Julestemning på Donau

Krydstogt på Donau med bl.a. Wien, Stift Melk, den ungarske puszta og BudapestNYHED Sejl julen i møde på et hyggeligt 7 dages krydstogt på Donau - flodernes dronning. Vi bor på det komfortable skib A-Rosa Bella fra rederiet A-Rosa. Vi sejler gennem smuk natur og udforsker bl.a. Wiens hyggelige julemarked ved slottet Schönbrunn. Undervejs er der god tid til at nyde skibets faciliteter og den afslappende All Inclusive tilværelse.

 • All Inclusive om bord på skibet
 • Byrundtur og julemarked i Wien inkluderet
 • Julemarked ved Schönbrunn og byrundtur i Linz inkluderet
 • Rutineret dansk rejseleder med hele vejen


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse/-kahyt kategori S
 • 2 x halvpension på ud- og hjemrejse
 • All Inclusive på skibet
 • Julemarked på Schönbrunn
 • Byrundtur og julemarked i Wien
 • Byrundtur i Linz
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden.


Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg:
Kahyt kategori A kr. 900 pr. person.
Kahyt kategori C kr. 1.700 pr. person
Enkeltkahyt/-værelse kategori A kr. 1.100.
Enkeltkahyt/-værelse kategori C kr. 1.400.

Forplejning om bord:
Opholdet på skibet er med morgenbuffet, serveret 3-retters frokost og middag. Drikkevarer (vin, øl, vand, frugtjuice og 1 kop kaffe) til måltiderne om bord – og der er også fri bar fra kl. 10-23 (dog eksklusiv champagne, vin fra vinkort og specielle drinks).

 

Bestil rejsen

Pris fra 6.998,-

7 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • Alle udflugter langs Donau
 • All Inclusive på krydstogtet
 • Rejseleder med på hele rejsen
Bestil rejsen

Om rejsen

Sejl julen i møde på Donau
Gislevs nyhed tager dig med på et oplevelsesrigt og hyggeligt krydstogt på vinterklædte Donau. Oplev den storslåede kejserby Wien når den stråler i juleglans og frister med stemningsfulde julemarkeder omgivet af  imponerende bygningsværker. Her i den gamle hovedstad kan du gå mellem juleudsmykkede boder, indsnuse duften af julegodter og måske købe lidt julepynt med hjem.

Besøg det skønne julemarked ved det majestætiske slot Schönbrunn og se perlen Linz, der er kendt for sin fine bymidte med smukke barokfacader. Sejl julen i møde om bord på A-Rosa Bella med dejlig mad, god service og All Inclusive.

Billeder

Dag for dag

Dag 1 og 2: Kurs mod Østrig
Vi kører gennem Tyskland til overnatning og middag på hotel. Næste dag kører vi til Engelhartzell, hvor vi går om bord på skibet. Middag om bord og ud på aftenen sejler vi mod Wien.

Dag 3: Kejserbyen Wien
I dag har du god tid til at nyde sejladsen, og se på de skiftende landskaber med smuk natur og hyggelige byer fra skibet. Efter frokost ankomst til Wien, hvor vi kører til julemarked på det tidligere kejserlige residensslot  Schönbrunn. Kom i julestemning imellem de mange boder med julepynt og kunsthåndværk i de majestætiske og imponerende omgivelser.

Dag 4: Byrundtur i Wien
Efter morgenmaden byrundtur bl.a. forbi Operaen, Hofburg, Rådhuset og Parlamentet. Om eftermiddagen besøger vi et af byens mange julemarkeder. Der bliver også tid på egen hånd til at se byen, nyde den dejlige julestemning og måske handle et par julegaver med hjem.

Dag 5: Maleriske Linz
Denne morgen kan du slappe af imens vi sejler til Østrigs tredje største by Linz. Her kan du komme med på en byrundtur i den gamle historiske bymidte med smukke barokfacader og flotte kirker. Tid på egen hånd til at nyde julestemningen og besøge julemarkedet inden vi ud på aftenen sejler videre.

Dag 6 og 7: Hjemrejse
Efter morgenmaden kører vi til indkvartering og middag på hotel i Tyskland. Næste dag kører vi det sidste stykke med ankomst til den danske grænse først på aftenen.

Skibet

Krydstogtskib A-Rosa Bella                                                                                                   
Rederi:
A-Rosa

Vi sejler med det flotte skib A-Rosa Bella fra det tyske rederi A-Rosa. Om bord finder du reception, lounge, restaurant og stort soldæk. Skibet har også en lille spaafdeling med sauna. Der er aircondition på skibet og wi-fi mod betaling. Skibet er bygget i 2002 og har plads til 242 passagerer fordelt på 100 udvendige. Forplejningen om bord er helpension serveret som buffet og drikkevarer er inkluderet til frokost samt middag (Øl, vin og sodavand).

3 kahytskategorier:
S: Udvendig dobbeltkahyt på nederste dæk foran på skibet med vindue. Kahytten er 14,5 m2.
A: Udvendig dobbeltkahyt på nederste dæk med vindue. Kahytten er 15,5 m2
C: Udvendig dobbeltkahyt på hoveddækket med fransk balkon. Kahytten er 16 m2.

Alle kahytter er indrettet med dobbeltseng, bad, toilet, hårtørrer, tv, værdiboks og aircondition.

Vinduerne i kategori S og A kan ikke åbnes.

 

 

 

Værd at vide

Sprog på skibet
A-Rosa er et tysk rederi, og derfor er hovedsproget tysk. Personalet taler dog også engelsk. Alle annonceringer gives på tysk og engelsk, men vores rejseleder sørger for at holde dig orienteret og være behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Drikkepenge
Drikkepenge er ikke inkluderet. For flodkrydstogtrejser er det kutyme at give drikkepenge til skibets personale ved afslutning af et krydstogt. Det forventes, men er naturligvis frivilligt. Beregn € 5-10 per person/dag.  Indbetales samlet og så fordeler skibets personale selv pengene til alle ansatte på skibet. Rejselederen orienterer nærmere herom. Dette afregnes i kontanter.

Valuta
I Tyskland og Østrig kan du betale med Euro. Kreditkort kan anvendes som betaling mange steder, men det er en god ide også at medbringe kontanter. Om bord på skibet afregnes i Euro eller med kreditkort, der accepteres Visa og Mastercard. Eventuelle drikkepenge på skibet afregnes i kontanter. 

Påklædning
Der er ingen særlige krav til påklædning, når du er på flodkrydstogt. Det er kutyme, at de fleste klæder om til middagen om aftenen, men det er uformelt og afslappet. Det er ikke velset med shorts, badetøj, sandaler og toppe i restauranten om aftenen. Til skibets gallaaften kan du medbringe lidt mere festligt tøj, men det er stadig uformelt, så det behøver ikke være den lange kjole eller habitten, der medbringes.

Elektricitet
Der er 220 volt om bord, det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en adapter. Skal du oplade flere ting på samme tid, er det nødvendigt at medbringe et fordelerstik, og det skal være et tobenet stik.

Internet
Der er gratis internet på alle A-Rosas skibe i området ved receptionen og i skibets lounge. På rederiets nyere skibe er der internet alle steder ombord. Bemærk, på grund af dårlig dækning kan internettet have udfald og nedsat hastighed afhængigt af de steder, der sejles.

Entréer
Stift Melk € 14, Slottet Schönbrunn € 19

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
28-11-2020Bus fra Jylland og FynMere end 86.998,-Bestil rejsenMere information