rejsens pris. Denne drikkepakke inkluderer drinks op til max $9. Standard drikkepenge er inkluderet.

  VODKA

  • Absolut and Flavors
  • New Amsterdam
  • Smirnoff
  • Tito's.

  GIN

  • Beefeater
  • Bombay Dry
  • Gordon’s.

  TEQUILA

  • Cazadores Blanco
  • Don Julio Blanco
  • Herradura Blanco.

  WHISKEY (BOURBON, CANADISKE, IRSKE OG SKOTSKE)

  • Canadian Club
  • Dewar’s White Label
  • Famous Grouse
  • Jim Beam
  • Johnnie Walker Red
  • Monkey Shoulder
  • Seagram’s 7
  • Seagram’s VO.

  COCKTAILS

  Et stort udvalg af cocktails lavet med spiritus fra den klassiske drinks-pakke

  ROM

  • Bacardi & Flavors
  • Bacardi Oakheart
  • Captain Morgan's
  • Kraken Black Spiced
  • Malibu
  • Myer’s
  • Wray & Nephew.

  LIKØR & COGNAC

  • Campari
  • Galliano
  • Goldschlager
  • Hennessy VS
  • Kahlua
  • Kirsch
  • Licor 43
  • Novo Fogo Cachacas
  • Ouzo
  • Romana Sambuca
  • Southern Comfort
  • Tia Maria.

  ØL

  • Alaska Brewing (Alaska Sailings)
  • Amstel Light
  • Boddington’s
  • Coors Light
  • Corona Light
  • Corona
  • Franziskaner
  • Kirin
  • Kirin Light
  • Miller Lite
  • Moretti
  • Newcastle Brown Ale
  • Pabst Blue Ribbon
  • Red Stripe
  • Sam Adams
  • Strongbow hard ciders.

  VINE

  Et stort udvalg af vine fra hele verden som f.eks. chardonney fra Californien, merlot fra Washington, malbec fra Argentina og rioja fra Spanien.

  ALKOHOLFRI DRIKKEVARER

  • vand på flaske
  • Premium kaffe
  • juice
  • sodavand
  • Premium te.
  Aftenunder- holdningJa
  AirconditionJa
  BalkonI de fleste kahytter
  BarJa
  BoblebadJa
  ElevatorJa
  FitnessrumJa
  Frisør- og skønhedssalonJa
  Handicap-venligtJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  Indendørs swimmingpoolJa
  Kaffe/te faciliteterJa
  KaffebarJa
  LoungeJa
  MinibarJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  SkybarSunset-bar
  SoldækJa
  SpaområdeMod betaling
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wellness områdeJa
  Wi-fiJa
 • Dag 10-12

  Best Western Plus Atlantic Beach resort, Miami Beach

  Dejligt hotel beliggende mellem North Beach og South Beach. Hotellet har et lille hyggeligt poolområde og direkte adgang til stranden. Her kan du også spadsere til South Beach på den træbeklædte strandpromenade. Hotellet har restaurant, bar og fitnesscenter samt pæne, rummelige værelser, der vil danne en god ramme om dit ophold i Miami Beach.

  AirconditionJa
  BarJa
  FitnessrumJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  Kaffe/te faciliteter på værelsetJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  Strygejern og strygebrætJa
  TVJa
  Udendørs swimmingpoolJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
17-01-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Billund LufthavnMere end 831.998,-Bestil
17-01-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Københavns Lufthavn331.998,-Bestil
14-02-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Billund LufthavnMere end 832.998,-Bestil
14-02-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Københavns Lufthavn632.998,-Bestil
28-02-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Billund LufthavnMere end 831.998,-Bestil
28-02-2025Se afrejsetider 13 dageFly fra Københavns Lufthavn631.998,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på maks. 23 kg (maks. 158 cm når L+B+H lægges sammen) samt en håndbagage på maks. 8 kg (maks. 55 x 40 x 20 cm). Bemærk, at kufferten ikke må være aflåst, medmindre der er tale om særligt godkendte lufthavnslåse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkepenge

  Florida: Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 18 - 20% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige (og evt. chauffør) pr. person pr. dag (USD).

