Sorrento All Inclusive

La Dolce Vita - Syditaliens søde liv

Sorrento All Inclusive

Glæd dig til både oplevelser og afslapning ved Middelhavet. På rejsen til Sorrento med all inclusive bor du direkte ud til stranden.

• Gislevs eget charterfly fra Aalborg eller Odense 
• Mar Hotel Alimuri - direkte ud til havet - ophold med Superior All Inclusive
• Her får du høj service, god mad og meget for pengene
• Byrundtur i Sorrento bl.a.til den historiske bydel med specialforretninger. Inkluderet
• En populær destination som mange gæster besøger igen og igen


Med i prisen: 

• Flybillet
• Flyskatter og afgifter
• Transfer fra/til lufthavnen
• Ophold i dobbeltværelse
• 7 x morgenmad
• 7 x frokost
• 7 x middag
• Vin, vand & spiritus ad libitum
• Byrundtur ifølge program
• Rejseleder
• Hotelskat € 3 per dag 
 
Entrèer er eksklusive med mindre andet er nævnt


Tillæg: Enkeltværelse uden havudsigt kr. 598. Dobbeltværelse på 5. sal med fransk balkon kr. 175. Dobbeltværelse på 5. sal med balkon kr. 250. Forplejning på flyet t/r kr. 180. Udflugt til Capri kr. 695. Udflugt Positano og Amalfi med bus og båd kr. 435. Udflugt Smagen af Syditalien kr. 395. Afbestillingsforsikring kr. 665.

Rabat: 3. person i opredning kr. 250,- Barn u/12 år kr. 800.

Film om Sorrento:


Se også film om Capri

Bestil rejsen

Pris fra 8.898,-

8 dage
Fly

Med i prisen er bl.a.

  • Sorrento med All inclusive
  • Dobbeltværelse med havudsigt
  • Byrundtur i Sorrento
Bestil rejsen

Om rejsen

Sorrento er en ægte syditaliensk perle, hvor livet leves i gaderne og på det lokale torv Piazza Tasso, som hovedgaden Corso Italia udspringer fra. Det er også her, du finder de små historiske gader fyldt med specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter. Amalfikysten, en af de smukkeste kyststrækninger i Verden, er indenfor rækkevidde. Her ligger de små maleriske byer på stribe med fabelagtige udsigter over klipperne og havet. Området er også særlig kendt for sit spektakulære italienske køkken. Her smager de solmodnede tomater bare bedre og pastaen er selvfølgelig kogt al dente. For 10. år i træk tilbyder vi rejser til Sorrento halvøen med eget charterfly fra Aalborg og Odense. Et populært rejsemål som mange af Gislevs gæster allerede har besøgt op til flere gange.  

Sorrento halvøens fortryllende stemning
Omgivet af majestætiske bjerge, dybe dale og frodig natur, har indbyggerne gennem tiderne omdannet de mest ufremkommelige steder til terrasser, der ligger med en mageløs udsigt over havet. Her er appelsin- og citrontræer, olivenlunde, vinmarker og et væld af krydderier, som vokser vildt i den storslåede natur. Klimaet er mildt, og du vil nyde at være omgivet af smukke bougainvillea, vilde orkideer og alpevioler. Du bor på et af Gislevs bedste hoteller Mar Hotel Alimuri, direkte ved den solrige strand i Sorrento forstaden Meta. Her bliver du hver dag forkælet fra det stolte syditalienske køkken.

Sorrento by nås via kysten igennem de små forstæder Piano di Sorrento og Sant' Agnello kendt for de smukke store villaer. Byens torv Piazza Tasso er det naturlige samlingspunkt, og herfra kan du gå på eventyr i de små gader, hvor det er nemt, at blive fristet af de mange delikatesser fra specialbutikkerne. Gaderne bugner af farverige boder med friske grøntsager og saftige frugter. Slå dig ned på en af de mange hyggelige caféer og betragt livet i gaderne, mens du nyder en kop Cappuccino, smager den friske citronlikør Limoncello eller en forfriskende is. Syditalien er indbegrebet af, hvad vi danskere forbinder med ferie - en venlig lokalbefolkning, god mad og lune temperaturer. 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Gislevs charterfly fra Great Dane.
Afgang fra Aalborg via Odense til Napoli. Fra Lufthavnen kører vi til Sorrento-halvøen ved selveste Napolibugten - kendt for sine mange oliven- og citronlunde. Alle overnatninger på det 4-stjernede Mar Hotel Alimuri i Meta di Sorrento.

  
 

Dag 2: Byrundtur i charmerende Sorrento
Med rejselederen rundt i den charmerende by, som oser af syditaliensk stemning. Byens centrale torv er Piazza Tasso og herfra udgår de romantiske stræder med de indbydende specialforretninger. I den historiske bydel kan du bl.a. prøvesmage de friske dråber af citronlikøren Limoncello, som området er så kendt for. Retur til hotellet til frokost. Byrundturen er inkluderet.

Sorrento By 
I Sorrentos historiske bydel findes mange specialbutikker - smag f.eks. den lokale citronlikør Limoncello. 
 

Dag 3: Positano og Amalfi med bus og båd
På denne udflugt har du mulighed for at opleve den smukke Amalfikyst både fra land- og vandsiden. I minibusser kører vi til Positano, som i tidernes morgen kun kunne nås på æselryg eller fra havet. Byens pastelfarvede huse nærmest klynger sig til de stejle klippevægge med en fantastisk udsigt. Den bilfrie by er mondæn, og et af de dyreste steder på Amalfikysten. Fra den lille havn nedenfor byen sejler vi langs kysten til Amalfi by, som har lagt navn til hele den spetakulære kyststrækning. En af byens store attraktioner er domkirken på byens torv. Amalfi er også kendt for håndlavet papir og det kan anbefales at besøge det interessante papirmuseum. Heldagsudflugt inklusiv bådtur kr. 435 - bestilles samtidig med rejsen. (Udflugten egner sig ikke for gangbesværede).

 
På denne udflugt oplever du både Positano og Amalfi, som er nogle af Amalfikystens mest populære byer.

Dag 4: Pompeis ruiner 
Vi skruer tiden tilbage til år 79, da udbruddet fra vulkanen Vesuv begravede Pompei under et lag af aske og pimpsten. Med Gislevs lokalguide besøger vi udgravningerne og hører den interessante historie. Halvdagsudflugt kr. 375 (€ 52) inkl. entré til Pompei. Udflugten kan bestilles med rejsen eller på rejsemålet hos rejselederen.

Pompeis ruiner  Pompeis ruiner og vulkanen Vesuv
Besøg imponerende Pompei med lokalguide.   
 

Dag 5: Romantiske Capri med dansktalende lokalguide
Capri er en kendt ø og har været et yndet rejsemål siden Romertiden. Med hydrofoil båd til Marina Grande på Capri. Rundt på øen i små minibusser, bl.a. til Anacapri, hvor du har mulighed for at besøge den svenske læge Axel Munthe’s villa San Michele eller måske tage stoleliften til øens højeste punkt, Monte Solaro, hvorfra der en spektakulær udsigt over øen og vandet. Capri har uendeligt meget at byde på og måske frister en tur i den Blå Grotte eller en sejltur langs kysten. Heldagsudflugt kr. 695 inkl. sejlads med Hydrofoil båd og minibusser på Capri men ekskl. diverse entréer - se mere under værd at vide. Udflugten skal bestilles samtidig med rejsen 

 
På Capri vil du opleve enestående natur og smukke udsigter. Rundt på øen i minibusser og tid på egen hånd i Anacapri. 
 

Dag 6: Tid på egen hånd 
Nyd en dag ved poolen eller stranden, og lad dig forkæle med hotellets All Inclusive. Måske har du lyst til at tage til Tarantella show med dans og musik i Sorrento. En festlig, folkelig og fornøjelig oplevelse med de kendte italienske folkesange, som du sikkert kan nynne med på. Hvem kender ikke O Sole Mio? Pris og information fås hos Gislevs rejseleder på stedet.
  

Tarantella show i Sorrento med dans og musik
Oplev en hyggelig og folkelig aften på Teatro Tasso med O solo mio, Volare og andre kendte italienske sange.
 

Dag 7: Smagen af Syditalien
Dagens udflugt bringer os til den lille landsby Schiazzano, som ligger på toppen af en klippe tæt på Massa Lubrense. Her bliver vi de næste timer en del af det italienske landliv. Besøg den dejlige citronplantage, og smag de hjemmelavede citron- og appelsinmarmelader på hjemmebagt brød, serveret med frisk limonade og limoncello. Du får også lov til at smage de forskellige olivenolier, som kan være tilsat både basilikum, rosmarin eller chili. Hernæst besøger vi Benedetto de Gregorios økologiske gård, og hører bl.a. om opdræt af dyr og ostefremstilling. Du får selvfølgelig lov til at smage nogle af de lækre oste, som Benedetto fremstiller, ledsaget af et køligt glas vin. Midt i Schiazzanos historiske bydel besøger vi Ristorante da Francesco. Her vil Lucio og hans søn fortælle dig alt om den napolitanske pizza, som fremstilles efter familiens gamle opskrift. Bagefter kan du selv smøge ærmerne op og fremstille din helt egen pizza.
Halvdagsudflugt inklusiv smagsprøver, et glas vin, pizza & vand kr. 395 - bestilles samtidig med rejsen.

 
Kom tæt på lokalbefolkningen og få nogle af de italienske hemmeligheder med hjem - en rejse i mad og kultur.

Dag 8: Hjemrejse fra Napoli
Med Gislevs charterfly fra Great Dane retur til Odense eller Aalborg.

Bemærk: Rækkefølgen af udflugter kan variere.

Se film om Capri på vores Facebook:

 

Se opslag om Pompei på vores Facebook:

Hotel

 

Mar Hotel Alimuri
Via Cosenza 155
Meta di Sorrento
www.alimuri.com

4-stjernet hotel beliggende direkte ud til havet med udsigt over Napoli bugten. 85 værelser, alle med bad/toilet, balkon/fransk balkon, tv, telefon, minibar, aircondition, værdiboks, hårtørrer og internet adgang. Alle dobbeltværelser har fuld havudsigt. Værelser med fransk balkon er beliggende på 5. sal med panoramavindue, hvorfra du har den bedste udsigt over bugten. Enkeltværelser har udsigt mod gaden. Desuden forefindes elevator, restaurant, bar, swimmingpool, privat strand med solstole og parasoller, indendørs wellness center med pool og sauna (mod betaling). Hotellet tilbyder bus service til/fra centrum i Sorrento. Mar Hotel Alimuri er Gislevs absolutte flagskib i Sorrento. Ophold med Superior All Inclusive.

Superior All Inclusive
Morgenmad fra buffet, frokost fra buffet med show cooking på terrassen, middag med buffet og menuvalg. Hele dagen er der adgang til buffetanretning med bl.a. frisk frugt, oste, kager og snacks. Vin, vand & spiritus ad libitum til midnat. På heldagsudflugterne er frokost for egen regning, eller mulighed for at bestille gratis frokostpakke på hotellet. Service og servering ved strand og swimmingpool.

 

Hotelbus Mar Hotel Alimuri til Sorrento
Der kører gratis bus fra Mar Hotel Alimuri til Sorrento i henhold til følgende tidsplan: 

Mar Hotel Alimuri - Sorrento
Kl. 09.00, 10.00, 11.00, 12.00,  15.00, 16.00, 17.00, 18.00 og 21.15*

Sorrento - Mar Hotel Alimuri
Kl. 10.30, 11.30, 12.30, 15.30, 16.30, 17.30, 18.30, 22.00* og 23.30*

Afgange markeret med * koster € 1,00. Husk at bestille i receptionen.

 

Reception og Telefon
Receptionen har åbent 24 timer. Du er altid velkommen her for information, veksling af penge, køb af frimærker m.m.

Opkald ud af huset tast 0 efterfulgt af telefonnummer (opkald fra Italien tast 0045 + dansk nummer)
Reception tast 150
Restaurant - roomservice tast 152
Bar tast 156
Værelse til værelse tast værelsesnummer

 

Restaurant og Bar
Morgenmad: fra kl. 07.00 - 09.30
Frokost:        fra kl. 12.30 - 14.15
Aftensmad:   fra kl. 19.00 - 21.15
(venligst undlad at bære shorts i restauranten under aftensmaden).

