Sommer ved Gardasøen

Nemt og bekvemt med fly til Europas skønneste sø

Sommersol ved Gardasøen

Med Gislev kan du rejse fra Odense med direkte fly til Verona og opleve den skønne Gardasø. Du bor i Garda by på solsiden af søen på godt hotel med halvpension og swimmingpool.

 • Direkte fly fra Odense til Verona med forplejning ombord og gratis parkering i lufthavnen
 • Byrundtur i Garda, sejltur og panoramatur med vinsmagning inkluderet
 • Ny spændende udflugt til alpestemning i Dolomitterne
 • Erfaren dansk rejseleder med på hele rejsen

Med i prisen:

 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 7 x middag
 • Panoramatur med vinsmagning
 • Byrundtur i Garda
 • Sejltur på Gardasøen
 • Rejseleder
 • Hotelskat
 • Flybillet t/r med forplejning ombord på fly til Verona
 • 15 kilo bagage til check-in og 5 kilo håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen i Verona til hotellet t/r
 • Moms og gebyr til Rejsegarantifonden


Entréer er inklusive med mindre andet er nævnt.

Rabat: Børn 0-11 år kr. 500 i rabat for opredning i dobbeltværelse (med 2 voksne).

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.125 (begrænset antal). Afbestillingsforsikring kr. 680.
Udflugter kan bestilles sammen med rejsen.
 

Bestil rejsen

Pris fra 7.998,-

8 dage
Fly

Med i prisen er bl.a. 

 • Halvpension og en vinsmagning
 • Spændende udflugtsprogram 
 • Dejligt hotel med pool og solstole
Bestil rejsen

Om rejsen

Sommer ved Gardasøen - ægte italiensk feriecharme

Tag familien med til den altid skønne Gardasø, hvor der er mange kulturelle perler og gode muligheder for aktiviteter. Vi bor på Park Hotel Oasi i byen Garda, en af Gardasøens fineste juveler. De kringlede, smalle stræder med farverige huse, utallige små butikker og piazzaer er en fristende labyrint, der indbyder til at gå på opdagelse. Du kan shoppe, nyde en forfriskning i solen eller spadsere langs den skønne søpromenade mellem boder og et stemningsfuldt havnemiljø.

Gislev inviterer dig på en hyggelig sejltur fra Malcesine til charmerende Limone og vinsmagning i Gardas bagland. Du har mulighed for sightseeing i vidunderlige Verona, naturoplevelser i Dolomitterne og du kan opleve vores yderst populære arrangement med ostesmagning i Monte Baldo bjergene. Du bør heller ikke snyde dig selv for at besøge et af de lokale markeder i Garda, som er en stolt italiensk tradition. Der er rig mulighed for at nyde ferien, hotellets gode faciliteter, solen, naturen og de betagende omgivelser på denne rejse til Italiens største sø.

Billeder

Dag for dag

Dag 1:  Udrejse med fly direkte fra Odense til Verona

Forplejning på vores fly til Verona er inkluderet og rejsen til Sommer ved Gardasøen kan begynde. Efter en kort transfer ankommer vi til Garda og indkvarteres på Park Hotel Oasi for de næste 7 nætter.

Dag 2: Byrundtur i Garda og tid på egen hånd

Orienterende byrundtur med rejselederen i Gardas historiske centrum. Her vil du hurtigt føle dig hjemme i de smalle stræder, blandt hyggelige piazzaer, farverige huse og den legendariske søpromenade. Eftermiddagen fri til at gå på opdagelse, nyde omgivelserne og de fine faciliteter på hotellet. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med tips og gode idéer til aktiviteter. Du kan også tage med til vinsmagning på nærliggende vingård. Byrundtur og vinsmagning inkluderet. 


Vinsmagning ved Gardasøen

Dag 3: Uforglemmelige Verona, Romeo og Julies by

Spændende udflugt til den imponerende by Verona, der er optaget på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv. Rejselederen viser rundt og fortæller undervejs om byens historie. Glæd dig til at opleve de store seværdigheder på nært hold: Piazza Bra med l'Orologio og den verdensberømte arena, der hver sommer danner rammen om storslåede open-air operaforestillinger. Vi lægger også vejen forbi markedspladsen Piazza Erbe, Piazza dei Signori og sidst men ikke mindst Julies balkon. Du får også mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd, og måske frister de mange caféer og eksklusive forretninger på hovedstrøget Via Mazzini. Udflugtspris kr.195 (€ 27).

Verona

Dag 4: Hyggelig sejltur på Gardasøen

Vi kører nordpå til middelalderbyen Malcesine, og herfra sejler vi tværs over søen til Limone, en sand perle med stejle gader, farverige huse, spændende butikker og gode restauranter. Se det lokale marked, eller sæt dig på en af de mange fortovsrestauranter og bestil en lækker frokost. Der er tid på egen hånd, inden vi sejler retur til Malcesine og kører tilbage til Garda. Læn dig tilbage og nyd det fantastiske panorama med Monte Baldo bjergene i baggrunden. Inkluderet.  

Sejltur Gardasoeen Limone

Dag 5: Brenta Dolomitterne og Trentino

Dolomitterne er velsignet med storslået natur. Her bliver du mødt af smukke dale, høje bjergtinder og krystalklare bjergsøer. Vi besøger bl.a. Molvenosøen og byen af samme navn med alpestemning og frisk luft. Frokosten nyder vi på en typisk Agriturismo, hvor maden tilberedes af gårdens egne produkter. Heldagsudflugt kr. 295 inkl. frokost. Bestilles med rejsen.

Dolomitterne

Dag 6: Madonna della Corona med ostesmagning og frokost

Højt oppe i Monte Baldo bjergene ligger valfartskirken Madonna della Corona kilet op mod klippevæggen, et imponerende bygningsværk med en formidabel udsigt. Vi besøger et familiedrevet økologisk ostemejeri i 1400 meters højde, smager de lokale oste, lidt delikatesser og nyder hertil et glas vin. Halvdagsudflugt kr. 125 (€ 18) inkl. let frokost med vin.

Sommersol ved Gardasøen 

Dag 7: Markedsdag i Garda og fridag

Denne dag har du mulighed for at besøge markedet i Garda by og afprøve dit handelstalent eller måske frister en hel dag ved hotellets pool. Har du lyst til flere oplevelser rundt om Gardasøen, står rejselederen klar til at hjælpe med gode forslag.

Dag 8: Hjemrejse med fly til Odense

Efter en skøn uge i sommersolen siger vi på gensyn til Gardasøen og flyver retur til Odense.

Hotel

Park Hotel Oasi

Via della Pace 9
37016 Garda (VR), Italy

Pænt hotel med dejlig have og swimmingpool ( 25 x 12 m og 1,70 m dyb). Afstand til Gardasøen 1500 m og 1200 m til centrum. Gratis shuttlebus til søen formiddag og eftermiddag.
Hotellet har restaurant, café, bar og elevator. Gratis wi-fi i receptionsområdet.
Alle værelser er med aircondition, tv, telefon, værdiboks og køleskab. Dobbeltværelser har balkon eller terrasse.

Læs mere om Park Hotel Oasi

Gæsterne siger

”Alle ture var rigtig gode oplevelser, som vi vil huske tilbage på”

”Igen, høj kvalitet hele vejen”

”Fuldstændig fantastisk at flyve fra Odense. Fantastisk forplejning om bord! Totalt afslappende rejseform”

”Helt igennem en god tur, udflugter var rigtig gode og interessante”

Værd at vide

Valuta

€ 1 = ca. kr. 7,50

Entréer

Entré til de fleste museer: € 5-15.

Udflugter

Nogle udflugter er ikke egnet for gangbesværede.
Udflugter kan bestilles med rejsen.

Swimmingpool

Normalt åben fra midten af maj til sidst i september, hvis vejret tillader det.

Betalingskort

På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, oftest fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Caféer

I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere på samme bar.

Drikkepenge

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgår af spisekortets tekst: Servizio escluso – efterfulgt af %-satsen, typisk 15 til 18%. Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

Drikkevand

Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsskadeligt. Køb evt. kildevand.

Porto

Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb prioritaria frimærker, så er postkortet i Danmark hurtigst muligt.

Morgenmad

I Italien består morgenmad typisk af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg, som ofte også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

Restauranter

Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – stenovn, hvor der fyres op med træ.

Antipasti

Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.

Primi Piatti

”Første” retter, hvor man finde pasta- og risretter samt supper.

Secondi Piatti

Hovedretter. Fisk og oksekød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles separat – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.

Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande

Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien, bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Kort

Sommer ved Gardasøen

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Odense med Gislevs eget charterfly fra DAT
 

Forplejning på flyet

På fly til/fra Verona er forplejning inkluderet.

Fra Odense Lufthavn

Fra Odense kl. 10.45 til Verona med ankomst kl. 14.15
Fra Verona kl. 14.30 til Odense med ankomst kl. 18.05

Bagage

Du må medtage 15 kg bagage til check-in samt 5 kg i håndbagage.

Flyet

Der flyves med et fly af typen ATR med 55 sæder.

Odense Lufthavn

Læs mere her: www.hca-airport.dk

Adresse

Lufthavnvej 131 5270 Odense N

Mødetid og mødested

Seneste mødetid i Odense Lufthavn fremgår af information der fremsendes ca. 8-10 dage før afrejse.

Parkering

Der er gratis parkering
 

Hca airport indgang Hans Christian Andersen Airport

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
03-07-2021Fly fra Odense LufthavnMere end 87.998,-Bestil rejsenMere information
10-07-2021Fly fra Odense LufthavnMere end 87.998,-Bestil rejsenMere information
17-07-2021Fly fra Odense LufthavnMere end 87.998,-Bestil rejsenMere information
24-07-2021Fly fra Odense LufthavnMere end 87.998,-Bestil rejsenMere information