  Krydstogtet: Drikkepenge til skibets personale er inkluderet, dog ikke på det du evt. køber om bord

  Puerto Plata, Den Dominikanske Republik: Der er trukket ti procent i regningen på restauranter, men tjenerne forventer en lille erkendtlighed alligevel, hvis de har ydet en god service (peso).

  St. Thomas: Det er kutyme at give drikkepenge. Påregn 18 - 20% på restaurant/bar samt $1-3 til stuepige (og evt. chauffør) pr. person pr. dag (USD).

  Phillipsburg, St. Maarten: På restauranter og caféer er det kutyme at give 10–15 % i drikkepenge, hvis der ikke i forvejen er lagt et servicegebyr på regningen. Taxachauffører forventer også lidt drikkepenge.

 • Drikkevand

  Vandet fra vandhanen bør ikke drikkes, køb vand på flaske.

 • Elektricitet

  Florida: Amerikanske stik. Den amerikanske netspænding er på 110 – 120 V.

  Krydstogt: På skibet er der 220 V og danske stik. Der er ikke mange stikkontakter i kahytten, så du kan eventuelt medbringe en stikdåse.

 • Entréer

  Vi har inkluderet entré til følgende seværdigheder

  • Kennedy Space Center
  • Airboat i Everglades
 • ESTA

  Ved bestilling af en rejse til USA, vil du have følgende to valgmuligheder mht. det påkrævede ESTA:

  ESTA valgmulighed 1

  Du udfylder selv din ESTA ved at klikke dig ind på følgende link: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Dette koster $21, som du skal betale med kreditkort. Kravet om ESTA gælder både for rejsende, der blot skal skifte fly i USA, samt for rejsende, der har USA som den endelige destination. Vi anbefaler, at du laver din ESTA mindst én måned før afrejse. Det er alene dit ansvar, at ESTA udfyldes korrekt, og manglende ESTA eller usande oplysninger kan betyde, at du ikke får lov at gå om bord på flyet til USA. Skulle du blive nægtet ombordstigning, mister du din rejse, og da Gislev Rejser ikke har ansvar for din ESTA, vil du ikke kunne få refunderet hverken rejsen eller udgift til ESTA.

  Vejledning til udfyldning af ESTA

  Der findes desværre flere hjemmesider, der tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr på USD 60 eller mere. Hvis du vil undgå dette, skal du sikre dig, at du vælger ESTAs officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

  Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, er obligatoriske og SKAL udfyldes på engelsk. Hvis bogstaverne Æ, Ø og/eller Å forekommer i de oplysninger, du skal opgive, så skal disse bogstaver staves hhv. AE, OE, og/eller AA. Vær opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at udfylde felter, der ikke er markeret med stjerne.

  Når din ESTA er godkendt, vil du få en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer. Det er en god idé at printe dette nummer eller skrive det ned og opbevare det sammen med dine øvrige rejsepapirer under hele din rejse. Uden dit ansøgningsnummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen med tab af rejsen som følge.

  Er I flere, der rejser sammen, skal ALLE rejsende (også børn) udfylde en ESTA. Godkendelsen gælder i to år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de to år.

  Bemærk, at rejsende, der tidligere er straffet, eller rejsende, der har opholdt sig længere i USA end tilladt, kan nægtes indrejse. I så fald bør du kontakte den amerikanske ambassade i København. Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af ESTA, skal du kontakte den amerikanske ambassade på tlf. 33 41 71 00. Det er vigtigt, at du er i god tid med at få lavet din ESTA – gerne ved bestilling af rejsen og senest én måned før afrejse.

