Jul ved Millstättersøen

Jul med all inclusive på 4-stjernet hotel i Østrig

Jul ved Millstättersøen

Forkæl dig selv med en dejlig julerejse på det gode familieejede Hotel Zanker med all inclusive i Østrig og med alle udflugter inkluderet.


 • Kanetur med frokost i betagende Filzmoos.
 • Flot lys- og julemarkedstur til hyggelige Villach.
 • All inclusive på hotellet i Østrig.
 • På tur i Granatiumbjerget og flot udsigt fra en bjerglift.

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse med balkon
 • 7 x morgenmad
 • 2 x aftensmad ud og hjem
 • All inclusive på hotellet i Østrig fra aftensmad dag 2 til morgenmad dag 7
 • Eftermiddagskaffe med kage
 • Bingoaften
 • Alle udflugter jf. program (ekskl. bjerglift)
 • Kanetur med frokost
 • Rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden


All inclusive i Østrig: Øl, vin og sodavand ad libitum. Fra kl. 16-23 endvidere fri spiritus, drinks og mousserende vine.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 998. Afbestillingsforsikring kr. 400.

Bestil rejsen

Pris fra 7.498,-

8 dage
Bus

Med i rejsen er bl.a.

 • All inclusive i Østrig
 • Julemarked i Villach
 • Kanetur i sneen
Bestil rejsen

Om rejsen

  Villacher advent

Velkommen til det skønne Kärnten

Vi glæder os til igen, at kunne byde velkommen ved den smukke Millstättersø. Her går værter og hotelpersonale op i at julehygge om gæsterne, og med all inclusive bliver man i den grad forkælet.

Vi har tilrettelagt et udflugtsprogram som bringer dig rundt i nærområdet, men 1. juledag går turen til Filzmoosdalen i Salzburgerland. Her venter Georg med sine heste og kaner. Om vejret er med os og der er sne nok, kører kanerne på mederne til den hyggelige gamle bjerghytte Oberhofalm. Her venter Monika og Seb med frokosten. Alt i roligt tempo så vi kan nyde de flotte scenerier og den hyggelige stemning.

Lysturen til Villach lillejuleaften er et hyggeligt lille afbræk. Julemarkedet er indbydende og hvis vi er heldige, bliver der også spillet lidt musik. Når tusmørket sænker sig, bliver lysguirlander og andre lys endnu smukkere.

Vi skal også se det hele lidt fra oven så har du mod på en tur med bjergbanen, så tøv ikke med at indløse billet og få det helt store panoramabillede af Bad Kleinkirchheim og bjergene omkring.

En sidste oplevelse på turen er ædelstensmuseet i nabobyen Radenthein. På museet har de en stor samling af alskens smykker og skulpturer, fremstillet af de sorte granatsten og poleret så de funkler. Der er mange kreative påhit og flotte smykker. Minens indgang ligger i direkte forbindelse med museum og butik. Når vi går ind får alle udleveret en hjelm, som skal bæres hele vejen gennem minen. Er det meget koldt, så ligger der tæpper man kan låne. Vi har arrangeret en lille overraskelse undervejs, og vel ude af minen kan interesserede (og hvis tiden tillader det) hugge deres egen sten ud af klippevæggen med små hakker.

Velkommen på denne dejlige julerejse til Kärnten.

Billeder

Hotel

Vitalhotel Zanker
Döbriach
Milstätter See

Hotellet drives af Karin og Gerhard Maier. Det er et pænt, privatdrevet hotel lidt uden for Döbriach, med kun 150 meter til søen. Hotellet har indendørs swimmingpool, wellness, restaurant, bar, opholdsrum og elevator. Uensartede pæne værelser alle med bad og toilet, balkon, hårtørrer, telefon, tv og værdiboks. Gratis internet i receptionen.

Hotellet er yderst velegnet til ferie og afslapning, og der er god plads både indendørs og udendørs. Når vi kommer hjem fra udflugterne er det muligt for alle at finde et sted at sidde og sludre, og med all inclusive-produktet kan du bestille drikkevarer og nyde samværet med de øvrige gæster uden problemer. Personalet roses for deres venlighed og imødekommenhed, og køkkenet laver den skønneste mad. Så læn dig tilbage, hold ferie og nyd dit all inclusive ophold på Vitalhotel Zanker.

