Beijing - Kinas kulturperler

Himlens Tempel, Sommerpaladset, Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur

gislev

Flot rejse til Kinas kulturelle hovedstad, Beijing - en fascinerende storby med mange store seværdigheder.

Oplevelser i og omkring Beijing:

Verdens største torv, Tiananmen Square (Den Himmelske Freds Plads)
Besøg i Himlens Tempel og Sommerpaladset
Oplev Den Forbudte By, der huser mange uvurdérlige skatte
Aften-lystur gennem Beijing
Det Store Operahus
Udflugt til den Olympiske By, stop ved der ikoniske fuglerede-stadion
Beijings hutonger inkl. rickshaw kørsel i de hyggelige gader
Besøg hos en lokal familie og spændende små markeder
Lama Templets helligdomme og rituelle stemning
Teateraften med "Legenden om Kung Fu"
Udflugt til Den Kinesiske Mur
Besøg på en perlefabrik og en Cloissoné-fabrik
Festlig afskedsmiddag med peking and 

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • Helpension i Kina inkl. drikkevarer til måltiderne
      (1 glas øl / sodavand samt grøn te til frokost og middag)
 • Alle udflugter og entréer
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • Lokalguide
 • Flybillet og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
   

Tillæg: Enkeltværelse fra kr. 1.265. Afbestillingsforsikring kr. 945. Visum kr. 965 pr. person.
             Ekstra opredning i dobbeltværelse kan forespørges - fra kr. 120.

BEMÆRK - Gislev Rejser ordner dit turistvisum til Kina. Læs mere under visum fanen.

Bestil rejsen

Pris fra 10.498,-

7 dage
Fly

Med i flyrejsen er bl.a.

 • Alle udflugter og entréer
 • Helpension og drikkevarer
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
Bestil rejsen

Om rejsen

På rejsen til Beijing skal du opleve alle de klassiske store seværdigheder. Byrundtur til Det Store Operahus, Verdens største torv Tian'an Men Square og besøg i Himlens Tempel. Du kommer også forbi stadion Fuglereden i den Olympiske By og en aften kører vi lystur gennem byen. Rejselederen tager dig med til Sommerpaladset samt til Den Forbudte By. Vi skal besøge en lokal familie i en Hutong og på et lokalt marked kan du afprøve dit handelstalent. Du skal også se Lama Templet og vi har inkluderet en teateraften med "Legenden om Kung Fu". Endelig har vi udflugt til Den Kinesiske Mur, hvor du kan gå på muren gennem bjerglandskabet. Besøg på en perlefabrik og en Cloissoné-fabrik er også med i ugens program. Naturligvis vil du også få serveret peking and ved en festlig middag. Under hele rejsen har du dansk rejseleder og kinesisk lokalguide med - det giver dig optimal information og en sikker rejse!

 

 

 

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Billund eller Københavns Lufthavn
Du møder Gislevs rejseleder i enten Billund eller Københavns Lufthavn. Nærmere information omkring dette, vil fremgå af Jeres rejsedokumenter som I modtager pr. brev senest 10 dage før afrejsen. De rejsende fra Billund og København samles i den lufthavn hvor der foretages flyskift & transit, på rejsen mod Beijing.

Dag 2 - 3: Beijing
Ankomst til Beijing tidligt og vi hilses velkommen til Kina. I folkerepublikkens hovedstad bor vi centralt i Beijing. Vi kører først en orienterende byrundtur, hvor vi beundrer verdens største torv, Tian'an Men Square, som flankeres af Kinas historiske Museum, Den kinesiske Revolutions Museum, Folkets Hal, Zhenyangmen Tårnet, Monumentet for Folkets helte og Maos Mindehal. Undervejs frokost i byen. Der køres til check-in på hotellet med mulighed for at slappe lidt af, inden vi om aftenen mødes til middag på en restaurant nær hotellet.