Baren er åben fra kl. 10.00 til 23.00

Sandwich kan bestilles fra kl. 14.30 - 18.00.

Menu:
Sandwich med parmaskinke og mozzarella
Sandwich med kylling
Sandwich med tun og tomat
 

Gæsterne siger

Sorrento All Inclusive - gæsterne siger

"God tur med god rejseleder - pragtfuldt hotel og skønt område"

"Det var et super hotel med flot betjening. God mad og drikke. Meget rent og pænt og altid god service"

Værd at vide

Deltagerne bør være opmærksomme på, at flere af seværdighederne kun kan besøges til fods. Bussen kører naturligvis så tæt på som overhovedet muligt.

Valuta
Euro

Klima
April - maj 15-20 grader, juni - oktober 25-30 grader.

Bagage
Indtjekket bagage 18 kg samt 5 kg håndbagage.

Bus
Bussen har aircondition, som sikrer en behagelig temperatur. Praktisk tøj anbefales.

Entréer
Axel Munthe´s villa € 8, Augustus have € 1, Den Blå Grotte ca. € 27, Sejltur langs kysten på Capri (1 time) € 18.

Superior All Inclusive
Morgenmad fra buffet, frokost fra buffet med show cooking på terrassen, middag med buffet og menuvalg. Hele dagen er der adgang til buffetanretning med bl.a. frisk frugt, oste, kager og snacks. Vin, vand & spiritus ad libitum til midnat. På heldagsudflugterne er frokost for egen regning eller mulighed for at bestille gratis frokostpakke på hotellet. Service og servering ved strand og swimmingpool.

Betalingskort
På mange restuaranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter.
Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Caféer
I Italien har man 3 forskellige priser på caféerne. En pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til € 4 på samme bar.

Drikkepenge
På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen. I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst."Sevizio escluso" - efterfulgt af %-satsen som typisk er mellem 15% og 18%. "Pane e coperto" er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk € 1,50 til € 3 per person.

Drikkevand
Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

Frimærker
Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad
I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg således at buffeten generelt også består af diverse slags brød, pålæg, juice mv.

Restauranter
Udtrykket "Pizzeria" dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt menukort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er "forno al legno" - stenovn, der fyres op med træ.
 

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: Første retter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles seperat - f.eks. salater, kartofter, bønner etc.
Formaggio: Ost
Dolce: Dessert.
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter inkl. en øl eller et glas vin.
 

Det syditalienske køkken
Der er stor forskel på det italienske køkken i det nordlige og sydlige Italien. Nordpå er køkkenet mere rustikt og maden afspejler især, at Italien har været under belejring af mange forskellige nationer. Et måltid består som regel af mange retter startende med „antipasto” – en forret f.eks. et ristet brød med hvidløg og tomat. Dernæst en „primo piatto” – normalt en suppe eller en pastaret. „Secondo piatto” er kød, som ofte serveres uden tilbehør. Derfor skal man huske at bestille „contorno” og det kan være kartofler, salat eller stegte grøntsager. Sidst afsluttes med „dolce” – dessert såsom tiramisu, tærte, ost eller is. Hele måltidet afsluttes med en espresso og evt. en „digestivo” (en lille én), som kan være en grappa eller limoncello.
Sorrentohalvøen og Amalfikysten ligger i regionen Campania og udover den verdenskendte pizza napoletana, som er „opfundet” her, er køkkenet rigt og varieret. Regionen er hjemsted for mange lækre oste – bøffel-mozzarella og ricotta osten er særlig kendte. Grundet beliggenheden med megen sol og varme findes her også en mængde af lækre frugter og grøntsager – særlig kendt er citronerne fra Sorrento og Amalfi. Du finder selvfølgelig også her en stor mængde af fiskeretter lige fra salater med alt godt fra havet til blækspruttesuppe og fisketallerkener. En specialitet er også områdets desserter med adskillige søde kager og bagværk. 

