Toscana og Chiantis bløde bakker

Man bliver aldrig færdig med Toscana

Toscana og Chiantis bløde bakker

Autentiske oplevelser i det skønne Toscana. 4 spændende udflugter, en frokost og en vinsmagning inkluderet.

 • Halvpension alle dage på centralt beliggende hotel i Montecatini Terme
 • Udflugter til Pisa, Firenze, Pistoia og Siena er inkluderet
 • Nyd en lækker italiensk frokost på et landsted, hvor alt er hjemmelavet
 • Fridag med markedsbesøg og mulighed for tur med kabelbanen til Montecatini Alto
 • Inkluderet vinsmagning i Chianti

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag
 • Hotelskat 
 • Erfaren dansk rejseleder
 • Udflugt til Firenze
 • Udflugt til Pisa og besøg ved pastaproducent
 • Udflugt til Pistoia med frokost
 • Udflugt til Siena
 • Vinsmagning

Ekskl. entréer hvor andet ikke er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelser kr. 750. Afbestillingsforsikring kr. 400

Bemærk: Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede
 

Bestil rejsen

Pris fra 5.998,-

9 dage
Bus

Med i prisen er bl.a.

 • Halvpension
 • Udflugt til Pistoia med frokost
 • Udflugt til Siena og Chianti med vinsmagning
Bestil rejsen

Om rejsen

Man bliver aldrig færdig med Toscana

Charmerende byer, autentiske oplevelser og vidunderlig natur kendetegner denne rejse til Toscana. Den populære kurby Montecatini Terme ligger midt i regionen, og her har familien Mariotti drevet hoteller i flere generationer. Her bliver du som gæst altid værdsat og forkælet med lidt ekstra god service. Med dansk lokalguide oplever du Firenze, der er kendt for sine tusinde kunstværker og flotte arkitektur. I Chianti-områdets skønne natur kan du smage på de berømte vine, og vi besøger den vidunderlige middelalderby Siena. En udflugt til den lidt oversete men charmerende by Pistoia kombineres med en lækker hjemmelavet frokost på et italiensk landsted. Rejsen til Toscana byder på en god blanding af kultur, natur og afslapning i de smukke italienske omgivelser.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Tyskland

Vi kører i behageligt tempo gennem Tyskland til middag og overnatning i Sydtyskland. Undervejs vil rejselederen introducere ugens program.

Dag 2: Østrig og Italien

Via Alperne til vores hotel i Montecatini Terme. I den charmerende by er der flotte parker, spændende butikker samt hyggelige cafeer og restauranter.

Montecatini Terme Italien

Dag 3: Pisa og Italienernes livret Pasta

Orienterende byrundtur i Montecatini Terme. Oplev Pisa med det nyrestaurerede Skæve Tårn og komplekset med klokketårn, dåbskapel og ikke mindst den imponerende domkirke. Et besøg i Italien er ikke fuldendt uden Italienernes livret pasta. Vi besøger en lokal pastaproducent og får et indblik i pastafremstillingen. Hjemkomst midt på eftermiddagen. Inkluderet.

Det Skæve Tårn i Pisa

Dag 4: Firenze skal opleves

Spændende byrundtur med dansktalende lokalguide i Toscanas hovedstad. Leonardo da Vinci og Michelangelo har sat deres præg på denne smukke by. Vi ser blandt andet mange arkitektoniske og kunsthistoriske perler som f.eks. Michelangelos statue af David, statuen af Dante, Domkirken, Dåbskapellet og den spektakulære bro Ponte Vecchio. Inkluderet

Firenze

Dag 5: Pistoia og italiensk frokost

Vi tager dig til Pistoia, en perle af en by, med interessant historie og et væld af arkitektoniske attraktioner. Onsdag er markedsdag, og vi oplever hvordan de stolte handelstraditioner lever i bedste velgående. Herefter besøger vi et landsted, hvor vi nyder en dejlig hjemmelavet frokost serveret med lokal vin. Udflugt med frokost inkluderet

Pistoia

Dag 6: Fridag - marked og cafébesøg

Nyd den afslappende atmosfære i den charmerende by Montecatini Terme. Det er en dejlig by at opholde sig i, med oplevelser for alle sanser. Man kan bruge dagen til afslapning i gågaderne, besøge det lokale marked eller en af de mange caféer og den flotte park. Fra byen kan man vandre eller tage kabelbanen op til Montecatini Alto - den gamle bydel med udsigt over hele byen og dalen.

Dag 7: Siena, Chiantis grønne bakker og vin

Siena er et levende middelaldermuseum, optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. En by med sjæl som er ufattelig smuk. På tur gennem byen ser vi flotte kirker, paladser og Piazza del Campo, kendt som Italiens smukkeste plads. Vi er midt i Toscana omgivet af vidunderlig natur. Ad vinruten kører vi gennem det kendte vindistrikt og gør stop et par steder. Naturligvis skal vi også smage på de liflige dråber. Inkluderet.

Siena

Dag 8: En flot rejse er slut

Efter et dejligt ophold i Toscana går turen hjem igen. Overnatning i Sydtyskland.

Dag 9: Hjemkomst

Ankomst til Danmark først på aftenen, med bagagen fyldt af dejlige og spændende oplevelser fra Toscana.

Hotel

Hotel Columbia

Corso Roma 19
51016 Montecatini Terme (PT)

Hyggeligt familieejet 4- stjernet wellnesshotel med god service og et godt toscansk køkken. Hotellet er centralt beliggende og har elevator, bar, wellnesscenter og restaurant med byens bedste udsigt.
Alle værelser er med hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, minibar, telefon, klimaanlæg. Værelserne er uensartede i størrelse.
Det er muligt gratis at benytte poolen på det nærliggende søsterhotel Hotel Manzoni.
Se mere på: Hotel Columbia

Eller

Hotel Manzoni

Viale Manzoni, 28
51016 Montecatini Terme (PT)

Godt familiedrevet 4-stjernet wellnesshotel beliggende i hjertet af byen tæt på butikker, caféer og parken. Hotellet har restaurant, bar, pool og wellnesscenter samt mulighed for at sidde ude. Hotellet råder over et begrænset antal cykler, som kan lånes.
Alle værelser er med hårtørrer, værdiboks, tv, wi-fi, telefon, klimaanlæg.
Se mere på: Hotel Manzoni

 

Gæsterne siger

Rejse til Toscana

” Gode oplevelser med dansk guide i Firenze og udflugten med frokost til Agriturismo”

” Det var vores første busrejse, men næppe den sidste”

” Jeg vil bare gerne sige tak for en dejlig oplevelse - altid en fornøjelse at rejse med Gislev”

” Firenze var en oplevelse med en sprudlende og meget vidende dansk lokal guide”







 

Værd at vide

Valuta

Euro.

Entreer

Entré til de fleste museer ca. € 5 -15

Wellness*

I forbindelse med wellness kan der lejes morgenkåbe og slippers € 6.
Vi anbefaler at booke tid til Wellness i løbet af ugen, f.eks. torsdag, idet der ofte er fuldt booket henover weekenden.

Indkøb

Vin, olivenolie

Betalingskort

På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Caféer

I Italien har man 3 forskellige priser på cafeerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til €4 på samme bar.

Drikkepenge

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%.

Pane e coperto

Er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand

Italien har udmærket drikkevand, som dog kan smage anderledes end du er vant til, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand på flaske.

Porto

Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad

I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som består af forskellige slags brød, pålæg, juice osv.

Restauranter

Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.
Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: ”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande

Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer.

Bemærk: Ikke alle rejser har afrejse fra de nævnte afrejsebyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer, når du booker.
 

Kør til sikret parkering ved Kolding

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.
 

Adresse:

Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:

E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.
 

Gratis parkering i Vamdrup

Læs mere om vores busser

Læs mere om tilskudsordning og refusion

Kort

Rejse til Toscana

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
17-07-2021Bus fra Jylland og FynMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information
11-09-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 86.398,-Bestil rejsenMere information
25-09-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 86.398,-Bestil rejsenMere information
16-10-2021Bus fra Jylland, Fyn og SjællandMere end 85.998,-Bestil rejsenMere information