Toscanas Hjerte

Enestående oplevelser og italiensk charme i en kvalitetsrejse

 
 

Flyrejse til Toscana med alle udflugter, halvpension og wellness inkluderet. Kun med Gislev Rejser kan du flyve fra Odense til Toscana. På denne flyrejse til Toscana bor vi centralt med seværdigheder som Firenze, Siena, Volterra og Lucca inden for rækkevidde, vin og vand til middag på 6 af dagene og 1 ½ times wellness med i prisen.

 • Alle udflugter er inkluderet - Firenze og Uffizi galleriet med dansk lokalguide.
 • Fly fra København og Odense til Toscanas smukke højdepunkter.
 • Halvpension med vin til middag og vinslotsbesøg inkluderet.
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x middag heraf 6x med ¼ fl. vin og ½ l vand
 • 7 x morgenmad
 • Flybillet og lufthavnsafgifter
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Wi-fi på hotellet
 • Bustransport på udflugter
 • Rejseleder
 • Udflugter til Firenze, Lucca, Volterra og Siena
 • Lokalguide i Firenze og Uffici 
 • Vinslotsbesøg med vinsmagning
 • Entré til Uffizi Galleriet
 • Hotelskat
 • 1½ times wellness-spabade

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 750. Dobbeltværelse som enkelt kr. 995. Afbestillingsforsikring kr. 650. Forplejning på flyet t/r kr. 180 (bestilles sammen med rejsen).

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Pris fra 7.498,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Halvpension alle dage - vin og vand inkluderet 6 af dagene
 • Alle udflugter - Inkl. entré til Uffizi Galleriet
 • 1 1/2 times wellness-spabade på lækkert wellness hotel
Bestil rejse

Om rejsen

Enestående oplevelser og Italiensk charme i en kvalitetsrejse. 
Denne smukke del af Italien har det hele med stemningsfulde middelalderbyer og interessante seværdigheder. Glæd dig til bølgende landskaber, vinmarker og olivenlunde. Hertil kommer et flot inkluderet udflugtsprogram, der giver dig det bedste af Toscana. Oplev forførende Firenze og et besøg på Uffizi Museet med smukke værker af mestrene Leonardo da Vinci og Botticelli. Vi besøger de charmerende byer Lucca og Siena, der går lige i hjertet. Besøg i Volterra der emmer af det autentiske Italien og med en beliggenhed højt på en bakke, byder på fantastiske udsigter. Undervejs vil dine sanser blive forkælet med duften af stenovnsbagt pizza, frisklavet kaffe og god toscansk vin. Måske frister hotellets wellness-afdeling. Vi bor i kurbyen Montecatini Terme med elegante huse, flotte butikker og smukke termalbade. Alle nætter på Hotel Columbia – et hotel af høj standard med god service, et godt køkken og en central placering.

 

Billeder

Dag for dag

1. Dag. Fly til Bologna og rundvisning i Montecatini Terme
Vores rejseleder byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Bologna fra Odense og transfer til Montecatini Terme. Rundvisning i den charmerende by med grønne parker, termalbade og blomster i gaderne. Spændende butikker samt hyggelige caféer og indbydende restauranter giver dig de bedste muligheder for en fuldendt ferie.

Sønderborg Lufthavn Byrundtur Montecatini

 

2. til 7. Dag. Toscanas hovedstad – Firenze med Uffizi
Denne smukke by kan prale af at huse mere end halvdelen af Italiens samlede skatte. På en inspirerende tur med dansk lokalguide ser du de største seværdigheder inklusive Uffizi galleriet – et af Italiens flotteste museer med værker af Leonardo da Vinci og Botticelli. Udflugten med entré til Uffizi er inkluderet.

Renæssancebyen Lucca
Omkranset af en næsten intakt bymur, finder vi charmerende Lucca. Kendt som musikkens by, da flere komponister, bl.a. Puccini er født her. Byen med sin smukke arkitektur, der også har ry for den mest raffinerede gastronomi i regionen, vinder dit hjerte. Udflugten er inkluderet.

 

 

Siena og vinslot i Chianti
Siena er et levende middelaldermuseum, optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På tur gennem byen ser vi flotte kirker, paladser og Piazza del Campo, kendt som Italiens smukkeste plads. Vi fortsætter ad vinruten til et skønt vinslot i Chianti. Smag på de liflige dråber, imens du nyder den smukke udsigt. Udflugten med vinsmagning er inkluderet.

 

 

Vidunderlige Volterra - en overset perle
Volterra har en fantastisk beliggenhed. Byen oser af atmosfære, og her kan du indånde stemningen fra fortiden på en tur rundt i de charmerende gader, med mulighed for at se alabastværksteder. Udflugten er inkluderet.

 

 

Stemningsfuld Toscansk aften med musik
På hotellets landhus midt imellem olivenlundene ved Monsummano Terme, byder vi på Toscansk aften med udvidet menu, musik og mulighed for en lille svingom. Udflugten er inkluderet 

Danseaften Toscansk aften

 

Tid på egen hånd, marked og Montecatini Alto
Der er to fridage på rejsen, hvor du kan nyde byen og de smukke omgivelser. Torsdag er markedsdag - en typisk italiensk tradition, hvor du kan gøre en god handel. Du kan tage kabeltoget op til Montecatini Alto og nyd den gamle by og udsigten. Toget til Pistoia er også en mulighed. Rejselederen er behjælpelig. Benyt dig af hotellets wellness faciliteter. Der er 1½ times wellness inkluderet. Her kan du prøve de forskellige bade, sauna m.m.

Stemningsfyldt middag. En aften byder vi på middag i Montecatini Alto. Inkluderet

 

8. Dag. Hjemrejse
Med fly fra Bologna til Odense.

Hotel

Hotel Columbia
Corso Roma 19
51016 Montecatini Terme (PT)

Se mere på:  www.hotelcolumbia.it

Hyggeligt familieejet hotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har elevator, bar, wellness-center og restaurant med byens bedste udsigt. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne er uensartede i størrelse. Udendørs pool kan gratis benyttes på Hotel Manzoni og Nuovo Savi. I maj t.o.m. september er der gratis transfer til poolen ved Hotel Columbias landhus.

 

Værd at vide

Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Valuta
€ 1 = ca. kr. 7,50. Indkøb

Bagage:
Jet Time fra København og Odense: Den samlede tilladte bagagevægt inklusiv håndbagage er 20 kg. Maksimalvægt for håndbagage er 5 kg. Har du f.eks. 3 kg håndbagage, kan du maksimalt indchecke 17 kg bagage.

Atlantic Airways fra Odense: Du må medtage 23 kg checked-in bagage samt 8 kg håndbagage.

Alsie Express: Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg håndbagage.

Entré
Entréer er eksklusive. Entré til de fleste museer: € 5 -15.

Bus
Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur.

Koncerter
Det er muligt at opleve en af de smukke koncerter i Termebyen, hvor der spilles stykker af bl.a. Verdi, Puccini og Strauss. Pris og information fås hos rejseleder.

Wellness
I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6.
Vi anbefaler at booke tid til Wellness i løbet af ugen, eks. Torsdag, idet der ofte er fuldt booket henover weekenden.

Toscansk Aften
Ved dårligt vejr flyttes den Toscanske aften til hotellet.

Praktiske informationer

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til  € 1 Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer en buffet som består af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti
Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti
”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti
Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio
Ost.

Dolce
Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Kort

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Odense
med Gislevs eget charterfly  

Forplejning på flyet
Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 180 - Bestilles sammen med rejsen
 

ODENSE

Fra 24/4-2019 – 12/6-2019 med Alsie Express fra Odense til Bologna

Mødetid Odense kl. 06:30                       Afgang kl. 08.30 til Bologna med ankomst kl. 11.35

Mødetid Bologna kl. 10:35                      Afgang fra Bologna kl. 12.35
                                                                  Hjemkomst til Odense kl. 15.40

OBS d. 22. maj er en time tidligere. Nærmer info følger 8 til 10 dage før afgangen

Bagage - Alsie Express:
Du må medtage 15 kg checked-in bagage samt 5 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder

Fra 28/8-2019 – 9/10-2019 med Atlantic Airways fra Odense Lufthavn til Bologna

Mødetid Odense kl. 06:00                      Afgang kl. 08.00 til Bologna med ankomst kl. 09.55
Mødetid Bologna kl. 09:00                     Afgang fra Bologna kl. 11.00
                                                                 Hjemkomst til Odense kl. 13.00              

Bagage - Atlantic Airways:
Du må medtage 23 kg checked-in bagage samt 8 kg i håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen Airbus 320 med 174 sæder

Odense Lufthavn - H.C. Andersens Airport
Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Parkering
I Odense Lufthavn er der GRATIS parkering.


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.Vær opmærksom på at der på visse rejsemål kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 
Se mere under fanen "Værd at vide" på det enkelte rejsemål.

Vigtigt
Venligst henvend dig til Gislevs repræsentant FØR check-in.

 


 

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
15-05-2019Fly fra Odense LufthavnToscanas Hjerte fra OdenseMere end 87.498,-BestilMere information
05-06-2019Fly fra Odense LufthavnToscanas Hjerte fra OdenseMere end 87.498,-BestilMere information
04-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscanas Hjerte fra OdenseMere end 87.498,-BestilMere information
18-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscanas Hjerte fra OdenseMere end 87.498,-BestilMere information
25-09-2019Fly fra Odense LufthavnToscanas Hjerte fra OdenseMere end 87.498,-BestilMere information
02-10-2019Fly fra Odense LufthavnToscanas Hjerte fra OdenseMere end 87.498,-BestilMere information
09-10-2019Fly fra Odense LufthavnToscanas Hjerte fra OdenseMere end 87.498,-BestilMere information