  Skulle du ikke blive godkendt til indrejse i USA, beder vi dig venligst om straks at informere Gislev. Gislev Rejser tager forbehold for eventuelle ændringer og gør endnu en gang opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at medbringe et gyldigt pas samt en godkendt ESTA.

  ESTA Valgmulighed 2

  Du betaler kr. 400 – og Gislev laver din ESTA for dig. Denne service skal bestilles sammen med rejsen. Det er vigtigt, at du indsender kopi af pas samt udfyldt spørgeskema (kan rekvireres ved bestilling af rejsen). Såfremt du ikke ønsker at oplyse eller indgive ovenstående oplysninger – eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger – vil Gislev ikke være i stand til at få lavet en korrekt ESTA, og du vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Selvom Gislev Rejser udfylder din ESTA og videresender disse informationer for dig, så er ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger alene dit ansvar. Gislev Rejser kan ikke gøres ansvarlig for, at du ikke kan gennemføre din rejse på grund af fejlagtige informationer.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Fly

  Flyselskab kan oplyses 8-9 mdr. før afrejse. Vi flyver oftest med Lufthansa eller KLM. Rejsende fra København mødes med rejsende fra Billund ved den gate, hvorfra flyet til Orlando afgår.

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Fysisk formåen

  Denne rejse er egnet for alle, der er almindeligt godt gående.

 • Information om Billund Lufthavn

  Adresse
  Passagerterminalen 10
  7190 Billund

  Læs mere her: www.bll.dk

  Mødested er ved selv check-in skrankerne A-B (se kort). Her venter rejselederen på dig/jer.


 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Internet

  Florida: Der er wifi på hotellerne – evt. mod betaling.
  Krydstogtskibet: Der er inkluderet surf-wifi på skibet. Større internetpakker kan købes om bord.

 • Klima

  Eksempel på klima i februar og november:

  Florida: Feb.: 9-22 grader. Nov.: 14-25 grader.
  Puerto Plata, Den Dominikanske Republik: Feb.: 17-28 grader. Nov.: 19-30 grader.
  St. Thomas: Feb.: 21-28 grader. Nov.: 23-29 grader.
  Philipsburg, St. Maarten: Feb.: 24-29 grader. Nov.: 24-29 grader.

  Se mere på www.mitrejsevejr.dk

 • Krydstogtskibet

  Vigtigt vedr. check in på Celebrity (skal gøres inden afrejse)

  • Du skal hente appen Celebrity Cruises i App Store på din mobiltelefon og oprette en profil. 
  • Herefter skal du lave log-in. Her skal du bruge dit reservationsnummer, som du kan få oplyst ved at kontakte Gislev. Dette reservation ID står også på din cruise-billet, som du modtager ca. 10 dage før afrejse.
  • Når du bliver spurgt om, hvornår du tjekker ind, vælger du tidsintervallet 12.30 – 13.00 (eller det der er tættest på).
  • Du kan færdiggøre mange af siderne allerede nu, dog med undtagelse af sidste side, som omhandler helbred.
  • 24 timer før afsejling: Udfyld helbredserklæring og færdiggør check in.
  • Efter endt check in får du en stregkode, som skal vises inden ombordstigning.

  I denne app kan du f.eks. også bestille udflugter og drikkepakker med lidt forkøbsrabat. Du kan også se sejltider, dagsprogram, bestille bord på restauranter og meget andet. Skulle det drille med at downloade app, kan rejselederen være behjælpelig på rejsen.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mobiltelefon

  Kan benyttes uden problemer, dog ikke til søs. Husk at slå mobildata og roaming fra.

 • Moms

  Florida: 6% moms.

  Puerto Plata, Den Dominikanske Republik: 18%.

  St. Thomas: Der er ingen moms.

  Philipsburg, St. Maarten: Cirka 5 %.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Program

  Program kan forekomme i en anden rækkefølge end beskrevet.

 • Påklædning

  Medbring sommertøj, en lun trøje og en let jakke samt lidt pænere tøj til aftenbrug på skibet. Husk badetøj.

 • Rejseforsikring - Fjerne rejsemål

  Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

 • Rejseleder

  Rejselederen er med på hele rejsen fra enten Billund eller København. Alle gæster og rejseleder samles ved den gate, hvorfra flyet til Orlando afgår.

 • Rygning

  Florida: Floridas lov forbyder rygning i de fleste offentlige og private virksomheder, herunder restauranter.

  Krydstogtet: Skibet er røgfrit, men der er mulighed for at ryge forskellige steder om bord.

  Puerto Plata, Den Dominikanske Republik: Den Dominikanske Republik er et cigarvenligt land. Du kan stort set ryge overalt undtagen uautoriserede lukkede rum og tilfældigt udpegede ikke-ryger udendørs områder.

  St. Thomas: Rygning er ikke forbudt på nogen offentlig gade eller fortov, medmindre rygningen finder sted indenfor tyve meter fra enhver indgang, udgang, vindue, ventilationssystem eller andre åbninger på et offentligt sted og arbejdsplads.

  Philipsburg, St. Maarten: De fleste restauranter og barer lader dig ryge, men tag hensyn. Øen har sin egen cigarfremstilling.

 • Shopping

  Florida: Mærketøj er billigere i USA end i Danmark.

  Puerto Plata, Den Dominikanske Republik: Lokalt kunsthåndværk.

  St. Thomas: Smykker og lokalt kunsthåndværk.

  Philipsburg, St. Maarten: Prisniveauet på St. Maarten er generelt lavere end i Danmark. Et godt måltid mad kan fås for ca. 100 kr. og opefter. Drikkevarer på barer og restauranter er billigere end i Danmark.

 • Tidsforskel

  Florida: 6 timer (bagud i forhold til dansk tid).

  Puerto Plata, Den Dominikanske Republik: 5 timer (bagud i forhold til dansk tid).

  St. Thomas: 5 timer (bagud i forhold til dansk tid).

  Philipsburg, St. Maarten: 5 timer (bagud i forhold til dansk tid).

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Toldregler

  Fra Danmark til USA må man indføre 200 cigaretter og 1,1 liter spiritus eller 1,1 liter hedvin. Fra USA til Danmark må man indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin samt varer købt i USA til en værdi af maks. 3.250 kr.

  Venligst bemærk, at det IKKE er tilladt at indføre frugt, grøntsager, planter, frø, kød eller kødprodukter til USA. Dog tillades konserves og brødprodukter.

 • Trepersonersværelse

  Vi gør venligst opmærksom på, at et hotelværelse/kahyt til tre (eller fire) personer kun er udstyret med to senge på hver ca. 130 cm x 200 cm. Det er ikke muligt at garantere tre separate senge.

 • Vaccinationer

  Der kræves ingen særlige vaccinationer. Spørg dog altid egen læge til råds.

  Ovenstående vejledning inkluderer ikke evt. regler og restriktioner, der relaterer sig til Covid-19-situationen. For yderligere information om evt. vaccinekrav i forhold til Covid-19 se her.

 • Valuta og kreditkort

  Florida: USD = Amerikanske dollar.

  Puerto Plata, Den Dominikanske Republik: DOP = Dominikansk peso

  St. Thomas: USD = Amerikanske dollar.

  Philipsburg, St. Maarten: På den hollandske del af øen hedder valutaen ”antillanske gylden” (ANG). Det kan være besværligt af veksle, men amerikanske dollars er også en gangbar valuta – vær dog opmærksom på vekselkursen. På den franske del af øen er valutaen euro.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Visum

  Alle rejsende skal have en gyldig ESTA – se under ESTA

  Florida: Kræver ikke visum, men der er krav om godkendt ESTA

  Puerto Plata, Den Dominikanske Republik: Kræver ikke visum.

  St. Thomas: Kræver ikke visum

  Philipsburg, St. Maarten: Kræver ikke visum.

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu