Israel

Rundrejse med Jerusalem, Bethlehem og badetur i Det Døde Hav.

Rundrejse i Israel med dansk rejseleder     

Glæd dig til en flot rundrejse i Israel med bl.a. Jerusalem, Bethlehem, Det Døde Hav og masser af historie.

 • Rundrejse i Jesus fodspor: Bethlehem, Nazareth, Via Dolorosa og Golgata.
 • Jerusalem, Holocaust museet Yad Vashem og grædemuren.
 • Nazareth med Bebudelseskirken og frilandsmuseum.
 • Kong Herodes imponerende fæstningsværk på Masada klippen.
 • Du får også tid til at slappe af og bade i Det Døde Hav.

   

Med i prisen:

 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • 9 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 9 x middag
 • Alle udflugter og entréer 
 • Dansk rejseleder
 • Flybilletter og afgifter
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
   

Tillæg: Enkeltværelse kr. 4.200. Afbestillingsforsikring kr. 905.

Pris fra 16.498,-

10 dage
Fly

Med i rejsen er bl.a.

 • 18 x morgenmad og middag
 • Dansk rejseleder
 • Alle udflugter og entréer
Bestil rejse

Om rejsen

Oplev stederne hvor ”Det skete i de dage” på denne spændende rejse til Israel. Historien, som vi alle kender, bliver levende når vi besøger Bethlehem og stedet hvor Jesus blev født. Fødselskirken er en særlig oplevelse. I Nazareth hvor Jesus trådte sine barnesko, besøger vi Josephskirken samt Bebudelseskirken. Også besøg i Nazareth Village, hvor alt ser ud som på Jesu tid. I Jerusalem spadserer vi ad Via Dolorosa. Ikke meget er ændret her siden Jesus gik den tunge vej med korset. Vi ser Gravkirken ved Golgata, bygget på det sted hvor Jesus blev korsfæstet. Besøg ved Grædemuren, der er resterne af Kong Davids Tempel – og jødernes mest hellige sted.

Det Døde Hav, Yad Vashem og besøg i kibbutz. Fra Jerusalem kører vi til Det Døde Hav. Prøv at flyde i det salte vand. Tilbage i Jerusalem ser vi holocaust museet Yad Vashem. Her mindes både de 6 millioner jøder, der blev dræbt under 2. Verdenskrig, og de modige sjæle der hjalp jøder med at flygte. Se bl.a. det træ der er plantet til ære for den danske befolkning og kong Christian X.

Behageligt rejseforløb og erfaren dansk rejseleder. Israel er på størrelse med Jylland, så afstandene er overkommelige. Gislevs vidende rejseleder assisteres flere steder af dygtige lokalguider. Dette er en rejse rundt i Det Hellige Land – hvor de mange bibelske steder formidles på en letfordøjelig måde.

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse – Ankomst til Tel Aviv.
Afrejse fra Billund. Flyskift i Bruxelles og ankomst til Ben Gurion lufthavnen midt på eftermiddagen. Bus til vores hotel beliggende nær Middelhavet. Overnatning i Tel Aviv i 2 nætter. Måltider inkluderet denne dag: Middag.

Dag 2: Afslapning ved Middelhavet og tid til egne oplevelser.
Denne dag er der tid til at akklimatisere og nyde det behagelige klima. Mulighed for at tage på egen hånd i Tel Aviv. Vores rejseleder tager de af gæsterne, der måtte ønske det, med på en spadseretur gennem dele af millionbyen. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Tel Aviv Tel Aviv udsigt til strand

Dag 3: Ruinbyen Caesarea, Haifa og Nazareth.
Vi forlader hotellet i Tel Aviv og kører til den flotte havneby Jaffa. Byen er en tidligere arabisk by, hvis historie går flere tusinde år tilbage. Kort ophold ved havnen, hvor appelsiner og andre landbrugsvarer tidligere blev afskibet og sendt til Europa. Byen er restaureret og har en masse gallerier og butikker indrettet i de gamle middelalderhuse. Derefter kører vi nordpå langs Middelhavskysten og første stop er ruinbyen Caesarea – en af Israels største arkæologiske udgravninger. Byen blev bygget af Herodes the Great omkring 25-13 f. Kr. som havnebyen Caesarea Maritima. Kong Herodes udbyggede i slutningen af 1. årh. f. Kr. byen med blandt andet teatre, kejsertempel, amfiteater og anlagde en stor kunstig havn. Betydningsfulde arkæologiske rester af disse bygninger og af havnen er velbevaret. Efter besøget her kører vi videre til Haifa, vi gør stop på Karmelbjergets top, hvor vi får en fantastisk udsigt over Haifabugten. Fra Haifa fortsætter vi via Akko til Nazareth, hvor Jesus trådte sine barnesko. Overnatning i Nazareth i 3 nætter. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Caesarea Israel Caesarea Aqueduct

Dag 4: Nazareth med Marias Kilde og Bebudelseskirken.
Vi skal tilbringe dagen i Nazareth og omegn. Gåtur i Nazareths gamle bydel med alle de bibelske steder fra det nye testamente. Vi skal se kirken, hvor Marias kilde findes samt stedet hvor Josephs tømmerværksted lå. Også et besøg i Bebudelseskirken. Vi går en tur gennem souken som er det arabiske marked. Efter frokost går vi til Nazareth Village - et frilandsmuseum – hvor alt ser ud som på Jesu tid. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og middag.

Maria Bebudelseskirke Den gamle bydel i Nazareth

Dag 5: Besøg i kibbutz, Galilæaes Højland og Genesaret sø.
Vi kører nu op i Galilæas højland til byen Safed, et af jødernes religiøse centre. Her gør vi et kort ophold inden vi fortsætter af snoede bjergveje mod Huladalen og videre til Banias, en af Jordanflodens kilder. Efter et kort ophold her kører vi videre til kibbutz Ein Sivan hvor vi får en kort rundvisning. Frokosten (for egen regning) kan nydes i nærheden. Herefter kører vi via Golanhøjderne øst om Genesaret søen og stopper i Kursi, hvor Jesu drev dæmoner ud af en mand fra Gedara. Videre syd om søen til Tiberias, hvor vi går om bord på en lille båd, der sejler os til Capernaum. Her skal vi besøge synagogen, hvor Jesus prædikede. Nær ved  ser vi stedet, hvor han bespiste 5000 mennesker med fem fisk og nogle brød. Herfra en kort afstikker op til Saligprisningernes bjerg (bjergprædiken) inden vi returnerer til Nazareth. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Genesaretsøen Tiberias ved Genesaretsøen

Dag 6: Jordandalen med Jericho og videre til Jerusalem.
Efter morgenmad på hotellet sætter vi kursen mod syd ned gennem Jordandalen. Vi kører igennem den gamle romerske by Beit Shean. Vi besøger Jericho, der anses for at være en af verdens ældste byer (mulighed for frokost). Her skal vi høre legenden om Jerichos mure. Efter besøget  gør vi et kort stop ved Jordanfloden, hvor Johannes Døberen døbte Jesus. Derefter kører vi cirka 1200 meter op til Jerusalem (fra minus 420 meter under havet til plus 800 meter over havet). Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Jerusalem, hvor vi får et første kig på ”Den Hellige Stad”. Overnatning i Jerusalem i 4 nætter. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Jericho i Israel Jerusalem Oliebjerget

Dag 7: Jerusalem, Tempelbjerget, Via Dolorosa og Grædemuren.
Besøg ved de mange steder kendt fra både det nye og gamle testamente. Vi starter med at køre op på toppen af Tempelbjerget, hvorfra Jesus ifølge traditionen steg til himmels. Vi går ned gennem Gethsemane have forbi Fadervor kirken til den gamle by og videre et stykke ad via Dolorosa. Vi skal se Jesus gravkirke. Vi gør stop ved grædemuren, som er resterne af Kong Davids´s tempel og er jødernes mest hellige sted. Vi skal også ind på tempelpladsen og se Dome of The Rock med guldkuplen og vi skal opleve Al-Aqsa-moskeen, muslimernes næst helligste sted efter Mekka. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Jerusalem, Via Dolorosa Via Dolorosa, Jerusalem

Dag 8: Jerusalem, Dødehavsrullerne, Holocaust museum og Bethlehem.
I dag venter spændende oplevelser uden for Jerusalems gamle mure. Første stop er Israel Museum og det arkitektoniske mesterværk Shrine of the book, hvor vi skal se Dødehavsrullerne. Vi passerer Israels parlament Knesset på vej til Yad Vashem, museet for Hitlers udryddelse af 6 millioner jøder. Museet er en gribende oplevelse – men også et sted, hvor vi danskere med stolthed kan betragte det træ, der er plantet til ære for Kong Christian X og det danske folk. Dette som tak for den indsats Danmark ydede ved at hjælpe jøder til Sverige. Efter denne oplevelse kører vi til Betlehem og ser fødselskirken. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Yas Vashem museet i Jerusalem Dødehavsrullerne i Israel

Dag 9: Kong Herodes Masada ved Det Døde Hav.
Vi starter turen ned til Det Døde Hav, hvor første stop er kibbutzen Ein Gedi med Davids vandfald. Videre herfra til Masada fæstningen, hvor vi ser resterne af Kong Herodes Palads. Vi hører historien om, hvorledes klippefæstningen blev en vigtig brik i det endelige opgør mellem jøderne og romerne. Vi gør stop ved Det Døde Hav, hvor der bliver mulighed for at bade i det salte og mineralrige vand (husk badetøj og håndklæde). Før vi returnerer til Jerusalem, stopper vi i Qumran-området, hvor Dødehavsrullerne blev fundet. Måltider inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Det Døde Hav Masada i Israel

Dag 10: Hjemrejse og hjemkomst.
Formiddagen er til egen disposition inden vi ved middagstid kører til Ben Gurion lufthavnen i Tel Aviv. Herfra flyver vi til Bruxelles, hvor der er flyskift inden vi flyver til Billund med ankomst kl. 22.40.

Mand ved Grædemuren Jerusalem i Israel

Hotel

Hotel i Tel Aviv:

Grand Beach Hotel
HaYarkon St 250
63451 Tel Aviv-Yafo
Telefon: +972 3-543-3333

Hotel i Nazareth:

Golden Crown Hotel
2015 Street POB 50252
16000 Nazareth

Hotel i Jerusalem:

Jerusalem Gardens Hotel and Spa
4 Zeev Vilnai St., Kiryat Moshe
96100 Jerusalem
Telefon +297 2-655-8888


 


 

Værd at vide

Afrejse
Rejselederen står klar til at modtage dig i lufthavnen i Billund. Du bedes venligst henvende dig til rejselederen før check-in. Vi flyver med Bruxelles Airlines via Bruxelles til Tel Aviv. Efter ankomst til Tel Aviv følger du med rejselederen gennem paskontrollen. (Se også afsnit ”Ankomst til Israel”). Derefter går du til bagagebåndet og får bagagen. Ved bagagebåndet venter du på rejselederen, og først når alle er samlet, følges gruppen ud til den ventende bus.

Alkohol
De fleste hoteller serverer øl og vin. Israel producerer mange gode vine – men de er almindeligvis ret dyre. Der findes naturligvis også øl – både importeret og lokalt. Den lokale specialitet hedder arak – og minder lidt om den græske ouzo. Vær opmærksom på at øl og vin bliver serveret mod ekstra betaling da det ikke er inkluderet på denne rejse.  

Ankomst til Israel
Man skal ikke have visum på forhånd for at rejse ind i Israel. Man får et "landing card" i flyet kort inden landingen, som man udfylder og afleverer ved ankomsten. Bemærk at de arabiske lande (Jordan og Egypten dog undtaget) ikke har anerkendt staten Israels eksistens og derfor ikke tillader, at man har et israelsk stempel i passet. Det kan give dig problemer ved indrejse i et andet arabisk land, hvis du har et israelsk stempel i dit pas. Derfor kan du anmode paspolitiet om ikke at stemple dit pas.

Apotek
Der findes apoteker (Pharmacy) overalt i byerne. Der er normalt åbent fra 09.00 til 21.00. De fleste apotekere er meget hjælpsomme og vant til at tage sig af turister.

Bagage
Der må medbringes 1 kuffert pr. person. Kufferten må max. veje 23 kilo. Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 12 kilo. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte en liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke længere gratis poser! (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Israel har gode busser med aircondition. Busserne kan variere med hensyn til udstyr. Det er ikke muligt at købe faste pladser i bussen på denne rejse.

Drikkepenge
Kun sjældent er der inkluderet drikkepenge på restauranter. Det er blevet kutyme at give drikkepenge når regningen skal betales. På restauranter ser man ofte “SERVICE NOT INCLUDED”, hvilket betyder at man bør lægge 10-15 % i drikkepenge. Til chaufføren bør påregnes et beløb svarende til kr. 20 per dag per person - lidt mindre til stuepigen på hotellet. Den lokale guide forventer drikkepenge ved afslutningen af turen. 

Drikkevand
Drikkevandet i Israel kan drikkes, men det tilrådes alligevel kun at drikke vand fra flaske. I det varme klima kan drikkevandet fra hanerne give anledning til diarre. Man bør drikke 2-3 liter vand dagligt, således at man ikke dehydrerer.

Elektricitet
Der er 220 volt i Israel men de fleste stik er med tre ben, derfor medbring en adapter med multistik. Det kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark.

Flyrejsen
Vi flyver med Bruxelles Airlines. Endelig information vedrørende rejsen vil blive fremsendt ca. 10 dage før afrejse. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen. Læs mere under "Flyv fra".

Fotografering
Når vi besøger hellige steder for de tre religioner, så vær diskret med fotografering. Nogle steder er det forbudt - og et sådan forbud skal overholdes. Det er ikke tilladt at fotografere Grædemuren under sabbatten. Det er ikke velset at fotografere bedende jøder, muslimer eller kristne. Det er heller ikke tilladt at fotografere ved militære poster, grænseovergange, paskontrol og i lufthavnen. Undlad at fotografere muslimske kvinder, da dette kan volde problemer. Vis respekt!

Helligdage
Muslimernes helligdag er fredag og jødernes lørdag og de kristnes søndag. Men da der er tale om turiststeder vi besøger, vil mange butikker og især souvenirshops være åbne. Dog er butikkerne i deciderede shoppingområder lukket henholdsvis fredag, arabernes helligdag og jødernes sabbat om lørdagen fra solopgang til solnedgang. Der kører heller ingen offentlige transportmidler i Israel på sabbatten fra solopgang til solnedgang.

Internet
Der findes internetcaféer i de fleste byer, og der er som regel adgang til internet på de fleste hoteller.

Kaffe & Te
Kaffe er meget populært – især kaffe fra mellemøsten (”botz”) eller den lokale variant af cappucino (”cafe hafuch”). Filterkaffe, som vi kender det, hedder ”nes”. Te fås alle steder - ikke mindst myntete.

Klima
Den varme tørre sommer varer fra marts til november med høj luftfugtighed ved kysten og kølige aftener i Jerusalem. I maj og november kan man komme ud for den tørre ørkenvind, hamsin. Hamsinen kan gøre folk meget irritable og pirrelige og temperaturen kan nogle gange nå 45 grader. Vinteren er mild og kan være ret rig på regn men også megen sol. Der falder sne på Hermonbjerget i Golan, hvor man kan stå på ski. Næsten hvert år sner det i Jerusalem - det standser al trafik. Højsæsonnen for turister er februar - maj og september - november. Lavsæson er juli - august. Ved Dødehavet er højsæson marts - juni og september - november, lavsæson er juni - september. Det er simpelthen for varmt her op til 40 grader.

Kreditkort
Der kan anvendes kreditkort i de fleste større butikker, især Visa og Mastercard er udbredt. Der kan kun hæves det beløb, varen koster. Det kan være svært at anvende kreditkort til små beløb f.eks. entréer, frokost og drikkevarer. Mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankernes kontantautomater. Det er en god idé at medbringe amerikanske dollars i sedler.

Mad
Det israelske køkken serverer typisk koshermad. Det vil sige, at kød og mælkeprodukter ikke blandes i samme ret. Falafel, cous cous og humus er meget populært. Der spises ikke skaldyr, svinekød, kamel eller harekød. Det muslimske køkken serverer ikke svinekød.

Medicin
Medicin bør anbringes i håndbagagen – husk regel om væsker i håndbagage. Lider du af en sygdom, der kræver indsprøjtninger f.eks. diabetes, så medbring en engelsksproget erklæring fra lægen. Dette gælder også, hvis du medbringer medicin, der indeholder narkotiske stoffer som f.eks. morfin. Hvis du lider af en sygdom, der kan give problemer undervejs, bedes du lige venligst diskret gøre rejselederen opmærksom herpå. Det er din sikkerhed for, at rejselederen agerer korrekt, hvis du skulle blive utilpas på turen. Idoform eller Imodium kan stoppe en løbsk middelhavsmave. Har du glemt noget, er der ingen grund til panik, alt fås i Israel.

Pas og visum
Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter datoen for indrejsen til Israel, hvor det anbefales altid at have passet på sig. Danske statsborgere skal ikke have visum til Israel. Turister kan opholde sig tre måneder i Israel. Bed paskontrolløren om at lade være at stemple i passet, hvis du senere påtænker besøg i arabiske lande (undtagen Jordan og Egypten).

Påklædning
Almindeligvis er det varmt – så det er sommertøjet, der skal i kufferten. Det er dog en rigtig god idé altid at have en trøje med, da der kan være aircondition både i bussen, på restauranter og i butikker. I de muslimske områder bør der udvises respekt, dvs. nederdel og shorts bør gå til under knæet, bluser bør ikke være ærmeløse eller nedringede.

Rejseforsikring
Det er obligatorisk med en rejseforsikring når du rejser uden for EU. Det gule sygesikringsbevis dækker ikke i Israel. Har du allerede tegnet en forsikring, bør du sikre dig at denne har den rette dækning – også i Israel. Men ellers kontakt Gislev eller Europæiske Rejseforsikring hvis du er i tvivl. Gislev Rejser forhandler Europæiske Rejseforsikring.

Rejseleder
Du møder Gislevs rejseleder i Billunds lufthavn. Rejselederen er med på hele rejsen. Rejselederen assisteres flere steder af dygtige lokalguider.

Religion 
Jøder (80,8%), muslimer (14,6%), kristne (2.9%), drusere og andre (1,7%). Se beskrivelse under afsnittet supplerende information.

Rygning
Det er forbudt ved lov at ryge på offentlige steder i Israel som f.eks. caféer, restauranter, barer m.m. Loven er relativ ny og håndhæves ikke lige strengt alle steder. I de arabiske områder er rygning stadig almindeligt.

Sabbat
Arbejdsugen går fra søndag til torsdag. Mange butikker har dog også åbent fredag formiddag. Fra solnedgang fredag til solnedgang lørdag, er alt lukket i Israel pga. den jødiske sabbat.

Shopping
Det er muligt at købe træskærerarbejde udført i oliventræ i Bethlehem. Skønhedsprodukter med indhold af mineraler fra Det Døde Hav er også populære.

