Skip to main content

Flyrejse til Venedigs berømte karneval

-
Karneval, lagunesejlads og egne oplevelser i den UNESCO-beskyttede kanalby

Karneval i Venedig

Kom med på en festlig rejse til Venedigs verdensberømte karneval. I februar 2025 forvandles byen til et åbent teater med farver, masker, smukke kostumer og festlige aktiviteter rundt omkring på de gamle torve og pladser. Vi bor tæt på festlighederne på øen Tronchetto, hvorfra vi nemt kan sejle til Markuspladsen, der danner rammen om åbningsceremonien til årets fest i Venedig. Her skal vi blande os med besøgende og festklædte karnevalister, se paraderne og på besøg i et maskeværksted til en fortælling om de ikoniske karnevalsmasker. Ud over vores danske rejseleder har vi en lokalguide med til at fortælle os om karnevalet, der kan dateres helt tilbage til 1200-tallet.

Flere oplevelser i lagunebyen

Vi har tilrettelagt rejsen, så du foruden karnevalet får flere spændende oplevelser i og omkring den UNESCO-beskyttede by på vandet. Vi skal på lagunesejlads til øerne Murano, Burano og Torcello for at høre om de særlige håndværkstraditioner, slentre langs de pastelfarvede kanalhuse og se øen, hvor de første venetianere ankom efter Romerrigets fald. Du kan også komme med på en tilkøbsudflugt med besøg i charmerende Treviso og smagning på regionens gode prosecco-vine, og ellers står det dig frit for at opleve karnevalet og Venedigs kendte broer, kirker og pladser på egen hånd.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4 x morgenmad
 • Oplev Karneval i Venedig
 • Besøg på lokal maskefabrik
 • Udflugt til Morano, Burano og Torcello
 • Flybilletter, afgifter og bagage
 • Transfer fra og til lufthavnen
 • Rejseleder

  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

Dagsprogram

 • Rejsen er ikke egnet for gangbesværede. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om du kan deltage på rejsen.

 • Dag 1: Ankomst og tid på egen hånd i Venedig

  Vi flyver fra København om morgenen, og efter en mellemlanding i Wien er vi fremme i Venedig tidlig formiddag. Vi kører til vores hotel på øen Tronchetto, hvorfra vi har det centrale Venedig inden for kort rækkevidde.

  Venedigs historie strækker sig helt tilbage til 400-tallet, hvor fastlandsboere flygtede til øerne i Adriaterhavslagunen fra invaderende barbarer efter Romerrigets fald. Med årene voksede byens betydning, og i dag dækker den 118 øer, hvis kanaler, syngende gondolsejlere og romantiske broer har placeret den højt på mange eventyreres ønskeliste.

  Du har dagen til at finde dig rette på hotellet og begive dig ud i Venedig og opleve byen, inden karnevalet begynder. Allerede her vil du kunne se gondolparader og gadeshows, men masker og kostumer må du vente et par dage endnu med at se. Middag på egen hånd.

 • Dag 2: Lagunesejlads til Murano, Burano og Torcello

  Det er dagen før karnevalet, og den bruger vi på en lagunesejlads til byens vigtigste øer. Første stop er Murano, der er kendt for sine mange små værksteder langs kanalerne, hvor glaspustere ved at modellere og puste til det brændende varme og tyggegummilignende materiale skaber alt fra vaser, karafler og skåle til glaskunstværker i alle størrelser. Et håndværk, der i 1200-tallet blev flyttet til Murano i frygt for brandfaren i det tætbefolkede Venedig.

  Turen fortsætter til Burano med de velbevarede byhuse i skarpe pastelfarver og idylliske små kanaler. Det er hjemøerne for det stolte, gamle kniplinghåndarbejde, der stadig kan opleves ved selvsyn rundt omkring i de mange butikker. Vi ser også det skæve klokketårn, der med sine 53 meter rejser sig højt over hustagene.

  Vores sidste stop er Torcello, der ikke kan prale med samme stolte håndværkstraditioner som Murano og Burano men til gengæld er en hjørnesten i fortællingen om Venedig. Det var her, at de første indbyggere flygtede til efter Romerrigets fald, og vi ser bl.a. den rustikke katedral fra det 11. århundrede, kendt for sine pragtfulde mosaikker på indervæggene af den gamle kuppel.

  Herfra sejler vi tilbage til hovedøerne, hvor middagen er på egen hånd.

 • Dag 3: Oplev Venedigs berømte karneval

  Karnevalet i Venedig er en af de mest berømte og spektakulære karnevalsfester i verden. Den årlige begivenhed tiltrækker tusindvis af besøgende fra hele kloden, som kommer for at opleve den unikke blanding af historie, kultur og festligheder, der gør Venedig til et levende lærred af masker og smukke kostumer. Historikere har sporet karnevalet helt tilbage til 1200-tallet, hvilket gør det til et af de ældste i verden. Kejser Napoleon forbød det, da han senere erobrede Venedig, men efter et par hundrede års pause blev festlighederne genoptaget i slutningen af 1900-tallet.

  Det er netop i dag, at det ti dage lange karneval skydes i gang på Markuspladsen, og vi er derfor også med til den festlige åbningsceremoni. Vi sejler fra vores hjem-ø Tronchetto til den berømte plads, hvor vi fra første parket oplever festligt klædte karnevalister indleve sig i de fantasifulde roller som alt fra fornemme fruer med enorme hovedbeklædninger og blege ansigter til adelige herrer med høje hatte og lange næb.

  Vi har en lokalguide med på turen, der fortæller om det farverige gadeshow, der forgrener sig fra Markuspladsen langs kanaler og gader til torve rundt om i byen. Vi ser parader, open air-koncerter og hundredvis af flotte masker og dragter, og i løbet af dagen besøger vi også et lokalt maskeværksted og hører historien om de venetianske masker og fremstillingen af dem til det store karneval.

  Efterfølgende sejler vi tilbage til Tronchetto. Resten af dagen er på egen hånd.

 • Dag 4: Tilkøbsudflugt eller en dag på egen hånd

  Efter en skøn dag i det festklædte Venedig har du i dag muligheden for at komme med på en tilkøbsudflugt til byen Treviso et lille stykke inde på det norditalienske fastland.

  Vi tager på byvandring i den charmerende by, der frister med kanaler, brostensgader, kirker med flotte freskoer og hyggelige caféer, der sælger regionens berømte vine. Dem skal vi smage på, når vi om eftermiddagen kører en tur ud i Valdobbiadenes UNESCO-beskyttede bakker, hvor regionens kendte prosecco-vine dyrkes. Vi besøger en lokal vingård, går en tur mellem vinrankerne og får en smagning på de mousserende vine med snacks til. Udflugten koster 525 kr. og gennemføres ved minimum 25 tilmeldt.

  Ønsker du ikke at deltage i udflugten, har du dagen til at gå på opdagelse i Venedig på egen hånd. Byen er fortsat fyldt med festivitas og flotte karnevalgængere, og derudover rummer den også en række spændende seværdigheder. Flere af dem befinder sig et stenkast fra hinanden ved Markuspladsen såsom det ikoniske Dogepalads, den femkuplede Markuskirke, klokketårnet Torre dell’Orologio og den 99 meter høje kampanile, der rejser sig højt over byens røde tegltage.

  Det er også værd at slå vejen forbi nogle af Venedigs vigtigste broer som Sukkenes Bro og den store Rialtobro fra 1500-tallet, der førhen var den eneste, der krydsede hovedkanalen Canal Grande.

 • Dag 5: Egen tid og hjemrejse

  Efter morgenmaden på hotellet har du formiddagen til de sidste oplevelser i Venedig, inden vi om eftermiddagen kører til lufthavnen. Vi flyver om aftenen, og efter en mellemlanding i Wien lander vi i København.

Hotel

 • Dag 1-4

  B&B Hotel Venezia Tronchetto

  Nyd et dejligt ophold i romantiske Venedig på dette flotte, nye hotel på øen Tronchetto i Santa Croce-området. Her bor vi lidt uden for det centrale Venedig men tæt på stationen, hvor du kan tage People Mover-toget ind til byens kanaler, broer og kendte seværdigheder. Vi bor på gode, komfortable værelser med eget bad og toilet samt alle moderne fornødenheder. Hotellet har to restauranter, en skøn udsigt oppe fra terrassen og en hyggelig lounge.

  Afstand til centrum4 km
  BarJa
  HaveJa
  HårtørrerJa
  RestaurantJa
  TVJa
  VærdiboksJa
  Wi-fiJa

Kort

Afrejser og bestilling

AfrejseAntal dageAfrejse fraLedige pladserPris
20-02-2025Se afrejsetider 5 dageFly fra Københavns LufthavnMere end 87.698,-Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail gislev@gislev-rejser.dk eller på telefon 62 29 12 10.

 • Bagage

  Der må medbringes 1 kuffert på maks. 23 kg (maks. 158 cm når L + B + H lægges sammen) samt håndbagage på op til 8 kg (maks. 55 x 40 x 23 cm).

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  Der kan ikke forventes toilet i busserne, men vi holder passende pauser undervejs.

  På nogle rejser kan du købe fast plads i bussen, spørg når du bestiller rejsen.

 • Drikkevand i Italien

  Italien har udmærket drikkevand. På hotellet smager det dog ikke altid godt, men det er ikke sundhedsfarligt. Køb evt. kildevand.

 • Elektricitet i Italien

  Strømmen i Italien er på 220V.

  Stikkontakternes udformning kan dog variere; nogle gange passer de til vores stik og andre gange ikke. Det kan derfor være en god idé at medbringe en adapter/rejsestik.

 • Find et fly

  Har du flyets nummer, kan din familie eller venner følge flyets vej her:
  www.flightradar24.com

 • Flybillet

  Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

  Rejser til Europa
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev. Der sendes ingen flybillet da check-in på de fleste europæiske destinationer foregår med pas. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen.

  Rejser til oversøiske rejsemål
  Ca. 8-10 dage før afrejsen fremsendes informationsbrev og e-ticket. I enkelte tilfælde udleveres flybillet af rejselederen i lufthavnen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.
  Vær opmærksom på at der kræves kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. 

 • Flyrejsen

  På denne rejse flyver vi med Austrian Airlines via Wien ud og hjem. Forplejning ombord er ikke inklusive, men du har ofte mulighed for at købe diverse drikkevarer, kaffe/te, en sandwich og lignende ombord.

  Har du særlige ønsker vedrørende dit sæde ombord (gang, vinduesplads eller midtersæde), så giv os gerne besked ved bestilling af rejsen. Vi kan ikke garantere særlige valg af sæder, men vi gør vores bedste for at imødekomme disse. Vi forespørger altid på sæder ved siden af hinanden til personer, som rejser sammen. Vær opmærksom på, at flyselskaberne til enhver tid har ret til at ændre og flytte sædereservationer helt op til afgang, men Gislevs rejseleder vil altid forsøge at få ordnet eventuelle pludselige ændringer således, at I, som rejser sammen, også sidder sammen.

 • Forsinkelse

  Krav om erstatning i henhold til EU Forordning 261/2004 skal rettes til luftfartsselskabet. Vi henviser til luftfartsselskabets hjemmeside for kontaktoplysninger.

 • Information om Københavns Lufthavn

  Adresse
  Lufthavnsboulevarden 6
  2770 Kastrup

  Læs mere her: Københavns lufthavn

  Du møder Gislevs rejseleder/repræsentant ude foran "7Eleven", Terminal 2 - Før sikkerhedskontrollen . 

  GÆLDER KUN GÆSTER DER REJSER  DIREKTE FRA KØBENHAVN

 • Mad og drikke i Italien

  Caféer
  I Italien har man flere steder 3 forskellige priser på caféerne: Én pris for at nyde en genstand stående ved bardisken, en anden og højere pris for at sidde ned indendørs og en tredje og endnu højere pris for at sidde udenfor, hvor der er servering ved bordene. Prisen på en espresso kan således variere fra € 1 til 4 på samme bar.

  På de fleste restauranter er betjeningen inkluderet. Suppler med 5-10% afhængig af regningens størrelse. På nogle restauranter tillægges betjeningen: I så fald skal det fremgå af spisekortets tekst: Servizio escluso, efterfulgt af %-satsen, typisk 15-18%.

  Pane e coperto er opdækning og brød, som man mange steder betaler for. Typisk €1,50 til €3 pr. person.

  Morgenmad
  I Italien består morgenmad generelt af kaffe og søde kager. Vores hoteller serverer et større udvalg som generelt også består af diverse slags brød, pålæg, æg, yoghurt, juice osv.

  Restauranter
  Udtrykket ”Pizzeria” dækker over mere end blot pizzaer. Der er normalt et fyldigt spisekort. Skal man have en rigtig pizza så vær sikker på, at der er ”forno al legno” – dvs. en stenovn, som fyres op med træ.
  Antipasti: Forretter som f.eks. skinke, bruschetta (ristet brød m/tomat) o.l.
  Primi Piatti: ”Første” hovedretter, hvor man finder pasta- og risretter samt supper.
  Secondi Piatti: "Anden" hovedretter, typisk fisk og kød, der ofte prissættes efter vægt. Der følger ikke meget tilbehør med, da det bestilles separat og kaldes "contorni"
  Contorni: Tilbehør, som oftest serveret til Secondo Piatto/"anden" hovedret  – f.eks. salater, kartofler, bønner etc.
  Formaggio: Ost.
  Dolce: Dessert

  Mange restauranter har tilbud på en menu med 2 eller 3 retter, inkl. en øl el. et glas vin.

 • Medicin på flyrejser

  Pak medicin i håndbagagen. Medicin skal være i original emballage. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen.

  Mange lande kræver dokumentation for, at evt. medbragt receptpligtig medicin er til en selv, og det er derfor vigtigt at sørge for at evt. dokumentation for dette er i orden.

  Tjek evt. https://www.apoteket.dk/sundhed/rejse/guide-pillepas og se om din rejse kræver 'pillepas' og hvordan du bestiller det.

  Rejsende kan også altid kontakte ambassaden, hvis man har brug for at medbringe receptpligtig medicin til rejsen, og er i tvivl om der gælder særlige regler.

  Læs mere på dette link: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/  eller kontakt egen læge, apotek eller sygehus for yderligere vejledning og hjælp til evt. medicinattest.

 • Mødetid på flyrejser

  Mødetiden på afrejsedagen afhænger af, hvilken lufthavn, du rejser fra:

  København Lufthavn: 2 timer før afrejse. 
  Billund Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Odense Lufthavn – H.C. Andersens Airport: 1,5 timer før afrejse.
  Sønderborg Lufthavn: 1 time før afrejse.
  Esbjerg Lufthavn: 1,5 time før afrejse.
  Aalborg  Lufthavn: 2 timer før afrejse.
  Aarhus  Lufthavn: 2 timer før afrejse.

 • Pas - på flyrejser

  Husk at medbringe gyldigt pas. Bliver dit pas beskadiget eller slidt så meget, at stempler, fotografi eller tekst ikke kan læses, skal du ikke rejse med passet. Har du brug for at rejse, skal du søge nyt pas, inden du rejser. Passet må heller ikke mangle sider eller have sider med skader. Se evt. mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

  Ved bestilling af rejsen bedes du oplyse dit navn som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten.

 • Plads i flyet

  Gislev kan ikke garantere nogen ønsket placering i flyet.