 Beijing Tienanmen square Den forbudte by

„Den Forbudte By”
Besøg i verdens største og bedst bevarede palads „Den Forbudte By”, som i mere end 500 år var hjem for Kinas kejsere. Området var forbudt for almindelige mennesker mens 24 kejsere fra Ming og Qing-dynastierne regerede. I dag er Den Forbudte By et kæmpe museum fyldt med uvurderlige skatte. Denne dag skal du også opleve den Olympiske By med den karakteristiske „Fuglerede” (Stadion) kendt fra TV. Beijing var centrum for De Olympiske Lege i 2008. Aftenlystur med bus gennem Beijing, hvor du kan beundre de flotte bygninger og fascinerende templer, som er smukt oplyst.

 Den forbudte by

Dag 4: Lama templet - Det Himmelske Tempel - Silkemarked - Teateraften
Besøg i Lama Templet i Beijing, som er en af de bedst bevarede lamaistiske helligdomme og et stykke tibetansk kulturhistorie. Lamatemplet har eksisteret siden 1744 og er stadig hjemsted for buddhistiske munke, som lever efter strikse regler. Besøg ved Det Himmelske Tempel, som på et tidspunkt var Kinas mest betydningsfulde helligdom - en fascinerende bygning, som stammer fra Ming-dynastiet i 1420. Hele tempelområdet er idag en stor park, hvor specielt pensionister mødes og synger, udøver tai-chi, spiller spil eller blot hygger sig sammen. Tur til Beijing Silkemarked, som er meget andet end det berøme og farvestrålende kinesiske silke. Her handles ganske enkelt med alt - og kineserne er dygtige handelsfolk, som ikke bliver snydt, uanset hvor meget du presser prisen ned. Det er en oplevelse at bevæge sig rundt blandt de mange boder! Om aftenen: Teateraften, hvor vi skal se „Legenden om Kung Fu” i Det Røde Teater. En klassisk kinesisk teaterforestilling, som fortæller historien om den lille dreng, der afleveres til opdragelse i templets hårde skole. Her lærer han den kinesiske kampsport, som alle drenge drømmer om at beherske.

Himlens tempel Munk

Dag 5: Sommerpaladset - Hutong-tur - besøg hos lokal familie - Perlefabrik
Udflugt til Sommerpaladset, som blev bygget af Kejser Qianlong i 1750. Ud til Kunming-søen ligger kejserens palads med pagoder, korridorer, handelsgader og typisk kinesisk havekunst. Sommerpaladset er en af Beijings traditionelle seværdigheder. 

Sommerpaladset Beijing

I gamle dage boede en stor del af Beijings befolkning i små lukkede gårdhaver og huse omkranset af høje mure. Fra smalle stræder kom man gennem porte ind i de enkelte Hutonger, hvor de kinesiske familier boede. I dag er størstedelen af disse beboelser revet ned til fordel for nye og moderne boliger, men vi skal se nogle Hutonger, som er bevaret som en vigtig del af den kinesiske kulturhistorie! Vi får lejlighed til at besøge en lokal kinesisk familie i en Hutong. Med rickshaw (praktiske kinesiske cykel-taxier) kører vi ind i de smalle gader, hvor vi fordeler os i flere hutonger for at spise frokost med lokale familier. Denne dag besøger vi også en perlefabrik, hvor du kan beundre de flotte perler, som naturen frembringer i østers. Der bliver naturligvis tid til at udvælge og købe netop det perlesmykke, som fruen kan lide!

Hutong Rickshaw

Dag 6: Den kinesiske Mur og Cloisonné-fabrik
Udflugt til Den Kinesiske Mur, det enestående bygningsværk som med sine 6.000 km snor sig gennem bjerglandskabet ved Badaling. Muren er 7,8 m høj og så bred, at 5 heste kan gå ved siden af hinanden ovenpå muren. For hver 500 meter er der bygget udsigtstårne, som i sin tid også indeholdt militær udrustning. Derefter besøger vi en fabrik, hvor vi beundrer den specielle kinesiske dekorations-teknik med perler, metaltråde og emalje – kaldet Cloisonné. Vaser, skåle og figurer i kobber og emalje opvarmes til 800 grader i en ovn. Processen gentages flere gange inden det færdige resultat poleres og fremstår farvestrålende og skinnende! Også stor udstilling med shoppingmuligheder. På vejen tilbage mod Beijing gør vi holdt i en landsby, hvor vi hilser på lokalbefolkningen. Om aftenen afskedsmiddag med specialiteten peking and.

Den kinesiske mur Lokal Cloisonné Fabrik

Dag 7: Hjemrejse fra Beijing med ankomst samme dag i Billund eller Københavns Lufthavn.
Efter morgenmad transfer til lufthavnen og hjemrejse med 1 flyskift. 

Hotel

Beijing Dong Fang Hotel
No.11 Wanming Road ,Xuanwu District
Beijing, Kina.
Læs mere om hotel Dong Fang her

3 stjernet centralt hotel, med en hyggelig gårdhave og som er ideelt placeret for egne spadsereture ud i byen. Alle værelser med bad/toilet, air condition, fladskærms-tv, hårtørrer, værdiboks og gratis Wi-Fi
 

eller

Feitian Hotel Beijing
5 Guangqumen Outer S St
Dongcheng Qu, Beijing Shi
Læs mere om Feitian Hotel her

3,5 stjernet centralt hotel, som åbnede i 2008 og udbyder i alt 204 elegante værelser fordelt på 21 etager. Ejendommen ligger lige ved Beijing Xizhao Templet, i centrum af Beijing, og du finder f.eks. Jingshan Park Jingshan Gongyuan ligger cirka 10 minutters kørsel derfra.
Alle værelser med bad/toilet, air condition, fladskærms-tv, hårtørrer, værdiboks og gratis Wi-Fi

forbehold for ændringer
 

 

Visum

Gislev Rejser ordner dit turistvisum til Kina.
Visum er påkrævet til Kina, og du har ved bestilling af rejsen samtidig bestilt udstedelse af visum. NB - husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover opholdets varighed.

Vi ansøger om visum til Kina på vegne af vores gæster, og beder dig derfor fremsende følgende pr. mail til gislev@gislev-rejser.dk - skriv dit billet nr. i emnefeltet:
- en tydelig paskopi, i farver (vi skal kunne se al information tydeligt, uden f.eks., genskær fra blitz eller rystede billeder).
- et tydeligt pasfoto i farver (det må godt være samme foto som dit pas er udstedt med, men det skal være et separat foto som sendes sammen med din paskopi 

- såfremt du rejser med børn under 18 år, skal vi også bede om en tydelig kopi af deres dåbsattest på engelsk (medbring også en kopi af dåbsattesten på rejsen)

Jeres visum er et gruppevisum, som udstedes elektronisk. Jeres rejseleder medbringer en kopi af dette visum og medbringer det på afrejsedagen. Som udgangspunkt er rejselederen på denne Kina rejse med gruppen fra Billund. Såfremt du har bestilt afrejse fra Københavns Lufthavn
vil du modtage en kopi af det udstedte gruppevisum på mail. Dette skal printes ud og medbringes til check-in.

Gæsterne siger

” Fantastisk spændende tur med masser af oplevelser på kort tid. Turens længde var tilpas til en storbyferie”

” Vores rejseleder var vidende, erfaren og med et godt greb om tingene”

” Vi rejser helt sikkert med Gislev rejser igen, top professionel håndtering hele vejen igennem”

Værd at vide

Afrejse
Rejselederen står klar til at modtage dig i Billund eller Københavns lufthavn. Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in, såfremt du rejser fra samme lufthavn som rejselederen. Nærmere information omkring dette, vil fremgå af Jeres rejsedokumenter som I modtager pr. brev senest 10 dage før afrejsen.

