Toscanas Hjerte

Enestående oplevelser og italiensk charme i en kvalitetsrejse

Toscanas hjerte med Gislev Rejser

Flyrejse til Toscana med 4 udflugter og halvpension inkluderet. På denne flyrejse til Toscana bor vi centralt i kurbyen Montecatini Terme, som er et perfekt udgangspunkt for udflugter til bl.a. Toscanas hovedstad Firenze og Siena, som er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi har inkluderet vinsmagning på skønt vinslot i Chianti og 1½ times wellness på vores hotel.

 • Inklusiv hele 4 interessante udflugter med vidende dansk rejseleder
 • Halvpension alle dage og vinsmagning i Chianti
 • Flyv direkte fra Sønderborg til Pisa – gratis parkering i lufthavnen
 • Afvekslende udflugter og tid til egne oplevelser i skønne Toscana

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x middag
 • 7 x morgenmad
 • Flybillet og lufthavnsafgifter
 • Wi-fi på hotellet
 • 1½ times adgang til wellnessområdet på hotellet
 • Udflugt til Firenze
 • Udflugt til Lucca
 • Udflugt til Volterra
 • Udflugt til Siena
 • Lokalguide i Firenze  
 • Vinslotsbesøg med vinsmagning
 • Hotelskat
 • Bustransport på udflugter
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Rejseleder
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden

  Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg:
Enkeltværelse kr. 750. Dobbeltværelse som enkelt kr. 1350.
Afbestillingsforsikring kr. 680.
Forplejning på flyet t/r kr. 200 (bestilles med rejsen).

Interesseret i rejsen?
Ring til os

Om rejsen

Livsglæde, kultur og smagen af Toscana

Denne smukke del af Italien har det hele. Glæd dig til bølgende landskaber, vinmarker og olivenlunde. Krydret med et flot udflugtsprogram, der giver dig det bedste af Toscana. Stemningsfulde middelalderbyer og interessante seværdigheder. Oplev forførende Firenze og besøg de charmerende byer Lucca og Siena, der går lige i hjertet. Volterra, der emmer af det autentiske Italien og med en beliggenhed højt på en bakke, byder på fantastiske  udsigter. På udflugten til San Gimignano, byen med de mange tårne, vil du mærke stemningen og historiens vingesus. Vi bor lige i hjertet af Toscana i kurbyen Montecatini Terme med elegante huse, flotte butikker og smukke termalbade. Velkommen på Gislev skønne rejse til Toscanas Hjerte.

Billeder

Dag for dag

1. Dag. Fly til Pisa og rundvisning i Montecatini Terme

Gislevs repræsentant byder dig velkommen i lufthavnen i Sønderborg. Med fly til Pisa, hvor vores italienske bus med chauffør venter for at køre os til Montecatini Terme.
Du vil straks føle dig hjemme i den charmerende by med grønne parker, termalbade og blomster i gaderne. Flotte butikker, hyggelige caféer og indbydende restauranter giver dig de bedste muligheder for en fuldendt ferie.

Fly til Pisa

2. til 7. Dag: Udflugtsprogram:

Toscanas hovedstad – Firenze med lokalguide

Med udgangspunkt i det gamle kvarter omkring domkirken tager Gislevs danske lokalguide os med på en orienterende tur til fods i en af Italiens mest spændende byer fyldt med store seværdigheder, flot arkitektur og kunstskatte. Du får også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i denne smukke by, der kan prale af at huse mere end halvdelen af Italiens samlede skatte. Udflugten med lokalguide er inkluderet.

Firenze
<


Renæssancebyen Lucca
Omkranset af en næsten intakt bymur, finder vi charmerende Lucca. I den romerske tid var Lucca den mest betydningsfulde toscanske by. Også kendt som musikkens by, da flere komponister, bl.a. Puccini er født her.
Byen med sin smukke arkitektur, der har ry for den mest raffinerede gastronomi i regionen, vinder dit hjerte. Udflugten er inkluderet.

Lucca

Siena og vinslot i Chianti

Siena er et levende middelaldermuseum og optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På turen til fods gennem byen ser vi flotte kirker, paladser og den pragtfulde Piazza del Campo, kendt som Italiens smukkeste plads. Vi fortsætter ad vinruten til et skønt vinslot i Chianti, hvor vi skal smage de liflige dråber mens vi nyder den smukke udsigt. Udflugten med vinsmagning er inkluderet.

