Toscana og Chiantis bløde bakker

Man bliver aldrig færdig med Toscana

Toscana og Chiantis bløde bakker

Autentiske oplevelse i det skønne Toscana. 4 spændende udflugter, en frokost og en vinsmagning inkluderet.

 • Halvpension alle dage på centralt beliggende hotel
 • 6 overnatninger i Montecatini Terme
 • Oplev Firenze, Pisa, San Gimignano og Siena samt en hjemmelavet frokost på et landsted
 • Fridag med markedsbesøg og mulighed for tur med kabelbanen til Montecatini Alto


Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Hotelskat 
 • Erfaren dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus 
 • Udflugt til Firenze
 • Udflugt til Pisa og pasta
 • Udflugt til San Gimignano med frokost
 • Udflugt til Siena
 • Vinsmagning

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelser kr. 750. Dobbeltværelse som enkelt kr. 1350 - begge i begrænset antal. Afbestillingsforsikring: Kr. 375

Bemærk: Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede
 

Bestil rejsen

Pris fra 5.798,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension
 • Udflugt til San Gimignano med frokost
 • Udflugt til Siena og Chianti med vinsmagning
Bestil rejsen

Om rejsen

Man bliver aldrig færdig med Toscana. Charmerende byer, autentiske oplevelser og vidunderlig natur kendetegner denne rejse til Toscana. Den populære kurby Montecatini Terme ligger midt i regionen, og her er Mamma Mariotti et kendt ansigt. Sammen med sin familie driver hun Hotel Nuovo Savi, hvor gæster altid bliver værdsat og forkælet med lidt ekstra god service. Rejs om foråret til de blomstrende marker og milde temperaturer eller om sommeren, hvor der er høj sol og lune aftener.  Med dansk lokalguide oplever du Firenze, der er kendt for sine tusinde kunstværker og flotte arkitektur. I Chianti-områdets skønne natur kan du smage på de navnkendte vine, og vi besøger den vidunderlige middelalderby Siena. En udflugt til byen med de mange tårne San Gimignano kombineres med en flot panoramatur og en lækker frokost på et italiensk landsted. Rejsen til Toscana byder på en god blanding af kultur, natur og afslapning i de smukke italienske omgivelser

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Tyskland
Gennem Tyskland til overnatning i Sydtyskland.

Dag 2: Østrig og Italien
Via Alperne til vores hotel i Montecatini Terme. I den charmerende by er der flotte parker, spændende butikker samt hyggelige cafeer og restauranter.

 Montecatini Alto

 

Dag 3: Pisa og Italienernes livret Pasta
Orienterende byrundtur i Montecatini Terme. Oplev Pisa med det nyrestaurerede ”Skæve Tårn” og komplekset med klokketårn, dåbskapel og ikke mindst den imponerende domkirke. Et besøg i Italien er ikke fuldendt uden Italienernes livret pasta. Vi besøger en lokal pastaproducent og får et indblik i pastafremstillingen. Hjemkomst midt på eftermiddagen. Inkluderet.

Pisa 

 
Dag 4: Firenze skal opleves
Spændende byrundtur med dansktalende lokalguide i Toscanas hovedstad. Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler som f.eks. Michelangelos statue af David, statuen af Dante, Domkirken, Dåbskapellet og den spektakulære bro Ponte Vecchio. Inkluderet

 
 

Dag 5: Middelalderby på en bjergtop og Chiantis bløde bakker
Siena er et levende middelaldermuseum, optaget på UNESCOs verdensarvsliste. En by med sjæl som er ufattelig smuk. På tur gennem byen ser vi flotte kirker, paladser og Piazza del Campo, kendt som Italiens smukkeste plads. Vi er midt i Toscana omgivet af vidunderlige natur. Ad vinruten kører vi gennem det kendte vindistrikt og gør stop et par steder. Naturligvis skal vi også smage på de liflige dråber. Inkluderet.

SIena
 

Dag 6: Fridag - marked og cafébesøg
Nyd den afslappende atmosfære i den charmerende by Montecatini Terme. Det er en dejlig by at opholde sig i, med oplevelser for alle sanser. Man kan bruge dagen til afslapning i gågaderne, besøge det lokale marked eller en af de mange caféer og den flotte park. Fra byen kan man vandre eller tage kabelbanen op til Montecatini Alto - den gamle bydel med udsigt over hele byen og dalen.

Marked i Montecatini Terme  
 

Dag 7: San Gimignano smukke Tårne og smagen af italien
Besøg smukke San Gimignano med de mange tårne, beliggende på en bakketop mellem vinmarker og olivenlunde. Herefter via en flot panoramarute til et italiensk landhus, hvor vi nyder en dejlig hjemmelavet frokost serveret med lokal vin. En autentisk oplevelse - alt er hjemmelavet og af egen avl. Inkluderet.

San Gimignano Vinsmagning i San Gimignano

Dag 8: En flot rejse er slut
Efter et dejligt ophold i Toscana går turen hjem igen. Overnatning i Sydtyskland.

Dag 9: Hjemkomst
Ankomst til Danmark først på aftenen, med bagagen fyldt med dejlige og spændende oplevelser fra Toscana.

HotelHotel Nuovo Savi, Montecatini Terme
Charmerende, familiedrevet hotel med godt toscansk køkken og et personale, der gerne yder lidt ekstra for vores gæster. Centralt beliggende med elevator, restaurant og bar. Alle værelser er med bad/toilet, klimaanlæg, tv, wi-fi, telefon og hårtørrer. Værelserne er uensartede i størrelse. Mulighed for at benytte wellnessfaciliteter på søsterhotel Columbia mod betaling. 

Se mere på: Hotel Nuovo Savi  

Gæsterne siger

Rejse til Toscana

"En særdeles god tur med et flot og godt hotel hos Mamma Mariotti"

"Firenze var en oplevelse med en sprudlende og meget vidende dansk lokal guide"

"Gode oplevelser med dansk guide i Firenze og udflugten med frokost til Agriturismo"

” Det var vores første busrejse, men næppe den sidste”

” Jeg vil bare gerne sige tak for en dejlig oplevelse - altid en fornøjelse at rejse med Gislev”

Værd at vide

Valuta
Euro.

Entreer
Entré til de fleste museer ca. € 5 -15

Wellness*

Morgenkåbe og tøfler i forbindelse med wellness € 6 p.p.

Indkøb

Vin, olivenolie

Betalingskort
På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Cafeer
I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Porto
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som består af forskellige slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter
Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser her: www.gislev-rejser.dk/vores-busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion her: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

Kort

Rejse til Toscana

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
16-05-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information
30-05-2020Bus fra Jylland og FynMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information
11-07-2020Bus fra Jylland og FynMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information
25-07-2020Bus fra Jylland og FynMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information
05-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information
12-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information
19-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information
26-09-2020Bus fra Jylland, Vestjylland, Fyn og SjællandMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information
03-10-2020Bus fra SjællandMere end 85.798,-Bestil rejsenMere information