Bagage
Bagageregler ombord FINNAIR:
- 1 stk. check-in baggage på maks. 23 KG (længde-bredde-højde på op til 158 cm)
- 1 stk. håndbagage, (maks. dimensioner 56 cm x 45 cm x 25 cm) + 1 personlig genstand
(fx lille håndtaske, lille taske til bærbar computer ell. en lille rygsæk (maks. dimensioner 40 cm x 30 cm x 15 cm - samlet maksimal vægt for håndbagage er 8 KG.
Læs evt. mere på https://www.finnair.com/dk/dk/information-services

Lightere i bagagen: I Kina er det forbudt at medbringe lightere i både håndbagagen og i kufferten. Lightere bliver konfiskeret ved sikkerheds tjek i lufthavnene,
medbring derfor kun engangslightere. Bemærk, at generelt må lightere ikke medbringes hvor der er entré, f.eks. i den Forbudte By.

Powerbanks: Da vi oplever utrolig stor forskel på håndtering af reglerne for powerbanks om bord fly indenrigs i Kina samt afrejse fra Kina, anbefaler vi at man ikke medbringer sin powerbank på rejserne til Kina.
Vi henviser til de generelle regler og retningslinier fra http://flypassager.dk/Bagageregler/Elektronisk-udstyr .  Se nærmere information i vores FLYBREV som tilsendes senest 10 dage før afrejsen.

NB - Væsker i håndbagagen. Læs evt. mere på www.slv.dk og www.cph.dk

Drikkepenge
Det er blevet almindeligt at ansatte i turistbranchen (lokalguider, buschauffører, hotelportører og lign.) forventer drikkepenge. Beløbets størrelse afhænger af den service man har fået, men en gylden regel er ca. 15 Yuan pr. dag til lokalguiden og ca. 10 Yuan pr. dag til chaufføren.
Det har ikke tidligere været kutyme at give drikkepenge i Kina, men den øgede turisme og lønnen i servicebranchen har betydet at drikkepenge må påregnes som en fast del af de lokale udgifter. Jeres rejseleder er erfaren og berejst i Kina og vil informere om passende beløb undervejs.

Fly
På denne rejse benyttes oftest Finnair fra Billund eller Københavns Lufthavn. Ud og hjemrejse via Helsinki (flyskift).
Ombord FINNAIR er almindelig forplejning inkl. ml. Helsinki – Beijing – Helsinki. Mad/drikke mod betaling ml. Billund – Helsinki – Billund.

Flytider
Du vil modtage de elektroniske flybilletter pr. brev, senest 10 dage før afrejsen. Her vil du kunne aflæse de nøjagtige flytider, transittider m.m.

Fysisk formåen
Alle rejsende skal være ved almindelig godt helbred og 100% selvhjulpne. Rejsen til Beijing er ikke egnet for gangbesværede, da vi på de fleste dage skal gå en del km/timer til fods på byrundture og udflugter.

El
Der er 220 Volt, men der kan være forskel fra hotel til hotel, hvilket stik, man kan bruge. Tag derfor en adaptor med for en sikkerheds skyld.

Klima
Kina er et stort land, der spænder over mange breddegrader med et varieret klimaet og forskellige temperaturzoner. Foråret og efteråret i Kina er behagelige med temperaturer på ca. 20-25 grader om dagen og 10-15 grader om natten og begrænset nedbør.
Om sommeren bliver det varmt og luftfugtigheden stiger. Temperaturer ml. 20-35 grader om dagen og 20-25 om natten. Herunder kan du se et udvalg af gennemsnits dags-temperaturer:

Beijing: Maj 15-20 grader, September 20-26 grader, oktober 15-23 grader.

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage. Medbring også gerne recept, hvis denne haves. Medicin pas er ikke nødvendig, men medbringer du medicin der indeholder morfin, er det vigtigt også at medbringe recept.

Påklædning
Ved besøg i templer kræves der flere steder lange bukser.