Shopping på Sorrento-halvøen
Sorrento og kysten i al almindelighed har et stort udvalg af specialbutikker. Kysten er som tidligere nævnt i særdeleshed kendt for den velsmagende citronlikør limoncello, som kan købes overalt. Den fås i forskellige smagsvarianter både som cremet udgave og den traditionelle ”klare”. Derudover er området også kendt for farverig keramik, sæber mv. Det kan også være en god ide at købe olivenolie med hjem, som ligeledes fås i forskellige smagsvarianter. Olien fra Syditalien er meget anderledes end de olier vi kan købe i Danmark. De er kraftige og yderst velsmagende og er et dejligt supplement også i det danske køkken. Mange Gislev gæster er desuden faldet for de kendte Capri ure, som kun kan købes på øen. Positano er særlig kendt for sin helt specielle tøjstil – den er eksklusivt og af yderst høj kvalitet. Du kan måske også med fordel få et par håndlavede sandaler. Disse butikker ses også overalt. 

Værdigenstande
Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Flyv fra

Fly letter
Flyv fra Aalborg og Odense med Gislevs eget charterfly fra Great Dane.

Mulighed for tilkøb af forplejning på ud- og hjemrejsen kr. 180.
(Bestilles sammen med rejsen). 

Fra Aalborg Lufthavn via Odense  
Fra Aalborg kl. 08.00 til Odense med ankomst kl. 08.40
Fra Odense kl. 09.20 til Napoli med ankomst kl. 11.40

Fra Napoli kl. 12.40 til Odense med ankomst kl. 15.10
Fra Odense kl. 15.40 til Aalborg med ankomst kl. 16.20

Bemærk på afgangene 08.06, 15.06 og 22.06 er afgangstiderne følgende:

Afgangen 08.06
Fra Aalborg kl. 08.00 til Odense med ankomst kl. 08.40
Fra Odense kl. 09.20 til Napoli med ankomst kl. 11.40

Fra Napoli kl. 21.15 til Odense med ankomst kl. 23.45
Fra Odense kl. 00.15 til Aalborg med ankomst kl. 00.55

Afgangen 15.06
Fra Aalborg kl. 16.50 til Odense med ankomst kl. 17.30
Fra Odense kl. 18.10 til Napoli med ankomst kl. 20.30

Fra Napoli kl. 21.15 til Odense med ankomst kl. 23.45
Fra Odense kl. 00.15 til Aalborg med ankomst kl. 00.55

Afgangen 22.06
Fra Aalborg kl. 16.50 til Odense med ankomst kl. 17.30
Fra Odense kl. 18.10 til Napoli med ankomst kl. 20.30

Fra Napoli kl. 12.40 til Odense med ankomst kl. 15.10
Fra Odense kl. 15.40 til Aalborg med ankomst kl. 16.20

Bagage:
Du må medbringe 18 kg indtjekket bagage samt 5 kg håndbagage.

Flyet
Der flyves med et fly af typen Embraer ERJ -195AR 118 sæder

Odense Lufthavn

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse
Lufthavnvej 131
5270 Odense N

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information, der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering
Der er gratis parkering.

Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

 

Aalborg Lufthavn

Læs mere her: www.aal.dk

Adresse
Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Aalborg Lufthavn fremgår af information, der fremsendes ca. 10 dage før afrejse.

Parkering
Der er gratis parkering.

Aalborg lufthavn ankomst Aalborg lufthavn terminal

Kort

Sorrento all inclusive

Dagbog

Foto-dagbog fra rejsen

 

Vores kollega Marlene har været med på rejsen - sammen med sin mor og søster. Undervejs lavede Marlene en foto-dagbog på Gislevs Facebook. Se de mange gode billeder fra hotellet, spændende seværdigheder, flotte udsigter og meget mere.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
07-09-2020Fly fra Aalborg via Odense89.598,-Bestil rejsenMere information
14-09-2020Fly fra Aalborg via OdenseMere end 89.598,-Bestil rejsenMere information
21-09-2020Fly fra Aalborg via OdenseMere end 89.598,-Bestil rejsenMere information
28-09-2020Fly fra Aalborg via OdenseMere end 89.598,-Bestil rejsenMere information
05-10-2020Fly fra Aalborg via OdenseMere end 88.898,-Bestil rejsenMere information
12-10-2020Fly fra Aalborg via OdenseMere end 88.898,-Bestil rejsenMere information