Sikkerhed
Selvom Israel er i konflikt med palæstinenserne, er sikkerheden overalt i top. Man bør altid følge regler og anvisninger fra politi og militær. Som på alle andre rejsemål, bør der udvises almindelig forsigtighed, og det anbefales at opbevare penge og værdier i forreste lomme eller pengekat. Desuden bør man holde øje med bagage og håndbagage, når der pakkes bus. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker.

Sikkerhedskontrol
Det er almindeligt med ekstra sikkerhedskontrol. Vær forberedt på at både du og din taske vil blive undersøgt og gennemlyst mange gange på denne tur. Dette er med til at øge sikkerheden i landet, hvilket er i alles interesse.

Sol
Solen er stærk i Israel og derfor er det en god idé at medbringe solhat, solbriller, solcreme, solide vandresko og badetøj.

Sprog
De to officielle sprog er hebraisk og arabisk men der tales engelsk overalt og mange steder også tysk. Skiltningen overalt er som regel på tre sprog nemlig hebraisk, arabisk og engelsk.

Tidsforskel
Der er 1 times tidsforskel. Det vil sige, når klokken er 18.00 i Danmark, er den 19.00 i Israel. Ved ankomst til Israel skal uret altså sættes en time frem og ved hjemkomst til Danmark en time tilbage.

Told regler
Israel ligger uden for EU og derfor følger man toldreglerne fra ikke EU lande.

Trafik
Der er megen trafik i Israel og det er ikke altid at man kører helt efter færdselsreglerne. Vær derfor meget opmærksom når du krydser gader og veje.

Vaccinationer
Der kræves ikke vaccination ved indrejse, men vaccination mod hepatitis og stivkrampe bør altid holdes ved lige. Spørg for en sikkerhedsskyld egen læge.

Valuta
Den israelske valuta hedder shekel (NIS = Ny Israelsk Shekel - den blev indført i 1985). En shekel = 100 agorot. 1 NlS svarer til ca. 1,80 kr. (pr. 15/12-17). Der bruges sedler med følgende pålydende: 20, 50, 100 og 200 NIS. Mønterne er 10 og 50 agorot og 1, 5 og 10 NIS. Vekselkursen er bedst i Israel og ens i alle banker.
Medbring amerikanske dollars. Det er muligt at veksle på de fleste hoteller.

Visum
Der kræves ikke visum til Israel. Se afsnit ”Ankomst til Israel".

Huskeliste

I god tid før afrejse:

• Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst, Gislev Rejser skal have kopi ved bestilling af rejsen.
• Er rejseforsikring i orden?
• Stemmer navn på rejsebevis 100 % overens med navn i pas?

I kufferten pakkes:

lille rygsæk (kan med fordel også bruges som håndbagage)
gode sko
gode sandaler
let sommertøj
vindjakke
lun trøje
strømper
undertøj
evt. lommekniv
neglesaks
toilettaske

I håndbagagen pakkes:

kreditkort
valuta
pas
forsikringspolice
pung
briller/solbriller
kuglepen
læsestof
fotoapparat/video/mobiltelefon
memory card
oplader til foto/video/mobiltelefon

Vi anbefaler at evt. medicin anbringes i håndbagagen. Det er også en god idé at medbringe en kopi af recepten (se i øvrigt afsnit om håndbagage).

Flyv fra

 

Fly letter

Rejsen er fra Billund, men det er også muligt at flyve fra København. Spørg ved bestilling.

Flybilletter
Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 10 dage før afrejse.
Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

 

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødetid
Seneste mødetid i Billund Lufthavn fremsendes sammen med informationsmateriale.

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne i område D (se kort) under den grønne lego figur i loftet. Her venter rejselederen.


Billund mødested

Afgange og priser

DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
05-10-2018Fly fra Billund LufthavnIsraelRing til os16.498,-Mere information
DatoAfrejse fraRejsemålLedige pladserFra pris
08-03-2019Fly fra Billund LufthavnIsraelMere end 816.498,-BestilMere information