Rejseforsikring
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU. Pr. 1.1.2020 forhandler Gislev Rejser Gouda Rejseforsikring. Venligst bemærk at der kan være særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.

Sygdom
I tilfælde af sygdom under selve rejsen vil rejseleder og hotelreception være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller sygehus i Kina. Eventuelle kvitteringer for sygdomsbehandling bør gemmes af hensyn til forsikringen.

Shopping
Butikkerne i Kina er åbne fra kl. 08:00 eller 08:30 til kl. 20:00 eller 20:30. I nogle butikker kan salgspersonalet tale lidt engelsk - men du må ikke forvente det! Man betaler normalt i landets egen valuta - Yuan. Nogle af de store shoppingcentre har veksel service for vestlig valuta som DKK eller USD, og der findes mange steder også kontantautomater.

Tidsforskel
Hele Kina har samme tid - uanset landets størrelse. Der er 6 timers tidsforskel om sommeren, når Danmark har sommertid - og 7 timers tidsforskel om vinteren.  

Transport - på egen hånd
Taxi: Beijing har et stort antal Taxier. Prisen er 1,2 Yuan pr. kilometer. Start med 10 Yuan for de første 4 km.
Bybusser: Priserne starter ved 1 Yuan og opefter.
Undergrundsbane: Kører fra kl. 05:00 om morgenen til kl. 22:00 om aftenen. Pris 3 Yuan for en billet.

Tryghed når man færdes i Kina
Kina har ikke højere kriminalitetsniveau end Vesteuropa, men som turist udgør man altid et muligt mål for tyveri. Det anbefales derfor at anvende sikkerhedsboksen på hotellet til opbevaring af værdigenstande, pas og flybillet. Ved færden i byen bør man udvise normal forsigtighed og f.eks. undgå at færdes alene i sene aftentimer på isolerede steder.

Visum/Pas
Gislev Rejser søger om gruppevisum for vores gæster til indrejse i Kina. Du har ved bestilling af rejsen samtidig bestilt udstedelse af visum. Læs venligst vores VISUM fane, med alle nødvendige infomationer.
NB - husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover opholdets varighed.

Vand
Drik kun vand på flasker. Det er normalt, at der på hotelværelser i Kina står flasker med kogt vand. Spørg eventuelt guiden eller hotelpersonalet.

Vaccinationer
Der kræves ikke bestemte vaccinationer for indrejse til Kina. Spørg eventuelt egen læge eller kontakt de officielle vaccinationskontorer.

Valuta og Kreditkort
Der kan veksles til Kinas valuta, Yuan renminbi (CNY) i danske banker. 100 Yuan = ca. 95 D.Kr  (opdateret 29/10 2018). Vi anbefaler at man medbringer Yuan hjemmefra, da vi ofte oplever at bankomaterne enten ikke godkender almindelige kreditkort som visa/visadankort/mastercard eller er ude af drift. Der kan være langt i storbyerne til næste bank eller automat, og ikke alle hoteller kan være behjælpelige med at veksle fx. EUR eller USD. Da vores rejse inkluderer rigtig meget i forvejen, skal du primært have valuta med til shopping, drikkepenge og småindkøb på markeder og lign. Se evt. punktet drikkepenge, beskrevet længere oppe under værd at vide.

Kort

Beijing kort

Flyv fra

Bemærk at nogle afgange har kun afrejse fra Københavns Lufthavn

Fly letter

Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in, såfremt du rejser fra samme lufthavn som rejselederen.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid
Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang.

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne i område D (se kort) under den grønne lego figur i loftet. Her venter rejselederen, såfremt han/hun også begynder rejsen i Billund.


Billund mødested
 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup

Mødetid
Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af fremsendte informationsmateriale. Vi sætter som udgangspunkt mødetiden til senest 2 timer før fly-afgang.

Mødested
I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her venter rejselederen, såfremt han/hun også begynder rejsen i København.
 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
12-10-2020Fly fra Københavns LufthavnMere end 810.498,-Bestil rejsenMere information