Vinmarker i Chianti
 


Vidunderlige Volterra - en overset perle
Volterra er en historisk guldgrube og med sin majestætiske beliggenhed på en bjergtop er den indbegrebet af toscansk charme. Her finder du den smukke plads Piazza dei Priori, hvor også Toscanas ældste rådhus Palazzao dei Piori findes. Det forlyder, at netop dette rådhus skulle være inspirationen til Firenzes berømte Palazzo Vecchio. Volterra er også kendt for sine alabastværkstedeer, så nyd stemningen fra fortiden på en tur rundt i de charmerende gader og besøg et af de mange arbejdende værksteder. Udflugten er inkluderet.

Volterra i Toscana
 

San Gimignano – Smukke Toscanske landskaber

Vi kører til San Gimignano, beliggende på en bakketop mellem vinmarker og olivenlunde. Byen med de mange smukke tårne er Toscanas bedst bevarede middelalderby og placeret på den gamle pilgrimsvej fra Lombardiet til Rom. Rejselederen viser rundt, og der vil også være tid på egen hånd, til at udforske de mange spændende butikker, eller nyde en skøn frokost ledsaget af den lokale hvidvin Vernaccia di San Gimignano. Udflugt kr. 195.

San Gimignano

Tid på egen hånd, marked og Montecatini Alto
En hel dag på egen hånd til at nyde byen og de smukke omgivelser. Torsdag er markedsdag - en typisk italiensk tradition, hvor du kan gøre en god handel. Du kan også tage verdens ældste tandhjulsbane op til den charmende gamle befæstede by Montecatini Alto med antikvitetsforretninger og udendørsservering på byens fredelige torv. Fra borgen får man en flot udsigt ud over de omkringliggende landskaber og Montecatini Terme. Ønsker du flere oplevelser i Toscanas Hjerte kan du bl.a. tage toget til Pistoia. Rejselederen er behjælpelig.
Benyt dig af den gratis entré til hotellets wellness faciliteter og få en afslappende dag i de forskellige bade, sauna m.m.

8. Dag. Hjemrejse

Vi kører til lufthavnen nær Pisa og flyver retur til Sønderborg efter en skøn ferie i det altid smukke Toscana.

Hotel

Hotel Columbia

Corso Roma 19
51016 Montecatini Terme (PT)

Se mere på:  www.hotelcolumbia.it

Hyggeligt familieejet 4- stjernet wellnesshotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har elevator, bar, wellnesscenter og restaurant med byens bedste udsigt.
Alle værelser er med hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne er uensartede i størrelse.
Det er muligt gratis at benytte poolen på det nærliggende Hotel Manzoni.
Se mere på: Mariotti Hotels

Værd at vide

Rejsemateriale

Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

Flere udflugter er ikke egnet for gangbesværede.

Valuta

Der benyttes Euro i Italien.

Bagage

Se detaljer under afrejse sektion.

Entré

Entréer er eksklusive medmindre andet er nævnt. Entré til de fleste museer: € 5 -15.

Bus

Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur.

Wellness

I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6.
Vi anbefaler at booke tid til Wellness i løbet af ugen, eks. torsdag, idet der ofte er fuldt booket henover weekenden.

Betalingskort

På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer

I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto

er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand

Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto

Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad

I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer en buffet som består af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter

Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti

Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti

”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti

Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio

Ost.

Dolce

Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande

Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Kort

Rejse til Toscana - kort

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Sønderborg med Gislevs eget charterfly

Vigtigt

Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

Forplejning på flyet

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 200,- Bestilles med rejsen.

Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn til Pisa

Mødetid Sønderborg kl. 08.00                
Afgang kl. 09.00 til Pisa med forventet ankomst kl. 12.15      

Hjemrejse fra Pisa  
Mødetid Pisa kl. 11:15                     
Afgang fra Pisa kl. 13.15
Forventet hjemkomst til Sønderborg kl. 16.30 

Bagage - Alsie Express:

Du må medtage 15 kg  bagage til check-in samt 5 kg i håndbagage.

Flyet

Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse

Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Parkering

I Sønderborg Lufthavn er der GRATIS parkering.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn