Toscanas Hjerte

Italiens natursmukke område og FIRENZE, LUCCA, PISA OG SIENA

 
 

SÆRTILBUD: ALLE UDFLUGTER OG VINSLOTBESØG INKLUDERET.

Flyrejse til Toscana med 5 udflugter, halvpension og wellness inkluderet. Kun med Gislev Rejser kan du flyve fra Odense og Aalborg til Toscana. På denne flyrejse til Toscana bor vi centralt med seværdigheder som Firenze, Siena, Pisa og Lucca inden for rækkevidde., vin og vand til middag og 1 ½ times wellness med i prisen.

 • Flyrejse med kort transfer i Italien – nemt og bekvemt.
 • Godt 4-stjernet Wellness hotel med byens bedste udsigt fra restauranten.
 • Toscanas Hjerte inkluderer flere spændende udflugter.
 • Halvpension med vin og vand til middag alle dage og 1 1/2 times wellness inkluderet.
   

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x middag med ¼ fl. vin og ½ l vand
 • 7 x morgenmad
 • Flybillet og lufthavnsafgifter
 • Wi-fi på hotellet
 • Bustransport på udflugter
 • Rejseleder
 • Udflugter til Firenze, Lucca, Siena og vinsmagning
 • Udflugter Pisa, toscansk aften og vinslotbesøg
 • Hotelskat
 • 1½ times wellness-spabade

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse uden tillæg i begrænset antal. Dobbeltværelse som enkelt kr. 995. Afbestillingsforsikring kr. 470/kr. 640. Forplejning på flyet ud/hjem kr. 170 - bestilles sammen med rejsen.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Italiensk charme, kultur, natur og wellness.
Du kan opleve det hele på én gang i Toscana. Regionen har så meget at byde på, og er netop derfor ét af de mest eftertragtede rejsemål. Gislev gør det nemt: Flyv fra Aalborg og Odense , med kort til lufthavn og gratis parkering. Med ankomst til Pisa lufthavn, er du tæt på Montecatini Terme, en hyggelig by med termale bade midt i Toscana, og en perfekt base for nogle uforglemmelige oplevelser. En tur gennem byen med de smukke huse, farverige gader og marked, pirrer dine sanser. Duften af friskbrygget cappuccino, stenovnsbagt pizza eller frisklavet pasta får din mund til at løbe i vand. Så mærker du, at ferien er begyndt! Italienerne er eksperter i at bevare stemningen, historien og de mest fantastiske bygningsværker, som er opført igennem tiden. Oplev de bølgende landskaber, vinmarker, olivenlunde og de fantastiske blomstermarker. Lad vores erfarne rejseleder tage dig med på en rejse tilbage i tiden, til kulturelle perler som Siena, Firenze og Lucca , krydret med sine spændende historier. Og slap af på et godt hotel med wellness med et lifligt glas toscansk vin. Velkommen til vores Toscana

Billeder

Dag for dag

1. Dag. Fly til Pisa og rundvisning i Montecatini Terme
Vores rejseleder byder dig velkommen i lufthavnen. Med fly til Pisa fra Aalborg via Odense og transfer til Montecatini Terme. I denne charmerende by er der flotte parker og beplantninger i gaderne. Spændende butikker samt hyggelige caféer og restauranter.

 Byrundtur Montecatini

 

2. til 7. Dag.

Toscanas hovedstad – Firenze
Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Byrundtur til fods med dansktalende lokalguide. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler. Udflugten er Inkluderet.

 

Lucca og vingårdsbesøg med storslået udsigt
Udflugt til middelalderbyen Lucca hvor vi ser domkirken San Martino. Kirken har en smuk facade i grøn og hvid marmor samt søjlegange med flotte dekorationer. Derefter vinsmagning og let frokost i hotellets landhus. Udflugt med vinsmagning er inkluderet.

 Collina Resort Toscana

 

Det levende middelaldermuseum, Siena
Siena er en fantastisk by - ét stort, levende “middelaldermuseum” med flotte kirker, paladser og snævre gader omkranset af en bymur. Med rejselederen på byvandring. Udflugten er inkluderet.

Siena Toscana

 

Det skæve tårn i Pisa
Vi ser det legendariske tårn og komplekset med klokketårn, domkirke og dåbskapel. Imponerende bygningsværker med mange smukke detaljer.

 Terrasse Toscana

 

Denne aften Toscansk aften med musik på Italiensk landshus
Vi kører til Monsummano Terme hvor hotellet har et lækkert landhus. Denne aften er der udvidet menu med musik og mulighed for en lille svingom. Udflugten er inkluderet 

Danseaften Toscansk aften

 

Tid på egen hånd, marked og Montecatini Alto
Benyt dig af hotellets wellness faciliteter. Der er 1½ times wellness inkluderet. Her kan du prøve de forskellige bade, sauna mm. Besøg evt. markedet i Montecatini om torsdagen. Det er en typisk italiensk tradition hvor du kan gøre en god handel og møde de lokale. 

Udflugt til Chianti og vinslot Verrazzano . Vi kører via en smuk vej til det kendte vinområde, og med udsigt over de bølgende landskaber nyder vi gode vine på det flotte vinslot. Inkluderet

 

Du kan også tage funicularen ( kabeltog) op til Montecatini Alto og nyde den gamle by, udsigten og en lækker frokost på torvet. Eller tage toget til Pistoia. Rejselederen er behjælpelig.

 

 

8. Dag. Hjemrejse
Med fly fra Pisa til Odense eller Aalborg.

Hotel

Hotel Columbia
Corso Roma 19
51016 Montecatini Terme (PT)
www.hotelcolumbia.it

Hyggeligt familieejet hotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har elevator, restaurant, bar, wellness-center. Alle værelser er med bad/toilet, hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne kan være uensartede i størrelse. Udendørs pool kan gratis benyttes på Hotel Manzoni og Nuovo Savi. I maj t.o.m. september er der gratis transfer til poolen ved Hotel Columbias landhus.

Hotel Columbia Hotel Columbia wellness

Værd at vide

Valuta
Euro

Entré
Entréer er eksklusive. Entré til de fleste museer: € 5 -15.

Bus
Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur.

Koncerter
Det er muligt at opleve en af de smukke koncerter i Termebyen, hvor der spilles stykker af bl.a. Verdi, Puccini og Strauss. Pris og information fås hos rejseleder.

Wellness
I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6.
Vi anbefaler at booke tid til Wellness i løbet af ugen, eks. Torsdag, idet der ofte er fuldt booket henover weekenden.

Toscansk Aften
Ved dårligt vejr flyttes den Toscanske aften til hotellet.

Praktiske informationer

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto
er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker til 1 euro. Så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer en buffet som består af diverse slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti
Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti
”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti
Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Formaggio
Ost.

Dolce
Dessert

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Kort

Toscanas hjerte kort

Flyv fra

Fly letter

Rejsemateriale
Ca.10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 170. (Bestilles sammen med rejsen). 

Flyv fra Odense eller Aalborg Lufthavn

Med Jet Time fra Aalborg via Odense til Pisa med ankomst kl. 11.30

Afgang
Fra Aalborg kl. 08.00 og fra Odense kl. 09.25

Mødetid
Aalborg kl. 06.00
Odense kl. 08.25

Hjemrejse
Hjemrejse fra Pisa via Odense til Aalborg.

Hjemkomst
Odense kl. 14.35
Aalborg kl. 16.00

Bagage
15 kg + 5 kg håndbagage

 

Odense Lufthavn

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N


Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby


Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal