Rom, Amarone og Garda

Med fly ud og bus hjem til en perlerække af oplevelser

Sorrento - Rom - Toscana afslutningsrejse 

REJS I EFTERÅRSFERIEN kr. 7.498 inkl. 5 middage, 2 vinsmagninger, flotte oplevelser og stort udflugtsprogram
8 dages rejse med fly og bus. Kun én afgang med afrejse den 17.10.

Ny spændende sensommerrejse til den Italienske hovedstad og det evigt populære rejsemål Gardasøen. I Rom kan du dvæle ved historien og nyde arkitekturen, storheden og stemningen, der gør byen til en af Europas mest eftertragtede metropoler. Ved Gardasøen venter betagende bjerglandskaber, charmerende byer med små havne og ikke mindst områdets fantastiske vine Amarone og Ripasso. Udrejse med fly og hjemrejse med bus giver mulighed for at købe vin med hjem. Du får tid til at nyde landskaberne undervejs og opleve fællesskabet.

 • Alle dagsudflugter og vinsmagning inkluderet
 • Lokalguide i Rom - et væld af oplevelser fordelt over 3 dage 
 • Fly fra Sønderborg på udrejsen og bus retur - oplevelser fra start til slut 
 • 3 nætter i Rom på hotel med central beliggenhed og 3 nætter i Garda
 • Du oplever Gardasøens charmerende byer og smukke landskaber
 • Rejsen gennemføres med 5-stjernet dansk bus - ekstra komfort og plads til vinindkøb

Med i prisen:

 • 8 dages kombineret fly- og busrejse
 • Ophold i dobbeltværelse
 • 7 x morgenmad
 • 5 x middag
 • Alle dagsudflugter
 • 2 x vinsmagning
 • Lokalguide i Rom
 • Dansk rejseleder
 • Flybillet fra Sønderborg til Rom inkl. lufthavnsafgifter 
 •  5-stjernet dansk bus
 • Hotelskatter

Entréer er eksklusive med mindre andet er nævnt.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 1.298. Afbestillingsforsikring kr. 680. Fast plads i bussen kr. 200. Forplejning på flyet på udrejsen kr. 100 - bestilles sammen med rejsen.

Bestil rejsen

Pris fra 7.498,-

8 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • Vinsmagning i Valpolicella
 • Lokalguide i Rom 
 • Alle dagsudflugter
Bestil rejsen

Om rejsen

Italien - et overflødighedshorn af oplevelser

På denne kombinerede fly- og busrejse kan du nyde Italiens smukke og varierede natur samt mærke historiens vingesus, når vores rejseleder og lokalguide tager dig med tilbage i tiden blandt de kunsthistoriske perler i Rom.
Med 3 nætter i Rom har du god tid til at nyde Italiens hovedstad med de store attraktioner som Colosseum, Pantheon, Peterskirken, Forum Romanum, Den Spanske Trappe, Trevifontænen mv.
Når vi forlader Rom, kører vi mod den kendte vinby Montepulciano, der ligger med en betagende udsigt over Toscanas bølgende bakker. Her skal vi stifte bekendskab med områdets skønne vine.

Ved Gardasøen venter endnu flere oplevelser. Betagende bjerglandskaber, frodige vinmarker og hyggelige vingårde karakteriserer det naturskønne område omkring søen. Du får mulighed for at besøge de charmerende byer Garda, Limone og Riva del Garda samt opleve stemningen på et typisk italiensk marked. Vi skal naturligvis også smage på områdets fantaktiske vine, når vi besøger en lokal vingård.  

Mærk den italienske sjæl i de små charmerende byer over et glas velsmagende vin i efterårssolen. Rejsen gennemføres i 5-stjernet bus, der sikrer ekstra god komfort på denne spændende sensommerrejse i støvlelandet.

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse med fly til Rom

Afgang fra Sønderborg Lufthavn direkte til Rom. I lufthavnen står vores danske 5-stjernede bus klar til de første oplevelser i den Italienske hovedstad. Orienterende panoramatur og tid til at nyde stemningen i den evige stad, inden vi kører til vores hotel for de næste 3 nætter. Første aften i Rom er middag på hotellet inkluderet.

Dag 2 & 3: Roms store attraktioner

Med hele 2 byrundture i Rom får du et rigtigt godt indtryk af den romerske hovedstad. Gislevs rejseleder har et godt kendskab til byen samt historien og for at give dig et optimalt rejseudbytte, ledsages vi yderligere af en lokalguide på den ene byrundtur. Du oplever de store attraktioner som Colosseum, Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen, Pantheon og der er også tid til besøg i Peterskirken med Michelangelos fantastiske kuppel.

Coloseum i Rom Byrundtur i Rom

Oplev aftenstemningen i Rom

Du får lejlighed til at opleve denne fascinerende storby i aftenbelysning. Romerne lever livet om aftenen på byens piazzaer og i gaderne. Middag på romersk restaurant med underholdning - nyd f.eks. Barberen fra Sevilla. Herefter panoramatur til de belyste monumenter. Kr. 325 inklusiv 3 retters middag (bestilles med rejsen).

Phanteon om natten 

Dag 4: Toscanas bølgende bakker og Gardasøen

Vi forlader Rom og sætter kursen mod Gardasøen. Undervejs besøg i vinbyen Montepulciano, der ligger utroligt flot på en bakketop med en betagende udsigt over de bølgende landskaber. Rejselederen viser rundt i det historiske centrum, og herefter er der tid på egen hånd til at udforske den hyggelige by eller nyde en lækker frokost. Videre til vinsmagning på en lokal cantina. 
3 overnatninger med halvpension i Garda.

Toscanas landskaber 

Dag 5: Gardasøens skønne byer, Garda, Limone og Riva del Garda 

Byrundtur i Garda, der byder på en skøn søpromenade og et stemningsfuldt havnemiljø. Labyrinten af kringlede smalle stræder med farverige huse og butikker indbyder til at gå på opdagelse. Herefter med bussen på panoramatur langs Gardaøen, hvor de maleriske byer ligger som perler på en snor med hver deres særpræg og charme. Vi besøger bl.a. Limone og Riva del Garda. Heldagsudflugt inkluderet.  

Dag 6: Marked i Garda - Valpolicella og forførende vine

Om formiddagen har du mulighed for at besøge det lokale marked i Garda, der afholdes hver fredag. Her sælges både frisk frugt, grøntsager og tøj. Selvom du måske ikke skal have noget med hjem, er det en god måde at møde de lokale på. Området øst for Gardasøen er et kendt vinområde. Val poli cella betyder dalen med de mange kældre. Her produceres der Amarone vin og lillebroderen til den, Ripasso vinen. Om eftermiddagen besøger vi en lokal vinproducent, hvor du får muligheden for at smage på de liftlige dråber. Der er plads i bussen til at købe et par lækre flasker vin med hjem. Halvdagsudflugt og vinsmagning inkluderet.

 Vinhøst Fabio 

Dag 7: Hjemrejse via de smukke Alper

Vi tager afsked med Gardasøen og kører nordpå gennem naturskønne Østrig. Overnatning i Sydtyskland.

Dag 8: Hjemkomst med bus til Sønderborg

Vi kører i behageligt tempo til Danmark og forventer ankomst til Sønderborg Lufthavn cirka kl. 18.50.

Hotel

Vi skal bo 3 nætter i Rom, 3 nætter i Garda og 1 nat i Sydtyskland.

Rom: 3 nætter

Hotel Diana Roof Garden

Via Principe Amedeo, 4 00185 Roma

Godt hotel med central beliggenhed blot 200 meter fra Roms hovedbanegård Termini og Teatro dell´Opera di Roma. Fra hotellets tagrerrasse er der udsigt over Roms tage. Alle værelser har bad/toilet, minibar, satelit tv og deponeringsboks.  

Se mere: www.hoteldianaroma.com

Hotel Diana Roof Garden

 

Garda: 3 nætter

Hotel Villa Mulino 

Via don Gnocchi , 20, 37016- Garda (VR)

Hotel Villa Mulino er et charmerende hotel i smukke grønne omgivelser, bygget på en gammel vandmølle. Hotellet ligger centralt i Garda by, kun 300 meter fra bymidten og 500 meter fra søen.  Alle værelser er med aircondition, TV, værdiboks, minibar og hårtørrer.

Se mere: www.villamulino.com

 

 

Sydtyskland: 1 nat
3-stjernet hotel inkl. halvpension 

 

Værd at vide

Deltagerne bør være opmærksomme på, at flere af seværdighederne kun kan besøges til fods. Bussen kører naturligvis så tæt på som overhovedet muligt.
Bemærk: Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.

Valuta

Euro

Klima

Oktober 15-20 grader.

Bagage

Alsie Express fra Sønderborg: Max 15 kg indchecket bagage samt 5 kg håndbagage..

Bus

5-stjernet dansk bus med ekstra god benplads og komfort, som sikrer dig en behagelig rejse. 

Betalingskort

På mange restuaranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

Caféer

I Italien har man 3 forskellige priser på caféerne. En pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra 80 cent til € 4 på samme bar.

Drikkepenge

På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen. I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst."Servizio escluso" - efterfulgt af %-satsen som typisk er mellem 15% og 18%. "Pane e coperto" er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk € 1,50 til € 3 per person.

Drikkevand

Italien har udmærket drikkevand, som dog kan smage anderledes end du er vant til, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand på flaske.

Entreér

Rom: Colosseum & Forum Romanum € 14. 

Frimærker

Frimærker kan naturligvis købes på posthusene, men det er oftest nemmere i tobaksforretninger, da der er langt flere af disse. Køb "prioritaria" frimærker.

Morgenmad

I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg således at buffet generelt også består af diverse slags brød, pålæg, juice mv.

Restauranter

Udtrykket "Pizzeria" dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt menukort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er "forno al legno" - stenovn, der fyres op med træ.

Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
Primi Piatti: Første retter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
Secondi Piatti: Hovedretter. Fisk og helt bøfkød prissættes ofte efter vægt. Der er ikke meget tilbehør. Det bestilles seperat - f.eks. salater,kartofler, bønner etc.
Formaggio: Ost.
Dolce: Dessert.
Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter inkl. en øl el. et glas vin.

Værdigenstande

Pas på alle værdier. Der er mange lommetyve på spil hver dag i Italien bl.a. i de offentlige transportmidler. Desværre er de meget dygtige. De arbejder ofte flere sammen, hvor nogle ved hjælp af tricks afleder vores opmærksomhed et enkelt øjeblik, alt imens andre har travlt med at fjerne punge eller tasker.

Flyv fra

Fly letter

Flyv fra Sønderborg med Alsie Express


Gratis parkering i Sønderborg Lufthavn
Mulighed for tilkøb af forplejning på udrejsen kr. 100 - Bestilles sammen med rejsen.

Fra Sønderborg Lufthavn 
Fra Sønderborg kl. 07.00 til Rom med ankomst ca. kl. 10.40  

Bagage - Alsie Express
Du må medtage 15 kg samt 5 kg i håndbagage.

Sønderborg Lufthavn

Læs mere her: www.sonderborg-lufthavn.dk

Adresse
Lufthavnsvej 1
6400 Sønderborg

Mødetid og mødested
Seneste mødetid i Sønderborg Lufthavn kl. 06.00.

Parkering
Der er gratis parkering.

Flyet
Der flyves med et fly af typen ATR 72-500 med 64 sæder.

Rejsemateriale
Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Sønderborg Lufthavn Sønderborg Lufthavn

Hjemrejse
Hjemkomst med bus til Sønderborg Lufthavn ca. kl. 18.50. 

Rejsen gennemføres med 5-stjernet dansk bus.

gislev

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

Afgange og priser

DatoAfrejse fraLedige pladserFra pris
17-10-2021Fly fra Sønderborg LufthavnMere end 87.498,-Bestil rejsenMere information