 • Tillæg og entréer

  Enkeltværelse kr. 675.

  Udflugt til Treviso og prosecco-smagning kr. 525. 

  Entréer er eksklusive, medmindre andet er nævnt.

 • Tilskud på flyrejser

  Kør gratis over Storebælt
  Skal du fra Jylland og Fyn til Københavns Lufthavn eller fra Sjælland og videre med fly fra Odense, Billund, Sønderborg, Aarhus og Aalborg, eller med på en busafrejse, der KUN kører fra Fyn og Jylland, så refunderer Gislev din broafgift, når du kører i egen bil. Bemærk: Refundering af broafgift er dog kun gældende, såfremt der ikke er busafrejse fra den pågældende landsdel.

  Transport til nærmeste påstigningssted
  Benytter du offentlig transport i Danmark - tog, bus, færge eller indenrigsfly til nærmeste afrejsested - så refunderer Gislev 50 % af udgiften til tur/retur billetten på 2. klasse (dog højst kr. 400 per person. Udgiften skal overstige kr. 100 per person). Har du købt fly fra Aalborg til København t/r til Gislevs specialpris, så ydes ikke anden refusion.

  Efter hjemkomst skal du selv sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. eller pr mail til refusion@gislev-rejser.dk. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer.

  Nat med Rabat
  Nogle flyrejser har meget tidlig mødetid. Gislev har forståelse for dette og tilbyder vores gæster følgende mulighed: Ved planlagt mødetid før kl. 07.00 giver vi kr. 350 per hotelværelse til én overnatning. Gæsterne skal selv bestille hotelværelset og efterfølgende sende kvittering med påført rejsemål og billetnummer til Gislev Rejser, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV. Refundering sker via bankoverførsel. Husk at oplyse reg. nr. og kontonummer. 

 • Ud- og hjemrejse

  Fra København Lufthavn med Austrian Airlines

  Mødetid i København 2 timer før afrejse.

  Udrejse fra København kl. 07.00 via Wien - ankomst Venedig kl. 10.20.

  Hjemrejse fra Venedig kl. 19.15 via Wien - ankomst København kl. 22.40.

  Under flyvningerne vil der være mulighed for at købe forplejning ombord.

 • Valuta og betalingskort i Italien

  Euro.

  På mange restauranter kan man kun betale med betalingskort, hvis beløbet er af en vis størrelse, ofte fra € 10 og opefter. Man skal være klar over, at kortet ved betaling tages med til kassen af personalet.

 • Vegetar/diabetiker - på rejser med fly

  Det er vigtigt, at du informerer Gislev inden afrejse, såfremt du har et specielt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede flyselskab og hoteller i god tid, således at du ikke skal tænke på netop dette under hele rejsen. Det er dog vigtigt at nævne, at vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme dine behov, men at vi ikke kan garantere dette.

 • Vigtigt hvis du rejser med børn under 18 år - flyrejser

  Børn og unge under 18 år, der rejser uden respektive forældre, eksempelvis med bedsteforældre, skal medbringe dokumentation fra barnets forældre. Hent mere information om børn og unge på rejse hos Udenrigsministeriet.

 • Vil du vide mere om din flyrejse?

  Få flere praktiske info om rejsen på: www.gislev-rejser.dk/vaerd-at-vide

 • Ønsker til indkvartering på flyrejser

  Har du specifikke ønsker til dit værelse, eksempelvis etage, separate senge, bo nær medrejsende, skal du oplyse dette ved bestillingen. Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere alle ønsker, men vi vil forespørge og gøre vores bedste for at imødekomme ønsker.

Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!
Tilmeld dig Gislevs nyhedsmail og vind!

Få inspiration og bliv opdateret med aktuelle rejsetilbud og nyheder. Hver måned deltager alle modtagere af nyhedsmailen i lodtrækningen om et gavekort à kr. 1000

62 29 12 10Se åbningstider
Luk menu