Opholdet med all inclusive:    Buffet morgen og aften. Eftermiddagssnacks og -kaffe. Øl, vand og vin ad libitum hver dag kl. 08.00-23.30, fra kl. 16.00-23.30 endvidere fri spiritus, drinks og mousserende vine.


Læs mere på www.zanker.at

 

 

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Gennem Tyskland til vores overnatningshotel i Osterfeld. Indkvartering og midddag på hotellet.

Dag 2: Ankomst til Millstättersøen

Efter morgenmaden går turen videre gennem det sydlige Tyskland, via de betagende Østrigske Alper til Kärnten og vores hyggelige hotel i Döbriach ved Millstättersøen. Der serveres middag efter tjek ind på værelserne.

Dag 3: Julemarked i Villach

Formiddagen fri til at nyde hotellets fine faciliteter og dejlige omgivelser. Efter frokost på hotellet besøger vi det lokale julemarked i Lysenes by Villach. Vi nyder den hyggelige julestemning og den flot pyntede by mens tusmørket falder på. Om aftenen spiser vi middag på hotellet med efterfølgende bingo.

Villacher advent  Villacher advent

Dag 4: Bjergbane og gåtur ved søen

Gennem det vinterlige landskab kører vi til Bad Kleinkirchheim. Nyd byen eller tag en tur med liften op til den imponerende udsigt over de smukke bjerge (lift ikke inkluderet). Tilbage på hotellet står frokosten klar. Om eftermiddagen tager rejselederen interesserede med på en hyggelig spadseretur ved søen.

Juleaften:
Der danses om juletræet og aftenen nydes med dejligt julesamvær og julehygge. Der serveres en dejlig 5-retters menu kl. 18.00.

Dag 5: Hyggelige kanetur med frokost

Flot panoramatur igennem det vinterklædte landskab. Bussen skiftes ud med hestetrukne kaner, og vi kører gennem Filzmoosdalen og op til den over 300 år gamle Oberhofalm-hytte. Her oplever vi ægte østrigsk gemütlichkeit alt imens vi får serveret en dejlig Brettljause til frokost. På turen tilbage til hotellet kan vi endnu en gang læne os tilbage i kanerne og nyde det idylliske landskab og hyggelige stemning. Tilbage på hotellet venter der endnu en dejlig middag og hyggeligt samvær.

Millstättersøen Oberhofalm  Millstättersøen Slædekørsel

Dag 6: Besøg i Ædelstensmuseum og afslapning

Ikke langt fra vores hotel i Döbriach ligger det spændende ædelstensmuseet Granatium, som vi besøger midt på formiddagen. Vi får en guidet tur i det spændende museum med de mange flotte smykker, skulpturer og andet, af smukt slebne Granatædelstene. Vi går gennem en mindre del af minen i bjerget bag museet. Tilbage på hotellet venter frokosten. Eftermiddagen fri til afslapning. Middag på hotellet.

Granatium udendørs Millstättersøen  Mine i Millstättersøen

Dag 7: Hjemrejse gennem Østrig og Tyskland

Efter morgenmaden pakker vi bussen og siger farvel for denne gang efter nogle dejlige juledage i Østrig. I Osterfeld venter middagen. Indkvartering og overnatning.

Dag 8: Hjemkomst til Danmark

Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke gennem Tyskland og når den danske grænse midt på eftermiddagen.

Værd at vide

Valuta

Euro i både Tyskland og Østrig

Udflugter

Kan ændres ved dårligt vejr.

Temperaturer

Gennemsnitstemperaturen ligger på -7 til 00 C. Så husk varmt tøj og godt, skridsikkert fodtøj.

Bjerglift

2-timers billet ca. € 34 (personer over 65 år, altså født 1950 eller før, kan få en seniorbillet til ca. € 27 - husk billedlegitimation). Børn ca. € 17.

Ud og hjem

Overnattes på hoteller med halvpension – drikkevarer ikke inkluderet.

Strøm

220 V. 

All inclusive på hotellet i Østrig

Morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe og kage, 4 retters middag eller tema-buffet, øl, vand og vin ad libitum på Hotel Zanker hver dag kl. 08.00-23.30, fra kl. 16.00-23.30  endvidere fri spiritus, drinks og mousserende vine.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet, og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her

Læs mere om tilskudsordning og refusion her

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
21-12-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 87.498,-Bestil rejsenMere information